Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, M.Николов написа:

Да, намират се твои фейкове и там.

Разбити и разобличени.

Дай пример ? Защото аз освен ваши рашистки фейкове , друго разбито и опровергано не съм видял :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Moriati написа:

сорсопоид

Това какво означава? Да не е нещо свързано с Джордж "Филантропът" Сорос, който е много добър и мил човек, който дава всичките си пари за доброто на човечеството и прави филантропия?

преди 2 минути, miro20 написа:

Дай пример ? Защото аз освен ваши рашистки фейкове , друго разбито и опровергано не съм видял :)

Рашистки фейкове не съществуват. Това си е твой Strawman, който си създал, за да ти е по-лесно да критикуваш и да направиш така, че да изглежда че това, което критикуваш е лошо и ти си прав да го критикуваш.

Примерно, аз в момента мога да излъжа, че президента на Словакия се занимава с трафик на хора. Тогава ще започна да го критикувам за това, което уж прави, без това реално да е вярно. Така ще мога да го критикувам колкото си поискам за това, че е трафикант, без реално той да е трафикант. Това правиш и ти в момента. Измислил си си някаква дума, "рашисти", и я използваш срещу хората, които искаш да критикуваш, но иначе не можеш.

Измислил си си въображаем проблем, който критикуваш и обвиняваш дадени хора, че са го причинили.

преди 2 часа, Moriati написа:

Ай ай ай, сега и на Нумерология го ударихме гойкич, след всичките зради и перемоги идва ред на астрологията и нумерологията...

По- скоро  се мъчи да се пъчи на тема гематрия. От която разбира ,толкова колкото от иудаизма. Ако го попиташ по какъв начин изнамери значението твърдяното от него ,дали по геметрийа ктана /малката ,съкратена гематрия/ или геметрийа гдольа /пълната ,голямата гематрия / ще увисне като непрани гащи в пространството.  За няколкото вида пък трансформации-абсурд. Силата му е да наднича под полите  и перуките на ортодоксите,да ги снима  и да ги представя като всички евреи в Исраел.....

А ръката която подава Али  Хамейни е здравата му, дясната е парализирана след  опит за покушение над същия гойкич, но явно този факт не е удобен за казване в Изсраел....понеже има слухове че е организиран от джуишите ционисти:newspaper: ..

Отдавна има яснота,кой стои зад опита за покушение срещу аятолаха. В първите дни след връщането му от изгнание и след посещението му при аятолах Хомейни ,той отива да се моли и чете  проповед  в джамията Абузар. Бомбата е поставена в един стар касетофон до него. Избухването и му причинява парализа на дясната ръка, а гласните струни и белите дробове възстановява в течение на години.Духовниците които са били наблизо ке кълнат ,че магнетофона се разделил на две и от него изпаднала бележка в която пишело ,че бомбата е подарък на Хамейни от Forqan Group -иранска радикална терористична организация/шиити/,които са привърженици на антиклерикали́зъм-опозиция на официалната религиозна власт ,които искат да изключат властта на аятоласите от социалния обществен живот и управление на държавата.

Та такива ми ти неща гойски, както каах и преди, Изтока е  дело тънко, и не е лъжица за устите на разни пришълци ,там особено такива с комплекси по величие и богоизбраност някаква :whist: :hush:

Той мрази държавата Исраел и исраелтяните /поне според написаното в неговите постове/,макар че от години живее,работи  и се изхранва там. Нещо от рода на "храни куче да те лае

преди 37 минути, M.Николов написа:

Кое е фейк бре, смешльо?

Бягай в темата за Украйна и чети за биолабораториите в Украйна!

4 месеца още чакам доказателствата на Лавров. На Украйна лабораториите са при тези на Садам.

преди 10 минути, FatMan9 написа:

Рашистки фейкове не съществуват.

Да, те са библията и словото и извора... :giggle1:

Макар че е пълно с ежедневни техни лъжи .

