Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, Джугашвили написа:

Точно!!! И аз съм на това мнение!!! Още в момента, в който им мине през акъла да си помислят как да го плъзнат, той вече знае как искат да го изпързалят!!! Когато евреите са били лихвари и банкери и са финансирали цели империи, англетата са били още племена!!! Първо да се сетят да измислят смесителят за топла и студена вода, а тогава да тръгнат събарят тия, дето в кръвната им група са само финанси и пари!!!

Виждаш ли? И сам знаеш, че парите значат нещо, когато срещу малка част от тях, можеш да получиш много продукция. А руллата падна под стойността на тоалетната хартия. Верно ли смяташ, че Воава милиционерчето ще се справи с кашата която създаде? Абасурд. Ето защо е опасен. Иска да умре, заедно с всички нас... Ето защо демокрацията се гради от аристократи, а комунизма от милиционери. Дали му пищов и се почувствал значим... И след него потоп.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 47 минути, andiay написа:

------------------

Какво може да се очаква от човек, който няма желание да отиде до урните и да гласува, но после раздава "мозък" на другите. Ние не те разбираме. Важно е ти да се разбираш и "твоето обкръжение", с което общуваш. ;)

Не им ли стигат про-украинските ботове, че вкарват още изкуствен интелект???

Обясних ти, че блокирането може,да е заради дума от цитирания текст, а не от твоите.

Другите разсъждение си ги задръж - не ме интересуват.
преди 23 минути, Джугашвили написа:

Вярно е!!! Цялата истерия с пандемията и напрежението в украйна ще бъде до следващите избори в САЩ!!! Дъртия педофил няма да издържи още много и ще го изпишат!!! Ще сложат Камала Харис, ама все си е тая, с надеждата че тя е панацеята, ама пак ще е по-скоро за да си измият ръцетъе с нея и с надеждата да спечелят следващите избори!!! Но и тази игра няма да им се получи!!! Следващият президент на САЩ ще се казава Тед Круз!!! Те тогава нещата ще се нормализират в глобален мащаб!!! Ако пак фалшифицират изборите, по-добре да не сме сред живите!!!

има и един лош вариант....

след камалата да набутат дрътио сатанински вампир хилъри...

а може и да няма втора врътка....щото камалата реално си е нейно протеже...

и дрътото само да и нарежда задкулисно какво да прави.....

преди 1 час, andiay написа:

Мирчо, ще ти отговоря така, че дори ти надявам се ще разбереш.

Мога да си представя 500 млн$ на ден и ще ти кажа даже, какво си представям.

Ако аз получавах 500 млн$ на ден, неизбежно щях да стана най-богатия човек на света.

Ако в България се вливаха по 500 млн$ на ден, дори и на власт да е твоят "бащица", то неизбежно България рано или късно щеше да е една от най-богатите държави, колкото и крадлив да е "бащицата" и обкръжението му.

Но за държава с размерите на Русия и с броя на населението на Русия, подобна сума е просто капка в морето.

Умньо, много държави по света нямат никакви 500млн $ ДНЕВНИ приходи , нямат никакви ресурси, никакви природни богатства,  и пак са на светлинни години от нивото на Путлерланд.

Въобще осъзнаваш ли какво е това да имаш "от въздуха" / е,или от земните недра/  многомилиарден източник който да прахосваш така че да си по зле от държави и народи които нищо подобно нямат ?

За каква "капка в морето" говориш , като пак ти казвам, всеки ден Путлер и крадливата му престъпна шайка да позлатяваха  по едно градче от тази чиста печалба от този  "подарък на Господ и недрата "  който други държави нямат и са пак по добре,  в РФ щеше да има 20*365 градчета позлатени .

Уви, всичко това е буквално окрадено от путлеристката шайка и 100-ната му милиардера, които се появиха именно когато той дойде на власт, а народа е като с нашия, че и по нисък стандарт, дето си нямаме нищо  .

преди 3 часа, gagodrago написа:

Учудващо е как целият Запад е на страната на украинските идиоти. Frowning1
На тия украински шебеци руснаци не им трябват за да се самоунищожат.

Аз съм "за" еврогейския съюз да си ги събира, всички там украински неофашисти ли са, неонацисти ли са, и да си ги прибират в Европа...

Е, има и мислещи хора някъде там, но на тях не им се дава думата. По същество между украинските нацисти и западните зеленчуци няма разлика, и едните, и другите са подложени на щателна измивка (не промивка) на мозъците, даже при зеленчуците е много по-отдавна. Измислят си лъжи, вярват им и не позволяват друга гледна точка, дори поднесена с неопровержими доказателства, за тях е достатъчно да кажат нещо и самия факт, че те са го казали означава автоматично, че е вярно.

