Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Ти и без това не гласуваш, та на кой му дреме за теб.

:bye1:

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 16 минути, M.Николов написа:

Ти и без това не гласуваш, та на кой му дреме за теб.

:bye1:

а ти си мислиш че гласуваш :D

преди 55 минути, absurt написа:

Не, Русия не отсъства. Пак разгледай картинката. 

277224438_513797096801926_4412558352913422591_n.jpg.e59531490e18cc6f5cdacc0bfbb9f583.jpg.4c6c201f19484483e2ac33985b2f2d58.jpg

Ще видиш ли каква площ от света заемат тези държави и на колко възлиза населението им?

https://bg.wikipedia.org/wiki/БРИКС

Русия отсъства от картинката с големия търговски обмен. Всяка една страна от този съюз има по- голям търовски обмен със страни извън съюза.

преди 41 минути, insec написа:

Да видяха - как политическите и дипломатически качества му стигат дотам, че да опетни народа си, за да пусне аванта на БСП, щот тях никой не ги знае, че са служители на Кремъл. Петков трябваше да представи България в положителна светлина!!! Това е среща на най- високо ниво, не е интервю в калинческите медии у нас. От президента не съм очаквал друго, праволинеен путинистки лакей, но Петков се издъни яко - сега за българския народ ще се говори, че са ония, които отказаха да помогнат на украинците. Та както вече казах съжалявам, но не, не подкрепям повече Петков, даже съм напълно разочарован от него!

Петков представи България в реалната и светлина. Фалшивите положителни светлини бяха прерогатив на ГЕРБ. Той се отказа от тях и това дава шанс да България да се изчисти от псевдо- европейците. Не случайно и американския военен министър разговаря само с Петков и не обърна никакво внимание на президента. И започнаха да пристигат натовски батальони. Джонсън дори каза, че това е само началото. Нещата тук рязко ще се променят. И заслугата ще е на този, който не представи България в лъжеположителна, а в реалната и светлина. Сега очаквам експулсирането на Митрофанова. Защото е необходимо, а и за да се свърши с българския, политически фотощоп.

преди 18 минути, Тhе Monstеr написа:

Русия отсъства от картинката с големия търговски обмен. Всяка една страна от този съюз има по- голям търовски обмен със страни извън съюза.

EU-Energy-Dependency_Elements.jpg

преди 22 минути, Тhе Monstеr написа:

Така е, но в съюз, тези страни стават незаобиколими и търговският им обмен с другите страни минава на друго ниво.

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

EU-Energy-Dependency_Elements.jpg

Ти как разбираш думите "търговски обмен"?

току-що, absurt написа:

Така е, но в съюз, тези страни стават незаобиколими и търговският им обмен с другите страни минава на друго ниво.

И за тези страни, онези извън съюза също са незаобиколими. Даже по- незаобиколими от тези в съюза.  :)

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Ти как разбираш думите "търговски обмен"?

И за тези страни, онези извън съюза също са незаобиколими. Даже по- незаобиколими от тези в съюза.  :)

Ето нещо прясно, което хвърля светлина върху възможностите, които Европа има при желание да заобиколи Русия.

https://vtorifront.bg/article/ministrt-na-energetikata-na-katar-evropa-ne-mozhe-da-zhivee-bez-ruski-gaz-smyanata-na-dostavchika-vse-osche-ne-e-prakticheski-vzmozhno?fbclid=IwAR0GO_BHMOFnldQ3Zo4I7SjM0kyT-vKb3FfP7tDJmTYdk2zxFx770y2PJQM

преди 2 минути, absurt написа:

Ето нещо прясно, което хвърля светлина върху възможностите, които Европа има при желание да заобиколи Русия.

https://vtorifront.bg/article/ministrt-na-energetikata-na-katar-evropa-ne-mozhe-da-zhivee-bez-ruski-gaz-smyanata-na-dostavchika-vse-osche-ne-e-prakticheski-vzmozhno?fbclid=IwAR0GO_BHMOFnldQ3Zo4I7SjM0kyT-vKb3FfP7tDJmTYdk2zxFx770y2PJQM

Запознат съм. Заради това беше войната в Сирия. :)  Няма тръба от Катар. Засега... Войната в Сирия пак ще стане гореща, а Русия незавършила една, ще трябва да почва втора война... Европейския пазар е твърде апетитен, та да се изпусне с лека ръка. Но е твърде апетитен за всички, а сега е налице и желанието на Европа да се отърве от Русия. Време за действия. Ето Катар вече отчаяно се бори със съвестта си.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Запознат съм. Заради това беше войната в Сирия. :)  Няма тръба от Катар. Засега... Войната в Сирия пак ще стане гореща, а Русия незавършила една, ще трябва да почва втора война... Европейския пазар е твърде апетитен, та да се изпусне с лека ръка. Но е твърде апетитен за всички, а сега е налице и желанието на Европа да се отърве от Русия. Време за действия. Ето Катар вече отчаяно се бори със съвестта си.