Конкретен пример - вчера рашистите отричат тотално  те да са обстрелвали Одеса, днес Захарова признава - да , ние бяхме, ама ме стреляли по военни обекти.

Толкова ли бе трудно да каже още вчера ? Военното командване и информация във всяка държава се осъществява мигновенно и няма как ръководството да не знае на минутата кога и какво са обстреляли, илинай малкото  проверката става за минути.

Та, това са елементарни примери, показващи рашистката пропаганда - първо всичко отричаме, после измисляме  приемливи версии.

Ако не върже версията, измисляме нова, па дори да противоречи на първата.

Прекрасенпример за веригата фейк "истини" всяка от истинна по истинска , са версиите които бълваха за сваления Боинг.

Когато се опровергае, бълват следваща, забравяйки предната :) 

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Украинските въоръжени сили уверено настъпват към Херсон.

Рашистите и колаборантите бягат

Ето на следните карти хубаво е показано кой какъв прогрес прави и кой къде настъпва и кой бяга и кой не бяга:

IMG_20220724_175947.thumb.jpg.dbdc554d7e5a7890067a3dcd55adbb09.jpgIMG_20220724_175921.thumb.jpg.b83ccee8f14718dc60ece894e2c2207b.jpgIMG_20220724_175908.thumb.jpg.3129bdd24dd97d625bdfa955ef8cf5d6.jpgIMG_20220724_175850.thumb.jpg.4978cc10d71baa0442a353505b1a21c8.jpgIMG_20220724_175738.thumb.jpg.dac97dc2641d3c527d1aefce367a4950.jpgIMG_20220724_175804.thumb.jpg.eadabbdadf7ce30230d9cae05a9ea8dc.jpgIMG_20220724_175833.thumb.jpg.7285813e3cc1db9ea81ae335b2e30abd.jpg

преди 2 минути, M.Николов написа:

Ти специално и четири живота да чакаш, файда никаква.

Дай ги да ги видия.

Знам че от вас по този въпрос ще чакам от умрял писмо.

Затова не ви взима на сериозно никой. Като не можеш да си подкрепиш доказателствата с факти, ще ви се присмиват цял живот.

преди 6 минути, miro20 написа:

Конкретен пример - вчера рашистите отричат тотално  те да са обстрелвали Одеса, днес Захарова признава - да , ние бяхме, ама ме стреляли по военни обекти.

Толкова ли бе трудно да каже още вчера ? Военното командване и информация във всяка държава се осъществява мигновенно и няма как ръководството да не знае на минутата кога и какво са обстреляли, илинай малкото  проверката става за минути.

Та, това са елементарни примери, показващи рашистката пропаганда - първо всичко отричаме, после измисляме  приемливи версии.

Прекрасенпример за веригата фейк "истини" всяка от истинна по истинска , са версиите които бълваха за сваления Боинг.

Не са рашисти - няма такова нещо като рашисти - това е твоя измислица.

Какво общо има докладването на информацията? Нали в крайна сметка всичко се докладва?

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Рашистите се обосраха

Явно не си видял картите, затова ще ти ги покажа отново, за втори път, че хубаво да видиш кой какъв прогрес прави, кой настъпва, кой бяга и кой не бяга:

IMG_20220724_175947.thumb.jpg.12ac431c20629fc641c0d84da8336632.jpgIMG_20220724_175833.thumb.jpg.8a6849dca33c28821994257b5d6d58a4.jpgIMG_20220724_175921.thumb.jpg.ce0fa791b4481d861030108100422b92.jpgIMG_20220724_175908.thumb.jpg.e2ba18363759d790ee1114246e9500ea.jpgIMG_20220724_175850.thumb.jpg.11a3bd443afa3b91f4c57d11aa62f051.jpgIMG_20220724_175738.thumb.jpg.71ef945e5574b3d58abb97f3b792d424.jpgIMG_20220724_175804.thumb.jpg.3597692d6b85a991ef784e50d280772f.jpg

преди 4 минути, FatMan9 написа:
преди 12 минути, miro20 написа:

Какво общо има докладването на информацията? Нали в крайна сметка всичко се докладва?