И нека си ги събира, така за първи път в историята великия европейски съюз може да получи 2 в 1. Бежанците от "умерената опозиция" и бежанците от "демокрацията" са идеална предпоставка за създаването на ислямско-фашистка държава. Ако добавим и необходимия брой многополови същества, тогава вече става 3 в 1, неочаквано добра комбинация.

Наричаха главорезите в Сирия умерена опозиция, наричаха фашистите в окрайна демокрация, какво повече да говорим, ясно е, че Русия трябва да победи, защото иначе човечеството ще загуби. И не нацистките отрепки, там нещата са ясни, трябва да победи тези, които диктуват правилата и които са истинската опасност с техните нечовешки ценности.

преди 24 минути, Лудар написа:

Виждаш ли? И сам знаеш, че парите значат нещо, когато срещу малка част от тях, можеш да получиш много продукция. А руллата падна под стойността на тоалетната хартия. Верно ли смяташ, че Воава милиционерчето ще се справи с кашата която създаде? Абасурд. Ето защо е опасен. Иска да умре, заедно с всички нас... Ето защо демокрацията се гради от аристократи, а комунизма от милиционери. Дали му пищов и се почувствал значим... И след него потоп.

Да да, много добре виждам, само дето Вие нищо не виждате!!! Я кажи как се пръкна "горкото" сираче от Чукотка като губернатор на Чукотка и мулти милиардер на 26 години??? На 35 години купи Челси!!! От 10 години състоянието му не е мръднало от 6 милиарда!!! Наистина ли вярваш, че тия хора имат акъл да направят 6 милиарда долара за няколко години, а нямат акъл да мръднат цент напред за следващите 10-15 години??? Наистина ли смяташ, че тези санкции ще ги съборят, независимо какви са, а тези хора са толкова прости, че даже и на сън не са си го мислели???

И мен ме оцветиха, явно ще си гледам поста сам, защо, казва ли ти някой. Какво пък, живеем в "свободна държава". Дали ще намерят нещо и тук?!

преди 26 минути, _nib_ написа:

има и един лош вариант....

след камалата да набутат дрътио сатанински вампир хилъри...

а може и да няма втора врътка....щото камалата реално си е нейно протеже...

и дрътото само да и нарежда задкулисно какво да прави.....

Дъртият вампир няма никакъв шанс срещу Тед Круз!!! Иначе аз свиждам бъдещето, а съм фен и на Бен Шапиро, но е още млад и няма да го пуснат на вълците!!! Ще му дойде времето и на него!!!

преди 4 минути, Джугашвили написа:

....а нямат акъл да мръднат цент напред за следващите 10-15 години???

викаш по цент на петилетка - никой не оспорва това, релакс. 😉

преди 2 минути, insec написа:

викаш по цент на петилетка - никой не оспорва това, релакс. 😉

Ами така де!!! Имат акъл да станат губернатори, имат акъл даразвиват бизнес, имат акъл да правят милиарди за няколко години, но за 15 години нямат акъл да увеличат дори и с 10% богатството си!!! Само като си го помисли човек, звучи нереалоистично!!! Познай дали това му е реалното състояние не само на него и дали не се подготвят от години за този момент!!!

преди 2 минути, Джугашвили написа:

....

първа грижа ти е, как губернаторите да запазят богатството си - колко сърцераздирателно само. 😄

Ха-ха-ха, до там изпаднаха Джо Памперсов  и Великата Нацистка (пардон, Украинска) Армия, че единственото което им остана е:

Фейсбук и Инстаграм временно ще позволяват призиви за насилие срещу руснаци

Цитат

Платформите на Мета ще позволят на потребителите на Фейсбук и Инстаграм в някои държави да отправят призиви за насилие срещу руснаци и руски войници в контекста на нашествието в Украйна, става ясно от вътрешна кореспонденция, видяна от Ройтерс

Това е временна промяна в политиката по отношение на речта на омраза.

Компанията за социални медии разрешава временно и някои постове в Русия, Украйна и Полша, в които се призовава за смъртта на руския президент Владимир Путин и на беларуския президент Александър Лукашенко, става ясно от поредица от вътрешни имейли до модераторите на съдържание в Европа.

Миналата седмица Русия обяви, че забранява Фейсбук в страната в отговор на ограничения на достъпа до руски медии в платформата.

