Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

https://www.mediapool.bg/kiril-petkov-slagam-imeto-si-zad-kandidaturata-na-andrei-gyurov-za-bnb-news334241.html  Значи можем да очакваме да се гласува за Каримански в парламента.   Не ни трябва още един ПростоКиро-Харакиро.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 11 минути, ncl написа:

Кой според теб трябва да изберат?

Имат и още един избор -да предложат нов мандат на досегашния гуверньор на БНБ.  Нямам мнение, не съм специалист-финансист.

преди 8 часа, Bubbles написа:

За Nти път, не съм нито за едните нито за другите, просто се дразня че такива като вас двамата скачат пристрастно в някаква посока.
А Крим си проведе референдум хората си решиха сами съдбата без намесата на каквито и да е оръжия.

Когато имаме агресор и жертва, човек с капка морал ще вземе страната на жертвата. Човек с капка морал ще осъди действията на руснаците, като види труповете в Буча. А изродите ще ги оправдавате. 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Когато имаме агресор и жертва, човек с капка морал ще вземе страната на жертвата. Човек с капка морал ще осъди действията на руснаците, като види труповете в Буча. А изродите ще ги оправдавате. 

Дишай, Аглайка, дишай, че ще пукнеш я жила, я костица на глезена от тропане с крачето! Когато имаме кадаиф с история, е твърде фриволно да си харесаш няколко фидета и да ги определиш за праведни, а всичките останали- за агресори. Няма невинни в тази история, това са фактите. Но, като си неспособна да отделиш "факт" от "мнение" и от "анализ", няма как да вденеш. 

Не знам защо си решила, че твоето мнение е най- вярното и задължително за всички, та като не ти се получи, озверяваш прогресивно? 

И   Аглайка, жертвите са жертви, и наличието им не бива да бъде оправдавано, независимо от чия страна са. Само че, за да го можеш, трябва да си по- поносимо облъчена и с повечко здрав разум.

преди 35 минути, absurt написа:

Дишай, Аглайка, дишай, че ще пукнеш я жила, я костица на глезена от тропане с крачето! Когато имаме кадаиф с история, е твърде фриволно да си харесаш няколко фидета и да ги определиш за праведни, а всичките останали- за агресори. Няма невинни в тази история, това са фактите. Но, като си неспособна да отделиш "факт" от "мнение" и от "анализ", няма как да вденеш. 

Не знам защо си решила, че твоето мнение е най- вярното и задължително за всички, та като не ти се получи, озверяваш прогресивно? 

И   Аглайка, жертвите са жертви, и наличието им не бива да бъде оправдавано, независимо от чия страна са. Само че, за да го можеш, трябва да си по- поносимо облъчена и с повечко здрав разум.

преди 12 часа, N1K17Y написа:

От километри вониш бе, промито мозъче. И ти и всички криещи се зад "пацифизма" и "неутралността". Набълбукани с руска пропаганда, мразещи тоя лош Западен свят, докато живеят в него и се мъчат да се хванат като удавник за сламка за всеки детайл, само и само да могат да кажат, че всичко е лъжа. 

Заповядай и на теб лично, видеото.

И според теб това са дегизирани украинци, нали ? 

Цитат

А ти защо реши същото ? Айде преди да ме критикуваш и да си измисляш, задай за себе си този въпрос пък тогава публикувай коментара си. 

Ти реши ли най-вече, защо Путлер нападна Украйна ?

преди 40 минути, N1K17Y написа:

Заповядай и на теб лично, видеото.

И според теб това са дегизирани украинци, нали ? 

А ти защо реши същото ? Айде преди да ме критикуваш и да си измисляш, задай за себе си този въпрос пък тогава публикувай коментара си. 

Ти реши ли най-вече, защо Путлер нападна Украйна ?

Няма да схванеш, че да преследваш опонентите си с един въпрос, като латерна, само показва колко ти е акъла, Аглайка. 

А, перманентното ти самоцитиране, перфектното подкрепя правотата на написаното от мен в предния пост, адресиран до теб.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Агресор казваш?
Кой е агресора в случая помисли ли?
Кой финансира и провокира протестите и подпалването на майдана? САЩ.
Кой финансира с милиарди създаването и развитието на азов и техните дейности? САЩ.
Кой рязко започна да налива масло в огъня още в началото на годината когато никой не предполагаше че ще има война? САЩ.
Кой десетилетия наред се бие с руски вятърни мелници и вменява връждебност срещу Русия по света? САЩ.
Кой от години не може да си намери място от яд, че Европа се храни с газ от Русия от което Руската федерация печели милиарди? САЩ
А кой ЕДИНСТВЕН има интерес от текущата война? Изненада... ...САЩ.

Та кой викаш е агресора?

преди 17 минути, absurt написа:

Няма да схванеш, че да преследваш опонентите си с един въпрос, като латерна, само показва колко ти е акъла, Аглайка. 

А, перманентното ти самоцитиране, перфектното подкрепя правотата на написаното от мен в предния пост, адресиран до теб.

