Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:lol6:

275552234_972548153367895_5098622980156844260_n.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, insec написа:

неутралното червено, като говориш за зрение - да забелязваш, че срещаш възражение единствено от страна на антипутинистите? Случаеност? 😉

Инсекте, въобще не ме интересува, кой ме харесва и кой не ме харесва, нито пък кой как интерпретира думите ми в собствената си глава.

Ще ти го потретя, дано най-накрая схванеш - разбирам защо Путин постъпи така и на негово място бих направил почти същото, както разбирам и действията на американците и на тяхно място бих постъпил не почти, а буквално по същия начин.

Както казах, можеш да ми слагаш какъвто искаш цвят, но това няма да промени факта, че аз съм бил антикомунист по времето, когато тази дума е била изпълнена със смисъл, понесъл съм си последствията от това и мога да го докажа.

Хайде сега, тези които се определяте като "антипутинисти", направете нещо реално, което да изпълни със смисъл тази думичка, без страх от последствията за самите вас.

Или като военния експерт Реджеп, антипутинизма ви е валиден само пред компа и далеч от самия Путин.

Дали ще го направиш?

Абсурд!

Защо?

Просто защото това не е характерно за нито един инсект.

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Не вярвам на клипчетата, които се качват и от двете страни. А колкото чуждото нашествие - не виждам така нещата. Аз виждам по-силна държава да налага нейното виждане за демокрация на чуждия народ. Също както в Либия, Сирия, Ирак...

Странно как след като и двете нашествия не одобравяш, но си толкова зает на всеки да отговаряш "ама американците", че не ти остана време и една дума против руската такава да напишеш, а и заплахата за останалата част от Европа. 

преди 17 минути, absurt написа:

Русокоске, ти да не стана фенка на Простокиро- ей, тъй, полека и по разпореждане на тате ти? Бива ли такива тъпотии да сипеш, а уж нещо с историята си добре, с архивите.......

За географията да не говорим- тяхната държава заема малко по- малко от половината Европа. Какво по- нормално да искат земята им да им принадлежи без да е заплашена? А, любимите ти кравари, какво общо имат с Европа, че не се сещам? Дали пък, САЩ не се е оказал изведнъж в Европа, а аз да не съм забелязала?

Само ми дефинирай, коя е "тяхната" земя, че да не се окаже, че и ти смяташ суверенни и независими държави да са "техни", защото са били част от Русия преди години. 

Краварите коя европейска държава са завладели, кое европейско правителство са свалили и сложили свое ? 

Понеже тука има много разбирачи, който явно имат много повече информация за войната в Украйна от всички разузнавателни служби в света, та да ви питам как щяхте да реагирате ако сащ бяха нападнали Украйна?

Не подкрепям Русия и нейните действия или бездействия. Не подкрепям и Украйна просто защото не знам цялата истина. Малко са хората в света, който имат достъп до цялата картина, ако изключим разбирачите от тук.

И още нещо да ви питам, ако дядо ви байдън се насере, дали тичате да го чистите с език?

преди 3 минути, N1K17Y написа:

"техни", защото са били част от Русия преди години.

То и македония е наша, ама ние сме балъци та ги търпим. Досега трябваше да сме ги научили на ред, ама не ни дават защото сме мижитурки.

преди 7 минути, hjhj написа:

То и македония е наша, ама ние сме балъци та ги търпим. Досега трябваше да сме ги научили на ред, ама не ни дават защото сме мижитурки.

Гласувай за Копейката, той ти обещава, че ще превземе Македония и ще стане наша.

Цитат

как щяхте да реагирате ако сащ бяха нападнали Украйна?

По същия начин. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

По същия начин

Много ме съмнява. Ако по същия начин имаш предвид "Давайте братя хамериканци" ще ти повярвам.

преди 1 минута, hjhj написа:

Много ме съмнява. Ако по същия начин имаш предвид "Давайте братя хамериканци" ще ти повярвам.

Нищо чудно, когато само братска русия и братушки са ти в главата, всеки който не ти споделя простотията трябва да е от вражеския отбор. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Нищо чудно, когато само братска русия и братушки са ти в главата, всеки който не ти споделя простотията трябва да е от вражеския отбор. 

Простотията е при тебе и го доказваш със всеки един пост. Май живееш само и само за да пишеш глупости из форумите. На мен ми е през едно място твоето мнение.

