Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, absurt написа:

Като гледам 

Слагай големия диоптър другарко

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, parmobil написа:

Аз говоря глобално, а не за тукашните шофери, които слагат газова.

То верно темата е за войната в Украйна. Но все пак тук спорим български безделници  за неща, дето не разбираме особено.

преди 1 час, badr написа:

Романтик си ти друже, романтик.Как ще те разберат тия хорица?

За тях е естествено, нормално, дори морално оправдано да се разруши поминъка, състоянието, живота на милиони свои и чужди граждани, защото там видиш ли имало някакъв сатрап(и то по сатрап по тяхна оценка) 

Но наказан не е сатрапа, а милиони обикновенни хора включая жени, деца, инвалиди'.

Особенна низост и долнопробие е да наказваш невинни и да ги принуждаваш, те, да търсят сметка някому.

У такива хора не чакай морал, за тях думата "невинен" е просто невнятна смесица от букви.

Защо някой трябва да  отговаря какви ги върши Путин, че на това отгоре и да понася твърде сериозни щети.

Как въобще може да се представя като легитимна цел критично влошаване на жизнения стандарт  на  цели народи? 

Очевидно от това има полза само западния елит.А какво да се каже за "юнаците", които подрепят подобни дивотии?

И познай кои са тия:Радулчовци, Мирковци и прочее интелектуални колоси, които същия елит ги брои за тълпа, която манипулира благодарение на споменатите им вече колосални заложби. 

Абе, айде вземете се изяснете първо, Путин диктатор който фалшифицира избори и управлява такава огромна държава без подкрепата на гражданите си е или демократично избран от руснаците. Пък тогава да говорим. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

И аз подкрепям санкциите. Да, това е единственият начин Русия да се отърве от западните компании, да се стегне и да заработи като велика сила. Тяхните си олигарси да разберат, че англо саксите никога няма да ги приемат за свои и руснаците да им онодат майките на "световните" лидери. И това ще стане и ще бъде много интересно и весело.

Другарю, май забравяте че това вече се е случвало :giggle1: И завърши позорно. Послествията още се виждат. На теб сигурно много ти е харесвал СССР де, да видим догодина ще заминеш ли за този мечтан от теб свободен рай, или ще хвалиш колко велика е Россия... ама от ЕС. 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

И защо да забравя? 

Ми 15 на сто бензин ...

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Абе, айде вземете се изяснете първо, Путин диктатор който фалшифицира избори и управлява такава огромна държава без подкрепата на гражданите си е или демократично избран от руснаците. Пък тогава да говорим. 

Другарю, май забравяте че това вече се е случвало :giggle1: И завърши позорно. Послествията още се виждат. На теб сигурно много ти е харесвал СССР де, да видим догодина ще заминеш ли за този мечтан от теб свободен рай, или ще хвалиш колко велика е Россия... ама от ЕС. 

Кое се е случило вече? След разпада на СССР местните руски олигарси си мислеха, че ще ги пуснат на голямата господарска маса, приеха капитализма като висшо верую и допуснаха да си дадат гъ...на американците. Е сега се събудиха и решиха квото решиха.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Слагай големия диоптър другарко

Няма нужда, пишлегарю, от далече се виждаш.

преди 13 минути, Coco1 написа:

Някой искал ли ти е услугите

Това не е услуга.   Ти си вредоносен за всички.   Толкова ти е акъла.  Ще те покажа и на Бойко Борисов. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Аз съм бил в Афганистан, колега. 

Е, значи толкоз ти е акъла.

Знаеш ли какво се случи със съветската армия в Афганистан ?

Хем тогава и Украйна се биеше на страната на Русия. И всички други бивши републики.

Не само че загубиха войната, ами и Съветския съюз се разпадна.

Населението на Афганистан е толкова, колкото е и населението на Украйна.

Ако си офицер, навярно си бягал от час.

А какво се случи с американската армия, колега, в същия този Афганистан, в който си бил ?

Колко оръжие оставихте в ръцете на талибаните ?

Хем целия свят беше на ваша страна.

Мислете бе !

То не боли

преди 1 минута, attj написа:

Това не е услуга.   Ти си вредоносен за всички.   Толкова ти е акъла.  Ще те покажа и на Бойко Борисов. 

