Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Рязко си спомни, че все пак ти е отговорил какво е завършил? Сега очаквам и рязко пак да забравиш какво си обещал да направиш ако ти отговорят на този въпрос. Сателитни снимки, Iris T? Да ти напомня това за нещо? Или да чакам когато ти е кеф?

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

тъй като неискаш да мяташ бомби по руските кратуни и затова плащаш на НАТО да го прави вместо теб - и да киснеш цял ден в форума

ти намерих друга работа - да събираш руски бомби в полето

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

На български език, полиглоте Тошев, "сега и добър ден да кажеш" се казва на човек, който постоянно лъже, в случай когато каже очевидна за всички елементарна и неоспорима истина.

преди 18 минути, maxthon написа:

Рязко си спомни, че все пак ти е отговорил какво е завършил? До преди два часа твърдеше обратното.

А ти какво твърдеше ?

Не ме ли пита ти, лъжецо Пешев, дали ако ми отговори, аз ще му отговоря, нещо си, дето си си навил на пръста ?

Ватенко, ватенкооо, май нещо не ти отърва истината а ?

Ма като си завършил за артилерист, не ти държи да се фанеш на бас че Русия ще задържи Крим, като прост електротехник.

Ей го на, другото ти аз, с чиста съвест и празна глава ми хариза 50 кинта.

Ти понеже си с военно образование, ме плюеш грозно, ма знаеш, че ще загубиш, ако заложиш и не залагаш.

Аз съм бил трол. Трола си ти.

На мен където ми е клавиатурата, там са ми и парите.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Ватенко, ватенкооо, май нещо не ти отърва истината а ?

Ама още чакаме да чуем твоята истина под формата на отговори на няколко въпроса (тези моите). И всички видяха как условието да си отвориш плювалника е да чуеш от нас какво сме завършили. Въпреки, че получи всичко, което поиска плювалникът ти продължава само да плюе. Значи приемаме, че ракетите IRIS-T нямат възможности да свалят хиперзвукови ракети и една сателитна снимка не е снимана на 19 март, а на 1 април. Точка по въпроса.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама още чакаме да чуем твоята истина под формата на отговори на няколко въпроса.

Е, нали си завършил уж за артилерист в Шумен.

Освен ако не си ако не си ядрен ватен трол, защо искаш истерично аз да ти отварям очите по артилерийски въпроси ?

И относно ракетите земя въздух, колкото са точни толкова. Използват ги и това е факт. На рашистките зверове не им пука, къде точно в града ще падне ракетата и какви хора ще убие.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

И относно ракетите земя въздух

Iris-t, сателитна снимка?  След като благоволи да си кажеш мнението по въпроса с S300 няколко седмици след като последно се спореше по въпроса, значи да очаквам отговор за другите въпроси в средата на другия месец. Е не става мандалото лопна вече....

преди 32 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз съм бил трол. Трола си ти.

На мен където ми е клавиатурата, там са ми и парите.

Реджэпкин, ти си трол.

Освен това си и бивш кадър от времето на социализма.

Всички, които пишем в тази тема общо залагаме на бас срещу теб 1500 евра, че украина никога повече няма да си върне Крим, както и никога повече няма да си върне бившите територии, жителите на които избраха чрез референдуми да част от Руската федерация...

преди 1 минута, maxthon написа:

Iris-t, сателитна снимка?

Ти си артилериста. Каквото кажеш за Ирис, ще го приема на доверие.

Освен ако не е някое ядрено тролско малоумие, като обвиненията ти, че Жданов лъжел за руските ракети земя въздух.

преди 2 минути, gagodrago написа:

че украина никога повече няма да си върне Крим, както и никога повече няма да си върне бившите територии, жителите на които избраха чрез референдуми да част от Руската федерация...

А защо мислиш, че Украйна трябва да си ги връща? Може НАТО да ги върне, дори с малко бонус!

Ама трябва и с ченгел да ти вади от устата думите човек. Сателитната снимка?

