Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

За любителя на бягането - засега само тази уфсъ:

На влизане в Литва не е дала руския си паспорт, защото има санкции за влизане. Представила е израелски, на какъвто няма право след като се е кандидатирала за президент на Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

и разстрелващи хора и къщи .

Кой стреля по къщи се вижда ясно тук:

https://www.facebook.com/100000728664368/videos/1447178675709714

O да... сватбарска стрелба с леко оръжие по прозорците на празна сграда.

Какъв изрод трябва да си за да даваш това като "опониране" на зверствата в Буча и разстрели на цивилни с танкове ? ?

През оная работа ми е за Моча, за укрите, за руснаците, за иракчаните, за Косово и сърбите...

Знам бе. Ти си класически комплексар-хейтър и нищо повече.  Само дето лоша дума за Путлю и нацисткия му режим  с репресии дори срещу свои граждани,  не съм видял от теб.Нито думичка.

Нещо повече - ровиш за някоя неяснота, за разни "сламки" а не виждаш гредите и провалите на рашистктие ежедневни фейкове.

За това ме обявяват че съм зациклил, че съм лъжец и тн. 

Докзано многократно.

преди 1 минута, Филипов написа:

За любителя на бягането - засега само тази уфсъ:

Плъховете напускат крейсера Масква

току-що, Piffacota1885 написа:

Тошеееееев стана време за водка моето момче.

Познаваш ли го ?

Какво образование има, че крие тука какво е завършил ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ей няма да спреш да лъжеш ей. Другото ти аз защо казва, че имало шанс да ми отговориш ?

Значи и той си мисли, че не си ми отговорил.

Не е необходимо винаги да лъжеш за всичко.

И ако ти покажа поста, в който още в сряда когато ме попита за пръв път, съм ти отговорил какво съм завършил? 

Ще си посипеш ли главата с пепел, или за пореден път ще получиш "избирателна слепота", щото някак си написаното няма да отговаря на убежденията ти че съм лъжец?

преди 5 минути, miro20 написа:

Докзано многократно.

За Тошев е характерно да се излага с постоянните си лъжи.

току-що, ivottoshev написа:

И ако ти покажа поста

Ако имаше такъв пост, досега да си го извадил.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Плъховете напускат крейсера Масква

Познаваш ли го ?

Какво образование има, че крие тука какво е завършил ?

познавам го я.Кърка яко водка.Жалко,че им затвориха най стария клуб по дартс.Лозенец Юнайтед.Иначе е пич.Не го знам какво е завършил

преди 7 минути, miro20 написа:

O да... сватбарска стрелба с леко оръжие по прозорците на празна сграда.

Какъв изрод трябва да си за да даваш това като "опониране" на зверствата в Буча и разстрели на цивилни с танкове ? ?

Знам бе. Ти си класически комплексар-хейтър и нищо повече.  Само дето лоша дума за Путлю и нацисткия му режим  с репресии дори срещу свои граждани,  не съм видял от теб.Нито думичка.

Докзано многократно.

За 1001 път повтаряш дена и съща опорка за Буча. Ти да не си закилил?

Доказано от кого бре? От Лоботомиро Фейков ли :lol6:

току-що, ivottoshev написа:

"избирателна слепота",

Не е слепота. Повреден е твърдият диск и пази спомени само в текущият ден. Infinite loop му се казва на това или казано на чист български зацикляне. Ето днес му се задава въпрос. Отговаря, че го вижда за първи път. Не смея вече да показвам снимки от старите ленти, виждаш го много се дразни от това. Но все пак още три пъти му е е зададен въпроса като отговор на негово мнение. Да не го е видял един път ок простено му е, втори път - айде от мен да мине, третия път вече го разбирам (или може би от тук нататък ще го правя) на мълчаливо съгласие.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съм изненадан.

И тука никой не го знае.

Потърси, потърси...

