Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, insec написа:

аз па с нетърпение очаквам как ру-Z-наците ще си направят айфон със собствени средства - технологичните резили от тях са просто уникални.

Работя с руснаци и знам на какво са възможни. 

Същата простотия като в България. Държавата спонсорира фирми на олигарси, те прибират парите както ние еврофондовете и резултата е плачевен. Държавните руски фирми са пълна скръб, раздута администрация, лявата ръка не знае какво прави дясната. При частните положението е нормално и си изпипват продуктите като хората.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, insec написа:

В Белия дом щеще да има случаи на починали от смях.

Мда, сигурно, много ориганална мисъл, показваща много познания за свта, който те обкръжава.

Направо можеш да се цаниш за експерт в някое студио.

Странно как се е стигнало някога до Кубинската криза, сигурно Кенеди просто се е забавлявал?

преди 14 минути, ivottoshev написа:

На теб ли, или на новините по Канал 1

И на двете.

Противоречие ли видя ?

Чугунения путлеризъм най напред засяга зрението, аз ви казах.

преди 1 минута, andiay написа:

Странно как се е стигнало някога до Кубинската криза, сигурно Кенеди просто се е забавлявал?

Някога, когато руzнаците имаха армия. С тия газки днес верно ли си мислиш, че ще сплашат щатите - експерте?

преди 2 минути, andiay написа:

Странно как се е стигнало някога до Кубинската криза

По интересно е, дали знаеш какво се е случило с Хрусчов след карибската криза ?

Мисля ви казах, че на Путлер песента му е изпята.

Никой няма да му прости загубата на войната с Украйна.

току-що, Реджеп Иведик написа:

И на двете.

Противоречие ли видя ?

Чугунения путлеризъм най напред засяга зрението, аз ви казах.

Реджепе, не те ли е срам бе пръв боецо межди бойците за правда?

Вече има българи в Киев, начело им е някакъв еколог, а ти, възпитаника на военно училище, водиш битката пред компа.

Страшилище си!

преди 4 минути, andiay написа:

И каква връзка има това с тезата ми, че Путин бе притиснат до ъгъла и нямаше друг изход пред нрго, освен да играе "ва банк".

Путин сам си се вкара в ъгъла. И аз ти казах, защо. Защото ако Русия беше нормална президентска република, щеше да си изкара двата мандата до 2008г. и чао. Но ти си великия умник и надменен философ, на който ако се противопоставиш с друго мнение започва да става хлъзгав като риба.

преди 9 минути, andiay написа:

какво би станало, ако Мексико тръбяха, че искат разполагането на руски военни бази за защита на територията им?

Няма ако. Мексико никога няма да бъде подлога на руZНАЦИстите. Какво стана с Куба, а? Защо Путлер си затвори базата Лурдес 2002г., а? Колко варианта избираш за да се аргументираш за причината за затварянето ѝ?

преди 13 минути, andiay написа:

Това, че се отказах да водя безсмислен диалог с хора, които сами са си поставили капаци около очите, не означава, че се правя на "ощипан" или че с нещо сте оборили тезата ми.

Нямаш аргументи и така ти изнася. Клишета сър, просто клишета! :lol6:

току-що, Реджеп Иведик написа:

По интересно е, дали знаеш какво се е случило с Хрусчов след карибската криза ?

Мисля ви казах, че на Путлер песента му е изпята.

Никой няма да му прости загубата на войната с Украйна.

А ти знаеш ли, че ако пияницата Хрусчов не е проявил разум, то днес нямаше да можеш да водиш онлайн войната си?

преди 2 минути, insec написа:

Някога, когато руzнаците имаха армия. С тия газки днес верно ли си мислиш, че ще сплашат щатите - експерте?

Иди го кажи това на Байдън, че нещо не иска да се включи пряко на страната на Украйна.

А пък и Русия и Украйна не са където е Мексико, експерте.

преди 5 минути, insec написа:

Виж това и тога си помисли пак. Дори тъпите хамериканци се насират. От 13,10 мин.

За разлика от Русия, САЩ са заобиколени с приятели. (Мексико и Канада).

преди 3 минути, hjhj написа:

Виж това и тога си помисли пак. Дори тъпите хамериканци се насират. От 13,10 мин.

След войната с Украйна на руснаците им остава един гол червен бутон с който да плашат.

Американците не се насират, на обикновения американец му е през ***. Американската вътрешна политика не е постоянно всяване на страх от руснаците.

преди 3 минути, andiay написа:

А ти знаеш ли, че ако пияницата Хрусчов не е проявил разум, то днес нямаше да можеш да водиш онлайн войната си?

Е и?

п.п. до сега даваше примери с Мексико - сега пък се обясняваш, че Мексико не било, където е Украйна. Още някоя блестяща мисъл, с която да се самозакопаеш в нищоказването?

преди 4 минути, hjhj написа:

Виж това и тога си помисли пак.

Ти виж, че селяните с тракторите закопаха армията на твоя идол.

преди 3 минути, hjhj написа:

Аз само от Путин съм видял - вижте каква пушка направихме!

Другите тъпчат на едно място и само преглъщат?

преди 2 минути, BANKATA написа:

За разлика от Русия, САЩ са заобиколени с приятели. (Мексико и Канада).

Не прави мръсно на комшиите.

Касапина Путлер се обосра.

преди 16 минути, insec написа:

Поредният неграмотен, който идея няма нито от времето, когато избухна Кубинската криза, нито от причините, нито защо американците клекнаха и си позатвориха хипопотамската уста. Чети я тая история, че си бос като филиповски циганин.

преди 6 минути, insec написа:

Ти виж, че селяните с тракторите закопаха армията на твоя идол.

Хе, ще гледаме сеир, чугунените путлеристи как един по един идват в чувство.

Може да залагаме в какъв ред ще се осъзнаят.

Мене ако питаш, Москва в синьо и жълто да я видят боядисана, пак ще твърдят, че сичко е по план.

преди 1 минута, absurt написа:

Поредният неграмотен, който идея няма нито от времето, когато избухна Кубинската криза, нито от причините, нито защо американците клекнаха и си позатвориха хипопотамската уста. Чети я тая история, че си бос като филиповски циганин.

па-па

Може да е анимация на 1 човек

преди 3 часа, bigiadri написа:

Стига с тази мантра -цензура. По А1 мога да гледам три  руски канала/вкл.  Первий/ и три  украински.

от руски до руски има разлика аз искам RT

преди 4 минути, absurt написа:

Защо обиждаш @Филипов

преди 2 минути, absurt написа:

...

като подсмърчаш нищо не ти се разбира - успокой се малко, направи две- три дълбоки вдишвания и пак пробвай

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Мене ако питаш, Москва в синьо и жълто да я видят боядисана, пак ще твърдят, че сичко е по план.

любоф ли бе да я опишеш

:lol6::lol6::lol6: великата руZка армия в действие

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Защо обиждаш @Филипов

Ох, русокоске, колко пъти ти казах, че нито мисленето, нито четенето с разбиране, ти се отдават? Че незнанието на елементарни неща ти е "специалитет", никой не се съмнява.

Филиповци е цигански квартал.

току-що, Coco1 написа:

Само Сергеев гледа RT

и белгийската мида

преди 1 минута, Coco1 написа:

Само Сергеев гледа RT

сергеев не е обикновен човек

има връзки навсякъде

а където няма ще направи 

купувал е олио под 2 лв на литър

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.