Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета Петков

Featured Replies

най "умните " спамери тук с промитата си фейк пропаганда се мислят за най "интелигентните" разбиращи  :giggle1:

По темата..

И мен ме е срам че имаме  най некадърното правителство в новата ни история...

• Отговори 10,4k
  • Прегледи 396,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Този този кабинет ще ни довърши. Абсолютно нищо не казваха по време на кампанията си, а сега не знаят и къде се намират.

• Изкарах го КОВИДа за 10-11 дни още преди Новата година, сам се лекувах (но не го препоръчвам на друг самолечението). Протече в пъти по-леко от грип – боляха ме раменете малко (жилите ми се стегнаха) и

• Искам да ви попитам всички вас в темата: акви сте вие, които злобеете срещу новото правителство и наричате всички с обидни имена? Българи ли сте? Американци ли сте? Мултикултуралисти ли сте? Защото, а

Публикувани изображения

преди 37 минути, Тhе Monstеr написа:

Жалко че не виждат. Защото във форум това е важно. Чуването може да се смята за шизофрения.

Е, доказа думите ми. TCGOZ.gif.a34676dd6c8b934234a6fee802b3e481.gif

Другари, преди няколко дни, ако не се лъжа в тая тема, се чудих дали заради натрупването на отрицателни обстоятелства няма да почнат отново мутренските убийства, като до онзи момент само един бивш висш милицай, станал мутряга беше осмъртен. Вече има още няколко трупа.  Не правя хороскопи!

преди 54 минути, Sliderum2 написа:

Другари, преди няколко дни, ако не се лъжа в тая тема, се чудих дали заради натрупването на отрицателни обстоятелства няма да почнат отново мутренските убийства, като до онзи момент само един бивш висш милицай, станал мутряга беше осмъртен. Вече има още няколко трупа.  Не правя хороскопи!

Няма и нужда от хороскопи- като се остави държавата на самотек, така става- мутрите изпълзяват и отново я завземат. 

преди 17 часа, Тhе Monstеr написа:

Петков представи България в реалната и светлина. Фалшивите положителни светлини бяха прерогатив на ГЕРБ. Той се отказа от тях и това дава шанс да България да се изчисти от псевдо- европейците. Не случайно и американския военен министър разговаря само с Петков и не обърна никакво внимание на президента. И започнаха да пристигат натовски батальони. Джонсън дори каза, че това е само началото. Нещата тук рязко ще се променят. И заслугата ще е на този, който не представи България в лъжеположителна, а в реалната и светлина. Сега очаквам експулсирането на Митрофанова. Защото е необходимо, а и за да се свърши с българския, политически фотощоп.

Реалната светлина, друг път. Натовските батальони си пристигат по договорени вече отношения, НАТО не е Руската олигархия, та да си правят когато каквото им щукне. Нещата тука щяха рязко да се променят, ако Петков не мислеше единствено за министерския си пост - сега ще последват много бавни и мудни промени, за които трябва да благодарим на украинците, а не на министрите ни. И мутрафонова отдавна трябваше да си събере багажа, а продължава да си ги нарежда абсолютно безпардонно. Така, че Петков се издъни и то необратимо се издъни.

преди 5 минути, insec написа:

Реалната светлина, друг път. Натовските батальони си пристигат по договорени вече отношения, НАТО не е Руската олигархия, та да си правят когато каквото им щукне. Нещата тука щяха рязко да се променят, ако Петков не мислеше единствено за министерския си пост - сега ще последват много бавни и мудни промени, за които трябва да благодарим на украинците, а не на министрите ни. И мутрафонова отдавна трябваше да си събере багажа, а продължава да си ги нарежда абсолютно безпардонно. Така, че Петков се издъни и то необратимо се издъни.

Ми хубаво. Да живей Бойко тогава.

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Ако си толкова "борбен" и в личния си живот, си за съжаление. От това- който и да е, ама да не е Боко, а като не става, пак да е Бойко, сме на това дередже.

преди 2 минути, absurt написа:

Ако си толкова "борбен" и в личния си живот, си за съжаление. От това- който и да е, ама да не е Боко, а като не става, пак да е Бойко, сме на това дередже.

Пак ще ти напомня, че в тази тема не обсъждаме мен. Разбирам, паметта отслабва с възрастта, ама пък записвай си щом забравяш толкова бързо.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Пак ще ти напомня, че в тази тема не обсъждаме мен. Разбирам, паметта отслабва с възрастта, ама пък записвай си щом забравяш толкова бързо.

