Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ще престанете ли с тия манипулирани клипчета?!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, BANKATA написа:

В Мариупол и бомби им пращат.

то това за подкрепление - особено на цивилното население предимно от рускоговорящи.

преди 14 минути, =Alex&Vanko= написа:

Незнаете какво е в главата на Путин! Какво коментирате? Предположения.

200px-Hammer_and_sickle.png

преди 11 минути, G_A_G_O_V_69 написа:

За символа, има много значения според разните коментатори.

Зомбита

преди 41 минути, attj написа:

Не са смятали да атакуват -искаха да обкръжат Киев и с блокада да ги прекършат.  За да намалят до минимум жертвите.  Същото правят и в Мариупол.     

Искат да направят това ,което Хитлер направи с Ленинград! Да ги уморят от ГЛАД! Изроди!

преди 18 минути, =Alex&Vanko= написа:

Незнаете какво е в главата на Путин! Какво коментирате? Предположения.

Пращането на войници в рискова войнане говори за наличие на акъл.

Все още се надявам че тези около него са излъгали че ще ги посрещнат с цветя и рози и мисли как да излезе от положение, ама е малко вероятно.

преди 29 минути, BANKATA написа:

В Мариупол и бомби им пращат.

Сега там са обкръжени националисти в доброволчески батальони.    

преди 4 минути, bigiadri написа:

Искат да направят това ,което Хитлер направи с Ленинград! Да ги уморят от ГЛАД! Изроди!

Доколкото чета в руски медии искат да ги принудят за споразумение.

Джефри Сакс: Санкциите ще доведат до „смяна на режима“ в Москва! Това е политическо шарлатанство

Цитат

"Русия е огромна държава, която държи 6000 ядрени бойни глави. Да я поставим на колене е просто нереална, неизпълнима идея. Аз не знам какво имат в главите си тези хора, които я измислиха". 

При това нашите експерти явно се занимават със шарлатанство, въпреки интересите на Украйна. Ако говорим за опасности и безумие, тогава отчетете, че горещи глави има и у нас, в САЩ, и на първо място сред републиканците. Ако те постигнат своето и НАТО, да кажем, обяви, че затваря въздушното пространство над Украйна, днешният конфликт може да прерасне в глобална катастрофа.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Зомбита

Зета Македония!!!

преди 6 минути, attj написа:

Сега там са обкръжени националисти в доброволчески батальони.    

Има-няма стотина хиляди!!!

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Има-няма стотина хиляди!!!

Половината армия на Украйна приблизително -няма нужда да я атакуват.  Разумните ще сложат оръжие.  Не са нужни допълнителни много загинали.

преди 1 час, tonit1968 написа:

Учудващо е как целият Запад е на страната на украинските идиоти. Frowning1
На тия украински шебеци руснаци не им трябват за да се самоунищожат.

Аз съм "за" еврогейския съюз да си ги събира, всички там украински неофашисти ли са, неонацисти ли са, и да си ги прибират в Европа...

преди 2 минути, attj написа:

Половината армия на Украйна приблизително -няма нужда да я атакуват.  Разумните ще сложат оръжие.  Не са нужни допълнителни много загинали.

Ама може и 4 месеца да се трепят с много жертви от двете страни.

В проруския Храков се трепят 2 седмици чакай ти в Киев да мине леко.

Ама кога на руснаците им е пукало за войниците им.

преди 2 минути, gagodrago написа:

Аз съм "за" еврогейския съюз да си ги събира, всички там украински неофашисти ли са, неонацисти ли са, и да си ги прибират в Европа...

А сирийците в Матушка Россия :giggle1:

Лавров и той терорист като господаря си и наглеца лъже , че не нападали Украйна невинни били :giggle1: че кой я нападна бе аланхолу аз ли :giggle1:

току-що, adersa написа:

Лавров и той терорист като господаря си и наглеца лъже , че не нападали Украйна невинни били :giggle1: че кой я нападна бе аланхолу аз ли :giggle1:

чеченци и сирийци бяха 😏

преди 16 минути, attj написа:

Най-добре цяла Европа да си хвърли оръжията и никакви армии да няма. Путин да си завземе каквото иска мирно и готово. Никой няма да загива. Рай. 

преди 5 минути, gagodrago написа:

Добри хора са или по-точно добродушни!!! Просто целенасочено в продължение на много години им промиват мозъците!!! Нещо като нашите северномакедонци са ги направили!!! Аз бебе-нацист не познавам!!! Такъв се става след възпитание и промиване на мозъка от образователната система и медийната пропаганда!!! И зад двете стоят хората от политическата им върхушка!!!

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Най-добре цяла Европа да си хвърли оръжията и никакви армии да няма. Путин да си завземе каквото иска мирно и готово. Никой няма да загива. Рай. 

САЩ с това плашат Европа и така поддържат доминирането си. А Европа иска руските суровини и е въпрос на време нещата да се променят.  Без САЩ в Европа. Нима не причиниха те украинската криза заради хегемонията си!?  Русия си е в Европа като Украйна. А сега се убиват заради политиката и парите от САЩ!?  

преди 1 минута, attj написа:

САЩ с това плашат Европа и така поддържат доминирането си. А Европа иска руските суровини и е въпрос на време нещата да се променят.  Без САЩ в Европа. Нима не причиниха те украинската криза заради хегемонията си!?  Русия си е в Европа като Украйна. А сега се убиват заради политиката и парите от САЩ!?  

САЩ си е САЩ! Другите трябва да се съобразяват

Защо поста ми стои в червено и не се поства??? Да няма някакви ограничения за постове от територията на Матушка Россия???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.