Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ама това като следвах.

Сега самостоятелно уча дискретна математика.

преди 1 минута, miro20 написа:

И да четеш ли не можеш ?

Този е Тошев бре, ама бил Петков.

Кажи му Петошев и нема а сбъркаш.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Да,

Е хайде тогава задаваме пак въпроса и ако може и един два доуточняващи. При наличието на две сателитни снимки с различни дати, на които се виждат различни ъгли на сянка хвърлени от всякакви обекти на нея и се вземе за база по-старта снимка възможно ли е да се определи дата и приблизителен час на заснемане на втората снимка? Ако се установи разлика и втората снимка се окаже с грешна дата възможно ли е да се вземе пък тя за базова и няма ли в такъв случай да излезе първата, че е грешна?

преди 1 минута, maxthon написа:

При наличието на две сателитни снимки с различни дати, на които се виждат различни ъгли на сянка хвърлени от всякакви обекти на нея и се вземе за база по-старта снимка възможно ли е да се определи дата и приблизителен час на заснемане на втората снимка? Ако се установи разлика и втората снимка се окаже с грешна дата възможно ли е да се вземе пък тя за базова и няма ли в такъв случай да излезе първата, че е грешна?

Ти какво си завършил ?

И какъв ти е въпроса ? На колко години е шофьора на трамвая ли ?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Този е Тошев бре, ама бил Петков.

Рашистките тролченца са ми една мъгла. Пишат еднакво , мислят еднакво, лингвистично и изразно са еднакви , спорят еднакво, заяждат се еднакво, тролят еднакво .

Личи им нали :) 

преди 3 минути, maxthon написа:

на които се виждат различни ъгли на сянка хвърлени от всякакви обекти на нея и се вземе за база по-старта снимка възможно ли е да се определи дата и приблизителен час на заснемане

Ау как се разфилософства, а за видеото от Белингкат и другите сайтове  нищо не видаш :) :)

че анализирай  по сенките де? Видеото от дрона, дето никакви "велики анализи" не ти трябват за да видиш рашистки танкове с V разположени по улциите на Буча и разстрелващи хора и къщи .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, miro20 написа:

Рашистките тролченца са ми една мъгла. Пишат еднакво , мислят еднакво, лингвистично и изразно са еднакви , спорят еднакво, заяждат се еднакво, тролят еднакво .

Ама тези двамата, някак по еднакво...

Другите малоумници ги различавам по почерка.

преди 5 минути, miro20 написа:

И да четеш ли не можеш

Тъп съм, не разбирам, не мога да чета. Това вече го установихме. Само как установихме всичките тези материали на коя дата са снети е това не успях да видя никъде. Виждам само дати на туитър постове и статии. Самото твърдение еди кога си е станало да го напишеш под снимка или видео само по-себе си не е никакво доказателство.

току-що, maxthon написа:

Тъп съм, не разбирам, не мога да чета. Това вече го установихме.

В такъв случай какво ще разбереш от висшата математика ?

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти какво си завършил ?

Това ама изобщо не те интересува. Задават ти се конкретни въпроси и се отговаря. Да възможно поради това, това и това или не не е възможно поради това, това и това. Страничните въпроси ги забравяш.

Супата сърбай и у лево, в такъв случай.

Интересен начин да се измъкнеш без да отговориш....

преди 1 минута, maxthon написа:

Интересен начин да се измъкнеш без да отговориш....

Айде пак лъжеш Петошев.

Много ясно си спомням, че преди малко писах, че Рашистките изверги са клали, застрелвали, рязали крайници, изнасилвали в натура и с бутилки мирни украински граждани в Буча и останалите градове и села, които са били под техен контрол.

Та какво имаш да ме питаш още за образованието ми, недоучке, а ???

Колко пъти трябва, лъжецо Петошев да ти отговоря едно и също, за да спреш да лъжеш, че не съм ти отговорил.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Много ясно си спомням, че преди малко писах, че Рашистките изверги са клали, застрелвали, рязали крайници, изнасилвали в натура и с бутилки мирни украински граждани в Буча и останалите градове и села, които са били под техен контрол.

Не питах това, но явно ти в природата да се правиш на приятно разсеян. Сателитните снимки забраванко.....

току-що, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 2 души, на открито, тухлена стена и текст, който гласи 'x f радев, подлого путинска! резидент кремълски! бълг арски национален предател EPEUNIA ста ка! HAVW'

Аз по принцип гледам само украински и руски телевизии и понекога Фокс нюз.

Ма дебата го гледах.

Как му увисна ченето на ватенката, като го пита опонента му чий е Крим

Мръсната ватенка, той ни натресе и сертификатите и ваксинациите, чугуна му с чугун !!!

преди 3 минути, maxthon написа:

Сателитните снимки забраванко.....

Какво си завършил, забраванко...

преди 3 минути, Coco1 написа:

В Чехия направиха най-коректният постамент за русските войни!

Може да бъде изображение с паметник и на открито

И цукало не би било лошо, барабар с къщичка за кучета.

Мародери мръсни !!!

Тошев, абе да те питам, ти ходи ли да чистиш Моча, като я боядисаха ?

Какво си завършил, забраванко...

Това ли ти е условието да си отвориш плювалника и кажеш какво мислиш по въпроса? Абсолютно всеки без значение какво е завършил има правото и привилегията да те пита точно тези (и други разбира се) въпроси стига да счете, че може да получи и нормален отговор. Гърченето от твоя страна не показва нищо друго освен, че пола в профила си го сложил за украса. В противен случай тропваш по масата като истински мъж и доказваш, че въпросите ми нямат стойност поради една и няколко причини.

току-що, maxthon написа:

Това ли ти е условието

Естествено.

От досегашните ти малоумия, имам чувството, че дискутирам с полуграмотен човек.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

От досегашните ти малоумия, имам чувството, че дискутирам с полуграмотен човек.

Дори и полуграмотните хора не си позволяват да мълчат на зададени въпроси и да си измислят причини да не го правят. Пак те призовавам бъди мъж и отговори смело. Това е единствения начин да покажеш, че с най-точната наука не може да се спори.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти мъж ли си ?

Еми всеки случай няма да си мълча дори и при най-обикновените въпроси. Забрадка искаш ли? Поне да знам защо мълчиш....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.