Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, според Лоботомирко труповете са седели там най-малко от 19.03

Моля ти се не го обвинявай несправедливо. Труповете седят от 19.03 според снимката на Максар. Виж математиката (най-точната наука) казва друго - 1 април.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, maxthon написа:

Сега е момента да потвърдиш знанията си от параходното училище и да ме опровергаеш.

Да, руската армия използва приспособени ракети земя въздух, за атакуване на наземни обекти.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, според Лоботомирко труповете са седели там най-малко от 19.03 и руснаците, които по принцип събирали труповете с камиони някак си пропуснали да ги приберат, а след изтеглянето им на 30.03 и укрите цели четири дни не ги прибрали. Никой не знаел за тях... докато не дошли журналя от другият край на света на 4.04 и "съвсем случайно" минали по тази уличка и ги открили... 

Като събереш слаб режисьор + слаби статисти + слаба укропропаганда, която не знае че на 1.04 кмета вече се е похвалил в нета че там руснаци няма, се получава алабализъм за малоумници, а който се е вързал трябва да ходи да си прегледа главата.

За кой път я повтаряш вече тази лъжа а ?

Аз ви казах, Тошев като зацикли и няма спиране.

Само един въпрос, ако може.

Ти, на чия страна си ?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, аз знам, че Жданов е прав, щото имам такова образование.

Явно ще трябва да повторя въпроса си понеже ти е къса паметта. Как със ракета развиваща максимална скорост от 3мах и обсег 25 км (за да не се чудиш това е IRIS-T) се свалят хиперзвукови ракети?

Сега къде видя Жданов покрай този въпрос не знам? За него забележката ми беше относно използването на S300 по земни цели и там установихме, че малко трудно се случва.

току-що, maxthon написа:

Сега къде видя Жданов покрай този въпрос не знам?

Този въпрос сефте го чувам. Хабер си нямам за какво иде реч. Предполагам и ти. Ама си тролиш за спорта.

Но по въпроса за Жданов и прословутата му "Грешка", за която тръбеше по амнайсе пъти на ден, както и всеки път, когато пусна негово мнение, май си забравил, а лъжецо Тошев.

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми ако информацията в блога отговаря на истината, значи въпроса ми към Филипов си остава валиден.

Интерес буди упоритостта ти да се намесиш в разговора и всячески да парираш интригата.

Колкото и да го извърташ, Тошев, истината си е истина.

В момента никой не лъже по отношение на фактите на бойното поле, с незначителни разлики.

Е, ватенките в темата лъжете, но Филипов не е заявявал, като вас, че си говори с Бог, та ми е любопитно да чуя отговора му.

Най вероятно няма. Но и да има, това не ги оправдава ватенките, че са малоумни.

На времето Капитана не е имал интернет.

То е ясно, че реално да се защитават днешни действия и събития, с цитати от преди 200 години е безсмислено, просто показвам колко са малоумни ватенките, най-добрата защита, която могат да измислят е, фейк цитати върху произволна снимка взета от фейса. :lol6:

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти, на чия страна си ?

Ако не си разбрал вероятно е на страната на истината. Предполагам си учил математика и имам следния въпрос. Имаме две снимки (сателитни) от едно и също място като и за двете имаме предполагаема (засега) дата на заснемане. На всяка от двете снимки логично сенките хвърлени от сгради са различни като ъгъл. Като вземем за базова снимката с по-старата дата  може да установим втората снимка приблизително кога е снимана с точност до няколко часа, но деня със сигурност. Е това е направено именно със снимката на Максар от 19 март и е установено, че е снимана на 1 април. Може разбира се да вземем и за базова снимка тази от 19 март, но датата на старата снимка просто няма да съвпадне. Та колко хора ще продължите да спорите с най-точната наука това ми е въпроса?

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Този въпрос сефте го чувам.

Е за сефте ти е днес.... Преди това три пъти тактично се правиш на непрочел. Това е очарователната функция на всеки един форум. Да пази всичко написано от всеки за да може на по-късен етап ако реши да се самоопровергае да има как някой друг да се изплюе в лицето му и да го попита - Ти защо излъга?

