Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И командирът на Азовците е излязъл от бърлогата си и се е предал. Откарали са го в бронирана машина за по-сигурно.

https://tvzvezda.ru/news/20225202141-wlpEB.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

значи общо 2439  са били долу под земята.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Тhе Monstеr написа:

Нешка е един от многото социалистически изроди. Които приемаха чуждия живот, като възможност за собствена изява.

Не, ти си изрод със соц. закваска и ставаш все по- неприятен ден след ден. Като дърт партиен секретар заклеймяваш всеки, който нещо е постигнал. И облъчено възхваляваш поредния голям брат. 

Николов пусни си безплатен ВПН с руско или турсо ИП и ще ти се отвори всичко, те ти и видео да ги разгледаш колко са рошави

https://www.ntv.ru/novosti/2706691/

ето и в яндекса резултатите

https://yandex.ru/search/?lr=11508&text=+видео+выхода+последних+военных+с+металлургического+комбината+«Азовсталь»+в+Мариуполе

преди 12 минути, M.Николов написа:

Не ми се правят гимнастики, не е нещо, което да не може да се намери и на други места.

Какви гимнастики бе ЛЕВАК такъв ?
Отвори си Хрома и инсталирай това:

https://chrome.google.com/webstore/detail/urban-free-vpn-proxy-unbl/eppiocemhmnlbhjplcgkofciiegomcon?hl=fr

Urban Free VPN proxy Unblocker - Best VPN

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Аз имам доходи, върху които си плащам дори някакви данъци тука

Туй не значи в никакъв случай, че не си мързелив паразит. Аз познавам няколко такива, те също имат доходи и дори плащат данъци, в смисъл са си изрядни, нямат търкания със закона. Значи закона е лош, защото третира някои като изрядни само щото си плашат. Ей, туй парите са най-голямото зло на света!

на 17.05.2022 г. в 0:01, Moriati написа:

Ой, хардкор направо, влизаш с ботинките от раз 😄👍..

Харесва ми композицията "Птица върху жица" в клипчето.И нашида.

По-нататък ще си полафим повече,кога ми остане малко повече свободно време

:beer:

преди 5 часа, tonit1968 написа:

Добре де, Иведикчо обеща. Ама все тая , и двамата са на един акъл, (Да не кажа нещо по така, че пак ще ме баннат за седмица).

От Азовстал се предадоха: американският генерал Ерик Олсън, британският подполковник Джон Бейли и четирима военни инструктори на НАТО.

Добре че не си плеснал снимката на "генерала" която е от Април

Screenshot_1.jpg.d2bdd2a6a57c6fbad4ca6b7d3c7ecf19.jpg

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Какви гимнастики бе ЛЕВАК такъв ?
Отвори си Хрома и инсталирай това:

https://chrome.google.com/webstore/detail/urban-free-vpn-proxy-unbl/eppiocemhmnlbhjplcgkofciiegomcon?hl=fr

Urban Free VPN proxy Unblocker - Best VPN

SNIMKA-OT-2022-05-21-01-12-24.png

За какво да прави гимнастики като всеки прокси сайт ще му отвори линка.

преди 19 часа, Тhе Monstеr написа:

Разликата е, че американския народ живее добре, а руския... никога не е живял добре!

Ами ето че и Русия тръгва по пътя на завладяването на чужди ресурси за да е по-добре. Ти да не си помисли, че западняците са богати само щот' са гоУеми пичове? Стотици години в Стара Европа са се стичали ограбваните богатства от колониите, а от сравнително скоро хАмериканците  си присвояват природните богатства на близкия изток, Либия... Сега по същият светъл пример и Русия се опитва да прилапа ресурсите на Донбас 

Естествено че руснаците са мнооооого по-назад с материала и имат да наваксват, но не знам защо ги упрекваш че са тръгнали да вървят по утъпканият от богатите държави път :angry:

преди 4 часа, NewRedDragon написа:

Марш! Така "викам" на всеки дето не ме устройва! 

Ти за това в началото на всяка седмица си изправен пред дилемата: почерпка в "Мръвката" или плащане на нета.

Ако си разшириш мирогледа и почнеш да взимаш курсове различни от "Студентски - центъра" и "Центъра - Студентски", вместо да викаш "марш" на всеки клиент който ти каже друга дестинация, ще можеш със седмичната си печалба да си позволиш и "Мръвка" и нет.

Току що дадох на твой колега 10лв, за да ме докара от Дианабад до Лозенец. Пари, които ти никога не би взел, щото курса не те устройва.

https://youtu.be/Ba8Dd-H--C8

Бий окупанта !!!

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Ами ето че и Русия тръгва по пътя на завладяването на чужди ресурси за да е по-добре.

Русия и САЩ са най богатите на ресурси държави на света бе. Те си имат. Акъла ти е толкоз на тебе.

Бе, ти 8 ми клас имаш ли ?

преди 9 часа, Hristo52 написа:

Тази още ли е в България ?  Тя и нейните шпиони да си ходят.

преди 9 часа, BANKATA написа:

Защото е по-евтина.

Остави американската електроника, кажи за руската.

