Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Половината са отишли за да се изплатят стари заеми на Бочко, които са отишли в чекмеджета вместо по предназначение. Другата половина са отишли за държавни разходи.

Ти понеже си свикнал в края на всяка година да се оставя излишък, който да се "усвои" от герберастката върхушка, сега пак си мислиш че парите са откраднати. Ми не, не са. Не всички които са във властта са такива крадци и мошеници като боковата шайка.

Тц. Не се връзват сметките. Боко остави на хунтата даже излишък

https://glasove.com/novini/borisov-byudzhett-e-na-izlishk-ot-nad-115-mln-lv-nyama-nuzhda-ot-aktualizatsiya-na-byudzheta

И сега, след като са спрени милиардите "кражби" , би трябвало управляващите мошенници да се къпят в пари .

Уви..... всички сегашни теглени заеми поакзват само едно - че всичко което са говорели за ББ и ГЕРБ е тотална лъжа :) 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Тц. Не се връзват сметките. Боко остави на хунтата даже излишък

https://glasove.com/novini/borisov-byudzhett-e-na-izlishk-ot-nad-115-mln-lv-nyama-nuzhda-ot-aktualizatsiya-na-byudzheta

И сега, след като са спрени милиардите "кражби" , би трябвало управляващите мошенници да се къпят в пари .

Уви..... всички сегашни теглени заеми поакзват само едно - че всичко което са говорели за ББ и ГЕРБ е тотална лъжа :) 

Оставил е излишък примерно 50 лева, но по заемите, които е теглил има дати за плащане, на които трябва да внесем 100лв. Този излишък предварително е "усвоен" в едни чекмеджета :hit:

Ами питай тогава "Мата Хари" която е правела аранжировките в напълно празната резиденция къде са пачките от салфетки и др филмов реквизит :giggle1:

преди 21 минути, miro20 написа:

Ами питай тогава "Мата Хари" която е правела аранжировките в напълно празната резиденция къде са пачките от салфетки и др филмов реквизит :giggle1:

Да я питам, но Боко в нарушение на чл. 205 от Наказателно-процесуалният кодекс на РБ, който гласи...

Цитат

Чл. 205. (1) Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, гражданите са обществено задължени да уведомят незабавно орган на досъдебното производство или друг държавен орган.

... не казва коя е, криейки информация за извършено престъпление от общ характер, и то извършено не срещу който и да е, а срещу институцията "Министър-председател на Република България"

преди 7 минути, ivottoshev написа:

извършено престъпление от общ характер

преди 8 минути, ivottoshev написа:

криейки информация за извършено престъпление от общ характер

Я уточни кое е престъплението ?

преди 22 минути, miro20 написа:

Я уточни кое е престъплението ?

Не съм юрист и следователно не съм запознат с всички закони.

Според мен ако само е снимала най-вероятно не е престъпление, защото може да каже че е снимала нещо друго, а пачките случайно са се появили на кадъра. Обаче ти твърдиш че е правила и специални аранжировки с цел да се изнудва/злепостави Министър-председателят на Република България. Това не може да не е престъпление.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Оставил е излишък примерно 50 лева, но по заемите, които е теглил има дати за плащане, на които трябва да внесем 100лв. Този излишък предварително е "усвоен" в едни чекмеджета :hit:

Това са глупости и може да се провери на сайта на банката колко е отпуснато, а после дали този излишък е наличен. Не бива да олекваш с несъстоятелни твърдения, които може да бъдат проверени. Че има далавери, никой не се съмнява, но толкова левашки, като "изчезването на ония милиони за музеите, пък след скандалите по медиите, да се появят, ама без 200 000, герберите не са правили. Затова и е трудно да бъдат подведени под отговорност- грамотни са и са си изпипвали нещата. А, новите, от мерак да се нагушат набързо, пък и без опит, правят глупост след глупост. И другото- непрекъснатите лъжи. Това пък, е непростимо и още се чудя, дали има друга страна в света, която да си е избрала премиер- лъжец, признат с "подпис и печат" от съда?

преди 26 минути, absurt написа:

Това са глупости и може да се провери на сайта на банката колко е отпуснато, а после дали този излишък е наличен. Не бива да олекваш с несъстоятелни твърдения, които може да бъдат проверени. Че има далавери, никой не се съмнява, но толкова левашки, като "изчезването на ония милиони за музеите, пък след скандалите по медиите, да се появят, ама без 200 000, герберите не са правили. Затова и е трудно да бъдат подведени под отговорност- грамотни са и са си изпипвали нещата. А, новите, от мерак да се нагушат набързо, пък и без опит, правят глупост след глупост. И другото- непрекъснатите лъжи. Това пък, е непростимо и още се чудя, дали има друга страна в света, която да си е избрала премиер- лъжец, признат с "подпис и печат" от съда?

