Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Като бай иван го пита "защо храната ми поскъпна с 10%" какво ще каже ? Няма причина, няма виновни. 

Ми ей тъй, предлагаше се да избираме между, мутра от СИК, завършил Харвард, с лапсуси на български и осъден бензинджия-рекетьор. 

Е, след като има овце, то явно ще е чобанин от Харвард. :) 

Овцете ще са добре ... вълците да му мислят ... :) 

:) 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 2 минути, dioib написа:

Е, след като има овце, то явно ще е чобанин от Харвард. :) 

Овцете ще са добре ... вълците да му мислят ... :) 

:) 

Чакай да позная ! Ти си вълк, нали ? 

5p63ur.jpg

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Чакай да позная ! Ти си вълк, нали ? 

:offtopic_s:

Бях от глутница, но остарях и вече съм единак ... т.е. не съм годен и съм пратен да ме отстрелят човеците ... 

Определено добре, че в България няма по-едри хищници от мечка, но аз с мечка още мога да се справя и сам, НО, все пак си имам и вълчица. ;) 

п.п. Вълчицата е по-опасна от кучката!!! Тя не предава своя партньор за няколко долара в повече. :) Та, да му мисли мечката де ... :) дали да ме счита за храна ... хм ... мое да ни стане на нас тя храна ... :) 

п.п. Да се надявам, че съм задоволил любопитството ти. -> Не си падам по овце, а по сърни или кошути, т.е. домашните животни да не стъпват у Балкана!!! 

Вземайте точилките, някой се изкряска. Както правят братята германци:

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/limit-za-osnovni-hrani-boj-s-tochilka-i-kamani-za-olio-v-germanija.html

Междувременно, всички страни около нас замразяват цени, свалят процента на ДДС и вземат сигурно и други мерки. 

*Интервюто с г-н Осман Октай е след 15-та минута.

Кризата, Петков обяснявя, че е започнала още от лятото, когато газовите хранилища са се източили от Владимир Путин. Цената на тока пък се определяла от най-скъпия производител.„Това е много добра планирана атака от страна на Путин. Преди да започне войната той вдига цените на тока и газа главоломно в цяла Европа”, категоричен е министър-председателят.  Нашият народ си има поговорка - "Шило в торба не стои"...Кой си е представял подобна промяна с такива хора!?   Президентът на Руската Федерация е за всичко виновен?  Поне след Борисов има още някой виновен....

Румен Петков  подчерта, че най-доброто решение за България е започването на незабавни преговори с „Газпром Експорт“ и подчерта несъстоятелността на твърдението, че ако преговаря Европейската комисия, големите договорени обеми на газа ще намалят цената. Той припомни, че страната ни до момента ползва най-евтиния газ в Европа, независимо от скромните количества. А самостоятелни преговори с „Газпром Експорт“ водят още редица държави членки на ЕС. 

„И с декларацията, че ние няма да преговаряме, а очакваме Европейската комисия да преговаря, министър-председателят Кирил Петков казва или „аз и моят екип сме некадърни да водим преговорите и да защитим нашия интерес“, или „нашият интерес не е българският интерес. Отказът да гарантираме най-добри условия за България е  национално предателство“.  Да не си на мястото на Кирчо -сам се прави за смях, няма нужда да го подиграват. После пак Путин ще е виновен.

преди 41 минути, attj написа:

Румен Петков  подчерта, че най-доброто решение за България е започването на незабавни преговори с „Газпром Експорт“ и подчерта несъстоятелността на твърдението, че ако преговаря Европейската комисия, големите договорени обеми на газа ще намалят цената. Той припомни, че страната ни до момента ползва най-евтиния газ в Европа, независимо от скромните количества. А самостоятелни преговори с „Газпром Експорт“ водят още редица държави членки на ЕС. 

„И с декларацията, че ние няма да преговаряме, а очакваме Европейската комисия да преговаря, министър-председателят Кирил Петков казва или „аз и моят екип сме некадърни да водим преговорите и да защитим нашия интерес“, или „нашият интерес не е българският интерес. Отказът да гарантираме най-добри условия за България е  национално предателство“.  Да не си на мястото на Кирчо -сам се прави за смях, няма нужда да го подиграват. После пак Путин ще е виновен.

Най-доброте решение за България е тия червени боклуци да си ходят в Россията. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Най-доброте решение за България е тия червени боклуци да си ходят в Россията. 

Според теб кои са червени боклуци!?  Румен Петков е прав - за огромно съжаление на неадекватния ни премиер.  Тя и Корнелия дори беше готова да търси рубли за руски суровини.  Да го видим Кирчо как сега ще  преговаря с Русия - дето му изглеждала като бензиностанция с ракети.

Румен Петков е путиниска мърша, от най- преданите. Да си фаща пътя и той към русия, да си ползва ефтина газ.

преди 15 минути, insec написа:

Румен Петков е путиниска мърша, от най- преданите. Да си фаща пътя и той към русия, да си ползва ефтина газ.

Не трябва ли да прибира и взима със себе си и   Радев с  Корнелия?  А Копейкин от Възраждане, Сидеров от Атака и Марешки от Воля!? Има и още. 

преди 1 минута, ncl написа:

Едните към Русия, другите към Америка и кой ще остане в България?!

ПростоКиро ще си стои тук и ще продължава да лъже останалите.

преди 1 час, ncl написа:

Едните към Русия, другите към Америка и кой ще остане в България?!

Владимир Путин подписа указ за продажбата на газ на неприятелски страни. Поиска плащане в рубли

ние сме неприятелска страна колкото и да ни убеждават в противното от БСП, че видиш ли щели сме да станем неприятелска ако дадем оръжие на Украйна

Германия и Австрия задействат планове за намаляване на потреблението на газ.