Имам чувството че говоря с повърхностен бот който не може да осмисли две изречения. Прочети няколко пъти какво казвам и пробвай пак.

Не дума по дума, а изразите се анализират и осмислят в съвкупност.

преди 10 часа, miro20 написа:

Нека се срещат и посрещат както си искат.

Важното е че това за което дойде да проси Путлер, именно израелците го взривиха :giggle1:

Казвала съм ти да се подготвяш старателно,когато решиш да ме цитираш и отговаряш.

Остави фейковете ,които цитираш и навика ти да  изопачаваш и информация,ти никога не се намирисвал Изтока и не знаеш нито начина на живот, нито религията, нито нищо.

Първия брак по онези земи е винаги на политическа основа , е някой път има и любов,но важното е да се запазят политическите връзки,парите,бизнеса  и влиянието. Сегашния шейх на ОАЕ,който наследи на престола шейх Ал Нахаян е неговия син. Принца се ожени преди години за  принцеса /сега вече шейха/  Салама бинт Хамдан Ал Нахаян,която е негова братовчедка- дъщеря на чичо му.Сватбата струваше 113 млн долара ,беше построен специален стадион за да побере всичките гости,които бяха докарани с чартъри от всички краища на света.За компенсация ,че младото семейство не можа да се поздрави  и ръкува със всички гости отделно ,изпрати на всеки един от тях кошница с деликатеси и по бутилка шампанско на стойност 2000 долара.Съвсем открито се говореше,че принца е имал невероятна любов с англичанка,докато  е бил студент там. Дамата е помолена учтиво да напусне ОАЕ когато дошло време за сватбата на рода.

Та политиката в онези краища на света  е като брака там -в първия никога няма любов , а само интерес. Другото идва  с времето,досега никой шейх не е умрял само с една жена, а и парите на шейховете им осигуряват най-красивите жени по света за оргии и забавления от всякакъв род.Никой и не се заблуждава ,че там / и не само/,когато се говори за пари,бизнес от порядъка на милиарди ,политика и пр ,НЕ може да има място за сантименти  и чувства. Сурия има двама сериозни поддържници в онзи регион- Иран и Русия. Преди време аятолах Хамейни беше заявил " Няма да дадем по никакъв начин Асад да падне от власт". Че Асад не може да диша и ден без Русия е видно. Неговия режим се крепи на подръжката на Путин.

Освен това ,Русия си трае за набезите на Исраел над територията на Сурия,тогава когато атакува клетките на ливанската Хизбула. Това е негласно споразумение. Асад не може да се справи с тях  и въобще не отразява ударите на Исраел над територията на страната. Иран праща ракети на терористите на Хизбула,която действа на територията на Сурия.Исраел  неведнъж е  предупреждавал , че е   е готов да предприеме военни действия, ако на Хизбула бъдат изпратени химически или други оръжия. Това е политика  и брак по интереси , а не брак по любов,емоции и чувства и всяка страна има отношение към случващото се,но в никакъв случай това не е отношение на Иран към Русия нито пък война или действия на Исраел против Русия ,както елементарно се мъчиш да го изкараш ,драги Мирко.

Вдигни нивото ,всеки път ти казвам, Не лежи на кълката ,че срещу теб седят и лапат мухите идиоти.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Написал съм ти, отиваш в темата за Украйна и четеш.

Има достатъчно материали.

Като твърдиш нещо е редно да си подкрепяш ТИ теорията, а не аз да си търся. 

ПП: Отваряш интернет и четеш. Има достатъчно доказателства че биолабораториите са фейк

преди 39 минути, FatMan9 написа:

Прав си, правилно е да се казват рашистанци.

