Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Ми така го каза, сякаш е в минало време, бе бабо

Като те питам сега какво е алтернативата, о, то и сега няма. 

Ами, пий нещо, че да почне да ти работи щракалото, лелке в особена възраст. icon_mrgreen.gif.ce34dfa9a94ac74fc8e9c438a72250f4.gif

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

ние сме богата страна, сега вече имаме нулева корупция - но трябва да пълним 4 "шкафчета"

Правителството тегли трети 500-милионен заем на 4 април

преди 26 минути, ncl написа:

Същата агенция на предишните избори ....

a743e9a052d1d3b7f3eebf0bc8ebe3ee.png

Ето го , бе - Луд та дрънка !   

https://www.facebook.com/100049364108737/videos/478033327153450/

Какво направих за 100 дни !!!

- СКАРАХ БЪЛГАРИЯ С РУСИЯ 

- ВЗЕХ НОВИ ВЪНШНИ ДЪЛГОВЕ И ГИ РАЗДАДОХ НА БРАТОВЧЕДИТЕ 

- ПРОДАДОХ БЪЛГАРИЯ НА НАТО И АМЕРИКА 

-НАПРАВИХ СТРАШНА ИНФЛАЦИЯ И ВДИГНАХ ТОКА , ГОРИВАТА И СМЕТКИТЕ НА ХОРАТА 

Мога още бели да направя  , ама ме прибират в психиатрията в Канада 

277433842_354574720017080_6970976095208540548_n.jpg

преди 15 часа, attj написа:

Борисов е подавал оставка.  Кирчо и промяната ми изглеждат непредсказуеми.

orig.jpg?_=1649089417

Доверието в "тях" почва да спада, защото издънките на "промяната" ще продължат.

Сети се вица за трите плика. ;) От как е "демокрацията" все сме в промяна ... и все предишните са виновни ... 

"Статуквото" се запазва ... изхода е -> Велико Народно Събрание и Президентска Република!!! "Щото" за монархия ... не ставаме ... :) 

Другари, добро утро! Дойде време и кирчококорчо да си плати чертежи на ф16. За разлика от тиквата, който си плати за да се задържи на власт по-дълго, кирчококорчо ще си плати за новоназначението си. Как да не тегли заеми, а?

Киро и Кокоро дали ни разсмиват или ни мислят за много глупави?    Трябва за питаме Лена какво е прочела в Гугъл    https://blitz.bg/politika/sladkite-prikazki-na-komsomoltsite-ot-kharvard-chetipi-magictpali-tpeti-moct-nad-dynav-i-tynel-pod-shipka_news878248.html     

преди 12 часа, insec написа:

14856027_586776671523255_901469573510080

Вместо снимки, да беше дал линкове, че да прочетем от оригиналите. Преди време, по повод Руско-Турската война от 1877г., се опитахте да сложите разни думи в устата на Раковски, но в линковете, които ви дадох, прочетохте точно обратното, помниш ли? А, знаеш ли въобще, в какво и кога се изразява единственото му недоволство от дейността на руската ПОЛИТИКА? Когато дипломатите призовават българите от поречието на Дунав да се преселят в Украйна, като им обещават оземляване. Нещо, което са нямали и което им е било само обещавано по родните им краища. 

Учете я тази история, стига сте кълвали на голата кука на разни комплексари, решили че щом могат да си платят публикациите, могат и да изживеят 3 минутната си слава. Вярно излезе, че дипломираната неграмотност победи знанието в наши дни.

• Автор
преди 16 минути, absurt написа:

Вместо снимки, да беше дал линкове, че да прочетем от оригиналите. Преди време, по повод Руско-Турската война от 1877г., се опитахте да сложите разни думи в устата на Раковски, но в линковете, които ви дадох, прочетохте точно обратното, помниш ли? А, знаеш ли въобще, в какво и кога се изразява единственото му недоволство от дейността на руската ПОЛИТИКА? Когато дипломатите призовават българите от поречието на Дунав да се преселят в Украйна, като им обещават оземляване. Нещо, което са нямали и което им е било само обещавано по родните им краища. 

Учете я тази история, стига сте кълвали на голата кука на разни комплексари, решили че щом могат да си платят публикациите, могат и да изживеят 3 минутната си слава. Вярно излезе, че дипломираната неграмотност победи знанието в наши дни.

Отново глупости. От Цола Драгойчева, какво да очакваш. Да само тези тримата. Ето още един пример.

Иван Вазов https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=4114&Level=2

Вий някога знаме Христово

развяхте за благо човешко –

строшихте ни игото тежко,

а днеска ни носите ново!

Ето ти още едно нещо от Вазов за другарката Цола Драгойчева, бизнесдамата от София, която е учила само комунистическа история. Свикнала с чуждопоклонството и съдбата на роб.