Не съм забравила и не те обсъждам. Директно ти казвам защо стигнахме дотук- заради хора с твоето мислене и твоята "борбеност". Явно, твоята памет е къса, щом се налага да ти припомня как докарахте ПростоКиро на власт.

преди 4 минути, absurt написа:

Не съм забравила и не те обсъждам. Директно ти казвам защо стигнахме дотук- заради хора с твоето мислене и твоята "борбеност". Явно, твоята памет е къса, щом се налага да ти припомня как докарахте ПростоКиро на власт.

Много странно ще звучи - предлагам за ... (някакъв пост) @absurt

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

никакъв бойко няма да живее - нито нинова, нито радев, нито янев, нито копейкин и още ред такива. Ще се появяват нови елементи, те така както Петков, ще гласуваме за тях. Като не стават айде пак наново. А изброените да се оправят там, че като гледам и ще ги разследват от ЕП. Си стоят опозицийка и се опитват да въртят, доколкото успеят техните номерца, дето ги гледаме 30 години. Тия и всички, които са играли по- приятелски да го кажем по свирката на Путин си заминават, в това не трябва да имаш съмнение, но този процес сега ще протече значително повече време.

Who знай плановете на нато, ху песни за вехти натовци пее. Просто сащ са наредили и, войските и въоръжението са тук. Кво е това нато, освен маша на сащ.

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Who знай плановете на нато, ху песни за вехти натовци пее. Просто сащ са наредили и, войските и въоръжението са тук. Кво е това нато, освен маша на сащ.

НАТО е второто име на САЩ. С прислугата- в лицето на останалите участващи "за цвят" и смокиново листо. Което не може да прикрие нищо.

преди 37 минути, absurt написа:

Не само го докарахме, но и го държим както виждаш. И се видя, че чугуните нито сте много, нито сте силни. А само злобни и платени от чужда държава.

преди 36 минути, insec написа:

никакъв бойко няма да живее - нито нинова, нито радев, нито янев, нито копейкин и още ред такива. Ще се появяват нови елементи, те така както Петков, ще гласуваме за тях. Като не стават айде пак наново. А изброените да се оправят там, че като гледам и ще ги разследват от ЕП. Си стоят опозицийка и се опитват да въртят, доколкото успеят техните номерца, дето ги гледаме 30 години. Тия и всички, които са играли по- приятелски да го кажем по свирката на Путин си заминават, в това не трябва да имаш съмнение, но този процес сега ще протече значително повече време.

Бързо може да стане само с изтребване. Което ще рече да станем като тях.

преди 26 минути, absurt написа:

НАТО е второто име на САЩ. С прислугата- в лицето на останалите участващи "за цвят" и смокиново листо. Което не може да прикрие нищо.

Второто име на NATO e OTAN

преди 48 минути, absurt написа:

Брех, как казваш "твоето". Че нали това ти било мисленето 12 години

QFpxOIo.png

:lol6: 

Алцхаймера ли те хвана ? Или пък те е срам ? Не може да е срам. Май осъзнаваш колко ти олекват мненията иначе. 

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Второто име на NATO e OTAN

OTAN е просто на френски

Цитат

НАТО (на английски: North Atlantic Treaty Organization, NATO; на френски: Organisation du traité de l'Atlantique Nord, OTAN)

Не мога да повярвам, какво силно изказване чувам от Соломон Паси:

Цитат

"Първото клише, което трябва да разбием, господин Любенов, е, че трябва да се показват всички гледни точки по телевизиите и медиите. Въобще не трябва да се показват всички гледни точки, те трябва да се защитават само в съда, каза почетният президент на Атлантическия клуб. "Тук, особено в обществените телевизии, трябва да се защитават моралните гледни точки. Не можеш да дадеш гледна точка и на убиеца, и на педофила, и на фашиста, и на неговата жертва."

Паси изпревари отговора на водещия: "Ще ме попитате: "Какво е морал?". Това е първият въпрос, който ще ми зададете. Затова Ви нося един малък подарък, който ще Ви помогне в такива трудни моменти да се ориентирате."

