Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

Цитат

"Идвам спокоен и с желание да помогна на разследването", каза той на влизане в сградата на СГП, а след това направи по-подробен коментар. "Разказах много подробно и в детайли всичко, което съм казвал и пред вас. Дадох същите сведения, както и първия път. Разликата е, че сега влязох в по-висок детайл"

от Кирил Петков след разпита: Разказах отново всичко в по-висок детайл | Днес.dir.bg

Бесарабските българи от Украйна по-добре говорят български от "ученичката" назначена за главен слуга на народа ... 

Имам чувството, че не може да мисли на български, а превода му (вътрешният ментален) е на ниво чичо гугъл ... 

Боже пази България. Амин

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, dioib написа:

от Кирил Петков след разпита: Разказах отново всичко в по-висок детайл | Днес.dir.bg

Бесарабските българи от Украйна по-добре говорят български от "ученичката" назначена за главен слуга на народа ... 

Имам чувството, че не може да мисли на български, а превода му (вътрешният ментален) е на ниво чичо гугъл ... 

Боже пази България. Амин

Тоя путьо трбва да се изгони веднага защото е вреден за държавата, лошото е че народа е гола-вода и само си седи и псува тв-то вместо да иде в парлемента и да измете всичко живо от там.
Като се повтори няколко пъти тоя сценарии, ония там ще си знаят че ако не внимават ще играе дървото.

преди 2 минути, Bubbles написа:

Тоя путьо трбва да се изгони веднага защото е вреден за държавата, лошото е че народа е гола-вода и само си седи и псува тв-то вместо да иде в парлемента и да измете всичко живо от там.
Като се повтори няколко пъти тоя сценарии, ония там ще си знаят че ако не внимават ще играе дървото.

Въпрос на време е да се стигне до протести. Да видим тогава до колко е доблестен и ще си подаде оставката, за да покаже, че е различен от Бойко Борисов. 

Боже пази България. Амин

Борисов е подавал оставка.  Кирчо и промяната ми изглеждат непредсказуеми.

преди 58 минути, Bubbles написа:

А по времето на Тиквата разправяше "и какво ще направите, като го махнете, нищо няма да се промени". Сега готов да гони :) Големи катарзиси преживяхте някои, откакто Кирчо стана премиер. 

току-що, N1K17Y написа:

А по времето на Тиквата разправяше "и какво ще направите, като го махнете, нищо няма да се промени". Сега готов да гони :) Големи катарзиси преживяхте някои, откакто Кирчо стана премиер. 

Какви катарзиси бе пич? Ти новини гледаш ли, случшаш ли, четеш ли? Ти поне си там, не виждаш ли какво става? Кой изобщо ти говори за Бойковци и т.н.?
Много сте зле некои люде, честно.

преди 10 минути, Bubbles написа:

Какви катарзиси бе пич? Ти новини гледаш ли, случшаш ли, четеш ли? Ти поне си там, не виждаш ли какво става? Кой изобщо ти говори за Бойковци и т.н.?
Много сте зле некои люде, честно.

Пак ли да ти напиша какви ? 

А по времето на Тиквата разправяше "и какво ще направите, като го махнете, нищо няма да се промени". Сега готов да гони

Просто Киро е много по-зле от Боко Тиквата.  Аз и за двамата не съм гласувал.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Пак ли да ти напиша какви ? 

А по времето на Тиквата разправяше "и какво ще направите, като го махнете, нищо няма да се промени". Сега готов да гони

Аглайке, Киро има нужда от сериозен преглед и лечение. И ако не го виждаш, си е твой проблем. По времето на Баце нямаше алтернатива. Интелигентните го разбираха, а нискочелите ни докарахте Киро. 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Е промени ли се?

преди 5 минути, absurt написа:

По времето на Баце нямаше алтернатива. Интелигентните го разбираха, а нискочелите ни докарахте Киро. 

Това е най-малкото спекулация, да не кажа чиста лъжа. Все едно сега да кажа, че Петков няма алтернатива...

преди 8 минути, ncl написа:

Това е най-малкото спекулация, да не кажа чиста лъжа. Все едно сега да кажа, че Петков няма алтернатива...

Ми, ще ми се и на мен да беше спекулация, но такива са фактите. З пъти избори, накрая- Киро Тъпото, който все по- ясно показва, че има ментален проблем. 

преди 9 минути, absurt написа:

З пъти избори, накрая- Киро Тъпото

Ами това е логичният резултат от излезли да гласуват едва 40% избиратели...  за управляващите - към 20%. Останалите 60% - с оправданието: "Всички са маскари".

преди 28 минути, absurt написа:

Аглайке, Киро има нужда от сериозен преглед и лечение. И ако не го виждаш, си е твой проблем. По времето на Баце нямаше алтернатива. Интелигентните го разбираха, а нискочелите ни докарахте Киро. 

Сега има ли алтернатива ? Я ми я сподели. От година те питам, но ти все я криеш :)  (и ся почна шикалкавенето пак)

преди 25 минути, Bubbles написа:

Е промени ли се?

