Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не пускали цветнокожите студенти от Украйна. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Имат предвид в Ютюб.

Ама е грешка, трябва да ги разбанят, да гледаме до какво падение са паднали касапските журналисти и как оправдават бомбардирането на деца

Проблема е зрителя дали може да оценява това което вижда.  В случая "журналистите"  по руските пропагандни канали, не са журналисти а  служители на службите и военните. Това което правят не е журналистика. И тези репортажи които показват с разрушените сринати градове от рашистката авиация , го представят като  обстрел на украинските военни по собствените си граждани. И някои вЕрват на това сляпо и безрезервно .

Последно гледах един обясняваше  как сградата е срината от ракета БУК :shock11::angry:

дА не говорим за репортажите дето руските "асвабадители" раздават храни и продукти на раплакани благодарни жители ...

Брейнуошинга е тотаааален. Всичките руски "медии" са на военни обороти и тотален агресивен  пропаганден режим .

преди 4 минути, symanbg написа:

Не пускали цветнокожите студенти от Украйна. 

порпехвърлих, пак рашистки опорки и лъжи.

не искали да разговарят на друг език освен украински, псували ги матом, отказвали на 9 от 10...

Ехооо , в Полша и Европа като цяло над милион украинци са приютени и то по домовете ! без бежански лагери на което акцентирах много отдавна. Хората ги поемат и правят всичко възможно на момента да бъдат приютени. това по рашадезинформбюро не го показват.

Само тук подобни лъжи  хващат дикиш. Че и е пълно с мърморещи  за тия бежанци и защоги приемаме като сме по бедни дори ...

Бай ганьо се бие за стекче олио за 40 лв ,а е въмутен за 40 лв за бежанците. Грозна работа...

преди 4 минути, miro20 написа:

Проблема е зрителя дали може да оценява това което вижда и продукти на раплакани благодарни жители ...

Брейнуошинга е тотаааален. Всичките руски "медии" са на военни обороти и тотален агресивен  пропаганден режим .

А не бе...те щото другите медии не правят същото..10 години спаха и не отразиха,че милион и половина напуснаха Украйна....Айде сега да не обвиняваме "проблемните"зрители"...щото и ти си от тях....

преди 6 минути, Филипов написа:

На сградата отгоре пишеше Азов ли ? :giggle1:

То всичката рашистка пропаганда е такава... Де що има училище, мазе, МОЛ , стадион, детска градина, родилен дом ,  и е бомбардирано от "асвабадителите" , то е задъжлително  база на Азов и бандеровците.

Аз май питах...  някой дали може да пресметне по руските изявления колко пъти са бомбардирали щабове на Азов , като ги съберем,каква численост на тези батальони се получава ?

Да не излязат милиони :giggle1:

преди 3 минути, miro20 написа:

На сградата отгоре пишеше Азов ли ? :giggle1:

То всичката рашистка пропаганда е такава... Де що има училище, мазе, МОЛ , стадион, детска градина, родилен дом ,  и е бомбардирано от "асвабадителите" , то е задъжлително  база на Азов и бандеровците.

Аз май питах...  някой дали може да пресметне по руските изявления колко пъти са бомбардирали щабове на Азов , като ги съберем,каква численост на тези батальони се получава ?

Да не излязат милиони :giggle1:

Много братски народ, щом украинците са избрали да се бият срещу руснаците по време на световната война. Сега е същото.

Отделен е въпроса, че Хитлер или режима му преследвал славяните, тъй както са преследвали юдеите.

Пък славяни се биели за Хитлер. И то срещу славяни. Също така уж България е славянска държава пък Хитлер е избрал като държава съюзник. Русия съответно си искала репарациите от братска България.

Цитат

- Мам, как правильно, расизм или россизм?
- Сынок, если ты не любишь только негров, то это расизм. А если ненавидишь весь мир, то это россизм.

Според оценки на данни, публикивани в www.oryxspioenkop.com(изоставяне, унищожение,повреда на армейска техника и оборудване, потвърдени със снимков материал и видеа) руската армия е загубила 22 БТГ от 117, които участав във войната в Украйна.

