Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Виж, какво е казал капитана !

311382904_418540900357034_29088018818785

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама май малко има разлика между "настъпват към Нова Каховка" и "бият се за Нова Каховка".

Ако това ти е дерта, лъжецо Тошев, обвини мен, а не блогерите.

Ако досега не си разбрал, че от известно време насам прорашистките и проукраинските клипове дават еднаква фактология по отношение на териториалните завоевания, не може да ти се помогне.

Та, ще се скриеш ли най после, Обективни Неутралнико Тошев ?

преди 40 минути, vpvelev написа:

Папагалчо айде сега си признай пуснаха ли те или ти избяга 😁

Просто е излетял. Пил е ред пул и са му поникнали крилааа. :)

преди 4 минути, нушо написа:

Както сега се караме, и на времето е било така.

Само дето ние постоянно се оказваме прави.

Което на вас не ви пречи да се инатите и да подкрепяте варварите.

Някъде по средата между съвремието и времето на Капитана, писателя Талев е казал

– Последния комунист, Минке, ще умре в България

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако това ти е дерта, лъжецо Тошев, обвини мен, а не блогерите.

Блогъра ли пусна тази информация във форума или ти? Добър опит да се измъкнеш сух, но не успя. Въпросният клип казващ "водят се боеве за Каховка" не отговаря на истината и няма около тази дата нито един проруски източник да го потвърди. И за твое сведение това известно време за териториалните придобивки се случва от февруари месец насам. Това не са неща, които коя да е пропаганда може да скрие.

П.С. За малко да забравя - Петев.

Жалко, че Капитана не е доживял да види как рашистите сриват със земята любимия му град Варна.

Но за сметка на туй Вазов е доживял, и за негова чест, както и на цялата фамилия са проклели Расссия.

преди 12 минути, нушо написа:

Я го покажи. Не произволна снимка от фейса, а източник с цитата. Що ли съм сигурен, че и без да провеярвам, знам че няма такъв цитат ;) 

преди 1 минута, maxthon написа:

Блогъра ли пусна тази информация във форума или ти?

Ми ако информацията в блога отговаря на истината, значи въпроса ми към Филипов си остава валиден.

Интерес буди упоритостта ти да се намесиш в разговора и всячески да парираш интригата.

Колкото и да го извърташ, Тошев, истината си е истина.

В момента никой не лъже по отношение на фактите на бойното поле, с незначителни разлики.

Е, ватенките в темата лъжете, но Филипов не е заявявал, като вас, че си говори с Бог, та ми е любопитно да чуя отговора му.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Я го покажи. Не произволна снимка от фейса, а източник с цитата. Що ли съм сигурен, че и без да провеярвам, знам че няма такъв цитат

Най вероятно няма. Но и да има, това не ги оправдава ватенките, че са малоумни.

На времето Капитана не е имал интернет.

преди 23 минути, maxthon написа:

Ама май малко има разлика между "настъпват към Нова Каховка" и "бият се за Нова Каховка". Едното предполага, че има украинска войска съвсем близо до Каховка и дори в самото селище. Май става дума за второто. Другото предполага украинска войска някъде доста извън пределите и околностите на селището. Та преди твърдиш едно, сега се оказва друго. Кое от двете е вярното и кое е лъжата?

П.С. Все още е Петев.

Това ли ви е "философския спор" ? боеве за.. или настъпват към....

Ау какви големи "лъжи ' бил казал реджеп ага :)  леле леле .. мъ как може...

По цял ден тролите с оня в абстенция зациклилия тошефффф с такива "аргументи" :giggle1:

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Само дето ние постоянно се оказваме прави.

Дам, това беше някакво заболяване. Забравих как се казва. :)

току-що, Sliderum2 написа:

Дам, това беше някакво заболяване. Забравих как се казва.

Темата не е за мене, Злобни Комунисте Слидерум,

ако искаш да демонстрираш, че не е така, достатъчно е да дадеш един контрапример

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ми ако информацията в блога отговаря на истината, значи въпроса ми към Филипов си остава валиден.

Интерес буди упоритостта ти да се намесиш в разговора и всячески да парираш интригата.

Колкото и да го извърташ, Тошев, истината си е истина.

В момента никой не лъже по отношение на фактите на бойното поле, с незначителни разлики.

Е, ватенките в темата лъжете, но Филипов не е заявявал, като вас, че си говори с Бог, та ми е любопитно да чуя отговора му.

Интерес буди как успяваш през едно изречение да кажеш две самоизключващи се неща. Първо казваш АКО е истина и после с абсолютна сигурност вече е истина. Как да определим подбудите ти да пуснеш клипа? Дали когато казваш ако информацията е истина? Тоест все пак изпитваш някакво съмнение в достоверността на информацията, но решаваш, че трябва да ни уведомиш за нея. Или когато вече си абсолютно сигурен, че информацията е истина, но освен този клип няма никакъв друг източник да потвърди това (сега е момента ако имаш такова да го предоставиш).

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Я го покажи. Не произволна снимка от фейса, а източник с цитата. Що ли съм сигурен, че и без да провеярвам, знам че няма такъв цитат ;) 

Това като на Левски цитата "Тоз който ни освободи, ще ни пороби"

току-що, maxthon написа:

Как да определим подбудите ти да пуснеш клипа?

