Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 9 минути, Bubbles написа:

НЕ Не можеш, защото в наши дни всеки може да се представи за всеки, да не говорим за способностите за монтаж и т.н.

Но азовските нацисти не са монтажи, нали :giggle1:

Ти лично си бил там и ги видя. 

Лично видя как американците ги финансират, видя как направиха преврат, всичко видя. Там няма манипулации :) А всъщност, единствените, които твърдят това са... руснаците :)  Сам се оборваш, със собствените си аргументи. Пак.

Айде, достатъчно оспамих темата за Петков, ясен си ми. САЩ са ти виновни за всичко, невинните руснаци се защитават и отвръщат на ударите просто.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 час, Bubbles написа:

Говоря истини, и не не подкрепям офанзивата на Русия, но хайде отговори ми кой я провокира?

Ти да видиш - руZия била провокирана на украинска територия. Те за това е речено, че НАТО е най- сигурната защита руZия да не бъде нападната на българската територия, така както се случи в Украйна, а преди това в Грузия и Сирия. А в една тема само седмица преди войната, една определена групичка настоявахте НАТО да се разтури, чиста случайност, че сега същата тази групичка си играйкате на неутралност и снишаване, мхм. Нещастни лицемери и долни лекета!!!!

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Но азовските нацисти не са монтажи, нали :giggle1:

Ти лично си бил там и ги видя. 

Лично видя как американците ги финансират, видя как направиха преврат, всичко видя. Там няма манипулации :) А всъщност, единствените, които твърдят това са... руснаците :)  Сам се оборваш, със собствените си аргументи. Пак.

Айде, достатъчно оспамих темата за Петков, ясен си ми. САЩ са ти виновни за всичко, невинните руснаци се защитават и отвръщат на ударите просто.

Американците сами си казват че са ги финансирали, търси информация.

току-що, insec написа:

Ти да видиш - руZия била провокирана на украинска територия. Те за това е речено, че НАТО е най- сигурната защита руZия да не бъде нападната на българската територия, така както се случи в Украйна, а преди това в Грузия и Сирия. А в една тема само седмица преди войната, една определена групичка настоявахте НАТО да се разтури, чиста случайност, че сега същата тази групичка си играйкате на неутралност и снишаване, мхм. Нещастни лицемери и долни лекета!!!!

Пий ги тия лекарства, молА ти сА най настоятелно.

преди 1 минута, Bubbles написа:

.....

Спазвай си принципите и се снишавай там.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Американците сами си казват че са ги финансирали, търси информация.

И какво казват ? "Финансираме нацистки групировки в Украйна" ? Азов нацисти ли са ? Откъде знаеш? Не може ли и то да е монтаж ? 

Няма бе, само всички западни медии лъжат и правят монтажи. Всички журналисти снимали телата в мазетата, телата с вързани ръце, изгорените тела, всички те са направили монтаж, за да ни лъжат. Всички цивилни в Буча са се наговорили и също лъжат, че руснаците са ги избивали. Всички до един лъжат. Само Ганьо им разкри схемата. Тъй като съм пич, пак ще ти кажа предварително следващата опорка. "Да наистина има убити цивилни, и да наистина руснаците ги убиха, но те хохлите си го заслужават"

пп. добре, че не си живял по времето на ВСВ, че след това, да отричаш престъпленията на германците е престъпление. 

преди 6 минути, insec написа:

Спазвай си принципите и се снишавай там.

И какво, ще се скатаят всички с различно от вашето мнение, а вие с Аглайка ще крещите "истините си" у несвяст? Ми, направете си тема само за хамерикански безпросветни подлоги и пейте дитирамби на воля.

преди 10 минути, absurt написа:

....

че имаш нещо против собствените си принципи, не е мой проблем - снишавай се мижитурке жалка.

преди 17 минути, N1K17Y написа:

И какво казват ? "Финансираме нацистки групировки в Украйна" ? Азов нацисти ли са ? Откъде знаеш? Не може ли и то да е монтаж ?

Да точно това казват, финансирахме с N(Не помня точната сума) милиарда долара, украинската НАЦИСТСКА структура азов, това са думите.
Сама си прави изводите това какво значи. Държавата която най много реве за равенство между раси, полове и т.н. финансира нацисти.

преди 1 минута, insec написа:

че имаш нещо против собствените си принципи, не е мой проблем - снишавай се мижитурке жалка.

Нямам, бе душко объркана! И против твоите нямам- те са като задника ти, все са си с теб. Ама, стига ги крещя, тия възгледи, стига истерясва след всеки пост, който не ти изнася и стига олайва всеки, който не пее в хора ти. Няма начин да принудиш когото и да било да се сниши, че да изглеждаш по- висок. Опитай се ти да ми стигнеш нивото, ако можеш.

току-що, absurt написа:

Нямам, бе душко объркана!

приятно снишаване тогава 😉

преди 27 минути, insec написа:

приятно снишаване тогава 😉

Липсата на функционална грамотност те забива в земята. И да се снишавам, няма как да ми стигнеш до кръста дори. .

