Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

• Автор
преди 48 минути, Bubbles написа:

В България тръгнеш ли нагоре, все е завиране където не трябва, примери мога да ти дам безброй.
Също не съм от хората които плачат "Олеле изгониха ме от родината, коклко ми липсва" и т.н. дрънканици, но ако според теб "да рззвиваш бизнес, да плащаш данъци, осигуровки и т.н., да държиш всичко да ти е изрядно и накрая да ти цъфнат данъчни и да ти кажат "Не кихаш ли всеки месец си свършен", след тях да те посетят и от ХЕИ и всички останали институции и всеки техен представител да ти повтори горното при все че няма реално за какво да се хванат понеже както споменах си изряден във всяко едно отношение, но те като инспектори винаги могат да извъртят нещата и това им е силата." е нещо нормално, ок.
Сега направи си сметка когато на врата ти се обесят 10-15 такива търтея все държавни, ще оцелееш ли?
Не те знам от кой град си, ама излез, огледай се, тия със скъпите коли и многото пари 90%+ са дебеловрати и празноглави, останалите са държавници, бивши и настоящи. Защо? Задай си този въпрос. Отговора съм ти го дал в този пост.
Има и друго : В милата рОдина има ли осъден някой влиятелен без оглед дали е бил управник или не? Няма и няма и да има. ЕЙ го и тиквата с цялата ГЕРБ кочина са окрали милиарди, тия преди тях също и ония преди тях отново, ей ся и Киро с коколатия ще си напълнят гушите, ще ос**ат каквото могат и ще бегат... нещо осъдени?
Ама я иди ти открадни един хляб да се нахраниш, веднага ще ти лепнат 10 годинки.

От това бягат хората.

На тая Цола Драгойчева да ѝ обясняваш, да ѝ покажеш нагледно, тя е от партията, това е. Промит мозък. Трябва да си смени комунистическия чип и тогава евентуално. Тя така си е закърмена с робовладелско и чуждопоклоническо мислене. Всичко е спуснато от партията. Тази професия е такава, оная е такава. Оная ходи с мъже, значи е такава, оня от блока е такъв.

Слухтене, доноси, компромати.  

Учи, м.ама, за да не работиш. Тази мантра забрави ли я? Комунистическата мантра.  До втръсване.

Не виждаш ли по-горе, как се радва, че ГЕРБ е първа сила.

Ето гледай. Няма смисъл. Трябва да се смени чипа.

преди 19 часа, absurt написа:

277994222_525094895641796_80225148805501

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

На тая Цола Драгойчева да ѝ обясняваш, да ѝ покажеш нагледно, тя е от партията това е. Промит мозък. Трябва да си смени комунистическия чип и тогава евентуално. Тя така си е закърмена с робовладелски мислене. Тази професия е такава, оная е такава. Учи, м.ама да не работиш. Тази мантра забрави ли я? Комунистическата мантра.

Не виждаш ли по-горе, как се радва, че ГЕРБ е първа сила.

Ето гледай. Няма смисъл.

Глупчо неадекватний! Поне стопли ли какво си написал? На бас- не!

Знаех си, че колкото и пъти да ти обясня, че хората с поне средна интелигентност и достойнство, учат и работят, и не допускат да седят на най- ниското стъпало на социалната стълба, няма да вденеш.

Защото ги нямаш- нито средната интелигентност, нито достойнството. 

Продължавяй да пишеш за Цола Драгойчева и комунизЪма, тя, простотията се оказа, че ти е вродена. 

https://www.economic.bg/bg/a/view/mf-svi-napolovina-prognozata-za-bylgarskata-ikonomika?fbclid=IwAR3TmyK0F1QuDRIzVbdSC8JKQBuYzsNNkdIapmjjVfl0fmyUfNy-xIA8bWI

Асен Василев вече очаква двуцифрена инфлация и ограничаване на покупателната способност на населението

"Асен Василев вече очаква"...  Че те Киро и Кокоро са съавтори на това развитие...

преди 57 минути, adersa написа:

https://www.economic.bg/bg/a/view/mf-svi-napolovina-prognozata-za-bylgarskata-ikonomika?fbclid=IwAR3TmyK0F1QuDRIzVbdSC8JKQBuYzsNNkdIapmjjVfl0fmyUfNy-xIA8bWI

Асен Василев вече очаква двуцифрена инфлация и ограничаване на покупателната способност на населението

Чакайте ги още малко, после пак ша ходите в 4 часа сутринта за хлеб.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Чакайте ги още малко, после пак ша ходите в 4 часа сутринта за хлеб.