преди 2 минути, gagodrago написа:

Реджэпкин, ти си трол.

А на бас за 50 кинта, че казвам истината и Украйна ще си върне Крим.

А, стиска ли ти Троле ватен ?

На каква вайна ще ходите вие ватните тролове бре, как ще се биете за матушка Расссия, като ви е страх 50 кинта да заложите в нейна чест ?

току-що, NewRedDragon написа:

Може НАТО да ги върне, дори с малко бонус!

Нато нямат топките да го направят. Досега щяха да са вече в изпълнението на мокрите ти сънища ако беше така.

току-що, maxthon написа:

Сателитната снимка?

Да знам, че ме питаш, ма си мисля, че ме питаш, щото си трол.

Кой ти каза, че разбирам от сателитни снимки ?

току-що, maxthon написа:

Нато нямат топките да го направят.

Артилеристе, ти имаш ли топки да вържеш 50 кинта за думите си ?

За това, че Украйна ще си върне Крим.

За ирисите и сателитните снимки, не знам защо ме преследваш, троле, не съм наясно нито с данните на оръжието, нито съм виждал снимките за които пишеш.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Кой ти каза, че разбирам от сателитни снимки ?

Въпроса покрай нея беше чисто математически. Дори реално не те карам и да предадеш нещо в което вярваш. Там положението е безнадежно. Питах възможно ли е на две снимки снимани на едно място по датата на заснемане на едната да се изчисли датата на заснемане на другата като се използва ъгъла на сенките хвърлени от обектите на нея (сгради, стълбове и други)?

преди 4 минути, maxthon написа:

Нато нямат топките да го направят. Досега щяха да са вече в изпълнението на мокрите ти сънища ако беше така.

А къде ще има война тогава? Нека се се бият годин, две - САЩ ще кажат кой кога и какво

преди 2 минути, maxthon написа:

Питах възможно ли е на две снимки снимани на едно място по датата на заснемане на едната да се изчисли датата на заснемане на другата като се използва ъгъла на сенките хвърлени от обектите на нея (сгради, стълбове и други)?

Не знам отговора. Дори не съм сигурен дали разбирам какво ми казваш.

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Не съвсем. Това означава на полуграмотен впиянчен тошевски.

На български означава, че си патологичен лъжец, който винаги лъже и не може да се спре.

По горе съм написал, "стреснах се и погледнах картата"

Това на български означава, че дори да кажеш нещо, което знам със сигурност, че е истина, както в случая, по скоро ще се усъмня в себе си (ще се стресна и ще погледна картата), отколкото да ти повярвам.

Каква карта си гледал, и дали изобщо си гледал карта (щото подозирам че не си), мен това не ме интересува.

Интересува ме на на реджепски език какво означава "Ся и добър ден да кажеш, ще гледаме дали навън е светло"

На Български знам какво означава, но ти твърдиш че не си казвал че лъжа. Реджепски обаче не разбирам и ми трябва превод. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Не знам отговора.

Е виждаш ли не било трудно да се отговаря по нормален начин. А колкото до въпроса за снимките да има начин за определяне на дата на снимка спрямо друга такава включително и напрограмиран в сайт в интернет.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

но ти твърдиш че не си казвал че лъжа

За втори път стана ти обясних.

Той ме клевети неоснователно, че съм ядрен неграмотник, а иска аз да му се обяснявам, щото доказателствата му издишат.

Втори път ти изнесох лекция по български.

Ти си лъжец. Не знаеш български ли ?

На какъв език я искара електротехниката ?

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

А къде ще има война тогава? Нека се се бият годин, две - САЩ ще кажат кой кога и какво

Сащ казват туй-онуй само на държавици, които не са опасни. Ей го сега се завайкали че имали данни че корейците ще правят нов опит с ядрено оръжие. 

Те ако имаха топки, отдавна да са приключили с Кимчо както приключиха със Садамчо, Милошевич и КадафИто. Да, ама НЕ. С корейците си правят "пас" щото друго не могат, срещу руснаците насъскват укрите...

