Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Така че съм спокоен.

е тука вече всички ти повярвахме 😉

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Виждам, че руснаците бавно и методично си изпълняват задачите.

Кои задачи подред ?

Нали уж за три дена в Киев беше отначало.

Те заседнаха в калта бе, ти сляп ли си. Вече колко дена стана водят позиционна война, специалисте, и си разменят по някое и друго село.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Абе кратуно червена - трети Каен ми е от както съм в бг. А ти никога няма да бъдеш "най". Ще си един обиновен плъх, като копейкин

Ми не съм червен, а каените хич не ги харесвам. Доста прехвалени . И не си изпускай нервите, жалък си.

преди 5 минути, Pifi Pedolino написа:

Туко-що съобщиха че руски дрон е паднал в центъра на Загреб.Специалист по ХР ТВ каза че Нато направо е проспал това без да реагира като е прелетел 3 натовски държави.

Вчера Украински дрон беше паднал в Хърватия и те питаха НАТО как е станала работата. Ама, НАТО се умълча. Това, същият ли е или друг?

току-що, Реджеп Иведик написа:

Кои задачи подред ?

е не забравяй, че е бил в Афганистан 😂

Кои задачи подред ?

Нали уж за три дена в Киев беше отначало.

Те заседнаха в калта бе, ти сляп ли си. Вече колко дена стана водят позиционна война, специалисте, и си разменят по някое и друго село.

Че кога един военачалник ще търчи пред медиите да обяснява как ще води война. То тогава разузнаването за чии чеп ще съществува. Уж военен си бил.

Ми не съм червен, а каените хич не ги харесвам. Доста прехвалени . И не си изпускай нервите, жалък си.

Ако си изпусна нервите ще разбереш = по най болезнения начин. А какво харесва или не харесва някакъв плебей - не ме интересува.

току-що, NewRedDragon написа:

Ако си изпусна нервите ще разбереш = по най болезнения начин. А какво харесва или не харесва някакъв плебей - не ме интересува.

Ми хайде давай адрес, и да се почваме. Навит съм лично да ти дойда на крака да ми покажеш болезненият ти начин.

преди 30 минути, Coco1 написа:

Изтанцувай го ако можеш, това е твойта песен Заминаваш за Расия

Какво да правя там?  Показах идеи за теб - ама ти май си за някоя шизи клиника...   Никой няма да занимавам заради теб.  Ти си за лечение. Нека повече не се цитираме.  

Ми хайде давай адрес, и да се почваме. Навит съм лично да ти дойда на крака да ми покажеш болезненият ти начин.

нали знаеш всеки е велик пред клавиатурата

преди 11 минути, Pifi Pedolino написа:

Туко-що съобщиха че руски дрон е паднал в центъра на Загреб.Специалист по ХР ТВ каза че Нато направо е проспал това без да реагира като е прелетел 3 натовски държави.

Това е новина от вчера и дрона не е руски, а украински, което за радарите на НАТО е все тая.

По интересното е, чий го е дирил там?

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Че кога един военачалник ще търчи пред медиите да обяснява как ще води война. То тогава разузнаването за чии чеп ще съществува. Уж военен си бил.

Тогава що свети маслото на началниците на Пета Служба ?

Чакай да се сетя. Това е украинска пропаганда. Запада ги е ликвидирал.

Ех, този лош лош запад

преди 2 часа, absurt написа:

"На 01.02.2014 г. Генералния секретар на НАТО,  Андерс Фог Расмусен официално дава позицията на НАТО по отношение на защитата на РусияРусия няма основание да разполага отбранителни комплекси с голям обхват, въпреки отказа на НАТО да премахне ядрените си оръжия, намиращи се на територията на Европа. Ако това не се случи, няма да има преговори по една от най-важните точки, които са заложени в основата на стабилното развитие на отношенията между Русия и НАТО."

