Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, БаалБек написа:

Няма какво да добавя за теб освен това!

Snow Dive Snow Day GIF - Snow Dive Snow Snow Day GIFs

:lol6:

И на какво се хилиш? На способностите й, на физиката й? Ти какво можеш и знаеш? Дотук, доказа безапелационно, че общата ти култура е близо до точката на замръзване. А, да, като високоинтелектуална личност, успя да научиш много важни думички- 3 на брой. Постижение е, като виждам колко не те бива в осмислянето на подадена информация. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, БаалБек написа:

Лелееее ти си неспасяем случай. Е няма как да ти обясня, докато не пораснеш и станеш по-зрял. Нормално е мъжете да узряват по-късно. 

Нямаш аргументи срещу мнението ми... и започна с обидите. Това не е признак на особено висока интелигентност от твоя страна.

преди 3 минути, insec написа:

Нали ти казах, че е очевидно.

Е, аз нали се съгласих, че за теб е нормално.

Нали си "insec(t), а се знае отдавна, какво им е зрението.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Филтрирам, да не мислиш че гледам фейковете които се качват тук?

БаалБукащата простотии се хвана за това че Путин бил в президентска република, а Меркел в парламентарна, щото иначе няма как да замаже поредната простотия която избълбука. 

Такаааа. Колко пъти можем да си изберем един и същ премиер? Колко пъти можем да си изберем един и същ президент?

За един приятел питам

преди 50 минути, crazy katon написа:

той ги предупреди да не разширяват агресивния си военен съюз на изток,

Брей, верно ли ? Я дай да говорим с факти обаче, а не с празни приказки. Да направим едно списъче, колко НАТОвски държави (или изобщо) са нападнали Русия и колко държави е нападнала Русия и да смятаме, кой е агресивният ? 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Пропагандата е жестока и от двете страни и на каквито и да е клипчета (независимо дали "про" или "анти") аз не вярвам, защото над 90% от тях са ментета.

Когато обаче по националната ни телевизия, (която откровено е проукраинска) съобщят неудобният за тях факт, че любимците им са закъсали здраво, тогава съм склонен да вярвам че положението на бандеровците наистина не е розово.

Мдаа, фактът че наричаш хората защитаващи независимата си държава от чуждо нашествие "бандеровци" показва колко си безпристрастен и как не вярваш и на двете страни. Какво ли би казвал, когато Османската империя ни напада. 

преди 9 минути, absurt написа:

Пак не схвана, балбукащата. И защото продължаваш да не искаш да се образоваш, си мислиш, че от рууснаците всеки път се очаква неочакваното. Руснаците са последователни в ъв виждането си за мястото на страната си на международната сцена. Били са наясно още когато краварите не са съществували. Но,дипломираната неграмотност няма как да го разбере, след като няма нужните познания. 

Ми това им е проблема. Въобразяват си, че са най-великите на света, половин Европа им принадлежи, а не са нищо повече от бензиностанция с ракети, живееща в 19-ти век. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

БаалБукащата простотии се хвана за това че Путин бил в президентска република, а Меркел в парламентарна,

Можеш ли на баалбукащата да обясниш, какви изборни политически процеси се развиват в президентската република Русия и какви в парламентарната република Германия?

Ясно е, че няма да отговориш. Не си прави труда. Най много за да избегнеш питането ще отговориш с въпрос. Детска му работа. 

преди 47 минути, absurt написа:

Що не влезеш директно в поста ми ...

Където кажеш - там ще ти вляза!

преди 5 минути, andiay написа:

Е, аз нали се съгласих, че за теб е нормално.

Нали си "insec(t), а се знае отдавна, какво им е зрението.

такова, че веднага ти разпознах неутралното червено. 😉

преди 23 минути, БаалБек написа:

Да променя се, защото в Оркия/Русия президентът има огромна власт и влияние и Путлер няма да я отстъпи. 

Това му се казва последователност и устойчивост. Нали е уж млада държава и са само сбирщина/кравари, според русоробите? А при руZНАЦИте всеки път - очаквай неочакваното. 

Явно, няма да престанеш да ме цитираш, но поне започни да го правиш само в един пост, че така е още по-досадно и идиотско.

А, може би дългите постове те затрудняват и ти трябва повече време, за да асимилираш, какво четеш?

ОК, нали искаш кратко, ето ти кратко - Путин е зле прикриващ се диктатор, американският президент е добре прикрит Медведев.

Сега схващаш ли?

преди 11 минути, andiay написа:

Прочети по-горния ми отговор към "insec(t)" и може ако се напънеш да схванеш, че аз цвят нямам, безцветен съм, а и ми е много интересно, дали можеш да дадеш дефиниция, какво е това "цвят".

