Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 47 минути, N1K17Y написа:

Има ли скандал всяка седмица за откраднати милиони ?

Скандалите са много по- големи от откраднати милиони - да не говорим, че за милионите (всъщност са милиарди) нещо май (пак) врътнаха кранчето от ЕС, за сега + че се канят да ошушкат цяла банка (пак) + че (пак) изчезнаха набързо някак си, някъде си едни милиарди и никой дума не обелва по въпроса + че бесепето пак си върти далаверите на заден фон: чу се нещо за горите, но покрай тая война скоро нема научим подробности, нито новини за ежеседмично потъващи милиони.

В момента може да се каже, че нямаме правителство - всеки дърпа нанякъде си, единодушие имат само по отношение на/ срещу герб, а коалицията се поддържа единствено заради геополитическите обстоятелства в Европа сега. Утре да спре войната, още утре ще има достатъчно силни протести против правителството, че да ходим още това лято на нови избори.

Компромисите, които се направиха, за да бъде кирчо премиер и за да го бъде това правителство, не са правени никога преди!!! - съжалявам, но тия хора с нищо не оправдаха, че заслужават подобни компромиси, дори напротив: провал по всички параграфи, а най- лошото е удара в/у имиджа на страната ни пред цяла Европа. Така, както опозориха България тия мишоци там, никой не е успявал до сега. Изложиха се пред европрокуратура и в частност пред Кьовеши, изложиха се пред ЕС, изложиха се пред НАТО, изложиха се в Брюксел, а накрая и от щатите взеха да им звънят, като как я мислят тая да перат пари на Путин, че и на капак да се оправдават как това било с благоволението на американското посолство у нас  - е честно, егати смотаняците смотаняшки смотльовци смотани, тия се излагат, ама баш като класически селски пръчки.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 10 минути, insec написа:

Скандалите са много по- големи от откраднати милиони - да не говорим, че за милионите (всъщност са милиарди) нещо май (пак) врътнаха кранчето от ЕС, за сега + че се канят да ошушкат цяла банка (пак) + че (пак) изчезнаха набързо някак си, някъде си едни милиарди и никой дума не обелва по въпроса + че бесепето пак си върти далаверите на заден фон: чу се нещо за горите, но покрай тая война скоро нема научим подробности, нито новини за ежеседмично потъващи милиони.

В момента може да се каже, че нямаме правителство - всеки дърпа нанякъде си, единодушие имат само по отношение на/ срещу герб, а коалицията се поддържа единствено заради геополитическите обстоятелства в Европа сега. Утре да спре войната, още утре ще има достатъчно силни протести против правителството, че да ходим още това лято на нови избори.

Компромисите, които се направиха, за да бъде кирчо премиер и за да го бъде това правителство, не са правени никога преди!!! - съжалявам, но тия хора с нищо не оправдаха, че заслужават подобни компромиси, дори напротив: провал по всички параграфи, а най- лошото е удара в/у имиджа на страната ни пред цяла Европа. Така, както опозориха България тия мишоци там, никой не е успявал до сега. Изложиха се пред европрокуратура и в частност пред Кьовеши, изложиха се пред ЕС, изложиха се пред НАТО, изложиха се в Брюксел, а накрая и от щатите взеха да им звънят, като как я мислят тая да перат пари на Путин, че и на капак да се оправдават как това било с благоволението на американското посолство у нас  - е честно, егати смотаняците смотаняшки смотльовци смотани, тия се излагат, ама баш като класически селски пръчки.

За каква банка става въпрос ? 

Това с прането за пари на руснаците, сигурно визираш компанията с уж инвестиции за 1 милиард, но от каквото видях, нищо не се знае.

А, че се излагаме с никаквата си позиция спрямо Русия, алтернативата е Радев да прави 3-ти кабиент, Киро и Коко да последват Славиту, като некадърни да съставят правителство. Ама тогава май нямаше готов друг месия да скочи и да обере 20% от вота за 2 месеца. Аз съм реалист и съм доволен на малко. Най-после премиера ни да не се отчита на ДПС. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

А, че се излагаме с никаквата си позиция спрямо Русия, алтернативата е....

да не се правят на дръж ми шапката, щото щяло да падне правителството - пък, ако бесепету и радев са толкова кухи, нека се пробват. Сега правителството е почти сигурно, че пак ще падне, само че бесепетата ще минат метър, а кирцата ще го отнесе вятъра на забравата и повече няма да чуем за него. Промените, за които говорим, не могат да се случат с мижави, угоднически позиции. На кирцата това му беше шанса да покаже авторитет, да покаже мисъл за бъдещето, той направи точно обратното - въртиопашка, само и само да не си загуби министерското столче. Е ай нема нужда, от тия имаме в излишък.

Малко трудно ще ни влезе курнелината партия с това скъпо олио. Нема смазка.

Ето го бе ! Луд та дрънка ! И английският му като българският ! 

