Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, miro20 написа:

Реално има стотици доказателства.

Да има доказателства, че там е станало нещо. Колко от тях показват времето когато е станало са много малко да не кажа само едно. То има само една сателитна снимка покрай случая с дата на нея. Еми датата е фалшива. А от другите доказтелства никое от тях не прави препратка към дата на извършване на зверството в Буча.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 16 минути, maxthon написа:

Да де може да напишеш навсякъде нещо.

преди 1 минута, maxthon написа:

Еми датата е фалшива.

тъй тъй... драскай си ... :getout:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 11 минути, miro20 написа:

тъй тъй... драскай си ...

Даже и линк ти бях пуснал да го прочетеш преди време и реши, че това е оборено. Днес даде два линка и там няма и грам опровержение, а само препратка на четящите сайта да видят "доказателство". Та не съм го надраскал аз. Именно с методите на най-точната наука е доказано, че датата е друга. Аз нямам и ни най-малко намерение да споря със законите на математиката и геометрията. Оставям тази привилегия на теб да спориш с математиката.

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

А тъй, издаде се.

Аз съм завършил военни науки, магистърска степен.

А ти твърдиш, че ако ти сгрешиш за войната е грешка в анализа, а ако аз сгреша е идиотщина.

Тааа

Как смяташ, възможно ли е с теб да водим равностоен дебат?

Уйдисвам ти на акъла разбира се.

А откровено, само факта, че си мислиш, че не си взел страна, означава, че не си наясно със себе си.

Първото, което е, ако не вземеш страна, не можеш никакво адекватно твърдение да оформиш. Оттам и цялата неадекватност в писаниците ти.

Ако си мислиш, че говориш с Бог, или звездите ти го говорят, това е друг въпрос. Тогава не знам. В Божиите работи не се меся.

Асланчик дорогой, Мейджър Мейджър мой...

Кво викаш съм се издал?

Още преди пет-шест месеца ти казах какво и къде съм завършил, също тогава ти казах, че ти "Военни науки" не си завършил, евентуално си завършил ВВМУ с граждански профил...

"Военни науки" се учат на едни други места, по твое време в Москва, а днес другаде...

Теб са те обучавали за изпълнител и нисш ръководител, който пак е изпълнител...

Не са те учили на нищо друго, освен да станеш евентуално добър моряк...

А "Военни науки" е само една малка част от "Политически науки"...

Казах, че дори да загубя облога с теб, аз ще съм сбъркал само един анализ по въпрос, който по принцип не ме интересува особено и милион пъти да напиша след това тук, че съм идиот, това няма по никакъв начин да се отрази нито на самочувствието ми, нито на професионалните ми ангажименти, нито на реалния ми живот. Ако някой ми плащаше, за да направя този анализ и аз сбъркам, следствие на което клиента ми претърпи, каквито и да е щети, тогава вече е друга работа...

Но... съмнявам се, че ще се стигне до това да ми се наложи да пиша, че съм идиот... възможно е, но малко вероятно...

Докато твоята "реалност" е виртуалната такава, за теб това ще бъде удар в "топките" направо, защото извън този форум си просто едно посредствено човече, на което никой не обръща внимание, а дори не можеш да схванеш, че със всеки подобен пост казваш само и единствено "Аз казах ли ви бееее, идиот съм и се гордея с това"... Със всеки свой пост...  Дали ще го пишеш после или не, това е без значение, ти не си спирал да го пишеш...

И не, няма как да водим с теб равностоен дебат, абсурдъ...

Все едно да мога да водя равностоен дебат с комшийското хлапе или с тъщата, която вече има деменция...

Невъзможно е!

А това

Цитат

А откровено, само факта, че си мислиш, че не си взел страна, означава, че не си наясно със себе си.

Първото, което е, ако не вземеш страна, не можеш никакво адекватно твърдение да оформиш. Оттам и цялата неадекватност в писаниците ти.

Ако си мислиш, че говориш с Бог, или звездите ти го говорят, това е друг въпрос. Тогава не знам. В Божиите работи не се меся.

Спокойно може да влезе в топ 3 на най-тъпите и идиотски мнения...

Значи викаш, че ако вземеш предварително страна, само тогава ще дадеш адекватно и обективно мнение?

Мда, май по-горе написах вече, че постоянно се хвалиш, че си идиот, мхм...

Цитат

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

В темата за короната, когато Радул мина на грешната страна, ти се подиграваше постоянно, а ти не можеше да разбереш какво става.

