Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, Kolev72 написа:

Не може ли малко по спокойно да пишеш?

Като Анди ли да пиша ?

Майтап си правиш.

Не ми отговаря на религиозните убеждения.

Безпристрастието е от Лукаваго.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 43 минути, АСПЕКТ написа:

Да, точно от там. До руската граница. Решили европеиците и американците да донасят оръжия. 

Не, примерно в Одеска област. Където е Румъния, България. Съюзниците на НАТО.

Решили на руската граница да носят оръжия за Украйна. Които оръжия ще се ползват срещу Русия.

Браво! Много умно.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Одеска_област

Пак нещо не си разбрал. Напоследък често ти се случва. Я пак се върни и прочети линка, а после кажи дали не става дума за два отделни града и два отделни удара:

"военна база край Лвов. Тя се намира само на няколко десетки километра от границата с Полша" 

"Град Волноваха, който се намира на север от Мариупол, е бил изтрит от лицето на земята"

преди 1 час, Мойра написа:

Русия удари до границата на Украйна с ЕС и НАТО. Цял град в Донбас е изтрит от лицето на земята

Явно там се намара канала, през който се доставят оръжия за Украйна.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Пак нещо не си разбрал. Напоследък често ти се случва. Я пак се върни и прочети линка, а после кажи дали не става дума за два отделни града и два отделни удара:

"военна база край Лвов. Тя се намира само на няколко десетки километра от границата с Полша" 

"Град Волноваха, който се намира на север от Мариупол, е бил изтрит от лицето на земята"

Да, върнах се и какво?

Русите хаотично и без причина хвърлят ракети във всякакви области на Украйна.

Съвсем скоро без да искат, ще метнат една ракета по натовска държава и ще стане весело.

За тях. Няма да реват за Макдоналдс или за Инстаграм, тоя път

преди 32 минути, miro20 написа:

Пак нищо не си разбрал умньо .

Именно за да покаже абсурдността на тази путинска агресия, украинците показват  сценарий който хората да си представят как подобни европейски столици биха били нападнати по същия начин.

И как биха се почувствали . И да се събудят и видят какъв ужас е това в момента което се случва в Украйна.

Чети описанието към видеото .

Ти нищо не си разбрал, господин Неостър. Повече от ясно е, че този клип е фейк и никой не оспорва целта с която е направен.

Само че и аз повече от ясно съм написал да си имате едно на ум когато гледате клипове с разрушени градове, щото може да се окаже че и те са плод на същото филмово студио.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

ще метнат една ракета по натовска държава и ще стане весело

Според мен, ще си намерят извинение пак.

Касапите колко градове и села заравниха със земята, те си правят ослушки.

Имам чувството, че Украйна са я харизали на Путлер, ама той не може да си я вземе.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Поне имай доблестта да си признаеш че си сгрешил...

За кое да съм сгрешил? В Сталино няма, как да се носят оръжия. Освен руски. И там според твоя кумир, идол Путин има руснаци.  Така ли ги освобождава.

Като зариня цял град с руси. Много умно.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Имам чувството, че Украйна са я харизали на Путлер, ама той не може да си я вземе.

Той не я иска цялата!ще остане част заедно с огромните дългове,тя е харизана на ЕС и САЩ!

преди 1 час, Лудар написа:

Ирак, нападна и превзе суверенна държава. След ВСВ подобни неща не са позволени никому

... и си получи заслуженото през 1991. През 2003 кого нападнаха, та САЩ нахлу и изби хиляди иракчани? Явно все пак нападението над чужди държави не е да "не са позволени никому", а по-точно е да се каже "не са позволени никому освен на САЩ"

преди 1 час, Лудар написа:

Милошевич е осъден военнопрестъпник. Какво е логичното според него, няма никакво значение, както и няма значение, какво е логично според Гьобелс.

По абсолютно същата логика и Зеленски трябва да бъде съден като такъв. От къде накъде ще пречи на ДНР и ЛНР да се отцепят от държавата му?

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Според мен, ще си намерят извинение пак.

Касапите колко градове и села заравниха със земята, те си правят ослушки.

А, недей. Че през 30 те години убиха русите много люде в собствената си държава. Тогава съветска Украйна. Като ги обрече на глад и мизерия.

