Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

Искаш да е  дълго, без да е скоро?   Едва ли ще е така.  Иначе е весело Кирчо още да ни разсмива.     

Сега нямало да не е скоро :D Я кажи окончателно, че не те разбрах. 

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 28 минути, N1K17Y написа:

Сега нямало да не е скоро :D Я кажи окончателно, че не те разбрах. 

Нямам идея кога опозицията в парламента ще се решат на първи вот на недоверие.

преди 38 минути, N1K17Y написа:

Единия вика скоро, другия няма да е скоро, третия сега не знае. Четвърти ще се включи ли ?

На четвъртия му е весело и се кикоти на изцепките на Кирчо. Това е то промяната -Плевню ряпа да яде.  

преди 49 минути, attj написа:

Нямам идея кога опозицията в парламента ще се решат на първи вот на недоверие.

От Възраждане ще им спретнем. Засега на 06.04 протест. След това и вот, пече се.

Кирчо  с  пореден  езиков гаф, в който употреби думата "вихрушка" вместо "върхушка".   Пак опитва да лъже и да ни лови за "канарчета"     https://trud.bg/8-секунди-е-продължила-срещата-на-кирил-петков-с-байдън/

Ако си мислите че на кокорчо и кирчо им пука с колко дълг се раждат бебетата в България...Все пак тоя дълг не е техен. Пък и сумата от двамата, е недостатъчна да се получи дори само един редовен и улегнал български гражданин.

Поредна издънка (оправдание) на нашата "ученичка" Петков -> Войната в Украйна била виновна за кризата ... :)

Боже пази България. Амин 

преди 1 час, _sirena_ написа:

Вижте ФАКТИТЕ !  АМА ХУБАВО ГЛЕДАЙТЕ !

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/videos/363188585243753/

хаха :)

Веднъж да видя нещо смислено от теб.

Мен ми бяха ясно от самото начало . Да му мислят феновете на кокорчовците които се оказаха за пореден път измамени излъгани шарани .

Николофффф къде си николофффф ? :giggle1:

Нека да гледат гласувалите за неадекватния кукоряк  ПростоКиро    

Купете си по един флакон с природен газ да си пръскате и миришете носталгично, да си спомняте времената когато такъв е доставян с милиарди кубически метри годишно.

преди 51 минути, attj написа:

Нека да гледат гласувалите за неадекватния кукоряк  ПростоКиро    

Толкова неадекватен, да гледам герберската шайка, не съм. 

преди 2 часа, dioib написа:

Поредна издънка (оправдание) на нашата "ученичка" Петков -> Войната в Украйна била виновна за кризата ... :)

Боже пази България. Амин 

Кой е виновен ? 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Толкова неадекватен, да гледам герберската шайка, не съм. 

Кой е виновен ? 

Как кой?   Винаги е виновен премиера.

преди 2 минути, attj написа:

Как кой?   Винаги е виновен премиера.

Голяма работа тоя Кирчо, щом в целият свят изнесе кризата :giggle1:

Колкото пъти ще повтаряте тая лъжа, толкова пъти ще станете за смях. 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

Кой е виновен ? 

Защо търсиш виновен?! 

НО, нека се поддам на това = Тези които смятаха, че Петков е интелигентен. Та той не владее добре български. = Имам усещането, че говори през "вътрешен" недодялан преводач от друг език на български. 

Лични убеждения (по подобие на американския президент) не са уместни в политиката!!! 

Някой да го научи на протокол!!! НО, то "ученичката" не схваща, че с определен жаргон не ще порасне като политик. 

Ай, упрекваха Борисов за байганьовския речник, но той бе простичък човек, ама тоя се пише за интелигентен ... Ба ... :) 

Превърнаха Парламента и прочие в социална мрежа и разбираемо само и единствено на лумпени език ... :) 

Определено ПП е по-зле от ИТН ... те поне си знаят тагер последователите и говорят една йота по-добре ... :)  

преди 11 минути, N1K17Y написа:

Голяма работа тоя Кирчо, щом в целият свят изнесе кризата :giggle1:

Как пък успяхте да го изберете толкова грамотен, информиран, компетентен -та чак до пълно безхаберие... 

преди 11 минути, dioib написа:

Защо търсиш виновен?! 

НО, нека се поддам на това = Тези които смятаха, че Петков е интелигентен. Та той не владее добре български. = Имам усещането, че говори през "вътрешен" недодялан преводач от друг език на български. 

Лични убеждения (по подобие на американския президент) не са уместни в политиката!!! 

Някой да го научи на протокол!!! НО, то "ученичката" не схваща, че с определен жаргон не ще порасне като политик. 

Ай, упрекваха Борисов за байганьовския речник, но той бе простичък човек, ама тоя се пише за интелигентен ... Ба ... :) 

Превърнаха Парламента и прочие в социална мрежа и разбираемо само и единствено на лумпени език ... :) 

Определено ПП е по-зле от ИТН ... те поне си знаят тагер последователите и говорят една йота по-добре ... :)  

Като бай иван го пита "защо храната ми поскъпна с 10%" какво ще каже ? Няма причина, няма виновни. 

преди 8 минути, attj написа:

Как пък успяхте да го изберете толкова грамотен, информиран, компетентен -та чак до пълно безхаберие... 

Ми ей тъй, предлагаше се да избираме между, мутра от СИК, завършил Харвард, с лапсуси на български и осъден бензинджия-рекетьор. 

Кирчо да е завършил Харвард?   Много е съмнително при неговото цялостно ниво...  Лъжите му нямат свършване!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.