Ми ако знаеш психология, може да се оповаваш на собствените си знания, Тошев.

Ако не, може 50 на 50 или звъни на приятел и помощ от публиката.

току-що, BANKATA написа:

Това като на Левски цитата "Тоз който ни освободи, ще ни пороби"

Това по прилича на истина.

На мен по ми харесва другия цитат.

"Ако само разбера, че сте за Расссия, с ей тоя нож, лично ще ви отрежа чепките."

Най вероятно е имало подобни полемики бре Маймун. Ние нали на тях сме наследници.

Теорията на Дарвин май не ти е силната страна, иначе щеше да си станал човек.

преди 5 минути, miro20 написа:

боеве за.. или настъпват към....

Когато става дума за пускане на клипове, които целят дезинформация мога да споря колкото си искам. Ти ако не виждаш смисъл отивай да четеш как една снимка сателитна се оказва снимана на друга дата.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми ако знаеш психология

С още една специалност ли е обзаведе? Дялан камък... Още чакаме да си потвърдиш знанията по ПВО?

П.С.  Петев.

преди 18 минути, miro20 написа:

По цял ден тролите с оня в абстенция зациклилия тошефффф с такива "аргументи"

Не само аргументацията, а и навиванията на едно и също на пръста и безкрайните повторения.

И пирона в ковчега - светкавично могат да цитират произволен пост в миналото.

преди 7 минути, maxthon написа:

С още една специалност ли е обзаведе?

Ако наистина си Тошев, лъжеш пак.

Ако не си, също лъжеш.

преди 39 минути, Sliderum2 написа:

Просто е излетял. Пил е ред пул и са му поникнали крилааа. :)

Комунисте Силдерум кога излитате за Расия :giggle1:

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

И пирона в ковчега - светкавично могат да цитират произволен пост в миналото.

Забравяш ли какво си казал? Или просто нямаш мъжеството да си признаеш нещо. Но пък за сметка на това като трябва да се въртиш като шикалка - е там си майстор.

преди 9 минути, maxthon написа:

Още чакаме да си потвърдиш знанията по ПВО

Също нагла лъжа, Тошев, никога не съм изказвал невярни твърдения за ПВО.

Това ти го направи няколко пъти в темата. По типичния тошевски начин, като тъпо и упорито повтаряш една и съща лъжа.

Това, което твърди Олег Жданов е истина, потвърдена както в руските, така и в украинските източници, лъжецо.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Комунисте Силдерум кога излитате за Расия :giggle1:

Той излита за Расссия понеже е Zzzлобен

преди 2 минути, maxthon написа:

Или просто нямаш мъжеството да си признаеш нещо.

Винаги си признавам грешките, лъжецо Тошев. Ма винаги. Дори и ако лайкна грешно си махам лайка и си признавам.

Това, че ти си пълен безхаберник и не вдяваш, не означава, че имаш право постоянно целенасочено да клеветиш и от двата си ника.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Също нагла лъжа, Тошев, никога не съм изказвал невярни твърдения за ПВО.

Е то как да изкажеш нещо като упорито отказваш да отговориш на един прост въпрос? Няма да го пиша въпроса за n-ти път. Колкото пъти да те питат отговор липсва. Липсва отговор - липсват знания. Въпроса няма нищо общо с Жданов. Пробвай другият въпрос....

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Това ти го направи няколко пъти в темата.

Сега е момента да потвърдиш знанията си от параходното училище и да ме опровергаеш.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Ти не само лъжеш постоянно, ами някои лъжи, като ги излъжеш и си ги навиваш на пръста и продължаваш да ги повтаряш до безкрай тъпо и упорито. В Буча не е инсценировка.

Мдаааа, според Лоботомирко труповете са седели там най-малко от 19.03 и руснаците, които по принцип събирали труповете с камиони някак си пропуснали да ги приберат, а след изтеглянето им на 30.03 и укрите цели четири дни не ги прибрали. Никой не знаел за тях... докато не дошли журналя от другият край на света на 4.04 и "съвсем случайно" минали по тази уличка и ги открили... 

Като събереш слаб режисьор + слаби статисти + слаба укропропаганда, която не знае че на 1.04 кмета вече се е похвалил в нета че там руснаци няма, се получава алабализъм за малоумници, а който се е вързал трябва да ходи да си прегледа главата.

преди 2 минути, maxthon написа:

Няма да го пиша въпроса за n-ти път.

Защото си анонимен трол, който няма познания по оръжия.

Ти си тук, не за да дискутираме по темата, а да пречиш на дискусията.

Нито ти нито другото ти аз сте казали, откъде това самочувствие да обяснявате на специалисти, или айде не съм воювал на фронта, ама да ме открехва на тема оръжия недоучка като Тошев, е не.

Какъв въпрос си ми задал ?

И как да няма нищо общо Жданов, като ти неговите твърдения атакуваше тъпо и упорито по амнайсе пъти на ден, секи ден в темата.

Е, аз знам, че Жданов е прав, щото имам такова образование.

И другото, като твърдиш, че не съм изказвал твърдения, лъжецо Тошев, как така твърдиш, че Жданов няма общо.

Тогава с кого всъщност спориш ?

Не, че не опитах да ти подскажа, но напразно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.