Има

Цитат

Осъдиха Бойко Борисов за клевета

А чакай, това е същата страна. 

преди 40 минути, N1K17Y написа:

Има

А чакай, това е същата страна. 

Къде да те чакам? Функционалната грамотност се получава в училище, не по форумите.

Има, ама връзка с парите,за което е разговора, няма. 

И разликата между "избран след доказано потъпкване на Конституцията" и "осъден за клевета към частно лице, години след като е бил избран за премиер", е очеизвадна за хората с поне средна интелигентност.

3 бяха задачите и тук нееднократно сме ги коментирали - конвенцията, макетата и осигуряването на плацдарм на нато. Конвенцията като нищо ще я подпишат и под юргана, плацдарма вече е осигурен, а за макетата може и да не се наложи, ако се сбъднат по-черните прогнози...

Каква по- прекрасна гледка от глутница комунисти, които се хапят един друг.

https://www.168chasa.bg/article/766129

Цитат

Бойко Рашков, тогавашния шеф Национална следствена служба, изигра една от най- мръсните роли в цялата тази история. Той беше в постоянен конфликт с ръководещите това дело. Пречеше на разследването. И разследващия прокурор по делото Олег Янев ще го потвърди.

Рашков е специалист от най- висок ранк по възпрепятстване на съдебни дела и прикриване на следи - касетата с танковете, убийството на Луканов, псевдоареста на Борисов.

https://pik.bg/ексклузивно-мвр-шеф-е-топлата-връзка-на-бойко-рашков-с-васил-божков-в-схемата-и-свидетел-с-news1095657.html

Много смело от ПИК. Това ако не е вярно ,Рашков би съдил ПИК. Ако е вярно ,ще се опита да се покрие за да не се раздуха в съда. Мисля , че ПИК има аргументи ,иначе не би си позволил ТАКАВА ПУБЛИКАЦИЯ!

В БГ определено има ОГРОМНА КОРУПЦИЯ като  цяло и никога не е била пресичана. Това се дължи на схемата, по която действа Русия  ВЪОБЩЕ. Техните интереси те прокарват като корумпират. В БГ Руското  посолство има персонал повече от посолствата на Франция и Германия ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Така че то се явява като център на тяхното разузнаване , а комфорта си го осигурява най -вече с корупция.

преди 39 минути, bigiadri написа:

https://pik.bg/ексклузивно-мвр-шеф-е-топлата-връзка-на-бойко-рашков-с-васил-божков-в-схемата-и-свидетел-с-news1095657.html

Много смело от ПИК. Това ако не е вярно ,Рашков би съдил ПИК. Ако е вярно ,ще се опита да се покрие за да не се раздуха в съда. Мисля , че ПИК има аргументи ,иначе не би си позволил ТАКАВА ПУБЛИКАЦИЯ!

В БГ определено има ОГРОМНА КОРУПЦИЯ като  цяло и никога не е била пресичана. Това се дължи на схемата, по която действа Русия  ВЪОБЩЕ. Техните интереси те прокарват като корумпират. В БГ Руското  посолство има персонал повече от посолствата на Франция и Германия ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Така че то се явява като център на тяхното разузнаване , а комфорта си го осигурява най -вече с корупция.

В БГ Руското  посолство има персонал повече от посолствата на Франция и Германия ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Така че то се явява като център на тяхното разузнаване , а комфорта си го осигурява най -вече с корупция.

Интересно, за пръв път чувам. Би ли дал линк към източника?

преди 7 часа, absurt написа:

И разликата между "избран след доказано потъпкване на Конституцията

А дали не може да се добави: "и продължаващ (?) да потъпква Конституцията и след незаконното му избиране и Клетвата положена при незаконното му назначаване за министър председател?

Абе има ли поне един праведен политик в България през последните няколко века? Не ми посочвайте някой изрод рафиниран от пропагандата и историческата деменция, силно се съмнявам, че народа помнел че...Помни таратанци!

преди 3 часа, absurt написа:

В БГ Руското  посолство има персонал повече от посолствата на Франция и Германия ВЗЕТИ ЗАЕДНО. Така че то се явява като център на тяхното разузнаване , а комфорта си го осигурява най -вече с корупция.

Малко насоки  за  бройката от миналата година  : 

Руското посолство в София има 46 дипломати.
Българското посолство в Москва има 14 дипломати.
Москва разполага с над три пъти повече дипломати в София, отколкото България в Москва!
Каква е причината за този дисбаланс?
преди 32 минути, miro20 написа:

Малко насоки  за  бройката от миналата година  : 

Руското посолство в София има 46 дипломати.
Българското посолство в Москва има 14 дипломати.
Москва разполага с над три пъти повече дипломати в София, отколкото България в Москва!
Каква е причината за този дисбаланс?