Тъй, тъй, изненада, пак няма да отговориш :giggle1:

Ти освен да клюкариш и да шикалкавиш, друго можеш ли ? 

преди 3 минути, Bubbles написа:

Агресор казваш?
Кой финансира с милиарди създаването и развитието на азов и техните дейности? САЩ.
Кой рязко започна да налива масло в огъня още в началото на годината когато никой не предполагаше че ще има война? САЩ.
Кой десетилетия наред се бие с руски вятърни мелници и вменява връждебност срещу Русия по света? САЩ.
Кой от години не може да си намери място от яд, че Европа се храни с газ от Русия от което Руската федерация печели милиарди? САЩ

Та кой викаш е агресора?

САЩ ли убиха тоя на колелото от клипа ? САЩ ли разстрелват украински цивилни ? Включително деца. Почна да сваляш маската, айде напиши си директно, че руснаците не са виновни за тия зверства, а САЩ са ги принудили и стига се мъчи да се преструваш :) 
Като ви казвам, че сте елементарни и воните от километри, не вярвате. 

преди 25 минути, Joss Bomon написа:

9326036.jpg
9326026.jpg

Неутрално ми е 

преди 6 минути, Bubbles написа:

Агресор казваш?

Та кой викаш е агресора?

Не се хаби, няма да те разбере. Хранениците на Сорос са обучавани да не разбират нищо, което излиза извън интересите на "татко" им.

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Тъй, тъй, изненада, пак няма да отговориш :giggle1:

Ти освен да клюкариш и да шикалкавиш, друго можеш ли ? 

САЩ ли убиха тоя на колелото от клипа ? САЩ ли разстрелват украински цивилни ? Включително деца. Почна да сваляш маската, айде напиши си директно, че руснаците не са виновни за тия зверства, а САЩ са ги принудили и стига се мъчи да се преструваш :) 
Като ви казвам, че сте елементарни и воните от километри, не вярвате

Това е твоята воня, Аглайка. Така си миришеш отдавна, но напоследък се вмириса непоправимо, та омирисваш форума до нетърпимост. И не, нямам намерение да ти отговарям на тъпите въпроси. Набий си го в русата главица.

преди 3 минути, absurt написа:

Не се хаби, няма да те разбере. Хранениците на Сорос са обучавани да не разбират нищо, което излиза извън интересите на "татко" им.

Това е твоята воня, Аглайка. Така си миришеш отдавна, но напоследък се вмириса непоправимо, та омирисваш форума до нетърпимост. И не, нямам намерение да ти отговарям на тъпите въпроси. Набий си го в русата главица.

Ми спри да ме цитираш, бе бабо :lol6:

Изкуфяло същество, отговаря ми, специално да ми каже, че няма да ми отговори. Ходи се лекувай и не ме занимавай. 

преди 23 минути, N1K17Y написа:

САЩ ли убиха тоя на колелото от клипа ? САЩ ли разстрелват украински цивилни ? Включително деца.

Индиректно да.
Каква маска да свалям? Говоря истини, и не не подкрепям офанзивата на Русия, но хайде отговори ми кой я провокира?

ЕК най-сетне пуска плана за възстановяване

преди 2 минути, Bubbles написа:

Индиректно да.
Каква маска да свалям? Говоря истини, и не не подкрепям офанзивата на Русия, но хайде отговори ми кой я провокира?

А директно, кой го уби ? :lol6:

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ми спри да ме цитираш, бе бабо :lol6:

Изкуфяло същество, отговаря ми, специално да ми каже, че няма да ми отговори. Ходи се лекувай и не ме занимавай. 

Това ти е проблема, Аглайка- вреш се където са двама- ти трета. Народът ни на това му казва "На всяко гърне- мерудия". И вониш, ама много вониш, пък все си мислиш че от другите идва. А, сме на близка възраст, Аглайка. Явно, не е от възрастта, а от хигиенните навици. При теб са силно извратени. И не, аз не те цитирам- ти не спря да се самоцитираш в беса си да бъде на твоята.

Сега, давай! пиши, дращи безумия, само и само последния пост да остане твой, щото нали така ви учеха- не е важно за какво е спора, запомня се последното изречение. Ех, Щирлицова, щирлицова......голям смях с тебе......

преди 17 минути, N1K17Y написа:

А директно, кой го уби ? :lol6:

Много е лошо е когато си прост, още по-зле е когато си ненормален и прост.

преди 6 минути, absurt написа:

Това ти е проблема, Аглайка- вреш се където са двама- ти трета. Народът ни на това му казва "На всяко гърне- мерудия". И вониш, ама много вониш, пък все си мислиш че от другите идва. А, сме на близка възраст, Аглайка. Явно, не е от възрастта, а от хигиенните навици. При теб са силно извратени. И не, аз не те цитирам- ти не спря да се самоцитираш в беса си да бъде на твоята.

Сега, давай! пиши, дращи безумия, само и само последния пост да остане твой, щото нали така ви учеха- не е важно за какво е спора, запомня се последното изречение. Ех, Щирлицова, щирлицова......голям смях с тебе......