Ако до утре не си го намерил, обещавам че ще ти покажа поста. Една подсказка - от сряда вечерта е :cool:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Зелен хайвер

И мързел ли долавям при теб, в добавка към другите ти "прекрасни" качества :D

Ей @Реджеп Иведик виж на страница 2022 мога да цитирам поста ако искаш

Епохата на „самоварите“ в Русия се завръща

За 247 дни пълномащабна война в Украйна, руските ранени и осакатени войници на фронта надхвърлят 100000. Тъжно е, но Русия скоро ще си припомни епохата на „самоварите“, последвала Втората световна война, когато хиляди осакатени съветски войници, останали без крайници, стават обичайна гледка в градовете. И за какво му беше нужна тази война на Кремълския сатрап? В 21 век в Русия отново да се върне спомена за военноинвалидите. Сигурно ще ги праща в незаселени райони да не "дразнят окото" на "нормалните" граждани. Но едва ли, като зная, че в Русия няма обществена база за превръщането ѝ в нормална държава – либерална, демократична, пазарно ориентирана, базираща се преди всичко на частната собственост, на върховенството на закона, на зачитането на човешките права. Няма!!

...."МИД РФ опубликовал фотографии составляющих "грязной бомбы"....

Според мен украинците само казват ,ако вие използвате ядрен взрив  в Украйна , ние ще ви пуснем "мръсна бомба" по вашата армия. Всичко е реципрочно! Така че ватенките да му мислят. И това имаше ефект. Нека си правят проверки , самият факт ,че имат тази възможност украинците  и че ще я използват накара ватенките да се  развикат по целия свят.

преди 7 минути, petie1 написа:

Ей @Реджеп Иведик виж на страница 2022 мога да цитирам поста ако искаш

File not found. Съжалявам той пази информация само 24 часа назад. Понякога и по-малко зависи дали уцели лоши сектори където да запише спомените.

на 26.10.2022 г. в 20:25, ivottoshev написа:

Единственото твърдение, което съм изложил в поста ми който си цитирал е че Русия и Турция нямат обща граница. Ти твърдиш че е това е лъжа.

Намерих го, няма нужда.

И пак продължава да лъже.

Никога не съм казвал, че това е лъжа.

Защо лъжеш ?

Той не спира да лъже, после вика, кога бил излъгал.

Никога, никъде не съм твърдял, че твърдението ти, че Русия и Турция нямат обща граница е лъжа.

И си мисли, че преди 1991 са имали обща граница.

За електротехник може и да е завършил. На тях им дърпа жабата

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Намерих го, няма нужда.

И пак продължава да лъже.

Никога не съм казвал, че това е лъжа.

На Български език "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали навън е светло" е равнозначно на "Ти лъжеш"

Би ли обяснил на Реджепски език какво точно означава?!?

преди 15 минути, ivottoshev написа:

На Български език "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали навън е светло" е равнозначно на "Ти лъжеш"

Не съвсем. Това означава на полуграмотен впиянчен тошевски.

На български означава, че си патологичен лъжец, който винаги лъже и не може да се спре.

По горе съм написал, "стреснах се и погледнах картата"

Това на български означава, че дори да кажеш нещо, което знам със сигурност, че е истина, както в случая, по скоро ще се усъмня в себе си (ще се стресна и ще погледна картата), отколкото да ти повярвам.

За електротехник може и да е завършил. На тях им дърпа жабата

Рязко си спомни, че все пак ти е отговорил какво е завършил? До преди два часа твърдеше обратното. Сега очаквам и рязко пак да забравиш какво си обещал да направиш ако ти отговорят на този въпрос. Сателитни снимки, Iris T? Да ти напомня това за нещо? Или да чакам когато ти е кеф? Всъщност вече реших, че след като не отговориш няколко пъти приемам това за мълчаливо съгласие. Та това последен шанс да си събереш мислите и да отговориш на въпросите, които ти зададох.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.