Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Радвай се народе! Високотехнологичен скрап от Испания тип Леопард е забелязан в степта на юг от река Ингулец.

Sent from my Ericsson R320s via WAP browser.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Утилизираха го преди да се включи в действие? Впечатляваща ефективност.

но от друга страна Путин действа както аз бих постъпил  - праща затворниците на фронта 

„Европа на ръба:“ 70 000 чешки протестиращи наводниха Прага заради енергийната криза

„Те държат ЕС единствено отговорен за европейската икономическа катастрофа и нарастването на сметките за енергия,
настоявайки управляващата коалиция да заеме неутрална позиция по войната в Украйна, за да гарантира, че енергийните доставки от Русия няма да бъдат прекъснати преди зимата.

Протестиращите са възмутени от санкциите на Европейския съюз срещу Русия, които предизвикаха скок на сметките за електричество и предизвикаха криза с разходите за живот. Чехите са уморени от западните санкции срещу Русия, които предизвикаха опустошителна енергийна криза.

Те искат интересите на Чехия преди тези на ЕС и изискват евтин руски газ и неутралитет.

Западните санкции имат обратен ефект и някои европейци осъзнават как техните правителства са пожертвали прехраната си за битката на НАТО срещу Русия в Украйна. Случващото се в Прага може да се разпространи като горски пожар в целия ЕС.

преди 10 минути, glen написа:

„Европа на ръба:“ 70 000 чешки протестиращи наводниха Прага заради енергийната криза

„Те държат ЕС единствено отговорен за европейската икономическа катастрофа и нарастването на сметките за енергия,
настоявайки управляващата коалиция да заеме неутрална позиция по войната в Украйна, за да гарантира, че енергийните доставки от Русия няма да бъдат прекъснати преди зимата.

Протестиращите са възмутени от санкциите на Европейския съюз срещу Русия, които предизвикаха скок на сметките за електричество и предизвикаха криза с разходите за живот. Чехите са уморени от западните санкции срещу Русия, които предизвикаха опустошителна енергийна криза.

Те искат интересите на Чехия преди тези на ЕС и изискват евтин руски газ и неутралитет.

Западните санкции имат обратен ефект и някои европейци осъзнават как техните правителства са пожертвали прехраната си за битката на НАТО срещу Русия в Украйна. Случващото се в Прага може да се разпространи като горски пожар в целия ЕС.

Където има демокрация хората протестират.

в българия сме под американска диктатура протестите са забранени  само с разрешение от кметицата  а тя не разрешава!

преди 6 часа, BANKATA написа:

Украйна нали остана само с пехота още май месец.

Да, и границите им са затворени и никой не им праща оръжие, нали така?

:giggle1:

преди 1 час, maxthon написа:

Утилизираха го преди да се включи в действие? Впечатляваща ефективност.

А дали е дебил автора?

Или само дебили го гледат.

:giggle1:

Kyiv Independent отпечатва малко истина!!
Самоубийствени мисии, малтретиране, физически заплахи: Бойците на Международния легион говорят срещу неправомерното поведение на ръководството

Твърди се, че ръководството на управляваното от разузнаването крило на Международния легион е замесено в различни нарушения, включително злоупотреби, кражби и изпращане на неподготвени войници на безразсъдни мисии.
Един от командирите на поделението и чест обект на оплаквания от войниците е предполагаем бивш член на престъпна организация от Полша, издирван у дома за измама. В подразделението на легиона той участва в координирането на военните операции и логистиката.
Бойците на легиона го обвиняват в злоупотреба с власт, като нарежда на войници да плячкосват магазини, заплашва войници с пистолет и сексуално тормози жените медици на легиона. . .
https://kyivindependent.com/investigations/suicide-missions-abuse-physical-threats-international-legion-fighters-speak-out-against-leaderships-misconduct
на 3.09.2022 г. в 2:16, insec написа:

иваси елемента на разсъждение - ще рече човек, че си комуне 😂

битъл'с....колорадски

тва са основните ,,постулати" в търговията от време оно....