А сега ще се промени ли ? :) 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Сега има ли алтернатива ?

понеже "интелигентните" скромничат нещо или може би ги е срам да си обадят, нека кажа аз - алтернативата е тулупа, да си го избираме и нека управлява интелигентния човечец, докато е жив, господ здраве да му дава 111 години да докара.

преди 15 минути, N1K17Y написа:

А сега ще се промени ли ?

Ами крайно време е, след толкова стреляне нахалост, да дойде и точното попадение. Видя се, че Кирето е "оле майко", и не виждам защо още се мъчите със спасението му и отлагате възможността да се появят наистина читавите. Аман от червиви ябълки, крадци и подлоги !

преди 16 минути, N1K17Y написа:

Сега има ли алтернатива ? Я ми я сподели. От година те питам, но ти все я криеш :) 

НЕ няма алтернатива.
Алтернативата ще се появи когато народа се събуди и почне да действа, когато ония свинки в НС и МС  и т.н. си знаят че а кривнат а изядоха дървото.
А в момента ще и свети Петър да избереш като си знае че каквото и да прави никой няма да го пипне ще прави каквото му душа сака а вие ще си псувате телевизора и те така те.

преди 19 минути, Bubbles написа:

НЕ няма алтернатива.
Алтернативата ще се появи когато народа се събуди и почне да действа, когато ония свинки в НС и МС  и т.н. си знаят че а кривнат а изядоха дървото.
А в момента ще и свети Петър да избереш като си знае че каквото и да прави никой няма да го пипне ще прави каквото му душа сака а вие ще си псувате телевизора и те така те.

Този народ  , който се забуди на големите протести през 1999 година вече ги няма . Има сега платени хора , подлоги , руски агенти и сега всеки излиза на протест срещу заплащане .

Не случайно вече има нова професия - ПРОТЕСТЪР

Е сега умните и интелигентните, като издумкат и БНБ, ще се намерят протестиращите не само от '99г, ами и от '96г.

преди 1 час, N1K17Y написа:

Сега има ли алтернатива ? Я ми я сподели. От година те питам, но ти все я криеш :)  (и ся почна шикалкавенето пак)

А сега ще се промени ли ? :) 

Ако за цяла година не си разбрала, сега пак няма да разбереш. Писна ми да си навиваи някакъв въпрос и независимо от отговора ми, да го задаваш пак и пак, де да знам и аз какво очаквайки. 

Ще пробвам, за последно.

Нямаше алтернатива на ГЕРБ. 

Вие не повярвахте и ни натресохте Киро тъпото и шайката му.

Сега, не се е появила алтернатива- нова, но като чета и слушам какво говорят хората, не са малко тези, които предпочитат пак да е Баце, вместо Киро. 

Предупреждавах, че с това всеядие, с това "който и да е, само да не са тези" и накрая- безогледната защита на един доказан лъжец и поставянето му начело на държавата, ще направите така, че баце да се върне на бял кон. 

Ако сега, бързо, не успеят нещо да докажат и да го осъдят, наесен герберите ще са на линия, а той ще се изживее като спасител за пореден път.

преди 7 минути, insec написа:

Е сега умните и интелигентните, като издумкат и БНБ, ще се намерят протестиращите не само от '99г, ами и от '96г.

Какво и да става вече няма да има протестиращи, не и масово. Ако има ще са платени.

Що се отнася до връщането на Борисов - може да стане само в някои мокри сънища...

преди 1 минута, ncl написа:

Какво и да става вече няма да има протестиращи, не и масово.

Гладът прави чудеса!!! Разбира се, ако се върне император Тулупов, всичко ще се оправи. :lol6:

преди 18 минути, absurt написа:

Ако за цяла година не си разбрала, сега пак няма да разбереш. Писна ми да си навиваи някакъв въпрос и независимо от отговора ми, да го задаваш пак и пак, де да знам и аз какво очаквайки. 

Ще пробвам, за последно.

Нямаше алтернатива на ГЕРБ. 

Вие не повярвахте и ни натресохте Киро тъпото и шайката му.

Сега, не се е появила алтернатива- нова, но като чета и слушам какво говорят хората, не са малко тези, които предпочитат пак да е Баце, вместо Киро. 

Предупреждавах, че с това всеядие, с това "който и да е, само да не са тези" и накрая- безогледната защита на един доказан лъжец и поставянето му начело на държавата, ще направите така, че баце да се върне на бял кон. 

Ако сега, бързо, не успеят нещо да докажат и да го осъдят, наесен герберите ще са на линия, а той ще се изживее като спасител за пореден път.

Ми така го каза, сякаш е в минало време, бе бабо

преди 2 часа, absurt написа:

По времето на Баце нямаше алтернатива. Интелигентните го разбираха, а нискочелите ни докарахте Киро. 

Като те питам сега какво е алтернативата, о, то и сега няма. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.