Дреме им на Простото и кокорчо! Те ще отидат ПОСЛЕ някъде по топлите страни , ще си пият питиетата край басейна ,ще се тупат по джобовете ,пълни с откраднати пачки и ще се хилят самодоволно ,как са ни изработели.Ще ни гледат саира от страни ,смеейки на простотията ни.Но ние си го заслужаваме!

:D и Петков неможе да пише проекти - язък за харвърд

преди 41 минути, insec написа:

https://offnews.bg/sviat/petkov-vleze-v-spisak-na-pozora-novata-fantastichna-chetvorka-na-put-773904.html

Да се чуди вече човек, имали въобще някой с позиция против путкин сред тия наште политици.

Може ли да ми отговориш на един въпрос?

Днес чета в новините че ЕП ще глобява Джамбазки понеже се съмнявали че показал НАЦИСТСКИ поздрав.
До тук добре, обаче защо не глобяват и тези тогава или е нацизъм само когато се избиват евреи, а иначе като се избиват руснаци, грузинци и българи всичко е точнно? :

nDkW1tx.png

rBRaEwc.png

преди 38 минути, Bubbles написа:

....

втората снимка е фейк - знамената отзад са други. Материали из нета бол, който иска да разбере фактите търси и намира, който иска да си вярва на предразсъдъците, нищо не може да го разубеди: за това не питаш "а ЕП няма ли да глоби руснаците за безбройните нацистки прояви във всяко отношение".

преди 22 минути, insec написа:

а ЕП няма ли да глоби руснаците за безбройните нацистки прояви във всяко отношение".

Ако има такива да ги глоби, обаче трябва да се гледа и да се действа обективно, а не както в момента на според заповедите идващи отатък океана, това е срамно за европейския контитент като цяло.

Колкото до монтаж, не мога да кажа, това е скрийшот от едно предаване и ако допуснем че едното е монтаж, то другото какво е?
Всичките зверства за които е говори от вчера или онзи ден и за които се обвинява Русия носят почерка на азовците, ако не ти се вярва свери със събитията от 2014та.
Разбира се не може да се каже със 100% сигурност, но тия неща трябва да се разследват обективно, а не да се скача веднага срещу единия или другия.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Може ли да ми отговориш на един въпрос?

Днес чета в новините че ЕП ще глобява Джамбазки понеже се съмнявали че показал НАЦИСТСКИ поздрав.
До тук добре, обаче защо не глобяват и тези тогава или е нацизъм само когато се избиват евреи, а иначе като се избиват руснаци, грузинци и българи всичко е точнно? :

nDkW1tx.png

rBRaEwc.png

И кой е тоя рибок ? 

Цитат

In the 2014 Ukrainian presidential election he received 1.16% of the vote.[29] In the October 2014 parliamentary election Tyahnybok was again first on the election list of his party; since the party came 0,29% short to overcome the 5% threshold to win seats on the nationwide list he was not re-elected into parliament.[30][31]

Ама той голяма работа бил. А как ЕП ще глобява страна, която не е в ЕС, само ти си знаеш. Някоя руска логика ще е. Втората ти снимка пък е доказан фотошоп. 

преди 28 минути, Bubbles написа:

Ако има такива да ги глоби, обаче трябва да се гледа и да се действа обективно, а не както в момента на според заповедите идващи отатък океана, това е срамно за европейския контитент като цяло.

Колкото до монтаж, не мога да кажа, това е скрийшот от едно предаване и ако допуснем че едното е монтаж, то другото какво е?
Всичките зверства за които е говори от вчера или онзи ден и за които се обвинява Русия носят почерка на азовците, ако не ти се вярва свери със събитията от 2014та.
Разбира се не може да се каже със 100% сигурност, но тия неща трябва да се разследват обективно, а не да се скача веднага срещу единия или другия.

Минахме на следващия етап виждам, убити има, но украинците са ги убили :) 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

И кой е тоя рибок ? 

Ама той голяма работа бил. А как ЕП ще глобява страна, която не е в ЕС, само ти си знаеш. Някоя руска логика ще е. Втората ти снимка пък е доказан фотошоп. 

Минахме на следващия етап виждам, убити има, но украинците са ги убили :) 

Оффф ти лекарствата няма ли да си изпиеш най накрая?

преди 5 минути, Bubbles написа:

Оффф ти лекарствата няма ли да си изпиеш най накрая?

Тъпо да имаш някой да ти опонира на лъжите, нали?

пп. явно не си ми видял поста от днес, та специално ще те цитирам, че да видиш как украинците си трепят собствените хора.

