Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 57 минути, bigiadri написа:

Искат да направят това ,което Хитлер направи с Ленинград! Да ги уморят от ГЛАД! Изроди!

И затова пращат автобуси за евакуация, които се връщат празни. Щото, видиш ли, хората не искали да се евакуират и предпочитат да умрат от глад? Айде, малко по- трезво да мислим, а да не се ловим на всяка глупост, поднесена ни от пропагандата.

преди 7 минути, Джугашвили написа:

Защо поста ми стои в червено и не се поства??? Да няма някакви ограничения за постове от територията на Матушка Россия???

"Техниката" е засякла дума, която е в арсенала на непозволените. Жив човек ще провери дали машината не се е престарала.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Защо поста ми стои в червено и не се поства??? Да няма някакви ограничения за постове от територията на Матушка Россия???

Не. Само за Китай. Я се поогледай да не си подминал матушката. 😆

преди 16 минути, Джугашвили написа:

май ако има обидни думи проверяват дали не са към някой от форума и тогава. 

Вчера писах "май***та им на..." и ми го пусна след 10 нин.

преди 7 минути, Лудар написа:

Не. Само за Китай. Я се поогледай да не си подминал матушката. 😆

Щях да разбера!!! С нищо не мога да сбъркам свежият и чист въздух на прекрасния Питер!!! 

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

САЩ си е САЩ! Другите трябва да се съобразяват

Кои да се съобразяват?   Даже Турция за нищо не се съобразява - а уж като нас е в НАТО.   

току-що, BANKATA написа:

На предната страница е, с цитат!!! Нищо цинично или обидно не съм написал!!! Само лека дисекция на дълбоката украинска душевност!!!

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Щях да разбера!!! С нищо не мога да сбъркам свежият и чист въздух на прекрасния Питер!!! 

Няма китайци викаш. Е, тогава не знам защо. Казват че Бота ги правел тия магарии, ама не им вярвам. Питър Бота се спомина отдавна.

преди 43 минути, adersa написа:

Лавров и той терорист като господаря си и наглеца лъже , че не нападали Украйна невинни били :giggle1: че кой я нападна бе аланхолу аз ли :giggle1:

може и да не съм познал със сирийците и чеченците, ала - рубриката "ти да видиш"

https://www-unian-ua.translate.goog/russianworld/putin-vzyavsya-za-5-tu-sluzhbu-fsb-yaka-nadavala-yomu-dani-pro-ukrajinu-zmi-novini-rosiji-11740204.html?utm_source=twitter&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitter_site&_x_tr_sl=uk&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=wapp

преди 1 минута, Джугашвили написа:

На предната страница е, с цитат!!! Нищо цинично или обидно не съм написал!!! Само лека дисекция на дълбоката украинска душевност!!!

Заради "ид**ти"

ПП: нещо са погнали ФСБ в Русия. Май са подвели другаря за войната в Украйна.

току-що, BANKATA написа:

Заради "ид**ти"

ПП: нещо са погнали ФСБ в Русия. Май са подвели другаря за войната в Украйна.

Е да де, ама това е цитат!!! Тази дума е в цитата на поста, а той си е постнат свободно в темата, а на мен ми спират професионалното развитие!!! Явно някой целенасочено се опитва да съсипе кариерата ми!!!

преди 5 минути, Лудар написа:

Няма китайци викаш. Е, тогава не знам защо. Казват че Бота ги правел тия магарии, ама не им вярвам. Питър Бота се спомина отдавна.

ПитЕр, а не ПитЪр!!! Ние местните така обичаме да говориум за Санкт Петербург!!! 

П.П. Великият хазарин ще измисли ли нещо за Челси??? Как мислиш???

преди 55 минути, gagodrago написа:

Учудващо е как целият Запад е на страната на украинските идиоти. Frowning1
На тия украински шебеци руснаци не им трябват за да се самоунищожат.

Аз съм "за" еврогейския съюз да си ги събира, всички там украински неофашисти ли са, неонацисти ли са, и да си ги прибират в Европа...

Има един мъъъничък пролбем...  Че нещо куца това с "украински неофашисти ,неонацисти... "  .. все ги търсят , все се оправдават с тях, навсякъде под всички жилищни сгради , детскиградини и болници , все щаб на "азов"  .... пък накрая то все взривени и бомбардирани цивилни и жени с деца .

Странна работа а ?  /ако някой преброи рашистката статистика колкопъти са нарочвали сгради за щаб на неонацисти и на Азов, ,то числеността на Азов е няколко милиона :)  /

Ако малко все още можеш да мислиш,макар че се съмнявам, би осъзнал че фашисткия нацистки режим е в Москва. Не в Украйна.

:hush:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Пошли нахой

Жаль.

https://www.facebook.com/watch/?v=540968360597326&aggr_v_ids[0]=540968360597326&notif_id=1647023049105240&notif_t=watch_follower_video&ref=notif

:giggle1:

преди 2 часа, Джугашвили написа:
преди 2 часа, insec написа:

Ти още ли пътуваш към Русия - баят дълга тая Германия ще се окаже, та да не можеш години наред барем границата й да пресечеш.