Санкциите правят Русия по-силна:

https://www.facebook.com/dimitar.getov.12/posts/1305710096574951

преди 4 часа, attj написа:

Честит имен ден, младеж!

Русия нанася нов, съкрушителен удар по световния империализъм- парична реформа. Треперете изроди!

275502952_337727765039049_17384555680887

преди 10 часа, Джугашвили написа:

И на мен не ми дреме, какво те интересува!!! Крайният резултат е постигнат и тов не е благодарение на твоите разяснения към мен, а благодарение на активаната гражданска позиция на Джуганчето!!! 

П.П. Само не разбрах, как заради цитат от пост във форума, спират моят пост!!!! Логика???

Виж, на мен сравнително често ми порозовява отговора и след време го пускат. Не разбирам от програмиране, но явно, в програмата на тоя Бот са вкарани думи, които са определени като неприемливи в общуването. Както и изрази. Случвало ми се е, да ми светне при израз от вида "гадните американци" и като го сменя с "гадните янки", да го приеме. Смешно е- така разбираш кои словосъчетания са им наложили да ограничават. А, може и "грешната" дума да е в поста, който цитираш. Веднъж Бота го е спрял до проверка на жив човек, а сега го спира при теб. Като ти го провери човек, ще ти го пусне. 

преди 14 минути, A.com написа:

То остей тая балалайка, ами същите че и по ярки глупости плямпа самия Путлер. Вчера и той обясняваше как санкциите не го бъркат, как стимулират икономиката, как още от времената на КОКОМ  са стимулирали технологичното развитие на СССР и че сега е същото .

Е , не споменава това че.... СССР бе "страна клонов" и всички технологии и битови и всякакви продукти се крадяха на поразия от "злия Запад" :)

Та и тази балалайка и Путлер да се замислят откъде ще си внасят ботокса и ще си удебеляват устните и бюстовете...  Ей на.. то малко смешно , ама дамите изкупили превръзки и тампони, щото собствено производство нямат и всичко се внася от Полша, Швеция и т.н. :giggle1:

О, Мирча Кришан, ти се върна от боя за олио?  Как е, успя ли да хванеш заветното кашонче? Щото, в България олио не се произвежда, както и ботокс и шампоани в Русия, та те мисля с какво ще си готвиш яхнийката, патриоте?597028564_download(16).gif.718d569e794b86716efe27ba0a689133.gif

преди 1 минута, absurt написа:

О, Мирча Кришан, ти се върна от боя за олио?  Как е, успя ли да хванеш заветното кашонче? Щото, в България олио не се произвежда, както и ботокс и шампоани в Русия, та те мисля с какво ще си готвиш яхнийката, патриоте?597028564_download(16).gif.718d569e794b86716efe27ba0a689133.gif

И откъде реши че съм от тия на опашката за олио ?

Там са тия с манталитета на комунета. Каквато си ти . :) 

За производството и шампоаните не ти разбрах простотията, познанията ти са колкото и по история. Никакви. ама ти си знаеш :getout:

преди 1 минута, miro20 написа:

И откъде реши че съм от тия на опашката за олио ?

Там са тия с манталитета на комунета. Каквато си ти . :) 

За производството и шампоаните не ти разбрах простотията, познанията ти са колкото и по история. Никакви. ама ти си знаеш :getout:

Че, как да не си там- яхниените патриоти първо за олиото мислят, щото маслото им е скъпо. Пък и, да напуснеш поста във форума, дето се разписваш в ранни зори, ще да е само заради олиото. Други "яки" промоции още не са обявили, суперите.

А, че елементарни неща не разбираш, дори и да са в отговор на собствените ти простотии, отдавна се убедих. Само че, мина времето, в което се опитвах да ти обяснявам по няколко пъти. Сега само се забавлявам с възможностите ти.1835685480_download(4).gif.0b1975391592fffb0bf09817cf8bd36c.gif

преди 15 минути, absurt написа:

На пържоли не се слага олио.

"Украинците се бият за свобода, българите за олио."

току-що, Лудар написа:

Слага се с маринатката малко. И малко соев сос дапрестоят ,после на скара.