Вътрешните имейли показват освен това, че ще се разрешава да бъде хвален десният украински батальон „Азов“, което обикновено е забранено. Говорителят на Мета Джо Озбърн преди това беше казал, че за момента компанията прави малко изключение за похвали на „Азов“ в контекста на участието му защитата на Украйна и на ролята му като част от Украинската национална гвардия.

Освободиха затворниците и им раздадоха оръжие - греда, баце, пак ядат бой. Сега набират доброволци чрез Фейса. Ми резултатът ще е същият:lol6:

Каква ще е следващата стъпка? Ще призоват украинските деца и по примера на Хитлер и неговите Hitlerjugend (Хитлерова младеж) ще ги хвърлят в битката?

ПП: Реджепчоооо, четеш лииии? Ко стАна с най-великата армия на света? Що опряха до инстаграм и фейса та да си набират войници?

преди 8 минути, Джугашвили написа:

Ами така де!!! Имат акъл да станат губернатори, имат акъл даразвиват бизнес, имат акъл да правят милиарди за няколко години, но за 15 години нямат акъл да увеличат дори и с 10% богатството си!!! Само като си го помисли човек, звучи нереалоистично!!! Познай дали това му е реалното състояние не само на него и дали не се подготвят от години за този момент!!!

Давай доказателства, че в тези смутни времена пропаганда дебне от всякъде.

Обаче украинците верно имат топки, дето се виждат от космоса. С рпг- то се дъни от километри, а тия ->

преди 2 часа, insec написа:

Гледай тука:

току-що, A.com написа:

Гледай тука:

гледал съм го вече и да ти кажа, според мен журналиста наистина си помисли, че Лукашенко се майтапи.

преди 10 минути, insec написа:

украинците верно имат топки

Ъхъ, пинг-понг нещо! Бъркат и докато ги намерят и ... се събуждат потни, увити с мокър чаршаф! 

преди 1 час, insec написа:

първа грижа ти е, как губернаторите да запазят богатството си - колко сърцераздирателно само. 😄

Не съм изненадан, че само това си разбрал от написаното!!! Джуганчето твърдо застава зад написаното за ботовете!!!

преди 1 минута, Джугашвили написа:

Не съм изненадан, че само това си разбрал от написаното!!! Джцуганбчето твърдо застава зад написаното за ботовете!!!

Джуджи едно поздравче специално за теб:

Когато прецени че трябва,
Русия вдига тежка брадва,
нахлува в нечия държава
и почва да освобождава.
Ах, молодци, ах, мили братци,
ах, некултурни азиатци.

преди 1 час, jhoro написа:

Обясних ти, че блокирането може,да е заради дума от цитирания текст, а не от твоите.

Другите разсъждение си ги задръж - не ме интересуват.

И на мен не ми дреме, какво те интересува!!! Крайният резултат е постигнат и тов не е благодарение на твоите разяснения към мен, а благодарение на активаната гражданска позиция на Джуганчето!!! 

П.П. Само не разбрах, как заради цитат от пост във форума, спират моят пост!!!! Логика???

преди 2 минути, Джугашвили написа:

Само не разбрах, как заради цитат от пост във форума, спират моят пост!!!! Логика???

Точно това се опитвам да ти обясня, ама ти ... добре си си избрал профила!

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ха-ха-ха, до там изпаднаха Джо Памперсов  и Великата Нацистка (пардон, Украинска) Армия, че единственото което им остана е:

Фейсбук и Инстаграм временно ще позволяват призиви за насилие срещу руснаци

Освободиха затворниците и им раздадоха оръжие - греда, баце, пак ядат бой. Сега набират доброволци чрез Фейса. Ми резултатът ще е същият:lol6:

Каква ще е следващата стъпка? Ще призоват украинските деца и по примера на Хитлер и неговите Hitlerjugend (Хитлерова младеж) ще ги хвърлят в битката?

ПП: Реджепчоооо, четеш лииии? Ко стАна с най-великата армия на света? Що опряха до инстаграм и фейса та да си набират войници?

Кое не ти е ясно, не разбирам!!! Едните воюват в Украйна, другитъе във Фейсбук, Инстаграм и форума на Калдата!!!! Иначе аз ги чакам от една седмица да превземат Москва всеки момент!!!

преди 1 час, BANKATA написа:

Давай доказателства, че в тези смутни времена пропаганда дебне от всякъде.

Доказаталества за кое търсиш???

Глезам това видео

и си мисля - в Масква явно са проспали последните 20-30 години.

Тези неща са точно за градски бой - където танковете и особено хеликоптерите нямат шанс.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.