Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти мъж ли си ?

Ти трол ли си?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Какво си завършил ?

Бре в Шумен беше едно училище имаше едно време се изучаваха разни науки като противовъздушна отбрана. Как се казваше май Георги Димитров ако си спомням правилно. Нека допълнителните условия за вадене на думи с ченгел започнат - СЕГА. Примерно Кой випуск си? Знам знам въртиш се като шикалка само и само да не може да кажеш нищо по зададените въпроси. Четири пъти за ПВО, поне още толкова и изчислението на дата на снимките.

преди 19 минути, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Папагалчо явно и твоите началници ги бяха затворили бая време в Карлуково и сега като ви изтърваха и скалъпихте набързо картинките 😁

преди 2 минути, maxthon написа:

Бре в Шумен

Е, като е в Шумен, защо твърдеше, че руснаците не могат да използват ракети земя въздух срещу наземни цели ?

Каква цел преследваше с тази лъжа ?

Пан Борис Козаченко организира нов план Маршал за възстановяване на Украйна след победата над фашистка Русия.

преди 2 часа, maxthon написа:

Не се хаби.... На такива въпроси не се отговаря по принцип. И аз зададох един въпрос досега четири пъти и четири пъти се мълчи. За да се отговори се изискват знания, а такива явно липсват. Когато стане дума за кой какво е учил се отваря най-голямата уста. Когато трябва да се покаже какво си учил рязко се губи дар слово.

На мен не ми омръзва да задавам едни и същи неудобни въпроси, на които те нямат отговори. За това ме обявяват че съм зациклил, че съм лъжец и тн. 

Могат да ми затворят устата с един простичък отговор... ама това никога не се случва, щото логичният отговор би противоречал на убежденията и опорките им. Почва се с едни увъртания, отклоняване на темата или направо получават избирателна слепота за моите постове. Това обаче няма да ме откаже да ги навирам в на кучето г*за всеки път когато ги хвана да балалайкат глупости.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, като е в Шумен, защо твърдеше, че руснаците не могат да използват ракети земя въздух срещу наземни цели ?

Не могат да се използват по начина, по който се твърди, че се използват. Могат да се използват по цели с включен източник на радиоизлъчване или казано по-елементарно радар. И другия вариант е да се използва радарът за насочване към цел за да се "освети" мястото където трябва да падне ракетата. Всяко останало ползване е неефективно и много добре знаеш, че никой няма полза да използва  изстрелвания по случайна цел ей така където падне. Но виж материали с несработило както трябва ПВО на украинците има колкото си искаш и удари по собствените си сгради има доста. И най-лесното в този случай е да кажеш - Вижте обстрелват ни с S300.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво си завършил ?

E като ти отговори ще получи отговори на неговите въпроси? Ще ми се да видя този ден когато стане. Ще ми се първо да видя деня, в който да получа и отговори на моите въпроси, но ще си остана само с чакането за съжаление.

преди 1 час, miro20 написа:

Аууууу, ма ти верно ли пак пусна клипчето с избухващото колело :lol6:

Я кажи как така едно нищо и никакво си колело се скри зад ъгъла и изведнъж избухна в огромно кълбо бял дим? Да не би колоездачът да е решил да си запали наведнъж стотина цигари и това да е резултатът?

преди 57 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз по принцип гледам само украински и руски телевизии и понекога Фокс нюз.

Ма дебата го гледах.

Как му увисна ченето на ватенката, като го пита опонента му чий е Крим

Мръсната ватенка, той ни натресе и сертификатите и ваксинациите, чугуна му с чугун !!!

ти май забрави че ваксините и сертификатите дойдоха   от евроатлантическа посока

главния кенефен инспектор, ботокса, бай шиле

както по телевизиите даваха колко са хубави ваксините

сега дават колко е добра украйна

човек и малко  акъл да има трябва да му светне крушката в мозъка 

преди 1 час, miro20 написа:

и разстрелващи хора и къщи .

Кой стреля по къщи се вижда ясно тук:

https://www.facebook.com/100000728664368/videos/1447178675709714

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Тошев, абе да те питам, ти ходи ли да чистиш Моча, като я боядисаха ?

През оная работа ми е за Моча, за укрите, за руснаците, за иракчаните, за Косово и сърбите...