И ти започна да четеш от 2014г., така ли? Явно преди 2014г. не съществува история? А, да то няма. Светът започва от 2014г. :laughing5:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш всеки е велик пред клавиатурата

Еми знам. Да си направим среща очи в очи със шофиора на каени и да видим. Нямам проблем. Да ми пише на лични и да видим.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Тогава що свети маслото на началниците на Пета Служба ?

Чакай да се сетя. Това е украинска пропаганда. Запада ги е ликвидирал.

Ех, този лош лош запад

Кога войната върви по план? Нали си учил тея работи? Аз не съм учил, прост наемник.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Кога войната върви по план?

Нали уж вървеше по план ?

преди 20 минути, tonit1968 написа:

Виждам, че руснаците бавно и методично си изпълняват задачите.

Нали уж вървеше по план ?

Ти откъде знаеш плана на руснаците и що си мислиш, че са искали за 3 дена да свършат работата. Тея операции се планират от две седмици до месец, ако не знаеш. И ако трябва да пазиш население и инфраструктура, задачата е сложна. Иначе ако не ти пука, събаряш всичко и минаваш с танковете през пепелищата и труповете. Така става за три дена. То пак не става - бая път е това.

току-що, БаалБек написа:

И ти започна да четеш от 2014г., така ли? Явно преди 2014г. не съществува история? А, да то няма. Светът започва от 2014г. :laughing5:

Разбира се, че съм прочела всичко, за разлика от теб. Преди 2014 си е за тогава. Сега има война, която е в следствие действията на НАТО и американците от 2010г. насам. Виждаш непосредствената причина за развоя на отношенията. Виждаш и как "въобще не са притискали Путин". Милион пъти е казано, че който подценява противника и не зачита на йота интересите му, остава идненадан накрая на отношенията. 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

На Коко ли викаш трол ?

Той в тази тема не е трол. И Миро тука не е трол.

Като човек запознат с отношението на русите и украинците към анексията на Крим и положението в ДНР и ЛНР, бях изненадан от безумното нахлуване на Путлер.

Няма как да спечели, Касапина.

Не можеш да окупираш страна с население 6 пъти по малко от твоето, при положение, че в тази страна всички те мразят, и кучетата и котките и камъните. Докато не нападна наистина, не вярвах, че така левашки ще си окачи въжето на шията.

Това е безумие. Путлер неминуемо ще загуби войната.

Путин си го прецакаха неговите служби. 

Когато имаш страх казваш това което искат да чуят, а не истината.

Погледни видеото с Наришкин и Путин. Човека заекваше, най-вероятно осъзнаваше каква глупост го карат да направи.

Хамериканците може да са всякакви ама докладите ма ЦРУ винаги са били обективни и критични дори към себе си.

После каза, че не върви по план

преди 4 минути, BANKATA написа:

Погледни видеото с Наришкин и Путин. Човека заекваше, най-вероятно осъзнаваше каква глупост го карат да направи.

Гледах го. Стори ми се, че Путлер е луд за връзване. Ся Наришкин опра пешкиря, щот Путлер не сере.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Хамериканците може да са всякакви ама докладите ма ЦРУ винаги са били обективни и критични дори към себе си.

Значи, ЦРУ просто излъга целия свят, че в Ирак има химически оръжия? 

Щото, не съм прочела някъде, че са се разкаяли и посипали главата с пепел. нито, че са излъгали.

преди 1 час, A.com написа:

Ето ви един пророк. Може да започвате да гелдате от 03:00. Видеото е от април 2021 г.

Браво! Свалям ти шапка за видеото! Поклон пред Невзоров! :wors:

Е да , руснаците не очакваха, че украинците толкоз са ги зомбирали.Това си е бая объркване. И не очакваха, че Зеленски ще раздаде хиляди оръжия на местните престъпници. Трудно е да освобождаваш зомбита. Робите си искат робията. Точно както и тука в българията.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.