Screenshot_20220405-103735.png

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Отново глупости. От Цола Драгойчева, какво да очакваш. Да само тези тримата. Ето още един пример.

Иван Вазов https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=14&WorkID=4114&Level=2

Вий някога знаме Христово

развяхте за благо човешко –

строшихте ни игото тежко,

а днеска ни носите ново!

Глупчо, функционално неграмотен. Отговарям на пост за Раковски, Левски и Ботев, и искам линк към източника. Ха, кажи сега, какво общо има с Вазов и защо се вреш дето не ти е работата? Един път как не схвана и не успя да отговориш или да коментираш по същество?

Я, разкажи по какъв повод е написано това стихотворение? Какво е станало през 1916г., къде са дошли руснаците и защо, знаеш ли? Кое е това "ново иго", което са ни донесли? Айде, чукча- писател, пиши.

• Автор
преди 50 минути, absurt написа:

Глупчо, функционално неграмотен. Отговарям на пост за Раковски, Левски и Ботев, и искам линк към източника. Ха, кажи сега, какво общо има с Вазов и защо се вреш дето не ти е работата? Един път как не схвана и не успя да отговориш или да коментираш по същество?

Я, разкажи по какъв повод е написано това стихотворение? Какво е станало през 1916г., къде са дошли руснаците и защо, знаеш ли? Кое е това "ново иго", което са ни донесли? Айде, чукча- писател, пиши.

Цола Драгойчева, другарке. Племенникът на Вазов е убит от твоите любимци. Хората, които ти помогнаха да крадеш от народа и да станеш бизнес дама от София.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Иван_Вазов_(политик)

преди 1 час, absurt написа:

Според мен се има предвид монархията като ново иго. Знам че изглежда странно и без(може би?) очевидна връзка. Но последното българско "царство", е нещо носило главно негативи за народа и страната и е преуспяло само в лицето на чорбаджилъка, самите монарси и тесните свити от подлоги.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

Цола Драгойчева, другарке. Племенникът на Вазов е убит от твоите любимци. Хората, които ти помогнаха да крадеш от народа и да станеш бизнес дама от София.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Иван_Вазов_(политик)

Неграмотнико с богата фантазия. Така ще си заминеш от този свят, точейки лиги по живота на успелите. И заблуждавайки се, че някой трябва да ти даде нещо, за да живееш като бял човек. Не, неадекватче, в този живот трябва бачкане, трябва и акъл, за да бъдеш  свободен и да зависиш единствено от себе си. Както съм аз вече 30 години. Затова и живея добре, и се движа в среда на равни ми, а ти търкаш Берлинските кенефи и бършеш с топла  кърпичка седалките, след всеки задник. 

Както вече съм ти писала нееднократно, ама то в пробита плевня, като духне вятъра, всичко отвява- два вагона книги ни делят, функционално неграмотний юроде, а то ва не се наваксва с копи-пейст от уикито.TCGOZ.gif.80e974fdc8defd75113c053693ec3bb1.gif

Ъпсурт, добре че има кой да ви търка кенефите на преуспелите, иначе щяхте да се валяте в изпражнения. Стига да имаше какво да ядете за да serete, щото и храната я произвеждат пак такива обикновени хора, като инженер-хигиенистите. С други думи, ако не паразитирахте на гърба на труженика, можеше дори да не сте живи.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Ъпсурт, добре че има кой да ви търка кенефите на преуспелите, иначе щяхте да се валяте в изпражнения. Стига да имаше какво да ядете за да serete, щото и храната я произвеждат пак такива обикновени хора, като инженер-хигиенистите. С други думи, ако не паразитирахте на гърба на труженика, можеше дори да не сте живи.

А, тук си в голяма грешка, човече! Успяла съм да постигна добро ниво на живот с двете си ръце, плюс тези на мъжа ми. С учене, с бачкане, пак учене, пак бачкане. Колко дейности съм сменила, колко пъти съм падала и съм се изправяла, кенефочистачът идея няма. Ти също нямаш идея, но тичаш да ме нападнеш, защото не се изживявам като жертва, ревяща че все някой не й е дал нещо. Аспекта орева форума как го била изгонила държавата- завършил ТОХ, ама така го изгонила, че до берлинските тоалетни се запрял и повече не мръднал. Не се учудвам- той си мисли, че за да е добре, държавата или някоя партия, трябва да го осинови и да му тика с голямата лъжица в устата. Дано и ти не разсъждаваш като него.