Не знам кой какво ще прави, то и те не са наясно, ама Катар го каза- търговския си интерес гонят, не политиката. И знае,че ако се яви некоректен към дългогодишните си клиенти, просто ще ги изгуби- не само тях, а ще разколебае и евентуалните нови+ неустойките. От друга страна- "изоставените"  стари ще ги лапне Русия. ЕС, от липса на гръбнак и откровена глупост, се наби в шамарите и като че ли, още не осъзнава- колкото повече мърда........icon_explode.gif.a6eebb8579627aac1e6297d9debac14b.gif

преди 5 минути, absurt написа:

Не знам кой какво ще прави, то и те не са наясно, ама Катар го каза- търговския си интерес гонят, не политиката. И знае,че ако се яви некоректен към дългогодишните си клиенти, просто ще ги изгуби- не само тях, а ще разколебае и евентуалните нови+ неустойките. От друга страна- "изоставените"  стари ще ги лапне Русия. ЕС, от липса на гръбнак и откровена глупост, се наби в шамарите и като че ли, още не осъзнава- колкото повече мърда........icon_explode.gif.a6eebb8579627aac1e6297d9debac14b.gif

А Катар някой пита ли ги, та заговориха? Европа да е предлагала нещо? Не си спомням... Катар казва, че в момента е невъзможно. Не казва че е невъзможно. Освен това отдавна търси път към европейския пазар.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

А Катар някой пита ли ги, та заговориха? Европа да е предлагала нещо? Не си спомням... Катар казва, че в момента е невъзможно. Не казва че е невъзможно. Освен това отдавна търси път към европейския пазар.

Разбира се, че го питат. Виж къде е бил, когато е направил изказването си. Освен това, още преди седмица и повече, излезе в медиите, че германците са ходили на крак да питат.

преди 4 минути, absurt написа:

Разбира се, че го питат. Виж къде е бил, когато е направил изказването си. Освен това, още преди седмица и повече, излезе в медиите, че германците са ходили на крак да питат.

Ти да видиш. В кои медии? Щото тази в линка ти е путинска.

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти да видиш. В кои медии? Щото тази в линка ти е путинска.

Дреме ми как я наричаш. Намери си медия на друг език, намери си няколко и ги сравни. Не ми се занимава с пуберски заяждания.

преди 3 минути, absurt написа:

Дреме ми как я наричаш. Намери си медия на друг език, намери си няколко и ги сравни. Не ми се занимава с пуберски заяждания.

Путинска е медията. Част от петата колона. И аз няма нищо да си търся, защото ти тръгна с изявления на катарците, да слагаш Европа в гроба. Мечтите на путиниста. Дори не са мечтите на Путин, защото той иска да владее Европа, а не да я унищожи. Което и не му е във възможностите разбира се.

преди 18 часа, Мойра написа:

Боко е абсолютно прав.

А ти вземи си махни розовите очила . По некадърно некомпетентно и гаменско управление не сме имали .

Гледа ли участието на Горанов и Лорер в Панорама ?

Тотално различни нива.  Единия е гамен далавераджия от "групировката" бандата на про100кио, другия - бивш финансов министър прикойто България влезе в банковия европейски съюз

Просто го размаза по всички въпроси.

преди 17 часа, absurt написа:

Нашият газ беше скъп допреди 10 години, заради частните интереси на управляващите. Когато надделяха държавните, чувствително поевтиня.

Пълни глупости и отново незнание демонстрираш.

Случайно "забрави" или никога не си знаела, че не толкова отдавна  Брюксел заплаши Газпром заради монополно положение на пазара и геополитическо изнудване с високи цени .

И рашистите клекнаха и почнаха да преразглеждат  изнудаческите договори с нас и др балкански страни,  за по ниски и справедливи цени. България бе една от последните която го направи, но както знаеш рашисткото лоби тук е огромно .