Е то къде да го научи английският в тази канадска ментална клиника , откъдето го измъкнаха и паркираха на министерският стол тези американски чудовища ! 

https://www.facebook.com/kreksofin/videos/686720375784150/

преди 1 час, _sirena_ написа:

Ето го бе ! Луд та дрънка ! И английският му като българският ! 

Е то къде да го научи английският в тази канадска ментална клиника , откъдето го измъкнаха и паркираха на министерският стол тези американски чудовища ! 

https://www.facebook.com/kreksofin/videos/686720375784150/

Сигурно са го намерили в най-скритите кътчета на the dark web 😛

Ето образователна статийка за хамериканския шистов газ. За вредите му. И за бодряшките приказки, как янките ще ни го докарват почти за без пари. 

Удуши го, Киро!

................

Слонът е раздразнен. Мравките са насъскани да го душат. Оня, който насъсква мравките седи в храстите и дава ясни признаци че със слонове не му се занимава. Той е свикнал да тъпче мравки по демократичен начин. Колко е демократичен само той си знае. Понякога и мравките се досещат, но те са с бързооборотен живот и това няма значение.

Въпросът е ние, ако приемем че сме мравки, какво правим след като обявим война на слона? Аз се надявам да не ни забележи, да продължи да пасе спокойно и войната да си остане само в нашите мравешки чутури. Но ако вземе, че се обиди (защото по-далече няма да го докараме) току виж е седнал на мравуняка ни просто така – да покаже отношение.
А сега да оставим слона и да се върнем в нашата си мравешка война и да помислим какво правим.........
Целият текст:

https://www.lentata.com/page_25108.html?fbclid=IwAR0cPmUCOPeX0UrxyPdWHtCWwHl3yNUnsLSWLfNGULyW2BO-nF7d12A7oOE

преди 19 часа, N1K17Y написа:

А, че се излагаме с никаквата си позиция спрямо Русия, алтернативата е Радев да прави 3-ти кабиент, Киро и Коко да последват Славиту, като некадърни да съставят правителство. Ама тогава май нямаше готов друг месия да скочи и да обере 20% от вота за 2 месеца. Аз съм реалист и съм доволен на малко. Най-после премиера ни да не се отчита на ДПС. 

А защо не отбележиш и факта, че точно ДБ се дъни с Гешеф и правосъдната реформа и по този начин стопира работата на правителството?

преди 20 часа, miro20 написа:

Е още декември се изпариха едни 9 млрд.

До тук с четенето........!

Изпарили се!!!

:lol6:

преди 57 минути, M.Николов написа:

А защо не отбележиш и факта, че точно ДБ се дъни с Гешеф и правосъдната реформа и по този начин стопира работата на правителството?

Изпарили се!!!

Я обясни как се дънят. Ама конкретно. "не могат да го махнат" не е конкретно. И как предлагаш да го махнат, щом те се дънели. 

преди 1 час, absurt написа:

Удуши го, Киро!

................

Слонът е раздразнен. Мравките са насъскани да го душат. Оня, който насъсква мравките седи в храстите и дава ясни признаци че със слонове не му се занимава. Той е свикнал да тъпче мравки по демократичен начин. Колко е демократичен само той си знае. Понякога и мравките се досещат, но те са с бързооборотен живот и това няма значение.

Въпросът е ние, ако приемем че сме мравки, какво правим след като обявим война на слона? Аз се надявам да не ни забележи, да продължи да пасе спокойно и войната да си остане само в нашите мравешки чутури. Но ако вземе, че се обиди (защото по-далече няма да го докараме) току виж е седнал на мравуняка ни просто така – да покаже отношение.
А сега да оставим слона и да се върнем в нашата си мравешка война и да помислим какво правим.........
Целият текст:

https://www.lentata.com/page_25108.html?fbclid=IwAR0cPmUCOPeX0UrxyPdWHtCWwHl3yNUnsLSWLfNGULyW2BO-nF7d12A7oOE

Докато "вие" си бълнувате за слонове, мравки и обявяване на война на Русия, половин Европа все така продължава да изпраща оръжие на Украйна. И все така не се стрелят с оръжия с руснаците. 

Ааа, баце, не аз съм се заричал, че само да вляза в управлението и да ми дадат министерството на правосъдието  ще махна Гешеф и ще проведа съдебна реформа!

Вие, с тоя темп и с тези кадри, не 12 години, 120 няма да ви стигнат за да го направите!

преди 10 минути, M.Николов написа:

Ааа, баце, не аз съм се заричал, че само да вляза в управлението и да ми дадат министерството на правосъдието  ще махна Гешеф и ще проведа съдебна реформа!

Вие, с тоя темп и с тези кадри, не 12 години, 120 няма да ви стигнат за да го направите!

