Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 54 минути, Hristo52 написа:

Когато казвах, че ДБ са предатели мръсници и нагаждачи, някой се хилеха като ненормални. Ха четете!

Контрера: В Столичния общински съвет се оформя коалиция ГЕРБ – ДБ заради Украйна.

То е достатъчно само да чуеш имената Христо Иванов и Атанас Атанасов за да ти стане ясно че тези са тотал щета.

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

на 7.04.2022 г. в 1:13, insec написа:

съзнателно застанала на страната на убийците и изнасилвачите. 🤮🤮🤮

Не ти стига функционалната грамотност да схванеш цяло изречение, горкият! А, пък да скалъпиш интелигентен отговор- съвсем. Оправяй се.

преди 1 час, insec написа:

Някой разказваше как гърците си уредили руските туристи по курортите - гледам пада далаверка. 😏

https://9gag.com/gag/aWgoZg3

Русия си е достатъчно голяма, там винаги може да идеш някъде, без да е напускаш

нашия летен сезон таз година няма да има чужденци заради близоста ни с войната

преди 24 минути, Без умствен капацитет написа:

Много от хотелите са пълни с украински бежанци и сякаш сезонът е започнал.

преди 2 минути, attj написа:

Много от хотелите са пълни с украински бежанци и сякаш сезонът е започнал.

но хотелите не очакват повече от 40 лева на ден, сега очаквам който не е взел украинци да писне държавата да му помогне на хотела

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Ще има най-вероятно основно румънци.

преди 47 минути, ncl написа:

Ще има най-вероятно основно румънци.

Те си имат свое крайбрежие и са малко.  Може да ходим на плаж и да ни е полупразно наоколо.   Щом Харакиро дава по 40 лв на ден само на украински бежанци.  Обикновените руснаци за по направо трябва да пътуват през Инстанбул и за тях няма 40 лв на ден.   Тази година значи няма да има никакви други руснаци, освен украински.

кирчококорчо направи баничката 2 лева. Левът вече не е това, което е. цоломон пасе наистина го скопи. Честито?

Левът (Лъвът) вече е скопен. На ред е Мечока и Тигъра. Въпросът се свежда дали да е $рПраз или Euro. 

Злато няма -> действайте, иначе, ако не знаете, то златото е при циганите. :) Само този метал не го "бракуват" ... :)

Та, да сме, мислили, по-рано, ние българите, в какво да си влагаме парите ... :)

Имаш злато -> Имаш пари -> Купуваш имот -> Даваш го под наем -> Имаш средства за живот. Това е!!!

За всеки който е бил без ум -> Го чака робство!!! 

Избора е Ваш!!!

Това е действителността, но запомнете: Медитацията не ще ви направи по-мъдри, а само по-мързеливи!!! 

Аз казах!

п.п. На който не му изнася, то -> Свят широко и може спокойно да не робува у България ...   

Грешки, за които никой не помага, ще срутят кабинета на Кирил Петков | Днес.dir.bg

Да, почваме като маймуните да се учим. 

Общество което се учи от собствените си грешки е глупаво, но така е като сме си назначили "глупак" за министър председател. 

Бил независим ... да, бе да ... :) 

Не приемем да сме "подлога" на САЩ или въобще на американския начин на живот!!! Това!!!

Наречете ме динозавър, но и аз имам все още някаква живинка в себе си. 

Не очаквам милост!!! Аз съм българин и не съм привърженик да живея по милост на някой по-голям от мен!!! 

Аз казах!!!

Довиждане, и всичко, всичко хубаво! :giggle1: Беше ясно, че това не е нито коалиция, нито правителство!

Ива Митева: Трудно ще продължим да управляваме заедно, може да напуснем коалицията заради Северна Македония.

След тях са шибаняците на ДБ. Корнелията остава на сухо. Тоя път ще се борят да влезнат в парламента БСП. С тая жадна за власт селянка! :giggle1: Заслужават си го!

Гответе се за избори дами и господа. :giggle1:

Че и министъра на културата дрогиран! Абе страхотно правителство!

Хамериканския план си отива! :giggle1:

преди 27 минути, Hristo52 написа:

Довиждане, и всичко, всичко хубаво! :giggle1: Беше ясно, че това не е нито коалиция, нито правителство!

Ива Митева: Трудно ще продължим да управляваме заедно, може да напуснем коалицията заради Северна Македония.

След тях са шибаняците на ДБ. Корнелията остава на сухо. Тоя път ще се борят да влезнат в парламента БСП. С тая жадна за власт селянка! :giggle1: Заслужават си го!

Гответе се за избори дами и господа. :giggle1:

Че и министъра на културата дрогиран! Абе страхотно правителство!

кирчо ще остане на власт - поради простата причина че в момента държавата е в свободно падане - и никой не иска да управлява, в момента няма обещаното оптимизиране на администрацията , а просто махаме вашите хора от хранилката и слагане на наши хора - без каквото и да е закриване на длъжности

а и чете ли плана за възстановяване - пак като преди с повечето пари, ще обучаваме администрацията на компютри

счетоводителката пенка дет работи само на ексел, ще е обучават да прави сайт, само дето защо и е да прави сайт счетоводителката - тъпотията продължава

преди 13 часа, Sliderum2 написа:

Левът вече не е това, което е

Да припомня на по-младите - навремето бензинът вече не беше 2- стотинки, а плавно достигна къде 85 ст/л. Тогава един ден суперът 98 стана 1 лев - оооооооо, чудо!

Естествено веднага излезе нов лаф - Пускат нова монета! От едната страна 1 лев, от другата страна 1 литър...

Сега май ще ни трябва монета от 4 лева? ;)

гранична полиция изобщо не се справя - имигранти влизат вече през ден във вътрешността на страната

преди 2 часа, miro20 написа:

Не само Наско се друса и записва клипчета

https://www.clubz.bg/126591-drogite_na_kabineta?fbclid=IwAR03LLgIkIOAcZj_C7VsQZrhuaR_f5PZyFyJ0lpC-TM5DaEtovWvfzCJHOg

:) 

Ти май не си чел статията, че става въпрос за бай ти Бойко :D

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Ти май не си чел статията, че става въпрос за бай ти Бойко :D

да но няма клип с друсан боко а с друсано наси:D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.