Повтарям - поради натиска на ЕС и антимонополната им политика , а не че рашистите станали "добрички " и ни пуснали аванта .

https://www.mediapool.bg/antimonopolnoto-razsledvane-na-ek-sreshtu-gazprom-varvi-na-dve-niva-news244068.html

https://money.bg/energy/gazprom-obeshtal-na-bryuksel-da-pozvoli-na-klientite-si-predogovaryane-na-tsenite.html

:hush:

277231782_10226617323836342_663797241976

преди 11 часа, Тhе Monstеr написа:

Путинска е медията. Част от петата колона. И аз няма нищо да си търся, защото ти тръгна с изявления на катарците, да слагаш Европа в гроба. Мечтите на путиниста. Дори не са мечтите на Путин, защото той иска да владее Европа, а не да я унищожи. Което и не му е във възможностите разбира се.

Ми, когато способността ти за самостоятелно мислене е силно ограничена от идеологически пристрастия, това е резултата. Капаци, плътни и коридорно виждане. Насила можеш да вземеш от някого, но насила не можеш да дадеш.

току-що, absurt написа:

Ми, когато способността ти за самостоятелно мислене е силно ограничена от идеологически пристрастия, това е резултата. Капаци, плътни и коридорно виждане. Насила можеш да вземеш от някого, но насила не можеш да дадеш.

Чугун, тук не обсъждаме мен и способностите ми, а тези на Кирил Петков и правителството!

преди 1 минута, absurt написа:

Ето тази секта на вещиците е идеално за теб :

Понеже не разбираш руски, това което говори е изцяло като твоето путинско роболепие

:giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Гледа ли участието на Горанов и Лорер в Панорама ?

Тотално различни нива.  Единия е гамен далавераджия от "групировката" бандата на про100кио, другия - бивш финансов министър прикойто България влезе в банковия европейски съюз

Просто го размаза по всички въпроси.

Горанов първо да каже защо кара крадена кола, пък после да ходи да размазва по разни Панорами. Иначе е вярно, че е гамен и далавераджия, и го е доказал отдавна. Студента по икономика...

преди 1 час, miro20 написа:

Пълни глупости и отново незнание демонстрираш.

Случайно "забрави" или никога не си знаела, че не толкова отдавна  Брюксел заплаши Газпром заради монополно положение на пазара и геополитическо изнудване с високи цени .

И рашистите клекнаха и почнаха да преразглеждат  изнудаческите договори с нас и др балкански страни,  за по ниски и справедливи цени. България бе една от последните която го направи, но както знаеш рашисткото лоби тук е огромно .

Повтарям - поради натиска на ЕС и антимонополната им политика , а не че рашистите станали "добрички " и ни пуснали аванта .

Умнико, умнико, пак не схвана проста писана реч, ама тичаш като пърле пред майка си да си изпееш глупостите. 188289305_download(16).gif.501fe783e25f224c6e653066bcfaf9f2.gif

TCGOZ.gif.b856f1513b4a3e075f2b5467097c1c00.gif

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Горанов първо да каже защо кара крадена кола, пък после да ходи да размазва по разни Панорами. Иначе е вярно, че е гамен и далавераджия, и го е доказал отдавна. Студента по икономика...

https://www.svobodnaevropa.bg/a/31763162.html

:hush:

Умнико, умнико, пак не схвана проста писана реч, ама тичаш като пърле пред майка си да си изпееш глупостите. 188289305_download(16).gif.501fe783e25f224c6e653066bcfaf9f2.gif

TCGOZ.gif.b856f1513b4a3e075f2b5467097c1c00.gif

каза "умната" спамерка :giggle1:

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Чугун, тук не обсъждаме мен и способностите ми, а тези на Кирил Петков и правителството!

Гумена главо, не те обсъждам, а изказвам на глас причината, поради която с теб е безсмислено се обсъжда каквото и да било. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Вярвам лично Гешев се е заел със случая. :giggle1:

преди 1 минута, absurt написа:

Гумена главо, не те обсъждам, а изказвам на глас причината, поради която с теб е безсмислено се обсъжда каквото и да било. 

И някой чува ли те?

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

И някой чува ли те?

Интелигентните и без капаци, и чуват, и разбират.

Интелигентните и без капаци, и чуват, и разбират.

Жалко че не виждат. Защото във форум това е важно. Чуването може да се смята за шизофрения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.