преди 8 часа, N1K17Y написа:

Айде пичове, в добро настроение съм и затова от рано ви казвам, че е ред да минете на следващата опорка. Наистина са мъртви, но украинците са ги убили

преди 24 минути, N1K17Y написа:

Тъпо да имаш някой да ти опонира на лъжите, нали?

пп. явно не си ми видял поста от днес, та специално ще те цитирам, че да видиш как украинците си трепят собствените хора.

Кои лъжи?
Ти беше ли там? Видя ли ги от първо лице?
Колко му е украинци с руски униформи да са го направили това?
Нито ти, нито аз , нито никой не може да каже, затова трябва да се разследва, това казвам аз, а ти подскачаш веднага на едната страна. Не си обективна защото си пристрастна.

А това според теб дали е монтаж, М?
Иди обясни родителите на тези деца че тоа е монтаж, хайде :

qt71Vd1.png

Знаеш ли че сред тези деца има и бългрчета?
А кой е техния убиец? Путин? Не, това е твоя идол Зеленски финансиран с милиарди долари от САЩ.

Жалко е, че не почитате поне българските деца убити от тия изроди.

преди 1 минута, Bubbles написа:

Кои лъжи?
Ти беше ли там? Видя ли ги от първо лице?
Колко му е украинци с руски униформи да са го направили това?
Нито ти, нито аз , нито никой не може да каже, затова трябва да се разследва, това казвам аз, а ти подскачаш веднага на едната страна. Не си обективна защото си пристрастна.

А това според теб дали е монтаж, М?
Иди обясни родителите на тези деца че тоа е монтаж, хайде :

qt71Vd1.png

Знаеш ли че сред тези деца има и бългрчета?
А кой е техния убиец? Путин? Не, това е твоя идол Зеленски финансиран с милиарди долари от САЩ.

Жалко е, че не почитате поне българските деца убити от тия изроди.

При положение, че на датата на заснемането, територията е под друски контрол, колко мислиш е шанса това да са го правили украинците ? 

А ти как реши, че Зеленски ги е убил тия деца на плочата ? Не може ли да са руснаци преоблечени като украинци ? Ти видя ли ги ? :) 

Егати сбърканите мозъци, сам си опровергава аргументите и дори не може да го осъзнае. 

преди 11 минути, N1K17Y написа:

При положение, че на датата на заснемането, територията е под друски контрол, колко мислиш е шанса това да са го правили украинците ? 

А ти как реши, че Зеленски ги е убил тия деца на плочата ? Не може ли да са руснаци преоблечени като украинци ? Ти видя ли ги ? :) 

Егати сбърканите мозъци, сам си опровергава аргументите и дори не може да го осъзнае. 

Има разлика, отрядът азов е създаден точно с цел прочистване на руснаци от Донбас и Логанск, заедно с тях го отнасят и всички останали етноси които не се числят към украинците, поинтерсувай се.

И пак ти казвам - Бъди обективна вместо да скачаш в едната или другата посока, защото много е лесно да посочи някой с пръст, обаче е ли така това, не е ли, М?

преди 1 час, Bubbles написа:

Човек казах ти нещо - информация има повече, отколкото би могъл да прочетеш и изглеждаш за поне месец напред само това да правиш. Аз повече в този форум се отказах да предоставям такава. Даже в прав текст някои си казаха, че не ги интересува. Всичко, което изобличава престъпленията на руснаците, бива определено, като фейк или, както в случая правиш ти, като работа на азовците. Съжалявам ви!!!! Не знам какво се е случило със вас, но също като путин отидохте твърде далеч! Майтапите са си майтапи, заяжданиците, заяжданици, но да се оправдават такива брутални извращения, да се подигравате на човешки трагедии, това вече просто не е нормално за мен и не го приемам.

Така че мина повече от месец, което е предостатъчно време с предостатъчно информация, за да се ориентира човек за събитията в Украйна - ти и всички останали, които защитавате "специалната операция" на сатрапите от кремъл , за мен вече постъпвате със съвсем ясното осъзнаване, че заставате на страната на агресора и престъпника. Поради каква точно причина отношението ви е такова, не знам и не искам да знам, проблема си е ваш.

преди 6 минути, insec написа:

но да се оправдават такива брутални извращения, да се подигравате на човешки трагедии, това вече просто не е нормално за мен и не го приемам.

НИЩО не оправдавам, това не може и НЕ ТРЯБВА да се оправдава, това е отвратително и трябва да се накаже.
Единственото което казвам е, ЧЕ не рябва да се прибързва със соченето на виновници, защото може да са както едните така и другите, за да се докаже кой крив и кой прав трябва сериозно и БЕЗПРИСТРАСТНО и НЕЗАВИСИМО разследване, всичко останало е равно на цирк.