Колко пъти ти казах, че те дига на черешата ? Щото беше на наша страна, за да не излагаш четата.

Един ли, сто ли ?

Знаеш ли що не се усещаш ?

Щото си мислиш, че Бог ти говори в дясното ухо, а пресвета Майка Богородица в лявото.

Асланчик, казах ти вече, че ако някога стигна до там ти да трябва да ми обясняваш нещо, то смъртта би била предпочитания от мен изход...

Темата си стои, мненията в нея също, кой кого е подигравал всеки лесно може да види...

С теб не съществува вариант да съм в един отбор...

Особено смешно ми бе, когато "лайкваше" мои постове в които открито те подигравах...

Но така става, когато човек приема желаното за реално, мхм...

На теб Бог, Богоридица или някой друг ти прошепна в ухото, че Кунчев е мъртъв и от екрана показват негов двойник?

Я кажи кое твое "пророчество" в коронатемата се сбъдна?

И къв каза, че си там - "антисайънс"?

Науката била виновна, че Асланчик е идиот, мхм, сигурно...

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Само, че ние ходехме в Злия Запад и виждахме с очите си разликата между пропаганда и действителност.

Това кога, преди 89-а или след нея?

Или преди 89-а член на БКП, а после "прогледнал" за пропагандата...

Е, аз до 89-а не бях ходил на Запад, но определено знаех, че не е "Зъл" и че това е пропаганда...

Па добре, че след 89-а си го схванал...

преди 3 часа, БаалБек написа:

И след цялото това "откровение" да споменаваш мимоходом, без конкретика:

А безпристрастния ти анализ е нещо като това?

Страхотни политически и геополитически анализи...:lol6:

И се гордееш с това образование, а даже не си правиш трудът да отидеш до урната за гласуване?

Имаш голям проблем, но е от компетентността на  медицината.

Душко тенекиена...

Колко пъти да ти казвам да четеш само текстове с картинки?

А още по-добре да гледаш само картинки, примерно тези на Цоцко...

Хайде сега опитай да обясниш, къде намираш противоречие между твърдението ми, че около тази война има и интереси на други сили, че Буча е един отлично изпълнен пропаганден ход и това дали съм безпристрастен...

И да, гордея се с образованието си, защото ми е дало достатъчно знания, за да мога да виждам  и чета между редовете...

По същия начин се гордеят и всички останали възпитаници на университета, където съм завършил...

Сред тях са и 39 нобелови лауреати, президенти, известни политици и успели хора в почти всички сфери на живота...

Радвам се, че и сина ми тази година завърши там...

За съжаление, твоят проблем е такъв, че и медицината там е безпомощна, колкото и да се развие в бъдеще, пак ще е безпомощна...

При теб процеса на деволюция е в прекалено напреднала фаза и вече е необратим...

От Homo sapiens доброволно си се превърнала в Tin Man...

Рупор на чужди мисли без възможност да изгради свои...

преди 3 часа, miro20 написа:

А да.. относно Буча, нещата са още по зле.

Гноцида там е напълно умишлен и "стратегичеки" проведен по предварителни списъци и т.н. и т.н.

https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-ar-klaneto-izvarsheno-ot-ruskite-voynitsi-pri-pridvizhvaneto-im-kam-kiev-ne-e-bilo-sluchayno-a-strategicheska-zhestokost

Миме недоклатено...

Преди да употребяваш думички, чийто смисъл ти е непонятен, поне за обща култура се осведоми, какво означават...

Точно както е редно да се осведомиш, какво означава ЕАД със 100% държавно участие и чий е капитала му...

Осведоми се и едва тогава ела и обясни, че лъжа когато казвам, че Турски поток в българската си част е построен с наши пари...

Или просто признай, че си тотално неграмотен и единствено можеш да лъжеш, докато се опитваш да манипулираш...

Що така бе Миме?

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Соляр за речта на Путлер

Бягааааааааааааат лииииииииииииииии??? :D

Тая вечер троловете ги активираха. Щом и коко1 го пуснаха от лудницата да показва картинки, значи украинците губят край Херсон. :)

преди 2 минути, Тoни написа:

Бягааааааааааааат лииииииииииииииии??? :D

Кой?

Пръстите му по клавиатурата ли?

Бягаааааааааааааааааттттттттт ли бяяяяягааааааатъ...

10 км. на ден им е нормата...

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Я, чакай, че ми стана интересно.

Каква граница съществувала, казваш, по времето на СССР, Географе ?