Не им стиска на Краваропитеците да се изправят те самите като мъже срещу някой, който може да им се опълчи

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не им стиска на Краваропитеците да се изправят те самите като мъже срещу някой

И правилно, нали ядоха хурката в Афганистан.

Лъжецо, не ти ли идва на акъла, че Путлер извърши ядрено ватно безумие, като нахлу ?

А, извинявай, земам си думите назад, ти беше електротехника.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Не им стиска на Краваропитеците да се изправят те самите като мъже срещу някой, който може да им се опълчи

Е сега започнаха и дракона да бутат пак разбира се къде работа пък най-малко имат. Качиха и Китай на асансьора на санкциите. Явно им се влиза в по-сериозна рецесия. Но пък какво им пука Европа ще е донора за да се спасява Сащ.

преди 8 часа, maxthon написа:

За него забележката ми беше относно използването на S300 по земни цели и там установихме, че малко трудно се случва.

Човека не е твърдял, че лесно се случва. Той твърдеше, че се случва, защото наистина се случва. Защото рашистите са варвари и не им пука къде им падат ракетите. Включително падат и в Белгород

Ти обаче не спря да плюеш по амнайсе пъти наден, едно и също, едно и също, едно и също.

Мен от тебе ми се иска да изкрънкам 50 кинта, срещу истински военен. Синдбаде е луд, а Тошев електротехник, даже ми е съвестно да им взема парите.

на 18.10.2022 г. в 1:09, _sirena_ написа:

Светът , който обитавате е изграден в Пирамидална схема ! Най-отдолу се намира Човечеството ! 

Това сте Вие !   Най-отгоре на пирамидата стоят "кукловодите " , които правят всички Събития , на които ставате свидетели и също така 

конструират всички Процеси , така щото да си извозят Интересите във всеки един аспект , където Човечеството няма и никога не е имало Стойност и Роля !  

С това наясно ли сте ? 

Това , което се случва последните 3 год. е една доста агресивна , безочлива Схема , която вече съвсем Открито показва юмрука на Чудовищата - Кукловоди и нетърпението им да Унищожат светът такъв , какъвто го познавате !  

Изродите си мислят , че могат да избягат от "Програмата и Измерението " ! 

НЕ МОГАТ !!!    Винаги стигат Точно до този Етап и биват ДЕТРОНИРАНИ !   "Програмата се ЗАНУЛЯВА " и почвате Отново ! 

..........................

Хайде сега обяснете ми , каква ви е ползата и сметката да подскачате за Геноцида , които извършват Чудовищата - Кукловоди срещу 

Човечеството , като вие самите сте от тази маса ?! 

Имате ли изобщо понятие къде се намирате и колко сте невзрачни в яловото си невежество да лижете задниците на тези Уроди ??? 

Вземете се образовайте малко какво представлява Светът , който обитавате , бе !  

Срамота е да се наричате човеци и да не знаете къде ви е мястото и какви са ви Интересите и Правата !  

Ако бяхте поне малко Интелигентни щяхте да знаете , че Ваше е Изконното Право на Свобода и Избор !!!  

3 год. ви се Потъпкват тези права от същите тези Уроди - Кукловоди и вие тук ги защитавате , без да си давате сметка , че те ви Изяждат безмилостно и жестоко !  Вие сте в Пълна Дееволюция , бе , Осъзнавате ли изобщо ? 

Вижте и Проумейте Голямата Картина !   Можете ли ? 

НЕ МОЖЕТЕ !   Иска се Мисъл и Съзнание , които вие отдавна не ПРИТЕЖАВАТЕ !

Вие сте Слама и Пепел !   Знаете ли кое е най-жалкото ??? 

Най-Жалкото е , че с действията си вредите на Енергията и Вибрацията на достойното Човечество !  