преди 1 час, miro20 написа:

По цял ден тролите с оня в абстенция зациклилия тошефффф с такива "аргументи" :giggle1:

От осем месеца по цял ден папагалстваш едни и същи опрорки (като оная за Крим, дето я има само в един единствен пробит сайт), обаче зациклилият се оказвам аз :lol6: 

Когато десетнайсет пъти пускаш едни и същи глупости, много ясно че и аз десетнайсет пъти ти задавам едни и същи неудобни въпроси. Надяваш се да ми омръзне и да ти минат опорките. Да, ама НЕ! Нема да го бъде твойто, СПЕКУЛАНТИНО :hit:

преди 37 минути, Реджеп Иведик написа:

За кой път я повтаряш вече тази лъжа а ?

Аз ви казах, Тошев като зацикли и няма спиране.

Само един въпрос, ако може.

Ти, на чия страна си ?

Кое е лъжа? Лоботомирания даде линк, според който труповете са там най-малко от 19.03.

В нета има клипче с кмета на Буча от 1.04, в което се хвали че там руснаци вече няма

Журналята откриват "труповете" чак на 4.04

Някой от тези факти лъжа ли е?

Ако учителят ти по логика намира че е логично на онази уличка да седят трупове повече от две седмици, въпреки че руснаците са събирали телата от района с камиони, и въпреки че укрите са имали четири дни след изтеглянето на руснаците за да ги приберат - кажи му да си скъса дипломата и да я изяде.

преди 3 часа, miro20 написа:

По темата

Тиктоковския дон дон потвърди за жестокото ужилване на техните "ахмати'

Цитат

Аз не отрекох че е имало удар,война е.. За този случай писаха и в телеграм..

Но сороспийските ти преувеличения копипейстнсти от ЦИПСОшници за над 100 жертви си бяха поредните лъжи на иначе не казвам лъжи сороспия дебелогъза и наагла 😏

Та такива неща моменце грантаджийско,, а за гробовете с номера нов матриал няма ли,или опорките по нея бяха дотук 😏

преди 2 часа, miro20 написа:

Това ли ви е "философския спор" ? боеве за.. или настъпват към....

Ау какви големи "лъжи ' бил казал реджеп ага :)  леле леле .. мъ как може...

По цял ден тролите с оня в абстенция зациклилия тошефффф с такива "аргументи" :giggle1:

------------

лоботомиро, вие двамата със социалистическия кадър Реджэпкин, и останалите натовски ястреби в бг как ще се биете, ако Путин ви нападне?

Ще уплашите руските крилати ракети и наемниците от Вагнер като им пуснете Васко Жабата ли?

преди 1 час, ivottoshev написа:

неудобни въпроси

Не се хаби.... На такива въпроси не се отговаря по принцип. И аз зададох един въпрос досега четири пъти и четири пъти се мълчи. За да се отговори се изискват знания, а такива явно липсват. Когато стане дума за кой какво е учил се отваря най-голямата уста. Когато трябва да се покаже какво си учил рязко се губи дар слово.

преди 3 часа, miro20 написа:

турския линк ????

Това ли ти са аргументите ??? :giggle1:

Да,и при това непредубеден и с факти разсейващи бандеро сороспийските лъжи на ЦИПСО и некста 😏

Що,приблем с турските медии и източници ли имаш, е да,те не са УкроПравдИнформ и УНИАН,ни Свободна Европа 😏😄😄😄

преди 2 минути, gagodrago написа:

останалите натовските ястреби в бг как ще се биете, ако Путин ви нападне?

Ще кара по инерция с любимата му фраза от форума. Преди малко я употреби за да се знае. Има афинитет да казва, че такова нещо не е казвал никога, никога не виждал нещо, задават му се въпроси за първи път и т.н.