Във фотографията има един термин - "баланс на бялото", това е настройка на фотоапарата, чрез която се контролират цветовете, които ще се изобразят на снимката. И макар, че се нарича "баланс на бялото", за правилна настройка се ползва нюанс на сивото изложен на съответните светлинни условия, за да се получат реалните цветове.

В черно бялата фотография, също най-важни са нюансите на сивото, защото те пресъздават липсващите цветове.

Точно този "баланс на бялото" при теб и при много други е сгрешен, затова и не виждате реалните цветове.

Баланса на бялото е призмата, чрез която виждате заобикалящия ви свят.

При положение, че не схващаш нещо казано с много думи, как очакваш да схванеш нещо казано с малко?

Добре, добре, разбрах те! Ти си си такъв и в реалния живот. Много общи думи, но малко конкретика. Не се притеснявай. Реалния живот е едно, а животът през призмата на фотоапарата е друг. Разбрах те. Сега разбрах и за мисловния експеримент. Пак ще си общуваме. Е ще се постарая да не те цитирам - по възможност. ;)

преди 57 минути, Pifi Pedolino написа:

По скоро на руснаците не им розово просто не ги виждам в улични боеве.

Нямат хора за влизане в града. Те в Мариупол ги е страх да влязат. И правилно ги е страх. В Киев нямат никакви шансове.

преди 2 минути, insec написа:

такова, че веднага ти разпознах неутралното червено. 😉

Виж по-горе обяснението за цветовете.

Но няма смисъл всъщност, за инсектите цветовете са имагинерно понятие.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат хора за влизане в града. Те в Мариупол ги е страх да влязат. И правилно ги е страх. В Киев нямат никакви шансове.

Шанс - да влязат - имат!
Да излязат „на собствен ход“ - не!

преди 1 минута, БаалБек написа:

Добре, добре, разбрах те! Ти си си такъв и в реалния живот. Много общи думи, но малко конкретика. Не се притеснявай. Реалния живот е едно, а животът през призмата на фотоапарата е друг. Разбрах те. Сега разбрах и за мисловния експеримент. Пак ще си общуваме. Е ще се постарая да не те цитирам - по възможност. ;)

Разбрала, разбрала, колко да си ме разбрала - нищо не си разбрала.

Поне да бе почнала с добрата новина - "няма да те цитирам", не че щях да повярвам, но поне за миг ще се почувствам по-добре.

преди 4 минути, andiay написа:

...

неутралното червено, като говориш за зрение - да забелязваш, че срещаш възражение единствено от страна на антипутинистите? Случаеност? 😉

преди 2 минути, parmobil написа:

Такаааа. Колко пъти можем да си изберем един и същ премиер? Колко пъти можем да си изберем един и същ президент?

За един приятел питам

И какво значение има? Пак колиш и бесиш.

Буш президент 

после

Клинтън президент,

после

на Буш синът му президент

после

на Клинтън жена му се кандидатира за президент

Там нищо гнило ли няма?

преди 7 минути, ivottoshev написа:

И какво значение има?

чугуните няма как да разберете какво значение има - просто въпрос на интелектуални възможности.

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Мдаа, фактът че наричаш хората защитаващи независимата си държава от чуждо нашествие "бандеровци" показва колко си безпристрастен и как не вярваш и на двете страни. Какво ли би казвал, когато Османската империя ни напада. 

Не вярвам на клипчетата, които се качват и от двете страни. А колкото чуждото нашествие - не виждам така нещата. Аз виждам по-силна държава да налага нейното виждане за демокрация на чуждия народ. Също както в Либия, Сирия, Ирак...

преди 30 минути, N1K17Y написа:

Ми това им е проблема. Въобразяват си, че са най-великите на света, половин Европа им принадлежи, а не са нищо повече от бензиностанция с ракети, живееща в 19-ти век. 

Русокоске, ти да не стана фенка на Простокиро- ей, тъй, полека и по разпореждане на тате ти? Бива ли такива тъпотии да сипеш, а уж нещо с историята си добре, с архивите.......

За географията да не говорим- тяхната държава заема малко по- малко от половината Европа. Какво по- нормално да искат земята им да им принадлежи без да е заплашена? А, любимите ти кравари, какво общо имат с Европа, че не се сещам? Дали пък, САЩ не се е оказал изведнъж в Европа, а аз да не съм забелязала?

преди 3 минути, insec написа:

чугуните няма как да разберете какво значение има - просто въпрос на интелектуални възможности.

Хайдееее, появи се още един роднина на авторите на: 

252177882_10227796174716214_1627080303608747612_n.jpg.8f576f6b397efb5bba84c38a104c44a8.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.