Тази на интелектуалното ти развитие и тя все още си съществува. Тогава се е запълнил капацитетът ти и нови знания трудно влизат в главата ти. 

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Тази на интелектуалното ти развитие

Интелектуалецо, това, че ти не правиш разлика между Русия и СССР, не означава, че с всички е така.

Това, че ти преди месец научи, че Русия и Турция нямат обща граница не значи, че всички сме толкова малоумни като тебе.

По времето на СССР, Русия и Турция пак нямаха обща граница Географе.

Ти си такъв неграмотник със самочувствие на академик, че няма накъде повече.

току-що, ivottoshev написа:

Тази на интелектуалното ти развитие и тя все още си съществува. Тогава се е запълнил капацитетът ти и нови знания трудно влизат в главата ти. 

Тцъ, тцъ, тцъ...

Как съм пропуснал този му коментар....

Благодаря ти Тошев...

Направо ми иде да отворя тема за "най-култовите" изцепки на Асланчик...

Разправям му, че постоянно се хвали, че е идиот, ма той не вЕрва...

И милион пъти идиот да обиколи света, по-малко идиот нЕма да стане, мхм...

Нит па ша осъзнай кво е видял...

преди 3 часа, miro20 написа:

Национальная полиция Украины.

"Жители рассказали следствию, что оккупанты собирали тела погибших по всему району.

Ха-ха-ха, я ми преведи това, САМОЗАТАПЧО :wub:

Всеки нормален българин с четвърти клас знае, че Русия и Турция нямат обща граница, както сега, така и по времето на СССР.

Мислиш, че границите са се променили от 1991 година насам ли ?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, я ми преведи това, САМОЗАТАПЧО 

Ти кажи ся, откъде минаваше общата граница между Русия и Турция по времето на СССР ?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Интелектуалецо, това, че ти не правиш разлика между Русия и СССР, не означава, че с всички е така.

Това, че ти преди месец научи, че Русия и Турция нямат обща граница не значи, че всички сме толкова малоумни като тебе.

По времето на СССР, Русия и Турция пак нямаха обща граница Географе.

Ти си такъв неграмотник със самочувствие на академик, че няма накъде повече.

Преди бе лъжеца вика онзи е лъжеца...

Сега неграмотния вика онзи е неграмотен...

Асланчик, за разлика от теб, Тошев се изразява достатъчно недвусмислено...

А че ти не схващаш, какво четеш, проблема не е в никой друг, а в изгладената ти от виртуала глава...

преди 3 минути, andiay написа:

Тошев се изразява достатъчно недвусмислено...

И какво каза.

Ми нямаха обща граница и тогава.

Усещаш ли, как ще викаш секи ден, че анализа ти е бил погрешен ?

Или още не си прогледнал по далече от пъпа си ?

Реджеп, загуби войната. Подготвяй се да го приемеш спокойно. Без сътресения.

преди 51 минути, vpvelev написа:

Тая вечер троловете ги активираха. Щом и коко1 го пуснаха от лудницата да показва картинки, значи украинците губят край Херсон. :)

като гледам в последните 2 часа си мн. активен - верно че ви активираха

току-що, Реджеп Иведик написа:

И какво каза.

Ми нямаха обща граница и тогава.

Усещаш ли, как ще викаш секи ден, че анализа ти е бил погрешен ?

Или още не си прогледнал по далече от пъпа си ?

Асланчик, това, че ти си идиот, не означава, че другите са идиоти...

Не споменава Русия, а СССР....

СССР има граница с Турция...

По това време никоя държава е нямала граница с Русия...

Ти кажи кво си имал предвид, когато си казал "Ся и да кажеш "добър ден" първо ще погледнем дали навън е светло"....

Тошев ли е прав, че си го обвинил в лъжа за твърдението му, че Русия няма граница с Турция...

Или аз съм прав, че това е бил поредния ти жалък и посредствен опит за "оригиналничене" ...

И Митко Бомбата ли е казал онази реплика, че и мен ме обвини, че лъжа за нея и съм неграмотен...

Отваряш ни очите викаш, а?

преди 5 минути, vpvelev написа:

Реджеп, загуби войната. Подготвяй се да го приемеш спокойно. Без сътресения.

явно племенницата ти е пуснала газта, Германия ще взима зимата от Либия през Франция - а ние пак ще мръзнем

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

като гледам в последните 2 часа си мн. активен - верно че ви активираха

Чудех се кой липсва. А то най-умния от троловете - без умствения капацитет :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.