преди 12 минути, Moriati написа:

Да,и при това непредубеден и с факти разсейващи бандеро сороспийските лъжи на ЦИПСО и некста

Сакън сега се вземеш да го убедиш да прочете линка. Нали няма го накараш да си наруши свещени правила на религията му?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Мдаааа, според Лоботомирко труповете са седели там най-малко от 19.03 и руснаците, които по принцип събирали труповете с камиони някак си пропуснали да ги приберат, а след изтеглянето им на 30.03 и укрите цели четири дни не ги прибрали. Никой не знаел за тях... докато не дошли журналя от другият край на света на 4.04 и "съвсем случайно" минали по тази уличка и ги открили... 

Като събереш слаб режисьор + слаби статисти + слаба укропропаганда, която не знае че на 1.04 кмета вече се е похвалил в нета че там руснаци няма, се получава алабализъм за малоумници, а който се е вързал трябва да ходи да си прегледа главата.

преди 2 часа, maxthon написа:

Когато става дума за пускане на клипове, които целят дезинформация мога да споря колкото си искам. Ти ако не виждаш смисъл отивай да четеш как една снимка сателитна се оказва снимана на друга дата.

Ами то не е само една снимка бре. Можело да не е минал спътника от там по това време?. Че кой е казал че снимките не са част от непублични спътникови  разузнавателни данни ?

Никой не вЕрва на рашистките оправдания и гърчове.

Би било смешно ако не си играехте на специалисти по спътници и криминалисти за труповете. И не са разбира се само по улиците. Намираха и намират почти всеки ден  и места за изтезания и разпити, и нови масови гробове.

Определено криминалистиката е доста напред и няма как стотици хиляди трупове да ги наречеш режисирана инсценировка.

Ето ви още напълно реални рашистки фейкове :

"бойни комари" :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Ами то не е само една снимка бре.

Дай други доказателства рефериращи към датата на извършване на зверствата? Съвсем от началото на спора апелирам за това. Никъде не съм отричал, че има събрани всякакви доказателства. Такива показващи дата е само едно и то е опровергано по категоричен начин. Сам ще се съгласиш, че примерно видеото показващо влизането на украинците в Буча не е доказателство, което доказва дата на извършване на зверствата. Търсят се точно такива.

преди 6 минути, miro20 написа:

Ето ви още напълно реални рашистки фейкове :

Добре, че скоро време ботовете в Туитър рязко ще намалеят.....

преди 38 минути, gagodrago написа:

как ще се биете, ако Путин ви нападне?

Затуй сме за Украйна да ги смачка, за да не ни се налага подобен избор.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

за да не ни се налага подобен избор

Хипотетично България е нападната (без значение от кого) и ти се налага да правиш избор? Браво голям патриот....

преди 30 минути, Moriati написа:

Да,и при това непредубеден и с факти разсейващи бандеро сороспийските лъжи на ЦИПСО и некста 😏

Що,приблем с турските медии и източници ли имаш, е да,те не са УкроПравдИнформ и УНИАН,ни Свободна Европа 😏😄😄😄

Напротив. Чел съм  инфото в този турски линк от руски сайтове.

https://telegra.ph/Stoit-li-doveryat-sputnikovym-video-ot-Maxor-04-05?fbclid=IwAR3---TKNSqIbcMSaHf-OyaLtxyXwPZjx08fkylzqPZAmBOsI3PqTSUuG-U

Ама вие, путинистите рашисти толкова сте "русофили" дето само бъкел руски не разбирате и чакате рашадзинформбюро да ги пусне по подконтролните чужди сайтове  :) :)

преди 5 минути, maxthon написа:

Хипотетично България е нападната (без значение от кого) и ти се налага да правиш избор? Браво голям патриот....

Трябва да избира, по нападателите ли да стреля, по вас, посрещащите ги с хляб и сол ли.

преди 2 часа, maxthon написа:

Ако не си разбрал вероятно е на страната на истината. Предполагам си учил математика и имам следния въпрос. Имаме две снимки (сателитни) от едно и също място като и за двете имаме предполагаема (засега) дата на заснемане. На всяка от двете снимки логично сенките хвърлени от сгради са различни като ъгъл. Като вземем за базова снимката с по-старата дата  може да установим втората снимка приблизително кога е снимана с точност до няколко часа, но деня със сигурност. Е това е направено именно със снимката на Максар от 19 март и е установено, че е снимана на 1 април. Може разбира се да вземем и за базова снимка тази от 19 март, но датата на старата снимка просто няма да съвпадне. Та колко хора ще продължите да спорите с най-точната наука това ми е въпроса?