Я цитирай. Точно пък от ДБ все излизат с едни позиции "ще трябва да се обсъди вътре в коалицията", че после все мрънкачите скачат. И точно те все обясняват, че да се махне Гешев не става ей така. Че той ако можеше да се махне толкова лесно, изобщо нямаше да става тема. Ама кой да ги слуша. Суверенът предпочита гръмогласните и нахъсани закани как всичко ще стане много яко за нула време. И точно мрънкачите като теб се връзват. Ей те, за 2 месеца заобича Киро, за 3 го разлюби. И все така не си научаваш урока и не проверяваш за какво гласуваш. Още Царчето те е излъгало така нали ? И все така ще си продължаваш. 

преди 1 час, M.Николов написа:
преди 21 часа, miro20 написа:

Е още декември се изпариха едни 9 млрд.

Изпарили се!!!

Оф, все забравям че квадратните глави повечето неща разбират буквално.. Кажи като не са се изпарили, къде са ?

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Я цитирай. Точно пък от ДБ все излизат с едни позиции "ще трябва да се обсъди вътре в коалицията", че после все мрънкачите скачат. И точно те все обясняват, че да се махне Гешев не става ей така. Че той ако можеше да се махне толкова лесно, изобщо нямаше да става тема. Ама кой да ги слуша. Суверенът предпочита гръмогласните и нахъсани закани как всичко ще стане много яко за нула време. И точно мрънкачите като теб се връзват. Ей те, за 2 месеца заобича Киро, за 3 го разлюби. И все така не си научаваш урока и не проверяваш за какво гласуваш. Още Царчето те е излъгало така нали ? И все така ще си продължаваш. 

Ха-ха, лъснаха ви голите дирници и пак другите са виновни за това, че сте въздух под налягане.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ха-ха, лъснаха ви голите дирници и пак другите са виновни за това, че сте въздух под налягане.

Ауу, и ти ме шокира. Няма да извадиш цитат и да докажеш твърдението си. И още те чакам да кажеш как тряба да стане работата. "Не знам как е, ама не е така". А българниът най-обича, да мрази. Перфектното олицетворение си. "Тоя не става, оня не става". Народа не става, Николов. Българският народ най-си заслужаваМЕ да ни управлява Тиквата. То затова и се задържа 12 години. Още 12 си заслужаваТЕ.

преди 10 минути, M.Николов написа:

И защо аз да казвам, бре?

Нали изпратихме Х.Иванов и компания да свършат тази работа?

Или се оказа, че те не знаят как да стане?

Х. Иванов и компания са обяснявали как може да се смени Гешев. Ама ти толкова си слушал, по-интересно ти е да слушаш неизпълними обещания и си си въобразил, че 

Цитат

само да вляза в управлението и да ми дадат министерството на правосъдието  ще махна Гешеф и ще проведа съдебна реформа!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Изпарили се!!!

Просто не му обръщай внимание на русенския ПедеРуши ! Гербавата измет се тръшка , че не могат да крадат на воля , както бяха свикнали и сега света им е крив . Те затова и всякакви "  специалисти , икономисти , политолози , социални антрополози и прочие измет гастролира из телевизиите всеки ден . За да ни обясняват как новото правителство не може да върши нищо и не знае какво да предприеме . И между другото директно се опитват да постилат килимче за угоения Нерез и евентуалното му завръщане на бял кон . Щото Боцку бил умен и ЕнтЕлегентен и поддържал добри отношения с всички лидери от западна Европа .  :lol6: :lol6:

преди 1 час, V_A_G_A_B_O_N_D написа:

Просто не му обръщай внимание на русенския ПедеРуши ! Гербавата измет се тръшка , че не могат да крадат на воля , както бяха свикнали и сега света им е крив . Те затова и всякакви "  специалисти , икономисти , политолози , социални антрополози и прочие измет гастролира из телевизиите всеки ден . За да ни обясняват как новото правителство не може да върши нищо и не знае какво да предприеме . И между другото директно се опитват да постилат килимче за угоения Нерез и евентуалното му завръщане на бял кон . Щото Боцку бил умен и ЕнтЕлегентен и поддържал добри отношения с всички лидери от западна Европа .  :lol6: :lol6:

И теб ли не те интересуват миналогодишните милиарди дето про100кировците погълнаха нейде, изпариха се, фокус бокус, нема ги ... :) 

Както и сегашните през тази година НОВИ поредни заеми  ??? Дето уж нямаше да теглят, щото за всички проекти и намерения за мостове , магистрали, тунели и т.н. ще стигнат парите само от това което ще се спести от "уж" краденото от ББ и ГЕРБ.

:giggle1:

Ех ако арогантността и простотията ви бяха интелект, щяхте да  скъсате скалата за Ай-кю:getout:

преди 5 часа, miro20 написа:

Оф, все забравям че квадратните глави повечето неща разбират буквално.. Кажи като не са се изпарили, къде са ?

Половината са отишли за да се изплатят стари заеми на Бочко, които са отишли в чекмеджета вместо по предназначение. Другата половина са отишли за държавни разходи.

Ти понеже си свикнал в края на всяка година да се оставя излишък, който да се "усвои" от герберастката върхушка, сега пак си мислиш че парите са откраднати. Ми не, не са. Не всички които са във властта са такива крадци и мошеници като боковата шайка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.