Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 30 минути, Тhе Monstеr написа:

Значи, щом има социални програми на федерално ниво, тва е социализъм?

Виж какво "2"- за теб няма значение дали ще знаеш истината. Ти така или иначе я изкривяваш. Можеш да служиш като дефиниция за елементарна демагогия, от милиционерски тип.

Смешник. Ти самият си противоречиш толкоз грозно в твоя коментар и то е в рамките на първото изречение, че ако не противоречеше на правилата, можеше просто да те цитирам и да наредя отдолу целата зоология от хилещи се емотикони.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 часа, miro20 написа:

В коя държава арестуват за празен лист ? Или ако пееш " пусть всегда будет солнце" ... , или за рисунка с гълъби и дъга ??

Колко и къде са свободни хората да протестират дори за доходите си ?

Кои работници и къде имат повече извоювани профсъюзни и др права и стандарт ?

----------------

Трол, спри да купуваш руски рубли, че много вдигаш курса!

преди 1 час, N1K17Y написа:

Ауу, аз пък от един друг колега, на име Иво Тошев, разбрах че не нападнали за да грабят, а да се защитят от НАТО. Друг Иво Тошев пък твърди, че било за да се освободят руснаците в Донбас от украински нацисти. Явно и двамата лъжат. Добре, че Иво Тошев най-накрая каза за какво е войната.

Разбира се че всяка една война е за да се защитят интереси. Ти да не би да си помсли, че Кравария нападна Ирак, Либия, Сърбия само за да освободи тамошните народи? Сега, когато и Русия тръгва по този път - ти си възмутен. Че защо? Защо на едните да е позволена тази врътка, а на другите да се налагат санкции?

преди 21 часа, miro20 написа:

В коя държава арестуват за празен лист ? Или ако пееш " пусть всегда будет солнце" ... , или за рисунка с гълъби и дъга ??

Колко и къде са свободни хората да протестират дори за доходите си ?

Кои работници и къде имат повече извоювани профсъюзни и др права и стандарт ?

В коя държава арестуваха за това че носиш празна туба от бензин? В коя държава се запорира сметка, в която десетки хиляди обикновени хора пращаха даренията си?

В коя друга държава се строяха концлагери за хора с мнение различно от общоприетото?

преди 56 минути, absurt написа:

Ауу, русокоске, не схвана ли, че тая тема е доста сложна за твоята руса главица? Ей, не си способна да намериш причинно следствена връзка нито в действията на янките, нито в действията на руснаците, нито в обясненията на Тошев дори. А, Тошев пише грамотно и стегнато- разбираемо и за по- нискочели. Само за кухи лейки е непонятно.

Бабата с фейковете от фейсбука, ще ми обяснява причинно-следствени връзки :D

Какво стана с член 13 на Филандия, намери ли го най-сетне ? 

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Бабата с фейковете от фейсбука, ще ми обяснява причинно-следствени връзки :D

Какво стана с член 13 на Филандия, намери ли го най-сетне ? 

Хи,хи! На теб, душко русокоса, е безсмислено да ти се обяснява каквото и да е. Както и в предния пост ти написах, нямаш капацитет да схванеш. А, "членът" ти го намериха, ама не си виновна ти- щъркелът е виновен, че невнимателно те е спуснал и си паднала на фонтанелата си.

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Разбира се че всяка една война е за да се защитят интереси. Ти да не би да си помсли, че Кравария нападна Ирак, Либия, Сърбия само за да освободи тамошните народи? Сега, когато и Русия тръгва по този път - ти си възмутен. Че защо? Защо на едните да е позволена тази врътка, а на другите да се налагат санкции?

Защо мен питаш, аз съм съгласен, че Русия нападна за ресурсите на Украйна. Обясни го на колегата Иво Тошев, че яко се е вързал на глупостите за НАТО

на 30.03.2022 г. в 12:58, ivottoshev написа:

Защото СЕГА вече е решил че е достатъчно силен за да се опълчи на хАмериканските мераци за обграждането на Русия с военни НАТО-вски бази. Не иска да се конфронтира директно с държава-членка на НАТО по същата причина поради която НАТО не иска да се конфронтира директно с него.

Нямал е за цел "независимостта" на рускоезичното население в Донбас и завземане на тамошните суровини... но ще го постигне. И това ще го пишем в графата "победа за Украйна", нали? 

Я кажи нещо друго ще впишем ли в тази графа, или само това ще си остане "победата" на укрите? :lol6:

на 29.03.2022 г. в 19:59, ivottoshev написа:

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Не случайно съм ги сложил в кавички.

Путин не го бърка дали Украйна ще е в ЕС. Него го интересува да няма допълнително НАТО-вски ракети по границите му.

на 13.04.2022 г. в 22:21, ivottoshev написа:

Да. ЕС може да се разширява колкото си иска. Военни бази на НАТО не може.

Пак си спомни за кубинската криза и защо САЩ наложиха блокада на суверенна Куба.  

преди 2 минути, absurt написа:

Хи,хи! На теб, душко русокоса, е безсмислено да ти се обяснява каквото и да е. Както и в предния пост ти написах, нямаш капацитет да схванеш. А, "членът" ти го намериха, ама не си виновна ти- щъркелът е виновен, че невнимателно те е спуснал и си паднала на фонтанелата си.