Добре, но това нищо не казва. Какъв е броя на служителите в американското посолство тук и какъв- на нашите там? Какво е съотношението между дипломатите на германците тук и нашите там? Тогава можем да задаваме въпроси. 

А, този цитат е поредния бисер на Киро Тъпото:

"Докога ще ни стигнат парите? Затова следващото ниво е в Брюксел да се съберем заедно и да кажем за цената на газа, че който иска да продава в Европа - трябва да го прави на по-ниски цени. Тогава ще падне инфлацията”, коментира той

1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif1320482417_download(16).gif.95ef38d2ee3d074846fe7f878878f95b.gif

Евала мойто момиче! Шапка ти свалям!

Цитат

Това е Стилияна Здравкова Николова. На пръв поглед момичето не е със специален статут, но това, което написа в едно писмо, трогна всички българи. Ето какво написа Стилияна и защо си заслужава всеки един от нас да го прочете:

„Добър ден, уважаеми сънародници!

Добър ли е? Предполагам, сте се наспали добре или може би не чак толкова добре, след като днес е поредният ден, в който се събуждате слепи, глухи и неми за това, което се случва в държавата?! Интересно ми е да разбера само аз ли виждам какво е положението в нашата родина и ако не, защо тези, които също го виждат, не правят нищо в полза на промяната?

Интересно ми е дали само мен ме е яд, гледайки как България ден подир ден затъва бавно и мъчително, все по-дълбоко и по-дълбоко в дупката, изкопана от хората, които НИЕ сме ИЗБРАЛИ за наши управляващи?

Искам да попитам децата на нашите любими политици: и те ли като нас – тези, простосмъртните, чакат лятото да работят за 500 лева по 12 часа на морето, за да могат да си купят дрехи, обувки и учебници за училище? Техните баби и дядовци и те ли като нашите едва свързват двата края и успяват да си купят лекарства и хляб с мижавите си пенсии? Мога ли да получа отговор на въпроса с какви пари да платя разходите по образованието си и каква ще е ползата от него после?

Мога ли да знам защо свестните ми и честни приятели с бедните си семейства заминаха за чужбина и твърдят, че там е рай, а тук останаха предимно разглезените наркоманчета, чиито родители са НЯКАКВИ НЯКЪДЕ ИЛИ НА НЯКОГО, и ми се налага да гледам как всеки ден се напушват и друсат в училище, пред училище, зад училище и после влизат и провалят часовете на учителите, които, въпреки че се опитват да ни научат на нещо, само гледат, щадят и бездействат?

Напоследък чувам по-възрастните да си задават въпроси, касаещи образованието, защо то било на ниско ниво, защо не сме научавали нищо в училище и така нататък. Защо ли? Защото освен че образованието е на ниско ниво, децата на по-големите клечки са наркомани, защото те не искат да научат нищо и видимо пречат и ние – тези, които се интересуваме не само от дискотеки, барове, безразборен секс, наркотици, боища и т.н., да научим каквото и да било в училище.

Защото няма как за 15 минути да чуем и разберем урок по история, примерно предназначен за 40-минутен учебен час, само защото през другите 25 минути учителят е правил забележки и е влизал в спорове и пререкания със 16/17-годишни напушени мърльовци, които той дори не гони от час, чиито родители не уведомява, по незнайно какви причини не се вземат никакви мерки и те продължават да минават с тройки и четворки, въпреки че повечето имат по 5 правописни грешки в изречение! Ето затова!!!

И сега аз да попитам, уважаеми сънародници… тези ли боклуци ще чакаме да ни управляват след години? Това ли е бъдещето на България? Те ли ще ни лекуват родителите, те ли ще ни учат децата? Има толкова талантливи деца и младежи с дарби, с амбиции, които са доказани с награди, медали, статуетки било то в областта на изкуството, спорта, музиката, литературата и прочие, такива, които макар и на крехка възраст са постигнали нещо в този живот, радват публиката, докосват се по някакъв начин чрез нещо до душите на хората (които имат такива, разбира се), мислят по малко по-различен начин, виждат истинското в живота, борят се да го покажат по някакъв начин, не ги вълнуват само клюките в мрежата, кой какво споделил, кой с кого тръгнал и кой с кого преспал.

Защо в училище те са недооценени и отхвърлени от връстниците си, защо са по-долу на стълбичката на „известните”, защо получават втори право на избор, защо учителите не правят компромиси на тях, а само на по-устатите? Защо, по дяволите, държавата ни е устроена така, че ако не си някакъв на някого, какъвто и да си, и на главата си да можеш да ходиш, ти си никой?! Слепи ли сте, не виждате ли какво се случва и накъде отиваме? Не виждате ли, че ние, младите българи и българки, всеки ден все повече се отвращаваме от живота си тук, от мизерията, от неправдата, от безработицата и безпаричието, от корупцията, от лъжите и празните обещания на управляващите ни и от безразличието на народа към ясната картина на своята гибел?