Защото всичко е ЕНЕРГИЯ И ВИБРАЦИИ !   Цялата "Програма " е Енергия и Вибрационно Поле !  

И тази Заразена и Тъмна Енергия , която развявате е нужно да се ПРЕРАБОТВА и Неутрализира  !

Доста трудоемка работа за една примитивна скрап.  Еволюиралите заминават Нагоре , другите се Претопяват. 

Никой не се интересува дали ви "пука " или не .    За да ти "пука " е нужно да имаш поне малко Интелект ! 

На вас много ясно , че не ви пука !   Вие сте Нискочестотна , Примитивна маса ! Нищо повече , нищо по-малко ! 

Надявам се на следващото ви "Зареждане" да си изиграете "картите " Правилно и Интелигентно .

Да се Развиете до Стойности и Капацитет да преминете в Следващото Ниво ! Нещата са толкова прости и Елементарни , ама нямате Очи да ги видите !  

Знаете ли защо нямате очи и сте слепи ? Защото Инструментите ви Черни !  Инструментите са Вашите Характеристики и нагласи !

Първо Убийте Злобата и Завистта в себе си !  Давам ви жокер !  

Да припомня какво написах преди 10 дни !!! 

А сега да сложа и малко други мнения и факти ! 

.................................................

Въпреки това, което масовите медии се опитват да ни убедят, Световният икономически форум не се опитва да поправи нищо. Те се опитват да счупят всичко и да го оставят счупено. Опитват се да те пречупят. Може да искате да започнете да обръщате по-голямо внимание.
Водещият съветник на WEF Ювал Ноа Харари, който има история с изричането на тихата част на глас, промотира новата си книга и по време на интервю тази седмица той призна това, което много хора отдавна подозират.
Според Харари, който е дясната ръка на Клаус Шваб, големият политически въпрос на 21 век е „За какво ни трябват толкова много хора?“
На въпрос дали има някакви отговори на въпроса, Харари изглежда развеселен.
Римската империя имаше хляб и зрелища. Героят на Клаус Шваб Карл Маркс каза, че религията е опиумът за народа. Но днешният елит е намерил смъртоносна формула, за да поддържа постоянната низша класа щастлива. Видео игри и наркотици.
Не се заблуждавайте, световният елит ви иска дрогиран и в ступор.
Създателят на Idiocracy беше прав – още през 2006
г. Комедиен филм, разбира се. Но както е казал Крал Лир на Шекспир, „в шегата има истина“.
Глобалният елит затъпява масите от десетилетия. Учебната програма Common Core, идеята на Бил Гейтс и Барак Обама, е идеалният пример.
Тринадесет години след като администрацията на Обама започна да принуждава училищата в цялата страна да приемат Common Core, сега учениците отбелязват резултати, по-ниски от предполагаемите преди, със зашеметяващ спад в средните резултати по математика и четене.
Учителите представят резултати от години, за да докажат, че противоречивият метод на преподаване е провал и значително по-малко ефективен от традиционните методи на преподаване.
Сега ново международно проучване на института Pioneer ги подкрепя. Публикувано в края на април, проучването разкрива огромни спадове в резултатите по математика и четене след пълното въвеждане на Common Core през 2013 г. Това беше след десетилетия на постоянен растеж и в двете категории.
Междувременно западният свят е затрупан с наркотици, както фармацевтични, така и незаконни. Отговорът на пандемията от Covid доказва, че правителството е заловено от Big Pharma. И е публична тайна, че масовите медии се контролират от разходите за реклама на Big Pharma.
Това са само правните неща. Нашите улици са пълни със забранени вещества и вместо да се борят с отровата, нашите собствени трибуквени агенции са поне отчасти отговорни.