Искам да няма Кравари, които да се мислят за господари на света и да няма двойни стандарти. А-а-а-а, да, и да няма в София паметник на краварските летци, избили над 3000 невинни българи, бомбардирайки ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ!!!

на 11.08.2022 г. в 7:28, Филипов написа:

Да напомня че цитираните AGM88 HARM е същата, която захвана радара на софийското летище и разруши къщата в Горна Баня преди повече от 20 години. Не и стигна горивото до жълтите павета и дървените кратуни с кравешки възторг от разрушаването на Сърбия.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

А и с простичък въпрос можем.

Какво си завършил ?

Нали онзи ден ме пита и аз ти отговорих?

Ах тиииии, искаш да пиша едно и също, та да ме обяви Лоботомирания за зациклил, нали? Колко си долен значииии :D 

преди 52 минути, vpvelev написа:

Папагалчо явно и твоите началници ги бяха затворили бая време в Карлуково и сега като ви изтърваха и скалъпихте набързо картинките 😁

Бабо Велке от Мосейково, само изостанала комАнистка-русоробка длъжна до гроб на партията може да сравнява и другите със себе си.

Бутай стограмките лосион и сънувай генерал Армагедон 

:giggle1:

преди 4 минути, Coco1 написа:

Бабо Велке от Мосейково, само изостанала комАнистка-русоробка длъжна до гроб на партията може да сравнява и другите със себе си.

Бутай стограмките лосион и сънувай генерал Армагедон 

:giggle1:

Ти явно си започнал да го сънуваш 😁Ама не се притеснявай. И други се стряскат като чуят името му. И даже се подмокрят. Как е при теб 😄

току-що, vpvelev написа:

Ти явно си започнал да го сънуваш 😁Ама не се притеснявай. И други се стряскат като чуят името му. И даже се подмокрят. Как е при теб 😄

Така е всички баби от Мосейково се стряскате ма си пресъхнала и не можеш да се подмокриш :giggle1:  Тя колежката ти @absurt затва избяга 

310926731_780489543646819_61919854438789939_n.jpg

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Да,

1. Линейна алгебра

2. Аналитична геометрия.

3. Линейно оптимиране.

4. Въведение в анализа

5. Неопределен и определен интеграл

6. Функции на две и повече независими променливи

7. Редове

8. Многократни интеграли

9. Криволинейни и повърхнинни интеграли

10. Теория на вероятностите

11. Теория на грешките

Чшшш,цацо събуди се,че съвсем почна да сънуваш колко си уж учил илитерате 😏😄😄😄😄

Я кажи каква е вероятността да си пълен идиот съгласно теорията на вероятностите  и показаните тука нулеви знания,но затова пълна дебилност и злоба подкрепвнае с центчета а 😏😅😅😅

1- √10000

2- π%от 300

3- 150 % 

Угадай верния отговор 😄😄😄😄

ЗСУ настъпва по всички направления.

Рашистите се обосраха, аз ви казах !!!

преди 1 час, maxthon написа:

E като ти отговори

Тошев няма да отговори, бъди рахат.

преди 1 час, ivottoshev написа:

А-а-а-а, да, и да няма в София паметник на краварските летци

В България по принцип има паметници на загиналите врагове.

Известни сме с това, че почитаме паметта и на враговете си. Мъртвия не ни е враг.

Моча символизира друго. Вата и липса на държавност. Всъщност и Президента Радев точно това символизира.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Тошев няма да отговори, бъди рахат.

Разбирам да подминаваш постове, които съдържат неудобни въпроси, ама до толкова ли съм те наплашил, че вече подминаваш и постовете ми с отговори?

Баси, какво съм направил с теб, човече? Та аз съм те превърнал в параноик :doh:

Сорри, пич. Не е било нарочно. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Нали онзи ден ме пита и аз ти отговорих?

Ей няма да спреш да лъжеш ей. Другото ти аз защо казва, че имало шанс да ми отговориш ?

Значи и той си мисли, че не си ми отговорил.

Не е необходимо винаги да лъжеш за всичко.

И между другото и той като тебе е чувръст и намира назад сичко.

Досега десет пъти да го беше намерил и изтипосал, ако си отговорил, лъжецо Тошев.

Защо те е срам да кажеш какво си завършил ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.