Изкуфяло бабо, не ти ли омръзна да се излагаш ? Ей ти го поста с който ме цитираш, на тази страница е

преди 2 часа, absurt написа:

Цитат

Това ти е проблема, Аглайка- вреш се където са двама- ти трета. 

За себе си говориш.

Цитат

пиши, дращи безумия, само и само последния пост да остане твой

Пак за себе си говориш. Нали нямаше да ми отговаряш ? Що продължаваш да ме цитираш ? 

преди 1 минута, Bubbles написа:

Много е лошо е когато си прост, още по-зле е когато си ненормален и прост.

А най-зле е, когато не ти изнася да отговориш на въпроса и минеш на лични нападки :giggle1: 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

А най-зле е, когато не ти изнася да отговориш на въпроса и минеш на лични нападки :giggle1: 

На кой въпрос?
На всичко съм ти отговорил, но ти така и не отговори на нищо това което съм казал, само глупости ръсиш.

На кой въпрос?
На всичко съм ти отговорил, но ти така и не отговори на нищо това което съм казал, само глупости ръсиш.

преди 14 часа, N1K17Y написа:

Я погледни пак и да видим как ще обясниш, тоя "украински" конвой си стои спокойно на улицата, докато градът е превзет от руснаците. 

преди 32 минути, N1K17Y написа:

А директно, кой го уби?

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Изкуфяло бабо, не ти ли омръзна да се излагаш ? Ей ти го поста с който ме цитираш, на тази страница е

За себе си говориш.

Пак за себе си говориш. Нали нямаше да ми отговаряш ? Що продължаваш да ме цитираш ? 

Аглайка, не те цитирам, руса главо нищо не възприемаща, а отговарям на поста ти, като отбелязвам, че не схващаш  разликата между "факт", "анализ" и мнение". И ти напомням, знам че безуспешно, че нормалните хора задават въпрос и приемат отговора, независимо дали са съгласни с него или само "за сведение". Тъпите продължават да преследват опонента и да задават въпроса, с незалязващото вдъхновение на двупръстите челом, индивиди. ти си прецени дали си от тях. 

Аглайка, оказа се че не схващаш и разликата между "цитирам пост" и "отговарям на пост". Що не наблегнеш малко на функционалната си грамотност, ?

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Още снощи съм отговорил, тези неща ние НЕ МОЖЕМ да ги знаем, нито някой има право да сочи с пръст, затова има трибунал в Хага, той трябва да разследва и да докаже кой крив и кой прав, всичко друго е чесане на езици.

Очаквам все още да ми отговориш кой провокира военната операция на Русия?

Трибуналът в Хага е нелигитимен за територията Руската Федерация и какво е общото на това  с кабинета на нашия премиер  Харакиро?  

Още снощи съм отговорил, тези неща ние НЕ МОЖЕМ да ги знаем, нито някой има право да сочи с пръст, затова има трибунал в Хага, той трябва да разследва и да докаже кой крив и кой прав, всичко друго е чесане на езици.

Очаквам все още да ми отговориш кой провокира военната операция на Русия?

Ми... можем. Когато имаме запис как военни машини стрелят по цивилен, достатъчно е да знаем датата на стрелбата. После поглеждаме, кой е имал военни машини на това място на тази дата и... о чудо, можем да направим заключение кой е стрелял по цивилния. Руснаците са. Не са украинците, даже и американците не са. Руснаците са. Ако ти можеш да покажеш и капчица доказателство, че това са украинци, заповядай. 

Кой им провокирал операцията не знам. Не знам въобще за каква операция говориш. Единствено съм чувал за една война в Украйна. 

преди 11 минути, absurt написа:

Аглайка, не те цитирам, руса главо нищо не възприемаща, а отговарям на поста ти, като отбелязвам, че не схващаш  разликата между "факт", "анализ" и мнение". И ти напомням, знам че безуспешно, че нормалните хора задават въпрос и приемат отговора, независимо дали са съгласни с него или само "за сведение". Тъпите продължават да преследват опонента и да задават въпроса, с незалязващото вдъхновение на двупръстите челом, индивиди. ти си прецени дали си от тях. 

Аглайка, оказа се че не схващаш и разликата между "цитирам пост" и "отговарям на пост". Що не наблегнеш малко на функционалната си грамотност, ?

Аре бегай вече, нали нямаше да отговаряш ? Доскучаха ми личните ти драми. 

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Ми... можем. Когато имаме запис как военни машини стрелят по цивилен, достатъчно е да знаем датата на стрелбата. После поглеждаме, кой е имал военни машини на това място на тази дата и... о чудо, можем да направим заключение кой е стрелял по цивилния. Руснаците са. Не са украинците, даже и американците не са. Руснаците са. Ако ти можеш да покажеш и капчица доказателство, че това са украинци, заповядай.

НЕ Не можеш, защото в наши дни всеки може да се представи за всеки, да не говорим за способностите за монтаж и т.н.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.