Сега имаме метамфетамин, фентанил и други опиоиди, които се ширят в нашето общество, унищожават човешки същества, държат ни на колене.
Наркотици, образователни стандарти, сговорчиво гражданство, уплашено от блокиране... Това е перфектна буря и се вписва като ръкавица в плановете на глобалисткия елит.
И това дори не е първият път, когато Ювал Ноа Харари се изплъзва относно техните планове за човечеството. Наскоро той заяви, че WEF смята огромното мнозинство от човешката популация за остаряла, безполезна и излишна.
Според Харари, така наречените „обикновени хора“ са прави да се страхуват от бъдеще, в което ще бъдат направени „излишни“.
Съветникът на WEF оцени широко разпространеното безпокойство сред „обикновените хора“ като вкоренено в страх да не бъдат „изоставени“ в бъдеще, управлявано от „умни хора“.
Такива страхове са оправдани, според Харари, който говори от името на елитите и потвърди: „Ние просто не се нуждаем от огромното мнозинство от вас“.
Дълбоко обезпокоителните забележки на Харари служат като най-силното предупреждение досега, че WEF на Клаус Шваб възнамерява да обезлюди света.
Коментарите на Харари са дълбоко смущаващи, защото когато се поставят в контекст с коментари на други съветници и филиали на WEF като Бил Гейтс, става ясно, че те имат на ум уврежданията и обезлюдяването.
Най-страшната част от всичко това е, че те дори вече не се опитват да скрият плановете си.
превод 
...................................
Какво им е Нужно на Уродливите Чудовища , за да манипулират масата - ВАС , овцете в низите ? 
КРИЗИ !!!    КРИЗИ от всякакво естество , за да ви Държат в Подчинение и Контрол и за да налагат убийствените си Планове и Закони , които да ви малтретират Психически , Материално и Социално !!! 
Първата "криза " коя беше ?   Здравната !!!  Пландемията !!!! 
Втората криза коя е ?   ВОЙНАТА !!!    Овцете блеят , заети да коментират по разни форуми , села и паланки кой на чия страна е , без да си дават сметка как им вкарват непосилната Инфлация и сметки , които им скъсват джобовете , наред с  заплахите от вирусите и единственият им избор - ваксинацията , която ще им ПРЕВЪРНЕ  психиката и здравето в плачевни , преди да се тропясат някой ден бездиханни на някой тротоар и влязат просто в статистиката на "новите жертви " я на " неизвестни причини " или на "горещините " , причинени от видите ли същите тези "климатични промени " , които самите Изроди Създавали ! 
Обаче овцете седят на салата и ракия , размазани от сивото си ежедневие и утрепани от "климатичните им промени " , със смачкани Амигдали от Биг Фарма  и кукловодите , които ги "хранят " с фураж и ГМО  и нямат с какво да Мислят и да Осъзнаят какво им се случва и накъде ги водят !!! 
Зейнали във "детайлите " , тотално фалирали откъм МИСЛОВЕН ПРОЦЕС , ФАТАЛНО  ДЕГРАДИРАЛИ СОЦИАЛНО И МАТЕРИАЛНО  седят на скромната си софра и обменят клипчета и картинки и подскачат на всяка ИСТИНА , която цели да им Отвори безвъзвратно Увреденото "зрение " ! 
Винаги съм казвала : КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ !!! 
Утре ще ви направят "Криза Климатична " , след 2 месеца 
Криза Хранителна , след още 3 - "Криза парична " и отичате в КАНАЛА !  
Масата НЕ ИМ Е НУЖНА !  Черпи доста РЕСУРСИ ЗА КОНТРОЛ ! 
Що им е да Контролират НЕНУЖНА МАСА ?   ЗАГУБА НА РЕСУРСИ ! 
НАПЕЧАТАЙТЕ СИ ГО НА ЧЕЛОТО ТОВА ! ДА ГО ЗАПОМНИТЕ ! 
ВЪРТИТЕ ФИНАЛНОТО КОЛЕЛО !!! 
После Влизаме ИСТИНСКИТЕ "ПРОГРАМИСТИ И АРХИТЕКТИ " !  
Онези , пред които тези сегашните кукловоди са просто "маса " !  
@MIN

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.