Ако са тънки става и на тиган / с олио/  . Отупваш ги в брашънце и в тигана.

По темата .

Основен наратив в рашадезинформбюро е ... как украинците са замисляли да пренасят болести с прелетните птици.

:)

преди 5 минути, absurt написа:

Че, как да не си там- яхниените патриоти първо за олиото мислят, щото маслото им е скъпо. Пък и, да напуснеш поста във форума, дето се разписваш в ранни зори, ще да е само заради олиото. Други "яки" промоции още не са обявили, суперите.

А, че елементарни неща не разбираш, дори и да са в отговор на собствените ти простотии, отдавна се убедих. Само че, мина времето, в което се опитвах да ти обяснявам по няколко пъти. Сега само се забавлявам с възможностите ти.1835685480_download(4).gif.0b1975391592fffb0bf09817cf8bd36c.gif

ало балоните... пак ти казвам - опашките и малоумните акции са за комунета като вас.  И на русоробите дето не си знаят историята и народността.и дето всеки който ги хване ги лъже както си иска.

Идея си нямам как ме сложи в тази категория :) :)  

И темата не е Миро такъв Миро онакъв.  Аз да съм те питал колко олио си купила ? Нямаш си с кого да си приказваш ли ?

преди 18 минути, absurt написа:

Щото, в България олио не се произвежда

Производители на олио в България.

Screenshot 2022-03-12 at 12-44-09 производители на олио в българия - Google Търсене.png

преди 4 минути, Лудар написа:

"Украинците се бият за свобода, българите за олио."

За яхнийката на Мирча говоря, но както и да е. Прав си, Мирча и Реджепа, дето са най- войнстващите и кръвожадни противници на Русия, натискат задници зад компа и притичват само до супера да се сборят.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Какво стана с морето на София. Комунистите и там се ос..раха.

Това не го знаех,но веднага се размечтах как отивам на работа с яхта а не с метрото!

Интересно,след като е копано,кой го е заровил?Фандъкова дали го знае?

току-що, Лудар написа:

Производители на олио в България.

Screenshot 2022-03-12 at 12-44-09 производители на олио в българия - Google Търсене.png

Какво ти става и на теб? От ирония не разбираш ли?  Мирча злорадстваше, че заради санкциите, руснаците ще останат без шампоани и ботокс. Затова се гъбаркам с него- с олиото.

преди 1 минута, absurt написа:

Какво ти става и на теб? От ирония не разбираш ли?  Мирча злорадстваше, че заради санкциите, руснаците ще останат без шампоани и ботокс. Затова се гъбаркам с него- с олиото.

Долу иронията, да живей сарказма!

преди 11 минути, absurt написа:

За яхнийката на Мирча говоря, но както и да е. Прав си, Мирча и Реджепа, дето са най- войнстващите и кръвожадни противници на Русия, натискат задници зад компа и притичват само до супера да се сборят.

Ама ти си била голяма специалистка кой каккво прави ,къде ходи бла бла бла.

Пак ти казвам - аз да съм те питал колко олио си купила и каква яхния правиш, колко седиш зад компа, къде притичваш  и с кого се сборваш ?

Не се ли усещаш колко си жалка и излишно заядлива ?

Относно шампонаните и ботокса, поинтересувай се колко производители на козметика и др всеизвестни марки и световни производители на всякакви продукти от първа необходимост, и не само от първа необходимост, напуснаха "матушката" . Именно това имам впредвид :hush:

Не гледай мен, поитнересувай се сама вместо ехидно да злорадстваш. Нали разбираш че с елементарното си незнание само се излагаш де... ама ти си знаеш :) 

преди 13 минути, absurt написа:

Мирча злорадстваше, че заради санкциите, руснаците ще останат без шампоани и ботокс. Затова се гъбаркам с него- с олиото.

Аз не се оплаквам за олио, и пределно ясно ти обясних че опашките и малоумните акции за които се редят  , са приоритет и манталитет на комунета като теб.

:) 

Така че идея си нямам защо  мислиш че се гъбаркаш с мен за олио. Не драга путинистке,  вие сте ми смешни на мен с опашките за олио :) 

Точно такива като теб се редят и блъскат  :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.