преди 31 минути, miro20 написа:

Имам чувството че говоря с повърхностен бот който не може да осмисли две изречения. Прочети няколко пъти какво казвам и пробвай пак.

Не дума по дума, а изразите се анализират и осмислят в съвкупност.

А имаш ли чувството, че ти затриха вече всички нови отговори, ако не и всички които някога си писал в хардуербгей. А нищо чудно и да са те нахранили с оня всеизвестен южен плод.

на 22.07.2022 г. в 18:13, Profruit написа:

Изтокът е тънко дело.
Ердоганята му отмъсти по неговия начин. И байрактари йок.

Тънко,за тези които го разбират. Празните лаладжии веднага проличават ,дори по гаменския начин на изказ,който цели да привлече читатели,без да коментира нищо съществено.

В политиката брак по любов няма. Ердоган има за цел да се продават колкото се може повече дронове по една сериозна причина-собственика на фирмата която ги произвежда и печели милиони от сделките е негов зет. Селчук Байрактар се взе със Сюйме Ердоган на пищна сватба с 6000 души гости. Султан Ердоган погази чувствата на дъщеря си ,за която се говореше че била влюбена в джехадист с черна коса  и сини очи и я отведе към джамията за да я бракосъчетае по сметка с една от най-богатите фамилии в Турция.Вместо зестра ,Ердоган даде на свата си договор за изключително право да въоръжава турската армия и сделките бяха за стотици милиони. Отделно като политик Ердоган даде рамо на свата да сключи договори с Полша,Чехия, Украйна /много преди войната/,Катар и пр..дето се вика младите се взеха за да се затвърди правилото ,че всяка една връзка трябва да допринася за допълнителното укрепване на властта на семейния клан или род.

Ердоган е принуден да балансира между НАТО  и Русия.Никога не забравя да компенсира последната и да доказва че  я цени като стратегически партньор-двете държави подписаха договор за закупуването от Турция на руските противоракетни системи S-400. Стойността на договора е ясна.

на 22.07.2022 г. в 18:13, Profruit написа:

Че и как да му дадат, след като се готвят на дуел срещу племето на балхирияедно.

Време е да напуснеш по най-бързия начин тогава държавата и племето при които се изхранваш повече от 20 години.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

А имаш ли чувството, че ти затриха вече всички нови отговори, ако не и всички които някога си писал в хардуербгей. А нищо чудно и да са те нахранили с оня всеизвестен южен плод.

Защо си мислиш че трябва да ме притесняват  комунета които се правят на демократи ? И които трият съвсем стандартни но неудобни коментари и статии на Евгени Михайлов ?

И ти си свидетел на това. Паралелно си седят всякакви обиди и спамове от класически гамени . Това не е модерация  а цензура. Платена цензура.

То дискусия няма как да стане. Бях прав че комунетата от ДеееБъ наистина са озверели от последните си излагации и са впрегнали далеч по масирана цензура де що могат да се докопат.

Забелязах го и във фейса и т.н.

Хардуербг спокойно могат да се преименуват на "чугунбг" :) 

преди 2 часа, valkiria1 написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

Нека се срещат и посрещат както си искат.

Важното е че това за което дойде да проси Путлер, именно израелците го взривиха :giggle1:

Казвала съм ти да се подготвяш старателно,когато решиш да ме цитираш и отговаряш.

Остави фейковете ,които цитираш и навика ти да  изопачаваш и информация

Много пространствени обяснения в което няма нищо лошо , но  пак не виждам с нещо опроверга ли ФАКТА че израел са унищожили фабрика за ирански дронове за които кремълското джудже дойде на крака  в Иран ?

Или ти е навик ей така да започнеш с някакви епитети и плюене :)  Да не те гони болестта на абсуртката ?

преди 39 минути, miro20 написа:

Защо си мислиш че трябва да ме притесняват  комунета които се правят на демократи ? И които трият съвсем стандартни но неудобни коментари и статии на Евгени Михайлов ?