След пет века робство и безправие ние, драги, отново сме роби, само че този път на собствената си държава! Каква е ползата от законите, които няма нужда да се спазват предвид наказателната ни система, и как хора, които убиват хора, се разхождат свободно навън, а човек, откраднал от кварталния магазин един хляб и едно бурканче лютеница от глад и безпомощност, лъсва като скандална новина, съдят го и го изкарват престъпник? Безумията в страната ни са толкова много, че ако тръгна да пиша за всяко поотделно, няма да ми стигне цялото мастило на земята.

Преди живеех някак безгрижно. Не осъзнавах, че родителите ми се лишават, за да имам аз. Виждах само хубавите неща от живота, смеех се, радвах се, мислех си, че всичко е розово, но идва едно време, когато, щеш – не щеш, разбираш, че си пораснал. Паралелно с това започваш всеки ден да се разочароваш от това, че животът не е такъв, какъвто си си го представял, и в нашия случай – много по-лош!

Ако трябва да си правя равносметка, толкова много минуси открих, че вече не виждам плюсовете! Продължавайте да спите спокойно, уважаеми сънародници. Щом мизерията ви допада, щом позволихте да ви направят мизерници, щом всеки път едни и същи избирате да ви повеждат стадото, щом сте съгласни с потъпкания живот на родителите си с нищожни пенсии подаяние и с невъзможното бъдеще на децата си… спете спокойно! АЗ НЕ МОГА!!!

Искам да остана тук, но…

Тежи ми най-много, че искам да остана тук. Искам да остарея и да умра в моята родина… но тя ме гони. Тя не иска децата си… тя не е достойна майка за тях. За нас! Жител съм на една загиваща държава. Приятни сънища, уважаеми сънародници!”

преди 17 минути, Hristo52 написа:

Евала мойто момиче! Шапка ти свалям!

Това е отпреди 5 години минимум бре

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/17-godishnata-stiliyana-ostavi-bez-dumi-vsichki-blgari-s-pismoto-si-sbudikhte-li-se-slepi-glukhi-i-nemi-za-tova-koeto-se-sluchva-v-drzhavata_news500712.html

:)

Звучи мн хубао, гали ушите... и така всяка година някой се сеща и копипейства отново и отново. Тази година и ти не си пропуснал :) 

Не се ли питаш защо се копипейства най вече в разни фейк сайтове.. ко4, бгноу, бургас под лупа.... :giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

....

съдържанието на текста е достатъчно красноречиво - авторката циври, че няма кой да й даде пЪриии, даже на милото същество му пречели наркоманите "да научи каквото и да е било", горкото, направо пуснах сълзица, напомня ми на една берковска принцеса. А финала е покъртителен, какво ще направи тая мома за родината си - планува да я напусне.

преди 10 часа, absurt написа:

Аз чета МНОГО бързо и огромно количество. Това мисля че беше  от разследващия журналист Станкулов /не съм сигурен точно това беше  ли името му/ Клипове аз не гледам ,защото моето четене е поне пет пъти по-бързо от казано в клипа ,така че това е някаква статия.При моето четене имената са само ПЪРВАТА БУКВА ИЛИ НЯКАКВО МОЕ БЛАГОЗВУЧНО ЗВУЧЕНЕ ,затова за имена не съм сигурен. Но гарантирам ,че не съм го измислил!

Надежда Йорданова: В Брюксел обсъждаме механизъм за разследване на отговорността на главния прокурор.  А тя като министър на правосъдието  дори е без право на глас при гласуване на ВСС.   Всички промени са им като тази -от главата за краката и до кривата круша... 

Лена Бориславова: Има руски интерес България и Северна Македония да нямат добросъседство.   Гуглена и това вероятно го е прочела някъде в Гугъл...

Това го копнах от фейса. 

Тия американци много смотани. Един шпионин да нямат у нас!

преди 6 минути, absurt написа:

Това го копнах от фейса. 

Тия американци много смотани. Един шпионин да нямат у нас!

Тези американци много смотани бе, виж руснаците колко шпиони имат в България, американците - нито един...    Това си е виц!

преди 1 минута, attj написа:

Тези американци много смотани бе, виж руснаците колко шпиони имат в България, американците - нито един...    Това си е виц!

Ми, да, ама ние като не разбираме от политика и война, че и като не сме от подложните матряли, какво друго да кажем? 

Сега ще дотичат Мирча, Дракончето и сие,  да ни обяснят, че щото сме НАТО, всичко ни е общо и длъжността 4- то аташе е закрита там. 

Така, преди години едни силни на деня, хорица, занесоха в американското посолство списъци с наши разузнавачи...........

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.