Американски инвестиции  за ползване на евтина работна ръка

преди 9 часа, M.Николов написа:

Ми, за руската важи същото.

По-евтино им е било да се купува от Китай, Сингапур, Малайзия.

Руската е допотопна и ще е само за "великата' Раша

преди 22 часа, Hristo52 написа:

Освен ако НАТО не се реши съвсем откровено да удари РФ...със съответните последици за всички ни...

А защо НАТО не покани РФ за членство в това "северно" военно отбранително "съоръжение"?! 

Или пък ЕС да им даде пакет за членство?! 

Франция ще е ли против?! 

Нима в НАТО няма разногласия?! 

Едно трябва да стане ясно: С оръжия не се прави мир!!! С оръжие се извоюват или отбраняват територия и/или ресурси. 

На животните не им трябват граници и преразпределение на територии на влияние ... 

По мое мнение: Докато ООН е в САЩ, то не ще има мир!!! Докато не се сформира военна формация към ООН, то ще възникват и в бъдещи такива локални войни. 

Ех, да видите моята утопия ... за мир и любов из/по Земята, т.е. в тоя свят. До тогава:::

Бог да пази България и Света. Амин

▪️ "силата на една армия, не е само във въоръжението, но и в готовността на войниците да пролеят кръвта си за родината, това украинците го имат" (този запис)
- "необходимо е въвеждането на военен социализъм, сегашната пазарна икономика на страната не може да издържи на нужните доставки"

Путин ше връща социализъма в Раша. 😆
Майтап, майтап, ама като нищо може да се окаже истина. И войната в Украйна да е само параван, за смяната на системата в самата Русия. Ако беше тръгнал на директна конфронтация с олигарсите си, той изначално губи моралната битка, а и те са твърде богати за да може да ги сбори. Сега обаче, богатствата им са блокирани и съпротивата им е безсмислена. Изглежда, че все пак е научил нещо от САЩ- ако нещо бъде наложено при екстремна ситуация, след това може просто да не се отменя. Путин става върховен, пожизнен владетел, който сам ще посочва наследниците си. Ако успее да гепи нещичко и от Украйна- берекет версин. Той вече гепи доста от запада- построиха му заводи в Русия, изнесоха се, той ги национализира и с тях криво- ляво ще спретне една сносна соц икономика.
Запада, може би... може би трябва да помисли, дали със санкциите си срещу Русия, всъщност не помага на Путин да изпълни плана си...
преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

SNIMKA-OT-2022-05-21-01-12-24.png

За какво да прави гимнастики като всеки прокси сайт ще му отвори линка.

1. Защото съм те блокирал

2. Защото видеата не се отварят в Firefox през сайта който си дал и на всичкото отгоре 2ip.ru си ми вижда моето белгийско ИП по твоя ЛЕВАШКИ начин на "отваряне" на сайтове.

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:
▪️ "силата на една армия, не е само във въоръжението, но и в готовността на войниците да пролеят кръвта си за родината, това украинците го имат" (този запис)
- "необходимо е въвеждането на военен социализъм, сегашната пазарна икономика на страната не може да издържи на нужните доставки"

Путин ше връща социализъма в Раша. 😆
...............
Запада, може би... може би трябва да помисли, дали със санкциите си срещу Русия, всъщност не помага на Путин да изпълни плана си...

Путин само върви, отново, по стъпките на ЕС и САЩ. Както за инвазията, така и за евентуалната национализация. Както те си защитаваха интересите в Либия и Ирак, така и той си ги защитава в Украйна. Така, както те му взеха едни 300+ милиарда, спечелени от страната му честно и почтено от доставката на газ, така както те преследват по света граждани на Русия, изземвайки им имущество и замразявайки авоарите им, така и той може да реши да постъпи. Комунизъм- мракобесен, по ЕС и САЩ образец. 

А, промитите мозъци се радват на санкциите, щото не им стига капацитета да вденат, че утре на тях могат да им намерят кусур и да им изземат всичко, което имат. Без съд и без присъда.

ПП. Що се отнася до санкциите и резултатите от тях, ето какво казва Ханке, припомняйки как завърши тази, към СССР ПРЕЗ 1980Г., когато САЩ забрани на фермерите си да продават жито на руснаците, които имаха отчайваща нужда:

https://www.24chasa.bg/novini/article/11624236

преди 3 часа, bigiadri написа:

Тази още ли е в България ?  Тя и нейните шпиони да си ходят.

Госпожа Митрафанова е единствения трезво мислещ човек в България 

преди 3 минути, Banesc написа:

Госпожа Митрафанова е единствения трезво мислещ човек в България 

Сергеев всеки ден я зарежда със кило водка

преди 2 часа, dioib написа:

А защо НАТО не покани РФ за членство в това "северно" военно отбранително "съоръжение"?! 

И СССР, и Русия кандидатстваха за членство в НАТО. Проблемът с тях винаги е бил един и същ- те не искат да станат равноправен член, а искат да командват. Получиха се смехотворни "преговори", в които на условията на НАТО за приемането им, руснаците поставиха контраусловия- все едно не Русия кандидатства за НАТО, а НАТО за членство в Русия. И естествено всичко приключи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.