Сега пък бомбардират русите, руски градове в независима съветска република. Призната от Путин.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Все още има хора на превзетата земя. Затова не може.

Дори да наложи окупационен режим, хората ще протестират всеки ден , както вече има клипове на такива демонстрации в преветите градчета.

Той и Зеленски каза нещо такова в последните си изявления

Че може и да превземат нещо, но това  ще е останала празна земя.

... и си получи заслуженото през 1991. През 2003 кого нападнаха, та САЩ нахлу и изби хиляди иракчани? Явно все пак нападението над чужди държави не е да "не са позволени никому", а по-точно е да се каже "не са позволени никому освен на САЩ"

И коя държава са си анексирали щатите?

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ти нищо не си разбрал, господин Неостър. Повече от ясно е, че този клип е фейк и никой не оспорва целта с която е направен.

Само че и аз повече от ясно съм написал да си имате едно на ум когато гледате клипове с разрушени градове, щото може да се окаже че и те са плод на същото филмово студио.

Пак показа че не знаеш какво е фейк

Чети описанието бре тролчо :)  Описанието на клипа който ТИ СИ цитирал ! 

Познах май че имаш проблем с гугълтранслейт :giggle1:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

По абсолютно същата логика и Зеленски трябва да бъде съден като такъв. От къде накъде ще пречи на ДНР и ЛНР да се отцепят от държавата му?

Трябва да бъде съден, не трябва да бъде съден и ОСЪДЕН са много различни неща. Дори съден и осъден са много различни. Защото съден, но неосъден= невинен.

преди 11 минути, glen написа:

Той не я иска цялата!ще остане част заедно с огромните дългове,тя е харизана на ЕС и САЩ!

Господ най силно се смее, касапите като си правят планове без Зеленски.

преди 2 минути, insec написа:

И коя държава са си анексирали щатите?

А Русия?

преди 2 минути, miro20 написа:

Пак показа че не знаеш какво е фейк

Чети описанието бре тролчо :)  Описанието на клипа който ТИ СИ цитирал ! 

Познах май че имаш проблем с гугълтранслейт :giggle1:

На всички е ясно, че Украинците не са чак толкова тъпи да направят такъв клип с цел да го пробутват като истински.

Също така на всички е ясно, че дори и най-промитят проукраински мозък няма да допусне, че този клип е истински

Аз от своя страна само написах да си имате едно на ум, защото може и другите клипчета, показващи руски бомбардировки да са също толкова истински.

А Русия?

От Кримгейт правят всичко възможно да анексират Украйна - дори с цената на убийства на жени и деца.

п.п. за СССР да не говорим, че там хептем .....

преди 10 минути, АСПЕКТ написа:

Сега пък бомбардират русите, руски градове в независима съветска република. Призната от Путин.

Украински градове. Между русите и украинците има голяма разлика, макар и повечето украинци да говорят на руски. Русите обичат вертикалната йерархия, украинците я презират.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Украински градове. Между русите и украинците има голяма разлика, макар и повечето украинци да говорят на руски. Русите обичат вертикалната йерархия, украинците я презират.

Не всички украинци презират вертикалната йерархия.

преди 2 минути, Мойра написа:

Не всички украинци презират вертикалната йерархия.

Имам предвид като обществен дух.

Иначе да, хора всякакви.

russian-central-bank-decides-not-reopen-stock-market-trading-next-week

Какво стана, Путин не иска ли да изкупи евтините акции и да забогатее ? Сетих се, дава още време на всеки путлерист да си купи рубли, че да забогатее като отоври  борсата. Купувайте докато има, че скоро ще свършат и ще изтървете далаверата. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

russian-central-bank-decides-not-reopen-stock-market-trading-next-week

Какво стана, Путин не иска ли да изкупи евтините акции и да забогатее ? Сетих се, дава още време на всеки путлерист да си купи рубли, че да забогатее като отоври  борсата. Купувайте докато има, че скоро ще свършат и ще изтървете далаверата. 

За какво са му на оня свят ли ще ги осребри.Те ората за това са казали максимум 2 мандата по 4 години и айде по живо и здраво.Задържането по 20-30 години и повече ето до какво довежда -тотално изперкване.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.