Изтанцувай го ако можеш, това е твойта песен Заминаваш за Расия

преди 13 минути, tonit1968 написа:

Ми 15 на сто бензин ...

Кое се е случило вече? След разпада на СССР местните руски олигарси си мислеха, че ще ги пуснат на голямата господарска маса, приеха капитализма като висшо верую и допуснаха да си дадат гъ...на американците. Е сега се събудиха и решиха квото решиха.

Ми баш за разпада на СССР ти говоря. Ама преди него. Като е толкова яко без злите западни компании, що така завърши ? 

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Е, значи толкоз ти е акъла.

Само чугун е друго няма.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Колко оръжие оставихте в ръцете на талибаните ?

На шише гроздова е вече и в момента пътува навсякъде и е бил всякакъв

Вие не мислите бе !

За да окупира Путлер Украйна, трябва САЩ да я нападнат от другата страна.

Путлер вече загуби войната и Господ да слезе на земята не може да го извади от калта

Ми не е. И ако тръгне да губи тая война, кой ще го спре да използва ядрено оръжие? Ти ли, колега?

преди 18 минути, NewRedDragon написа:

Каена дори като ги юркам (а то това е постоянно) гори толкова. Какво ме бърка?

Ми като за форум нищо не те бърка. Тука сме всички най-най. Олигарси, професори и въобще върха на сладоледа. А всъщност форумите умряха преди доста години. Тука се въртим десетина кратуни. Спор, спор голямата работа. 

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Ми не е. И ако тръгне да губи тая война, кой ще го спре да използва ядрено оръжие? Ти ли, колега?

Войната я загуби още от ден първи - обади му се да включва ракетите.

преди 1 минута, insec написа:

Войната я загуби още от ден първи - обади му се да включва ракетите.

Не му знам телефона , отворко. Иначе с удоволствие. 

току-що, tonit1968 написа:

Иначе с удоволствие. 

мерси, че си призна - да живее гроздовата.

преди 38 минути, tonit1968 написа:

Я на петела му свършиха думичките.

Ха-ха Алекс и икономика, смях в залата, 20 години спестяване за да си купи апартамент в Одеса, живеейки като собака (по негови думи) как нищий в пропадналата Канада и САЩ, всичките му родственици включително родителите живеят в "отпадъчната" Европа, а он зарабатывать деньги на пропаганда.

Туко-що съобщиха че руски дрон е паднал в центъра на Загреб.Специалист по ХР ТВ каза че Нато направо е проспал това без да реагира като е прелетел 3 натовски държави.

преди 5 минути, tonit1968 написа:

И ако тръгне да губи тая война, кой ще го спре да използва ядрено оръжие?

Той вече я загуби, колега. А нещо не виждам да е пуснал ракетите. Само свети маслото на ръководството на Пета Служба, задето го били дезинформирали за отношението на украинското население.

преди 2 минути, insec написа:

мерси, че си призна - да живее гроздовата.

Ми кво, такива хлебарки като тебе как се унищожават? О да , хлебарките ще оцелеят и при ядрен взрив. 

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Той вече я загуби, колега. А нещо не виждам да е пуснал ракетите. Само свети маслото на ръководството на Пета Служба, задето го били дезинформирали за отношението на украинското население.

Аз не виждам загуба. Виждам, че руснаците бавно и методично си изпълняват задачите. Въпрос на гледна точка.

току-що, tonit1968 написа:

Ми кво, такива хлебарки като тебе как се унищожават? О да , хлебарките ще оцелеят и при ядрен взрив. 

язък - и последния коз в ръкава се оказа неефективен.

преди 10 минути, tonit1968 написа:

Ми като за форум нищо не те бърка. Тука сме всички най-най. Олигарси, професори и въобще върха на сладоледа. А всъщност форумите умряха преди доста години. Тука се въртим десетина кратуни. Спор, спор голямата работа. 

Абе кратуно червена - трети Каен ми е от както съм в бг. А ти никога няма да бъдеш "най". Ще си един обиновен плъх, като копейкин

току-що, insec написа:

язък - и последния коз в ръкава се оказа неефективен.

Нищо, като останат само хлебарките, ще почнат да се изяждат една друга. Така че съм спокоен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.