Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Мойра написа:

Русия: Конвоите със западно оръжие за Украйна са законна мишена

Представете си какво ще стане със страните, намиращи се в близост до този граничен пункт, ако Русия изпълни заканата си! :(

Другарко още ли копипесйтвате пропагандата на Северна Корея 2 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Мойра написа:

Русия: Конвоите със западно оръжие за Украйна са законна мишена

Представете си какво ще стане със страните, намиращи се в близост до този граничен пункт, ако Русия изпълни заканата си! :(

а сега си представи - възможно ли е от този граничен пункт да се прихване самолет летящ над Киев - стига всява паника в потребителите

преди 1 минута, Coco1 написа:

Другарко още ли копипесйтвате пропагандата на Северна Корея 2 

Айде клоуна да се изкаже пак и да окафяви колкото може. Вземи си хапче за диария, за бога!

преди 17 минути, badr написа:

Романтик си ти друже, романтик.Как ще те разберат тия хорица?

За тях е естествено, нормално, дори морално оправдано да се разруши поминъка, състоянието, живота на милиони свои и чужди граждани, защото там видиш ли имало някакъв сатрап(и то по сатрап по тяхна оценка)  До тук виждам описание на Путин, как украинските управляващи били нацисти и подтисници на собствения си народ (но по негова преценка)

Но наказан не е сатрапа, а милиони обикновенни хора включая жени, деца, инвалиди'. За това Путин тръгна да наказва "наркомана" и "нацист", а по пътя милиони обикновени хора включая жени, деца, инвалиди.

Особенна низост и долнопробие е да наказваш невинни и да ги принуждаваш, те, да търсят сметка някому. Тоже самое и Путин.

У такива хора не чакай морал, за тях думата "невинен" е просто невнятна смесица от букви. Тоже самое и Путин.

Защо някой трябва да  отговаря какви ги върши Путин, че на това отгоре и да понася твърде сериозни щети. До сега търпят Путин да си разиграва коня и да ги гази, както намери за добре, значи ще сърбат това, каквото им е надробил.

Как въобще може да се представя като легитимна цел критично влошаване на жизнения стандарт  на  цели народи? Как въобще Путин си въобрази, че ще го посрещнат с цветя, хляб и сол, като "освободител".

Очевидно от това има полза само западния елит.А какво да се каже за "юнаците", които подрепят подобни дивотии? Очевидно от това има полза само руския елит.А какво да се каже за "блядките", които подрепят подобни дивотии?

преди 2 минути, tonit1968 написа:

На Американските президенти кой им дава право? Въобще на Америка кой и дава право да се прави на световен жандарм?

Теточков с подарената диплома от соца няма как да си обясниш много неща. Не се напрягай

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Айде клоуна да се изкаже пак и да окафяви колкото може. Вземи си хапче за диария, за бога!

Теточков пак ле се оцапа

На този трол му е нужна риза, на която ръкавите се връзват, а не хапче за диария.

преди 12 минути, tonit1968 написа:

Ако имаше нещо в главата, щеше да гледаш и двете пропаганди.

Ти какво си завършил ?

Аз военно училище. Позволи ми да разбирам по добре от тебе от военни операции и войни. Айретен съм обиколил света амнайсе пъти и в по голямата част от случаите с руски и украински колеги.

Говоря перфектно руски и английски. И двете пропаганди гледам. И информацията на Пентагона гледам.

Проблема ви е, че освен чугунен путлеризъм нищо не допускате в главите си.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Теточков с подарената диплома от соца няма как да си обясниш много неща. Не се напрягай

Теточков пак ле се оцапа

Аз съм си обяснил, а ти? Въпроса беше риторичен - виж какво значи в някой тълковен речник. И си купи повечко тоалетна хартия.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ти какво си завършил ?

Аз военно училище. Позволи ми да разбирам по добре от тебе от военни операции и войни. Айретен съм обиколил света амнайсе пъти и в по голямата част от случаите с руски и украински колеги.

Говоря перфектно руски и английски. И двете пропаганди гледам. И информацията на Пентагона гледам.

Проблема ви е, че освен чугунен путлеризъм нищо не допускате в главите си.

Аз съм бил в Афганистан, колега. 