И на "членът" отговорих и питах, къде пишеше това, което ти твърдиш, ама "откривателя" се покри, като теб, щото той поне знае английски и знае какво пише :giggle1:

"Пуснах за малко украинска телевизия, независимо че си имам три национални български, които по нищо не се различават. И новините са все същите - украинците геройски се предават, а руснаците страхливо настъпват",

https://epicenter.bg/article/Bogomil-Bonev--Nali-Rusiya-beshe-ikonomichesko-dzhudzhe--kak-taka-shte-dokara-svetoven-glad-/282618/11/0?fbclid=IwAR0uGmZHGyWNfOSLG-IPs-SkUxEhpeRQRQv_Xn48xu4HW2p18OaSr-ku2kU

"Не мога да разбера: нали икономиката на Русия беше по-малка, отколкото на Сан Франциско, примерно. Беше икономическо джудже в сравнение с Германия, Франция, Англия, абе беше някъде към 3% от световната икономика. Е как тогава тези 3% предизвикаха такава инфлация и глад за стоки, не само суровини, в цял свят."

преди 41 минути, Banesc написа:

ще ги накарат ли и тях да си нарежат ракетите 

Ракети СС 23 са имали само Русия, България, Чехословакия и ГДР, и са унищожени във всяка страна. В Русия също.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Ракети СС 23 са имали само Русия, България, Чехословакия и ГДР, и са унищожени във всяка страна. В Русия също.

въпроса беше дали ще си нарежат ракети каквито имат ако имат 

то я ясно че ще клекнат пред турция и ще екстрадират турската опозоцията от швеция и финландия 

ердоган ги  държи за топките  

току-що, Banesc написа:

въпроса беше дали ще си нарежат ракети каквито имат ако имат 

то я ясно че ще клекнат пред турция и ще екстрадират турската опозоцията от швеция и финландия 

Ние освен СС 23 други ракети не сме нарязвали.

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Ние освен СС 23 други ракети не сме нарязвали.

а в краставицата има ли 98 % вода ?

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Защо мен питаш, аз съм съгласен, че Русия нападна за ресурсите на Украйна. Обясни го на колегата Иво Тошев, че яко се е вързал на глупостите за НАТО

Ииииии къде съм написал, че едното противоречи на другото?

Русия защитава интересите си, също както Кравария защитава своите. Въпросът е: Защо за едните да може, а за другите - санкции?

Хайде, давай си репликата, с която да ме "поставиш на мястото ми" и да се почувстваш победител в спора.

Вече съм си отворил пуканки и чакам да видя по какъв начин и колко пъти ще се опиташ да избегнеш отговора на болднатото по-горе. До тук:

въпрос - 2

отговор - 0

:popcorn2:

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Дреме ти 

Цитат

Италия и Германия са разрешили на компаниите си да откриват сметки в рубли за купуване на руски газ

преди 2 минути, Banesc написа:

Дреме ти 

Абе, от разрешили до платили има бая разлика, ама да видим...

Максим Григориев: Главният военнопрестъпник е Зеленски

„Хората разказват как пред очите им бойци на „Азов“ са убивали цивилни, техните деца, роднини. Това е било направено по пряка заповед на военно-политическото ръководство на Украйна“, каза общественият активист Максим Григориев. Той е убеден, че замесените от всякакъв ранг, като се започне от президента Зеленски, трябва да минат през предстоящ трибунал за украинските престъпници.

Всички ще започнат да плащат в рубли!!!

Даже ще се молят да плащат..

Като започнат на зима бунтовете за горива, за хляб, за топло..

преди 10 минути, Богатир написа:

„Хората разказват как пред очите им бойци на „Азов“ са убивали цивилни, техните деца, роднини.

На времето за който помни американските войници правеха същото във Виетнам.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

На времето за който помни американските войници правеха същото във Виетнам.

images?q=tbn:ANd9GcQCDQ11JM_cOWurCdK7pBh

преди 1 час, Hristo52 написа:

Значи в Русия например вземат та се съберат само хора, които харесват политиката на Путин

От твоите уста в Божиите уши.

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Русия защитава интересите си

Противоречат на интересите на Украйна.

Тошев, през ВСВ е имало една много популярна българска песничка, за недоучили като тебе.

"Хитлер ги иска, Чърчил ги стиска,

и затуй се води таз война."

Накрая печели този, който получи лендлийза.

преди 22 минути, Тhе Monstеr написа:

Според Ройтерс:

Германия и Италия одобриха плащанията за руски газ след кимване на Брюксел 

Цитат

Германия и Италия казаха на компаниите, че могат да отворят сметки в рубли, за да продължат да купуват руски газ, без да нарушават санкциите срещу Москва след дискусии с Европейския съюз, казаха източници.

Дебатът около искането на Русия чуждестранните купувачи да плащат за газ в рубли изпита решимостта на европейските правителства да заемат твърда позиция срещу Москва във връзка с войната в Украйна.

Полша, България и Финландия отказаха да изпълнят искането на Москва вносителите да плащат за газ чрез сметки в рубли в Газпромбанк и доставките им бяха прекъснати.

Значи може, стига да искаме. За сега България не иска. Нищо. Ние сме ербап и дори и хляба да се увеличи с още 50%, ще си го ручаме и песни ще пеем, само и само краварите да продължават да ни гледат благосклонно.

преди 35 минути, Тhе Monstеr написа:

Внимавай какво цитираш, да не ми се налага пак да се извинявам, че съм лайкнал.

Батьката пак се отърка у Запада.

Путлер остана сирак.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.