И ти си свидетел на това. Паралелно си седят всякакви обиди и спамове от класически гамени . Това не е модерация  а цензура. Платена цензура.

То дискусия няма как да стане. Бях прав че комунетата от ДеееБъ наистина са озверели от последните си излагации и са впрегнали далеч по масирана цензура де що могат да се докопат.

Забелязах го и във фейса и т.н.

Хардуербг спокойно могат да се преименуват на "чугунбг"

Аз съм ги преименувал вече баш както си требе. Ама и твоето е, като че ли, подходящо попадение.

Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза

Актуално
Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза. Сега Пентагонът внася още 20 HIMARS- далекобойни ракетни установки, в Украйна. Плюс досега внесените 12. Какво се постига с това? Мотивира се Русия да не спира войските си на границите на Донбас и Луганск.

Майтап, майтап, ама на практика целият Запад поработва за Путин. Така излиза. Сега Пентагонът внася още 20 HIMARS- далекобойни ракетни установки, в Украйна. Плюс досега внесените 12. Какво се постига с това? Мотивира се Русия да не спира войските си на границите на Донбас и Луганск. Лавров не закъснея да го артикулира. Сякаш са се наговорили. Западняците застрашават и плашат освен тези региони и самата европейска част на Руската федерация. Така подкрепата за Путин в страната му се увеличи до рекордните 86 процента. Вече и непредубеденият среден европеец разбира, че е логично руските военни да спрат чак на полската граница. Излиза, че Путин получава легитимно оправдание да усвои цялата Украйна. Като акт на самозащита. Заслугата, разбира се, е на западняшката политика. 80 процента от останалия свят го разбра. Само НАТО не вдяна.

Когато великото ръководство на ЕС призовава страните членки да намалят с 15 процента употребата на руски газ – студ и мизерия за населението, масовият европеец неволно почва да се моли Шойгу по-скоро да стигне до полската граница. Белким тормозът приключи наесен. Някак Западът работи ударно на ползу Путину.

Всяка вечер слушам по колониалните телевизии у нас как ненадеждният партньор Газпром не си изпълнявал договорите и спирал газта на европейците. И излиза Путин в някоя свободна медия по света и каже:“. .. ми то Западът ни краде турбините, златото, банковите влогове, налага ни санкции, блокира ни зърното, торовете, редките метали…“ Цялата западняшка политика и пропаганда оправдава Русия… На практика така излиза.

Търчи Байдън в Саудитска Арабия и Ирак да прави близкоизточно НАТО след европейското и тихоокеанското НАТО… Е, какъв е логичният извод? НАТО застрашава всички. Не само Русия. НАТО пали войни. Ако НАТО беше закрит заедно с Варшавския договор, нямаше да има война в Украйна. Нямаше да има война в Сърбия. Нямаше да има война в Ирак. Нямаше да има война в Афганистан. Нямаше да има война в Сирия… И така нататък… Класика на западняшката политика- когато й се противопоставиш с нейните камъни по нейната глава, се получава една справедлива реакция.

И Китай го демонстрира – иска съдебен процес за военните престъпления на Запада в Афганистан, Ирак, Сирия, навсякъде… Тия дни BBC излъчи филм за военните престъпления на британската армия в Афганистан. Избивали невъоръжени цивилни за кеф… Сякаш Путин е подкупил англичаните да наливат вода в мелницата му…

Автор: Милен Милушев

Източник: analizi.eu

--------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------

Голям смях пада 🤣

OZZCgU7.png

Когато великото ръководство на ЕС призовава страните членки да намалят с 15 процента употребата на руски газ – студ и мизерия за населението, масовият европеец неволно почва да се моли Шойгу по-скоро да стигне до полската граница. Белким тормозът приключи наесен. Някак Западът работи ударно на ползу Путину.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.