преди 9 минути, N1K17Y написа:

По същия начин. 

САЩ и С. Арабия всекидневно бомбардират Йемен.

Те нямат сили дори да плачат. Умиращите деца на Йемен.

Не виждам да си с профилна снимка с йеменското знаме...

преди 24 минути, hjhj написа:

Понеже тука има много разбирачи, който явно имат много повече информация за войната в Украйна от всички разузнавателни служби в света, та да ви питам как щяхте да реагирате ако сащ бяха нападнали Украйна?

Не подкрепям Русия и нейните действия или бездействия. Не подкрепям и Украйна просто защото не знам цялата истина. Малко са хората в света, който имат достъп до цялата картина, ако изключим разбирачите от тук.

И още нещо да ви питам, ако дядо ви байдън се насере, дали тичате да го чистите с език?

И защо да я напада?

преди 10 минути, hjhj написа:

Простотията е при тебе и го доказваш със всеки един пост. Май живееш само и само за да пишеш глупости из форумите. На мен ми е през едно място твоето мнение.

Пита, пък като му се отговори и се възпали :giggle1:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

САЩ и С. Арабия всекидневно бомбардират Йемен.

Те нямат сили дори да плачат. Умиращите деца на Йемен.

Не виждам да си с профилна снимка с йеменското знаме...

А със снимка на украинското виждаш ли ?  :lol6:

Тоя път счупи тъпомера. 

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Странно как след като и двете нашествия не одобравяш, но си толкова зает на всеки да отговаряш "ама американците", че не ти остана време и една дума против руската такава да напишеш, а и заплахата за останалата част от Европа. 

Това, което не одобрявам са двойните стандарти. Искам каквито санкции се наложат на Русия за нахлуването в Украйна, такива да се наложат и на САЩ за нахлуването в Либия, Ирак, Югославия...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

такива да се наложат и на САЩ за нахлуването в Либия, Ирак, Югославия

Това никога няма да стане. Когато сащ нахлуят някъде това е демокрация. А ако някой друг направи същото като тях тогава това е тероризъм.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

А със снимка на украинското виждаш ли ?  :lol6:

Тоя път счупи тъпомера. 

Не, но виждам с какъв жар и плам защитаваш украинският народ и плюеш по жужето, а не виждам нищо от твоя страна  в защита на йеменският народ и плюнки по С. Арабия и САЩ

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Това, което не одобрявам са двойните стандарти. Искам каквито санкции се наложат на Русия за нахлуването в Украйна, такива да се наложат и на САЩ за нахлуването в Либия, Ирак, Югославия...

В Либия не бяха ли нашите сестри? Които уж били заразили деца със СПИН или каквото там беше?

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Като оставим настрана, че говорим за различни случаи (като това че са цивилни войни например), кой искаш да наложи санкции на САЩ ? САЩ сами да се санкционират ? :lol6: Русия що не ги санкционира ? 

Цитат

Това, което не одобрявам са двойните стандарти.

Но с войните и военните престъпления нямаш проблеми ? 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не, но виждам с какъв жар и плам защитаваш украинският народ и плюеш по жужето, а не виждам нищо от твоя страна  в защита на йеменският народ и плюнки по С. Арабия и САЩ

Посочи ми темата за Йемен и с нетърпение ще я прочета. Най-вече нямам търпение да видя твоите отговори, към всеки който плюе САЩ и ги нарича боклуци, където ти им казваш "ама руснаците що не плюеш?" Тия двойни стандарти харесват ли ти ? :) 

преди 15 минути, hjhj написа:

Това никога няма да стане. Когато сащ нахлуят някъде това е демокрация. А ако някой друг направи същото като тях тогава това е тероризъм.

Естествено. На теб ще ти ли е приятно терористи, шайка шепа фашисти да тормозят страната ти. И тия варвари имат оръжия за масово поразяване, антракс, бомби и ядрени оръжия. Един полет до страната ти не можеш да направиш, без някой да го отвлече от тия региони.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Иракски_биологични_оръжия

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Естествено. На теб ще ти ли е приятно терористи

А посочи ми къде сащ са атакува ли терористи. Не наречените от тях терористи, а истински такива. Ако изключим Осама и неговата компания. В Сърбия имало ли е терористи?. Бомбата в село Трън да не е била за терористи?

