Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Мойра написа:

Другарко къде сте на снимката

De Profundis: Русия като важен играч в предстоящите български избори -  Фактор

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Coco1 написа:

Другарко къде сте на снимката

De Profundis: Русия като важен играч в предстоящите български избори -  Фактор

Много си смотан бе, къде забрави Коцето? Я марш да се поправиш.

преди 7 часа, Banesc написа:

на миска във униформа която чете информация ли  ще вярваш

да я пратят на бойното поле

или има маникюр

няма как има  цензура на територията на ЕС

Стига с тази мантра -цензура. По А1 мога да гледам три  руски канала/вкл.  Первий/ и три  украински.

току-що, Coco1 написа:

Я се разплачи

Подценил съм те и се възмутих. Ама явно можеш да мислиш само по една тема. Така че давай на фотошопа да добавиш Коцето. Маани единия сидеров и сложи Коцката. Оф, па може и да не владееш фотошопа и да ползваш чужди фъшкии. Тая думичка знаеш ли я - марш към уикито.

току-що, Coco1 написа:

Разплачи се русоробе, няма Коцки няма копейки и дипломата ти не важи.

Ти да видиш. Дипломата ми ми изкарва парите, неострия. Не важиш. Явно си по бавноразвиващ се, отколкото те мислех.

"Ти да видиш" - копейколюбеца вече взе да си показва ссср-ската блузчица. 😂

преди 27 минути, Coco1 написа:

Темата за киберсигурност ли е !? Пили си гинкото

Пак нищо не си разбрал.  Никому май не си нужен.   С кои си?   

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Дипломата ми ми изкарва парите, 

Така е Теточков и днес като караул и с няколко поста изкара за мляко и евтин спирт. Вномавай да не прекалиш с спирта.

Я на петела му свършиха думичките.

Ето ви един пророк. Може да започвате да гелдате от 03:00. Видеото е от април 2021 г.

Цитат

В России решили заменить iPhone смартфоном за 15 тыс. рублей: им оказался российский AYYA T1 от «Ростеха»

Госдуму призвали отказаться от iPhone и Samsung и перейти на AYYA T1

Депутат Госдумы Мария Бутина показала российский смартфон AYYA T1, который должен полностью заменить iPhone компании Apple, о чём заявила сама Бутина в своём Telegram-канале. При этом она призвала Госдуму отказаться от iPhone и Samsung и перейти на AYYA T1, заявив, что смартфон, который работает под управлением операционной системы Android, стоит 15 тысяч рублей. Также в мае планируется запуск версии устройства на российской операционной системе «Аврора».

Така е Теточков и днес като караул и с няколко поста изкара за мляко и евтин спирт. Вномавай да не прекалиш с спирта.

Постовете са за кеф, да натрия човката ти във собствените ти фъшкии. А всеки истински мъж по това време пие ракийка със салатка.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Постовете са за кеф, да натрия човката ти във собствените ти фъшкии. А всеки истински мъж по това време пие ракийка със салатка.

Кефче няколко пъти повтори клипа на началството. Нещо запецваш Копейката да не ти спре рублите

току-що, Coco1 написа:

А ти кой си къде си 

Поканих те в съобществото на Симантек - а се държиш като български циганин -ром....  Младежо , това е в САЩ, ако не знаеш.  

Кефче няколко пъти повтори клипа на началството. Нещо запецваш Копейката да не ти спре рублите

На такива като тебе трябва повторение. Кат не помогне ще продължим, няма страшно. 

преди 39 минути, tonit1968 написа:

И между другото, сега повечето автомобили карат на нафта. Пак не уцели.

Не е точно така. Преди Дизелгейт съотношението беше 52/48 в полза на бензина. С уговорката - леки автомобили!

преди 1 минута, attj написа:

Поканих те в съобществото на Симантек - а се държиш като български циганин -ром....  Младежо , това е в САЩ, ако не знаеш.  

Някой искал ли ти е услугите

преди 1 минута, tonit1968 написа:

На такива като тебе трябва повторение. Кат не помогне ще продължим, няма страшно. 

Ако не забезазваш не си пишем двамата. Казх ти внимавай с евтиния алкохол

току-що, parmobil написа:

Не е точно така. Преди Дизелгейт съотношението беше 52/48 в полза на бензина. С уговорката - леки автомобили!

Отдавна не е така. На повечето съвременни бензинови мотори газ не можеш да сложиш ефтино. Особено на тия с директно впръскване. Там уредбата е 4 бона. Слагал съм газови уредби и знам. А големите литри просто забрави бензин.

преди 7 минути, Coco1 написа:

преди 4 минути, Coco1 написа:

Някой искал ли ти е услугите

Ако не забезазваш не си пишем двамата. Казх ти внимавай с евтиния алкохол

Отдавна не е така. На повечето съвременни бензинови мотори газ не можеш да сложиш ефтино. Особено на тия с директно впръскване. Там уредбата е 4 бона. Слагал съм газови уредби и знам. А големите литри просто забрави бензин.

Аз говоря глобално, а не за тукашните шофери, които слагат газова.

Слагал съм газови уредби и знам.

Какви са тия капиталистичеки уредби за там където си тръгнал Северна Корея 2 няма да ти трбват

преди 12 минути, Coco1 написа:

Като гледам как почна да кривиш правописа, от рано си започнал с по- твърдото. И пак мляко ти е в главата. казах ти- дай адрес да ти пратя една тарга, че сда хапнеш и ти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.