преди 14 минути, absurt написа:

....

прегазена си без даже да те забележим - гърчи се и пълзи, друго ти не остана, гнусна твар такава.

преди 55 минути, Bubbles написа:

Да точно това казват, финансирахме с N(Не помня точната сума) милиарда долара, украинската НАЦИСТСКА структура азов, това са думите.
Сама си прави изводите това какво значи. Държавата която най много реве за равенство между раси, полове и т.н. финансира нацисти.

Батальона "Азов" не са нацисти! Просто, хора, доброволци, моито срещу заплащане трепят руснаци

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Батальона "Азов" не са нацисти! Просто, хора, доброволци, моито срещу заплащане трепят руснаци

Е така де, той и Хитлер просто е въртял бизнес с перилни препарати и сапун, ко толкоз? :)

преди 6 часа, N1K17Y написа:

Заповядай и на теб лично, видеото.

И според теб това са дегизирани украинци, нали ? 

Ти какво виждаш на това видео? Да не би да виждаш как руснаци стрелят по невинен колоездач и след като го уцелват, изведнъж колелото му избухва в огромно кълбо от бял дим? Бах аз това толкова взривоопасно колело.

Дали пък все пак не са стреляли по нещо друго, което е избухнало? Примерно по окопали се бандеровци и да са им уцелили мунициите които са избухнали, а? Щото колело така да избухне - нещо не ми се вързва.

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Ти какво виждаш на това видео? Да не би да виждаш как руснаци стрелят по невинен колоездач и след като го уцелват, изведнъж колелото му избухва в огромно кълбо от бял дим? Бах аз това толкова взривоопасно колело.

Дали пък все пак не са стреляли по нещо друго, което е избухнало? Примерно по окопали се бандеровци и да са им уцелили мунициите които са избухнали, а? Щото колело така да избухне - нещо не ми се вързва.

В колелото се крият бандеровците, нали :lol6:

Убитите деца и те са бандеровци. Радвам се да видя, че планът върви... по план. Стигнахме етапа "да, руснаците ги убиха, но украинците си го заслужаваха" 

току-що, N1K17Y написа:

Убитите деца и те са бандеровци. Радвам се да видя, че планът върви... по план. Стигнахме етапа "да, руснаците ги убиха, но украинците си го заслужаваха" 

Не, бе - планът върви по план, ама никой не знае, какъв е плана, защото е секретен :) 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Не, бе - планът върви по план, ама никой не знае, какъв е плана, защото е секретен :) 

Планираните опорки визирах, не планът за войната на руснаците. 

преди 51 минути, N1K17Y написа:

Стигнахме етапа "да, руснаците ги убиха, но украинците си го заслужаваха"

Не, стигнахме до етапа:

https://fakti.bg/mnenia/667284-komsomolskaa-pravda-civilnite-v-bucha-sa-razstrelani-ot-nacistite-na-bocman-video

Хубаво е да прочетеш и коментарите под видеото на велосипедиста.

https://fakti.bg/world/667882-video-pokazva-kak-ruski-voinici-ubivat-velosipedist-v-bucha

преди 4 часа, insec написа:

прегазена си без даже да те забележим - гърчи се и пълзи, друго ти не остана, гнусна твар такава.

Боже, каква ерудиция лъха от писанието ВИ, /колкото сте успели да се наврете в силно ограничената площ на мозъчето ти/!!! Пълзенето и гърченето са ти основни дадености, които не успяваш да прикриеш с комплексарските си изхвърляния и просташки речник. И да, писанията ти показват не аз каква съм, а колко зле си ти.TCGOZ.gif.f98d81a2a8c224365f82f1ab82e07a58.gif

преди 1 час, N1K17Y написа:

Не бре, ти кажи какво избухна там. Колелото ли?

Нещо не ти се говори по този въпрос, и премина на дежурните заучени реплики :getout:

преди 36 минути, M.Николов написа:

Не, стигнахме до етапа:

https://fakti.bg/mnenia/667284-komsomolskaa-pravda-civilnite-v-bucha-sa-razstrelani-ot-nacistite-na-bocman-video

Хубаво е да прочетеш и коментарите под видеото на велосипедиста.

https://fakti.bg/world/667882-video-pokazva-kak-ruski-voinici-ubivat-velosipedist-v-bucha

Източник : комсомолская правда :giggle1:

Ти шегуваш ли се ? 
А коментарите са изтрити, смятай щом дори факти ги трият. Тия които са останали, няма нужда да ги чета, французина вече ми ги изрецитира. 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Не бре, ти кажи какво избухна там. Колелото ли?

Нещо не ти се говори по този въпрос, и премина на дежурните заучени реплики :getout:

Бандеровци, какво друго. Прав си бе бате, всичко е фейк. Убити цивилни няма, и война въобще няма. 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Източник : комсомолская правда :giggle1:

Да разбирам, че можеш да обориш аргументите на автора или......че "Комсомолска правда" отпада като източник просто защото е руска медия?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.