"Това е чл. 419а от Наказателния кодекс на Република България, който казва: "Който, по какъвто и да е начин, оправдава, отрича или грубо омаловажава извършено престъпление против мира и човечеството и с това създаде опасност да се упражни насилие или да се създаде омраза срещу отделни лица или групи хора и т.н., се наказва с лишаване от свобода от една до пет години," прочете той от рамкирано копие, което впоследствие връчи на Любенов. 

"Като имате предвид този член, който е приет въз основа на решение на Съвета на Европейския съюз от 2008 година, тук в никакъв случай не трябва да каните посланичката на Русия или партията, която получи гражданското прозвище "Копейкини". Нищо, че са влезли в Парламента, те нямат право да дойдат тук и да ни облъчват с фашистка пропаганда."

Паси визира партия "Възраждане" и лидера ѝ Костадинов Костадинов, който за последно бе гост в "Денят започва" на 11 февруари тази година, когато каза, че "няма конфликт между Русия и Украйна". По-малко от две седмици по-късно Москва нападна Киев.

Любенов попита какво е решението, ако въпросната парламентарно представена партия поиска законовото си право на отговор. Водещият продължи с въпрос дали да счита това за призив за неспазване на закона за регулация на обществените медии.

"Напротив, казвам да спазвате този закон, който сега ви връчих," продължи Паси и посочи, че Наказателният кодекс е по-високият закон от двата. "Отнесете се към Конституционния съд, той да разреши тази Ваша дилема. Но в крайна сметка моралната оценка остава у Вас."

"Във Вашето ръководство, разбира се, към Вас лично аз нямам претенции. Сигурен съм, че Вас атакуват отвсякъде - "Защо не даде повече място на този да говори, на онзи да говори", обвиняват Ви в това. Ето, имате чл. 419 А, той ще ви помогне оттук нататък да си решите всички проблеми."

1:46:30

Аз съм страшноприятно изненадан от Светльо по БТВ в 120 мин.

Встъпителнте му думи бяха за Съединението и как Русия е била против и как е работила срещу бъгларския интерес и т.н. и т.н.

В аспекта на руската геополитика за войната и интересите им.

Чакам да го качат в сайта ,препоръчвам на всеки !

• Автор
преди 9 минути, miro20 написа:

Аз съм страшноприятно изненадан от Светльо по БТВ в 120 мин.

Встъпителнте му думи бяха за Съединението и как Русия е била против и как е работила срещу бъгларския интерес и т.н. и т.н.

В аспекта на руската геополитика за войната и интересите им.

Чакам да го качат в сайта ,препоръчвам на всеки !

А, да е цитирал Светльо, колко злато е трябвало да изнесе за Русия след освобождаването само едната България, защото другата е била все още под турско робство. Другата под руско.

То голяма освобождаване е падало, направо олекване.

https://www.kaldata.com/forums/topic/271999-благодарни-сме-на-русия-за-освобождението/

Следват подробностите, които сочат, че за Освобождението ни от Турско дължим на братушките 10 милиона и половина рубли и 43 копейки

По онова време реципрочната стойност на тази сума е 32,5 тона злато. Платили сме ги до копейка, защото свободата е като сиренето – струва пари.

В брой № 2 на Държавен вестник от 10. 01. 1884 г. е публикуван следният Указ № 1144.

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Брех, как казваш "твоето". Че нали това ти било мисленето 12 години

QFpxOIo.png

:lol6: 

Алцхаймера ли те хвана ? Или пък те е срам ? Не може да е срам. Май осъзнаваш колко ти олекват мненията иначе. 

Аглая, Аглая, чеп за зеле не става от теб. download.gif.c92b415811dd62b77b36245037efcd4c.gif

Виж какво си писала, виж какво съм ти отговорила. Аз помня, ама ти не помниш жена ли си, мъж ли си, кога си била съгласна с мнението за гласуването от "немай къде", ТЪЙ КАТО НЯМА ДРУГ В МОМЕНТА. Хайде, сега, умнице русокоса, виж диалога ми с опонента и ако зацепиш колко си встрани от него, си намери по- подходящо за възможностите ти, занимание.TCGOZ.gif.9f6f67a902771ad0e6b8d106e8ada576.gif

преди 16 минути, insec написа:

Чекмеджетата почнаха да олекват и режем разходите сега. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

То голяма освобождаване е падало, направо олекване.

Ако питаш русоробите, всичко е лъжа :giggle1:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.