За да си припомните в коя тема пишете - вижте лъжесвидетелят  на рушветите на Божков какви ги твори цели 3 часа в прокуратурата    https://nova.bg/news/view/2022/04/04/363834/прокуратурата-разпитва-кирил-петков-близо-три-часа-обзор/

• Автор
преди 56 минути, absurt написа:

А, тук си в голяма грешка, човече! Успяла съм да постигна добро ниво на живот с двете си ръце, плюс тези на мъжа ми. С учене, с бачкане, пак учене, пак бачкане. Колко дейности съм сменила, колко пъти съм падала и съм се изправяла, кенефочистачът идея няма. Ти също нямаш идея, но тичаш да ме нападнеш, защото не се изживявам като жертва, ревяща че все някой не й е дал нещо. Аспекта орева форума как го била изгонила държавата- завършил ТОХ, ама така го изгонила, че до берлинските тоалетни се запрял и повече не мръднал. Не се учудвам- той си мисли, че за да е добре, държавата или някоя партия, трябва да го осинови и да му тика с голямата лъжица в устата. Дано и ти не разсъждаваш като него.

Хората, които чистят к.енефи според теб не са учили и не бачкат? Никога не са бачкали в България. Нищо не са опитвали в България. Не са учили. Нищо. Просто ето така са решили. 

Само и единствено твоята работа се води бачкане?  Само и ти единствено си бачкала здраво и си се образовала.

Сигурно, хората в офиса само щракат и си редят пасиансите. Според теб. Шофьорите си въртят геврека и нищо не правят. Само ти бачкаш.

Не само аз, но 5 млн българи го казват. Да, държавата ни изгони.

И щом сме принудени да чистим к.енефи,  представи си, и да оставим родина, родители, познати, къщи, деца, представи си, какво е положението в България. Отвратително. Никаква надежда.

Аз не вярвам, че човек ще чисти кене.фи, само защото така му харесва и това е си избрал, да бъде хигиенист, но и дори да е така. Което е рядко. Рядък случай. Бачкане е. Не крадене. 

Време е да си смениш комунистическия чип.

преди 1 час, absurt написа:

Успяла съм да постигна добро ниво на живот с двете си ръце, плюс тези на мъжа ми.

Ся да ти кажа : Жена с ръце постижения няма, всичко при нея става с уста. ;) 

И аз не съм се махнал от България от икономически интерес, но е факт че там ако нямаш "вуйчо" самата система те смазва.

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Хората, които чистят к.енефи според теб не са учили и не бачкат? Никога не са бачкали в България. Нищо не са опитвали в България. Не са учили. Нищо. Просто ето така са решили. 

Само и единствено твоята работа се води бачкане?  Само и ти единствено си бачкала здраво и си се образовала.

Сигурно, хората в офиса само щракат и си редят пасиансите. Според теб. Шофьорите си въртят геврека и нищо не правят. Само ти бачкаш.

Не само аз, но 5 млн българи го казват. Да, държавата ни изгони.

И щом сме принудени да чистим к.енефи,  представи си, и да оставим родина, родители, познати, къщи, деца, представи си, какво е положението в България. Отвратително. Никаква надежда.

Аз не вярвам, че човек ще чисти кене.фи, само защото така му харесва и това е си избрал, да бъде хигиенист, но и дори да е така. Което е рядко. Рядък случай. Бачкане е. Не крадене. 

Време е да си смениш комунистическия чип.

Наглецо, време ти е на теб да си смениш комунистическия чип!

По времето на соца нямаше никой да те остави да не бачкаш това, за което държавата е плащала да се изучиш. По времето на соца, никой нямаше да те пусне да припариш до Берлин, ако няма да се върнеш. Какво значи- ако искаш, разбери го.

Ти си избягал не от соц. държ, ти, авата, а от капиталистическата държава, в която никой и нищо даром не дава. И не му пука, че си завършил ТОХ. Щом ставаш само за мияч на кенефи, това и ще правиш! А, ти, явно за друго не ставаш. Дори там- в обетованата земя, дето всичко е на 6, дето възможностите са неизчерпаеми- пак не ставаш за нищо друго!

Аз, с моя стар чип, се приспособих към извратения капитализъм тук и се научих са се справям. И да вървя напред. Ама, то е защото хем акъл имам, хем непрекъснато уча, хем обща култура имам и най- важното- ДОСТОЙНСТВО се нарича, миячо. На мен ми е под достойнството да бърша чужди задници, след като съм способна на повече. 

И наглецо, това съм ти го обяснила няколко пъти- винаги, когато почнеш патетично да извиваш как те била прогонила държавата. 

И не, наглецо, аз не съм те обвинявала в крадене, докато ти си позволяваш да си правиш свободни съчинения за мен и миналото ми. 