Ко ???

Виж ся, защитнико на мародери, убийци и изнасилвачи, в Буча и в другите освободени градове, има ясни доказателства, че руските зверове са мародерствали, убивали, били, измъчвали и изнасилвали, включително и деца.

Та, какво искаше да ми кажеш Петошев, за сателитите ?

Ти кога си завършил за сателитмайстор, а Петошев ?

преди 18 минути, miro20 написа:

Ама вие, путинистите рашисти толкова сте "русофили" дето само бъкел руски не разбирате и чакате рашадзинформбюро да ги пусне по подконтролните чужди сайтове 

Е казах ти, че го има може би на всякакви езици преведено едно също нещо. Пусна руски такъв и веднага следва обвинение колко сме тъпи и не разбираме. Коментар по същество на написаното там ще чуем ли или сме много тъпи и няма да разберем какво искаш да ни кажеш?

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Ко ???

Питах те дали си учил математика и всичкото друго след това? Вече и на най-простите въпроси ли не искаш да отговориш? Имам няколко прости въпроса за една сателитна снимка с предполагаема дата 19 март тази година и една друга с по-задна дата. Доказването по неуспорим начин (геометрия - каква интересна наука), че тази снимка е направена на 1 април (вместо 19 март) не ме прави нищо друго освен защитник на истината. Ти какво си мислиш, че защитавам ама много слабо ме интересува. Ако имаш намерение да спориш с най-точната наука няма да ти чупя хатъра. Давам ти пълната свобода да измислиш нова математика (геометрия в случая).

преди 39 минути, maxthon написа:

Дай други доказателства рефериращи към датата на извършване на зверствата? Съвсем от началото на спора апелирам за това. Никъде не съм отричал, че има събрани всякакви доказателства. Такива показващи дата е само едно и то е опровергано по категоричен начин. Сам ще се съгласиш, че примерно видеото показващо влизането на украинците в Буча не е доказателство, което доказва дата на извършване на зверствата. Търсят се точно такива.

https://news.sky.com/story/ukraine-war-drone-footage-appears-to-show-russian-military-vehicles-shooting-towards-cyclist-in-bucha-12582834

преди 39 минути, maxthon написа:

Добре, че скоро време ботовете в Туитър рязко ще намалеят.....

Е провери публикациите де.

MFA Russia , изявленията на Набезня и т.н.

Голям страх те тресе от всичко цитирано в туитър. Щото ти освен турски сайтове друго не можеш да цитираш :) 

А нали знаеш защо изпозлвам тиутър - защото удобно представя с вградено аудио, видео и препратки нагледно всичко .

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Трябва да избира, по нападателите ли да стреля, по вас, посрещащите ги с хляб и сол ли.

Като тия нали :) :)  

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Освен дата на туитър поста друга не виждам. Давай следващото доказателство...

преди 8 минути, maxthon написа:

Питах те дали си учил математика и всичкото друго след това?

Да,

1. Линейна алгебра

2. Аналитична геометрия.

3. Линейно оптимиране.

4. Въведение в анализа

5. Неопределен и определен интеграл

6. Функции на две и повече независими променливи

7. Редове

8. Многократни интеграли

9. Криволинейни и повърхнинни интеграли

10. Теория на вероятностите

11. Теория на грешките

преди 1 минута, maxthon написа:

Освен дата на туитър поста друга не виждам. Давай следващото доказателство...

И да четеш ли не можеш ?  Обяснено е надолу в туита с още снимки  , или ако пак и това не можеш :

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10687627/Drone-video-shows-Russian-tank-opening-fire-cyclist-Bucha.html

https://news.sky.com/story/ukraine-war-drone-footage-appears-to-show-russian-military-vehicles-shooting-towards-cyclist-in-bucha-12582834

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.