Аз вече съм там!!! В прекрасната ми дача до Питер!!!

Всеки руснак с дача /или с поне някакви възможности ипари/   си е хванал г'за под мишница и беж крачета  където и да е навън... :)

преди 23 минути, Джугашвили написа:

П.П. Великият хазарин ще измисли ли нещо за Челси??? Как мислиш???

Той го беше измислил, аме нещо му играха сечено. Та не знам. На негово място бих се почесал по топките и да ги оставя сами да се справят с кашата, която забъркаха.

п.п. Като гледам цялата игра е да го вземе този... Ник Кенди. Бая мръсничка игра.

преди 31 минути, BANKATA написа:

Стандартна ботска процедура.

Вчера цитирах и отговорих с няколко нормални думи. Пак изчаках ... 2-3 минути.

преди 2 минути, Лудар написа:

Той го беше измислил, аме нещо му играха сечено. Та не знам. На негово място бих се почесал по топките и да ги оставя сами да се справят с кашата, която забъркаха.

Честно казано и аз така бих направил!!! Какво означава, че има право да го продаде, ама без да вземе и един пфенинг??? Те в стремежа си да има някаква показност и да се тупат в гърдите, изсраха такива лайна, че никой не може да им ги избърше!!! Сега даже почнаха да ги мажат, ама едно хубаво ги размазват и колкото повече ги размазват, толкова повече  се размирисва!!! А колко хора, които работят в този клуб оставят на улицата??? Щото всичката им е наред след Брекзит!!!! Лайнари!!!

преди 20 минути, miro20 написа:

:giggle1:

Всеки руснак с дача /или с поне някакви възможности ипари/   си е хванал г'за под мишница и беж крачета  където и да е навън... :)

Преди това, мина покрай теб в хапартаментчето, за да го отметнеш в списъка на избягалите.KC9uW.gif.4800e4cbde8d98a0b3a80b722d230876.gif

преди 3 минути, Джугашвили написа:

Честно казано и аз така бих направил!!! Какво означава, че има право да го продаде, ама без да вземе и един пфенинг??? Те в стремежа си да има някаква показност и да се тупат в гърдите, изсраха такива лайна, че никой не може да им ги избърше!!! Сега даже почнаха да ги мажат, ама едно хубаво ги размазват и колкото повече ги размазват, толкова повече  се размирисва!!! А колко хора, които работят в този клуб оставят на улицата??? Щото всичката им е наред след Брекзит!!!! Лайнари!!!

По- скоро оказват натиск в полза на определен купувач. Абрамович едва ли е идиот, та да не се сети какво става. За 2 милиарда паунда говорим все пак. Те пак ще са си негови, ама някога ако отпаднат санкциите. :D

преди 3 минути, jhoro написа:

Стандартна ботска процедура.

Вчера цитирах и отговорих с няколко нормални думи. Пак изчаках ... 2-3 минути.

Не им ли стигат про-украинските ботове, че вкарват още изкуствен интелект??? Добрата новина е, че с изненада установих, че изкуствения интелект на форумния бот се справя в пъти по-бързо от естествения интелект на про-нацисткатая секта!!! За повечето това измерение се изразява не в милисекунди, секунди или минути, а с години разлика в полза на форумния бот!!! 

преди 3 минути, absurt написа:

Преди това, мина покрай теб в хапартаментчето, за да го отметнеш в списъка на избягалите.KC9uW.gif.4800e4cbde8d98a0b3a80b722d230876.gif

Moжеш да си сигурна, че всеки който има възможност в момента да забегне от Россия, изобщо не се замисля. Освен тези на които Путин много държи.

преди 28 минути, miro20 написа:

Празни са стотици хиляди апартаменти на руснаци и украинци по нашето Черноморие. Не зная какво ще я правят тази собственост като не могат да я посещават.

току-що, attj написа:

Празни са стотици хиляди апартаменти на руснаци и украинци по нашето Черноморие. Не зная какво ще я правят тази собственост като не могат да я посещават.

Питай гусин Нафтю за съвет.

преди 1 минута, Лудар написа:

По- скоро оказват натиск в полза на определен купувач. Абрамович едва ли е идиот, та да не се сети какво става. За 2 милиарда паунда говорим все пак. Те пак ще са си негови, ама някога ако отпаднат санкциите. :D

Те санкциите ще отпаднат рано или късно!!! BP се изнасят от Матушка Россия, продават на безценица, няма как англетата да не ударят и те!!! Другият вариант, който е по-вероятен според мен е...директна покана за задкулисни преговори на високо ниво!!! С други думи, едно ще говорим пред медиите, пък ще правим бизне с това за което сме се договорили, накрая в последния момент ще се намери някой дето да се жертва и едва ли не той ще издържа клуба със спетяванията си от закуски, а баце Роман от няма накъде ще му го продаде!!! ...ама времето ще покаже дали съм прав!!!

преди 1 минута, insec написа:

Питай гусин Нафтю за съвет.

Не е нужно.  Може да си купя още нещо на безценица от тях.  Сиренето е с пари и сме пазарна демокрация.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.