преди ви казах че това е възможна алтернатива, за заобикаляне на санкциите - и решихте че е невъзможно, но ето че вече е на дневен ред:D

Русия обмисля да приеме биткойн за петрол и газ

преди 2 часа, insec написа:

Ей, това няма никога да го разбера! Дърти мъже, като пубери по на 15г. да си играете на "обичам- мразя", с цената на собственото оскотяване. Защото, ревейки, че сме най- бедните в ЕС, през умовете ви не минава трезвата мисъл, че още по- бедни, е нивото на циганите, които от своя страна, ще освирепеят и ще сложат под ножа не само родителите ви, ами и вас. Една тумба озверели от глад, ще ти кръцнат певеца за 1 лев.  Пък и да минеш метър- ще живееш като абориген заради инфантилните си пристрастия.

При Ризова беше онзи икономист-българин, живеещ в Англия. Пусни си анализа му, дано малко ти светне пред очите. 

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

лошото е, че не послъгва, ами двамата с Простото лъжат като дърти цигани. Докъде ще я докараме, не знам?

Днес ПростоКиро се изхвърли, че бил направил прецедент- субсидирал с 3.5% цените на тока. Нещо, което другите веднага направиха в диапазон 3.5-4%.

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

преди ви казах че това е възможна алтернатива, за заобикаляне на санкциите ....

само, че няма санкции относно доставките на газ - тъй, че каквото и да заобикаля путкин, все му идва изотзадзе.

преди 16 минути, insec написа:

само, че няма санкции относно доставките на газ - тъй, че каквото и да заобикаля путкин, все му идва изотзадзе.

в момента Путин - хем го сърби, хем боли - европейския пазар е апетитна хапка

преди 1 час, absurt написа:

Ей, това няма никога да го разбера! Дърти мъже, като пубери по на 15г. да си играете на "обичам- мразя", с цената на собственото оскотяване. Защото, ревейки, че сме най- бедните в ЕС, през умовете ви не минава трезвата мисъл, че още по- бедни, е нивото на циганите, които от своя страна, ще освирепеят и ще сложат под ножа не само родителите ви, ами и вас. Една тумба озверели от глад, ще ти кръцнат певеца за 1 лев.  Пък и да минеш метър- ще живееш като абориген заради инфантилните си пристрастия.

При Ризова беше онзи икономист-българин, живеещ в Англия. Пусни си анализа му, дано малко ти светне пред очите. 

Знаем. Робите не могат да разберат такова нещо "свобода". Все едно на ку*вите да им обясняваш за морал. 

За първите пет години концесионерът на летище София ще инвестира допълнителни 29 милиона евро

31.03.2022

Днес на среща между министъра на транспорта и съобщенията Николай Събев и главния изпълнителен директор на "Меридиам" Тиери До беше договорено инвестиционният план за първите пет години да нарасне от първоначално предвидените 43 милиона евро, до размер от 72 милиона.

Инициативата е изцяло на министър Николай Събев, а договореността беше постигната след поредица от срещи между двете страни.

Инвестиционният фонд "Меридиам" е  собственик на концесионера на летище София "Соф Кънект".

https://www.mtc.government.bg/bg/category/1/za-purvite-pet-godini-koncesionerut-na-letishte-sofiya-shte-investira-dopulnitelni-29-miliona-evro?fbclid=IwAR21nk4OG_d97i03B3TQesk8gInFW3hwo6u9yxWtdKXzRS_EjMreMXrOW5U

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

преди ви казах че това е възможна алтернатива, за заобикаляне на санкциите - и решихте че е невъзможно, но ето че вече е на дневен ред:D

Русия обмисля да приеме биткойн за петрол и газ

мисля че двете неща са свързани

ЕС затяга регулациите за трансфер на криптовалути

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

в момента Путин - хем го сърби, хем боли - европейския пазар е апетитна хапка

каква ти апетитна хапка - цялата му путинска икономика се крепи на европейския пазар, накрая на колене ще се моли да му купуваме газта и тия шантажи, дето се опитва да прави, хващат дикиш само сред армията му от тролове и съвеЦки зомбита.

Но - добре, че има поне една България, която да му робува на всичките прищявки.

https://www.segabg.com/category-observer/7-vuprosa-za-1-mlrd-dolara-toksichni-vruzki-i-prane-na-pari

преди 1 час, N1K17Y написа:

Знаем. Робите не могат да разберат такова нещо "свобода". Все едно на ку*вите да им обясняваш за морал. 

Кои сте вие, които знаете? Дружинката на Сорос, който ви плати обучението и сега ви държи наведени гърбом, че му е писнало да ви гледа продажните физиономии? Вие ли сте свободните, дето не можете да си представите съществуването си без новия Биг брадър, който да ви пази и от сенките ви?

преди 2 минути, absurt написа:

Кои сте вие, които знаете? Дружинката на Сорос, който ви плати обучението и сега ви държи наведени гърбом, че му е писнало да ви гледа продажните физиономии? Вие ли сте свободните, дето не можете да си представите съществуването си без новия Биг брадър, който да ви пази и от сенките ви?

Не ги познавам тия, интересни познати имаш. Аз съм този, който предпочита да плаща левче повече за олио, отколкото да се снишавам пред когото и да било. И докато ти все така си подхвърляш празни обвинения, дори когато те накарам да посочиш и цитираш къде показвам, че се навеждам, ти съвсем открито призоваваш да се навеждаме на Русия, че ще ни се оскъпи газта. Толкова :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.