простотия надробиха твоите ора от гей-7...

Г-7 срещу законите на свободния пазар, петролът ще скача

,,„Групировката "Запад" с маниакална упоритост продължава да се бори срещу обективната реалност и законите на свободния пазар. Членовете на Г-7 може да одобрят план за определяне на пределни цени на руския петрол и петролни продукти, което ще предизвика нов ръст на цените на горивата“, отбелязва изданието.

а изданието е.....,,Това пише Wall Street Journal...."

....и изданието е на твои ора....със ,,западни безценности"...

ма карай аС нищо не разбирам....

само да не се окажа ,,врачка"....де фърлих боП за цена от 10 бона за кубик газ...нейде към декември....

ето ти я и статията-

https://www.flagman.bg/article/274650

дано булонската образователна система не те е осакатила до там, че да не можеш да четеш....

Отдавна не бях влизал в гневник, ама като влязох за малко във фейсбук, ми беше предложена статия, в която германски военен се тюхка и плаши, че Русия е напълно способна да отвори втори фронт срещу по-западно разположените от тези в Украйна фашисти. Ммм, коментирайте.

преди 12 часа, parmobil написа:

От хилядите, които пристигнаха, сигурно има 100, 200, 500 златки и николети.

Аз бях на морето. Половината от станцията, до която спях, беше предоставена на украински бежанци. Видях само смачкани жени и деца. Които, представи си, не мърдаха никъде вечер, пазаруваха си от близката бакалия, готвеха си на място (една обикновена кухненска печка и една микровълнова на повече от 30 жени) и постоянно се опитваха да се чуят с близките си. 

Язък ти за годините, че кълвеш на подобни жълтении.

Цялото лято бях в Сл.бряг/аз там си живея през лятото/,мъже украинци не срещах,по плажа бяха само жени с малки деца,възрастни жени и тенейджъри  ,които честно да си кажа бяха доста шумни ,невъзпитани , пияни. Говореше се на руски и разликата е по -мек акцент, по това ги различавах от руснаците/имаше и руснаци/. Това е ,хора всякакви ,но и нашите "селяни" не бяха малко. Много народ на Сланчака ,но повечето бедни .Приятелите ми собственици на хотели и ресторанти ,казват че ги няма англичаните и немците ,евреи и те малко. Румънци много и поляци. Най-доволни от поляците.Комшиите/по апартамент/ украинци НЕ дойдоха ,предполагам че са мобилизирани ,бяха някакви медицински работници,лекари. Руснаците дойдоха за малко. Държаха се някак резервирано ,а през миналите години дори сме излизали вечер,а сега само "здравей/здрасти",или се чувстваха гузни или се надуваха ,не знам . Това е общо взето на Слънчака. И НЕ ЗАВИЖДАЙТЕ на украинците ,измъчени хора с неясно бъдеще.Радвайте се ,че живеете в България .

преди 11 часа, glen написа:

Ако в русия разрешат гласността да НЕ мислиш , че ще са малко? Ботушът ги е затиснал здраво!И си задай въпроса защо путин НЕ мобилизира от моска и ленинград?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Ммм, коментирайте.

Ми няма си хабер немеца, или е на къс повод на Кремъл.

Злобата ти пречи да разсъждаваш, затуй си мислиш, че е нещо умно.

Продължава настъплението на ЗСУ на Херсонското направление.

Херсон се пече !!!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ми няма си хабер немеца, или е на къс повод на Кремъл.

Злобата ти пречи да разсъждаваш, затуй си мислиш, че е нещо умно.

Не съм въобще разсъждавал по въпроса и съответно няма коментар от мен, а само кратко описание на статията и призив умните, или красивите, или и двете да поръсят акъл. Опитал си да предположиш две възможности. Благодаря. Няма да е лошо, ако има и някаква обосновка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.