преди 10 минути, Bubbles написа:

Ся да ти кажа : Жена с ръце постижения няма, всичко при нея става с уста. ;) 

И аз не съм се махнал от България от икономически интерес, но е факт че там ако нямаш "вуйчо" самата система те смазва.

По тази логика, ти си успял с дупе. Няма лошо, но не съди по себе си. 397209024_download(5).gif.e7bbe1ca27c68803ec5eda63a81971d6.gif

Що се отнася до системата- смачква, ако се вреш дето не трябва. 

преди 21 минути, absurt написа:

Що се отнася до системата- смачква, ако се вреш дето не трябва.

В България тръгнеш ли нагоре, все е завиране където не трябва, примери мога да ти дам безброй.
Също не съм от хората които плачат "Олеле изгониха ме от родината, коклко ми липсва" и т.н. дрънканици, но ако според теб "да рззвиваш бизнес, да плащаш данъци, осигуровки и т.н., да държиш всичко да ти е изрядно и накрая да ти цъфнат данъчни и да ти кажат "Не кихаш ли всеки месец си свършен", след тях да те посетят и от ХЕИ и всички останали институции и всеки техен представител да ти повтори горното при все че няма реално за какво да се хванат понеже както споменах си изряден във всяко едно отношение, но те като инспектори винаги могат да извъртят нещата и това им е силата." е нещо нормално, ок.
Сега направи си сметка когато на врата ти се обесят 10-15 такива търтея все държавни, ще оцелееш ли?
Не те знам от кой град си, ама излез, огледай се, тия със скъпите коли и многото пари 90%+ са дебеловрати и празноглави, останалите са държавници, бивши и настоящи. Защо? Задай си този въпрос. Отговора съм ти го дал в този пост.
Има и друго : В милата рОдина има ли осъден някой влиятелен без оглед дали е бил управник или не? Няма и няма и да има. ЕЙ го и тиквата с цялата ГЕРБ кочина са окрали милиарди, тия преди тях също и ония преди тях отново, ей ся и Киро с коколатия ще си напълнят гушите, ще ос**ат каквото могат и ще бегат... нещо осъдени?
Ама я иди ти открадни един хляб да се нахраниш, веднага ще ти лепнат 10 годинки.

От това бягат хората.

преди 24 минути, Bubbles написа:

В България тръгнеш ли нагоре, все е завиране където не трябва, примери мога да ти дам безброй.
Също не съм от хората които плачат "Олеле изгониха ме от родината, коклко ми липсва" и т.н. дрънканици, но ако според теб "да рззвиваш бизнес, да плащаш данъци, осигуровки и т.н., да държиш всичко да ти е изрядно и накрая да ти цъфнат данъчни и да ти кажат "Не кихаш ли всеки месец си свършен", след тях да те посетят и от ХЕИ и всички останали институции и всеки техен представител да ти повтори горното при все че няма реално за какво да се хванат понеже както споменах си изряден във всяко едно отношение, но те като инспектори винаги могат да извъртят нещата и това им е силата." е нещо нормално, ок.
Сега направи си сметка когато на врата ти се обесят 10-15 такива търтея все държавни, ще оцелееш ли?
Не те знам от кой град си, ама излез, огледай се, тия със скъпите коли и многото пари 90%+ са дебеловрати и празноглави, останалите са държавници, бивши и настоящи. Защо? Задай си този въпрос. Отговора съм ти го дал в този пост.
Има и друго : В милата рОдина има ли осъден някой влиятелен без оглед дали е бил управник или не? Няма и няма и да има. ЕЙ го и тиквата с цялата ГЕРБ кочина са окрали милиарди, тия преди тях също и ония преди тях отново, ей ся и Киро с коколатия ще си напълнят гушите, ще ос**ат каквото могат и ще бегат... нещо осъдени?
Ама я иди ти открадни един хляб да се нахраниш, веднага ще ти лепнат 10 годинки.

От това бягат хората.

Прав си, така е. Но, е така, защото ние лесно свиваме уши и предпочитаме да държим едни 50 лева в джоба за всеки случай. Да, припомни ми как от ХЕИ ме гърбиха няколко пъти и как накрая просто смених бранша, защото нямаше как да сменя системата. И да, съгласна съм, че от това бягат хората, но тук говорим за другите бягащи- които нищо такова не са преживели, а просто не стават за друго, освен за хигиенисти-специалисти по тоалетните. Като Аспекта. Имам доста приятели, познати, че и роднини, пръснати из света. С ръка на сърцето казвам- няма никой от тях, бършещ задници. Заминаха, за да постигнат навън това, на което тук им се пречеше и успяха. Да, бачкаха по на 2-3 места, какво ли не, но беше трамплин, не средство за оцеляване на най-ниското стъпало на социалната стълбица.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.