преди 19 минути, Bubbles написа:

Има разлика, отрядът азов е създаден точно с цел прочистване на руснаци от Донбас и Логанск

Това кой ти го каза  ? Ти сам отиде и ги видя ? Запозна се с тях ? Пита ги каква им е целта ? После ги видя как прочистват от руснаци ? Или го прочете в интернет. 

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Що тъй не отговори, а игнорира тази част ? 

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Що тъй не отговори, а игнорира тази част ? 

И като е под руски контрол, там няма украинци ли?

преди 4 минути, Bubbles написа:

И като е под руски контрол, там няма украинци ли?

Дори не помниш какво имаше на видеото, нали ? :) 

Я погледни пак и да видим как ще обясниш, тоя "украински" конвой си стои спокойно на улицата, докато градът е превзет от руснаците. 

Не бил оправдавал :lol6: От километри вониш бе, промито мозъче. И ти и всички криещи се зад "пацифизма" и "неутралността". Набълбукани с руска пропаганда, мразещи тоя лош Западен свят, докато живеят в него и се мъчат да се хванат като удавник за сламка за всеки детайл, само и само да могат да кажат, че всичко е лъжа. 

преди 38 минути, Bubbles написа:

НИЩО не оправдавам, това не може и НЕ ТРЯБВА да се оправдава, това е отвратително и трябва да се накаже.
Единственото което казвам е, ЧЕ не рябва да се прибързва със соченето на виновници, защото може да са както едните така и другите, за да се докаже кой крив и кой прав трябва сериозно и БЕЗПРИСТРАСТНО и НЕЗАВИСИМО разследване, всичко останало е равно на цирк.

Човек, правиш си оглушки, защото - си затваряш очите за Крим, затваряш си очите за още две псевдорепублики на територията на Украйна,  ти предпоставяш, че тези земи са руски и путин си е в правото. Същата политика установена с оръжие и насилие от същата държава намираме в събията в Абхазия, Южна Осетия, Нагорни Карабах, Приднестровие ....  да говорим ли за по- далечното минало и нашата история, кой и как аджеба създаде Македония. Цял месец мина още не получавамЕ някои хора отговор на хипотетичното аналогично събитие, Ердоган да си анексира Кърджалийска област: ще се съгласиш ли с него? И ако отговора ти е НЕ, тогава за каква обективност говориш.

Ами съжалявам, ала ми омръзна едно и също да потварямЕ пак и пак, и някои хора да продължавате да отказвате да мислите, защото много добре знаете, че путин е виновен още от 2014г., и всичките тия нацистки групировки в Украйна се създадоха след, а не преди това; знаете, че и руските сепаратисти са в пъти повече и като брой групировки, и като хора, и като пари, и като въоръжение, и като насилие, и като история. Всичко това има само един единствен справедлив изход - всички иззети територии от Украйна се връщат на Украйна, а путин да си гледа русията. Епохата на завоевателните войни е минало, в което никой цивилизован човек не иска да се връща.  След разпада на СССР границите на Украйна са начертани и подписани със съгласието на международната общност - включително и русия, точка. Никой няма право да отнема територии, нито от Украйна, нито от Русия, нито от България и т.н., и който пръв си позволи да направи нещо такова, автоматично става виновен, агресор и престъпник.

преди 1 час, insec написа:

Човек, правиш си оглушки, защото - си затваряш очите за Крим, затваряш си очите за още две псевдорепублики на територията на Украйна,  ти предпоставяш, че тези земи са руски и путин си е в правото. Същата политика установена с оръжие и насилие от същата държава намираме в събията в Абхазия, Южна Осетия, Нагорни Карабах, Приднестровие ....  да говорим ли за по- далечното минало и нашата история, кой и как аджеба създаде Македония. Цял месец мина още не получавамЕ някои хора отговор на хипотетичното аналогично събитие, Ердоган да си анексира Кърджалийска област: ще се съгласиш ли с него? И ако отговора ти е НЕ, тогава за каква обективност говориш.

За Nти път, не съм нито за едните нито за другите, просто се дразня че такива като вас двамата скачат пристрастно в някаква посока.
А Крим си проведе референдум хората си решиха сами съдбата без намесата на каквито и да е оръжия.

Деца, войната е в съседната тема. Но да не си мислите, че цирей петков ще откаже да плати рекета от 3+ милиарда лева за 8 чертежа на ф16? Не! Само ще го изиграе по гейски т.е. съвсем естествено за цирей, че е направил "сделка" на супер ниска цена и с допълнително въоръжение кат' бонукс.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.