преди 4 минути, Мойра написа:

На този трол му е нужна риза, на която ръкавите се връзват, а не хапче за диария.

Другарко много ли ви стягат

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Аз съм си обяснил, а ти? 

Всеки чугун като теб си е обяснил от къде идват извънземните 

току-що, Coco1 написа:

Другарко много ли ви стягат

На кафявото пиле му трябват повече течности. Диарията обезводнява и става лошо. Мамчето да му донесе да си изпие млякото, че почна да бълнува.

преди 14 минути, Мойра написа:

На Коко ли викаш трол ?

Той в тази тема не е трол. И Миро тука не е трол.

Като човек запознат с отношението на русите и украинците към анексията на Крим и положението в ДНР и ЛНР, бях изненадан от безумното нахлуване на Путлер.

Няма как да спечели, Касапина.

Не можеш да окупираш страна с население 6 пъти по малко от твоето, при положение, че в тази страна всички те мразят, и кучетата и котките и камъните. Докато не нападна наистина, не вярвах, че така левашки ще си окачи въжето на шията.

Това е безумие. Путлер неминуемо ще загуби войната.

преди 6 минути, tonit1968 написа:

Коя, по медицина ли?

Те ги раздаваха на килограм на соц чугуните, сигурно и такава са ти дали. Но реалните времена те върнаха в реалноста под бензиновите изпарения. Затва такива като тебе неистово халиционират за соца, Расия и всякаква бълвоч.

Те ги раздаваха на килограм на соц чугуните, сигурно и такава са ти дали. Но реалните времена те върнаха в реалноста под бензиновите изпарения. Затва такива като тебе неистово халиционират за соца, Расия и всякаква бълвоч.

Кога съм казвал че съм завършил медицина? Въпроса ми беше подвеждащ и ти се хвана. Като гол шаран на царевичка.

И между другото, сега повечето автомобили карат на нафта. Пак не уцели.

преди 1 час, Coco1 написа:

Чугуне пак ли си представяш разни неща. Покажи я черно на бяло сектата в която участваш да ни позабавляваш

Съобществото на Симантек в САЩ не е секта.   Питай експерти по киберсигурност.  Все плачеш за кисело мляко и памперси.   Шматки като теб за какво ни са!?  

току-що, tonit1968 написа:

Кога съм казвал че съм завършил медицина? Въпроса ми беше подвеждащ и ти се хвана. Като гол шаран на царевичка.

Толкова и си разбрал какво съм ти казал. Аве чугуна си е чугун

току-що, attj написа:

Съобществото на Симантек в САЩ не е секта.   Питай експерти по киберсигурност.  Все плачеш за кисело мляко и памперси.   Шматки като теб за какво ни са!?  

Темата за киберсигурност ли е !? Пили си гинкото

Толкова и си разбрал какво съм ти казал. Аве чугуна си е чугун

Ми то не ти се разбира мисълта. Мерси за комплимента.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

На Коко ли викаш трол ?

Той в тази тема не е трол. И Миро тука не е трол.

Сигурен ли си?

Във всички теми е трол по отношение на мен и други потребители.

Мирко също.

току-що, tonit1968 написа:

Ми то не ти се разбира мисълта. 

Мерси за комплимента.

Всеки с соц диплома ми го казва. Така е и чугун е комплимент 

преди 1 минута, Мойра написа:

Сигурен ли си?

Във всички теми е трол по отношение на мен и други потребители.

Мирко също.

Другарко Мойра всеки не Чугун е трол 

преди 45 минути, tonit1968 написа:

И аз подкрепям санкциите. Да, това е единственият начин Русия да се отърве от западните компании, да се стегне и да заработи като велика сила.

Те и Китай подкрепят санкциите. Не явно, но накрая Русия ще е китайска. Русия със САЩ ще се борят за второто място. 

преди 2 минути, Coco1 написа:

Всеки с соц диплома ми го казва. Така е и чугун е комплимент 

Другарко Мойра всеки не Чугун е трол 

С "другарка" се обръщай към тази, която те е родила и възпитала!

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Докато не нападна наистина, не вярвах, че така левашки ще си окачи въжето на шията.

То кой ли вярваше - даже чугуните не вярваха, а сега само се оплитат в съвеЦка пропаганда: "всеки комсомолец - пример за хулиганите".

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.