Това сигурно е героизъм: 1960-1975 г. - Виетнам, армията, военно-морските сили и военно-въздушните сили участват във войната във Виетнам. Един милион убити в най-дългата война на САЩ, заплахата от страна на САЩ с атомни бомбардировки през 1968 и 1969 г.

преди 1 час, andiay написа:

...

Да направя кое? Да отида в Украйна и да се бия срещу руzнаците ли? Ако това ти е чуденката - ти, като одобряваш Путин, сега в Украйна ли си да трепеш нацисти?

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Като оставим настрана, че говорим за различни случаи (като това че са цивилни войни например), кой искаш да наложи санкции на САЩ ? САЩ сами да се санкционират ? :lol6: Русия що не ги санкционира ? 

Цивилна война? С американски бомби сипещи се по главите на неудобните за САЩ?

Значи понеже САЩ са силни и няма кой да им наложи санкции - могат да правят каквото си искат?  

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Но с войните и военните престъпления нямаш проблеми ? 

Милошевич е военнопрестъпник за това че искаше да запази територията на страната си. За същото нещо Зеленски е герой.

Осъдени за фалшивият предтекст за нападението над Ирак? Кога? Или това не военно престъпление, въпреки избитите хиляди иракчани?

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Посочи ми темата за Йемен и с нетърпение ще я прочета. Най-вече нямам търпение да видя твоите отговори, към всеки който плюе САЩ и ги нарича боклуци, където ти им казваш "ама руснаците що не плюеш?" Тия двойни стандарти харесват ли ти ? :) 

Темата за Йемен би трябвало да присъства по всички медии, наравно с темата за Украйна, ама нещо не я виждам. Питам се се защо ли? Ти имаш ли отговор?

преди 4 минути, hjhj написа:

А посочи ми къде сащ са атакува ли терористи. Не наречените от тях терористи, а истински такива. Ако изключим Осама и неговата компания. В Сърбия имало ли е терористи?. Бомбата в село Трън да не е била за терористи?

В Сърбия не бяха ли сините каски? Защо само САЩ?

преди 54 минути, hjhj написа:

...

Пич - малко ли теми има във форума за простотиите на американците. Да бяхте поне веднъж изкарали наши цитати, как подкрепяме янките в техните зверства. И впрочем - не, не съм съгласен да правим "специална операция" в Македония и да ги освобождаваме от нацистите. С което ти изказване, нали се сещаш как се издаде, че си същия сатрап, като Путин.

преди 3 часа, andiay написа:

И каква връзка има това с тезата ми, че Путин бе притиснат до ъгъла и нямаше друг изход пред нрго, освен да играе "ва банк".

Моята теза е друга - Путин не е с всичкия си, т.е. сам се притиска където му се иска и приказва, заповядва и върши глупости.

преди 3 часа, andiay написа:

И не знам защо, но всички тук се правят на "ощипани" и не желаят да отговорят, какво би станало, ако Мексико тръбяха, че искат разполагането на руски военни бази за защита на територията им?

Ще дадеш ли смислено обяснение защо Мексико биха тръбяли подобно нещо?

Украйна от кога иска друга държава да изградни военна база на нейна територия и защо иска подобно нещо?

В кръга на шегата - ако Мексико реши да си вземе тази част от САЩ, която някога е била тяхна, вероятността мексиканците, живеещи в САЩ сами да наритат мексиканската армия ще е повече от 50% - знаят от къде са дошли, знаят от какво са избягали, знаят какво ги очаква ако Мексико ги освободи.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Меркел? Тя защо изкара 16 години? 

Защото в конституцията на Германия, както и в нашата например, никъде не е упоменато, че човек може да бъде премиер само 1, 2, 3  или N пъти. Също така никъде не е упоменато, че една партия може да управлява страната определен срок от време или N на брой пъти. Ако германците 10 пъти подред избират една и съща партия да ги управлява, то тази партия ще ги управлява. Тази партия ще предложи министър-председател и парламентът ще го избере или не.

В нашата конституция например пише ето това:

Цитат

Чл. 95.
(1) Президентът и вицепрезидентът могат да бъдат преизбрани на същата длъжност само за още един мандат.

-------

Любимият на някой Соловьов(на който му откраднаха вилата в Италия)

Цитат

Свален руски вертолет. Единият пилот е овъглен.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.