Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Продължава настъплението на ЗСУ на Херсонското направление.

Пак ли няма да кажеш къде точно? 🤡

преди 1 минута, maxthon написа:

Пак ли няма да кажеш къде точно? 🤡

Трудно му е да сметне с колко милиметра в денонощието се придвижват, пък предвид, че както би изглеждало за някой който го чете...с всяка поредна публикация, като че ли това нападение от все по-...далеч от Херсон започва. Хи-хи-хи!

В Украйна е време за две държави - Бандерия и Казакия     

Ватенките си мислят, че като отричат настъплението на ЗСУ към Херсон, и то изчезва.

Пък бягат бягат бягат бягат бягааааааааааааааааааааааааааааааааатттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!

Bulgaria On Air: Болгарии придется брать кредиты на газ из-за отказа от контракта с "Газпромом"

Болгария совершила ошибку, отказавшись от долгосрочного контракта на поставки газа с "Газпромом". Теперь, чтобы обеспечить себя голубым топливом, стране придется брать кредиты и перекупать у других поставщиков по сути тот же российский газ.

Об этом заявил бывший министр энергетики Болгарии Явор Куюмджиев. "Когда мы сами отказались от контракта, который гарантировал нам поставки и предсказуемость, происходит то, что происходит. Это самая большая глупость, которую можно было сделать - покупать на рынке, когда есть долгосрочный договор с предсказуемыми ценами, - передает слова эксперта Bulgaria On Air. - Рынок сошел с ума, и на практике мы снова покупаем тот же российский газ".

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

https://youtu.be/0Qtjm5XfvZQ

Аз казах ли ви ???

Твоите "военни кореспонденти", предават от местата на събитията  все с графики,бре Реджо...това ли е сега модата ?

Едно време какви военни кореспонденти имаше ?

Не мога да разбера как така припикваш от възторг около украинците,когато  собственият ти народ купува руска газ с 30 % по -скъпа от посредниците ?

Не трябва ли да гледате интереса на страната си преди всичко и тогава всичко останало ?

Я вземи да ми изброиш ползите,които ви донесе САЩ, на вас и на страната ви......

преди 10 минути, valkiria1 написа:

Я вземи да ми изброиш ползите,които ви донесе САЩ

Е как какви - настъпваме към Масква. Червения площад ще го боядиса в нашия трибагреник. И как не виждаш, че "ватенките" БЯГАТ, бяяяяяяяяяяягаааааат, бяяяяяягааааааат!!!

Той не ти ли каза?! 

преди 5 минути, valkiria1 написа:

да ми изброиш ползите,които ви донесе САЩ

Изцяло объркана постановка! Газ от посредници не купува "собствения" (не еврейския) народ, а една клика от агенти на Кремъл ,дошла на власт да съсипе страната ни, пак по заповед от там.Интересът на страната ни , в малко по-дългосрочен план изисква категорична подкрепа на Украйна, алтернативата е Задунайска ССрепублика, перманентна беднотия и безправие-това вече го знаем и няма да го допуснем. Колкото до ползите-само за миг си представи живота без твоя айфон, без дънките, без автоматичната пералня, без супермаркетите и още безброй неща, дошли от Америка. Чуй радия и телевизии , ден и нощ пущат американска музика. Ако те чуе Ариел Шарон, ще се обърне в гроба, за подобна посредствена манипулация... Да не говорим за всички помощи за Израел, дадени от Америка, без които нямаше да има израелска държава!

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Е как какви - настъпваме към Масква. Червения площад ще го боядиса в нашия трибагреник. И как не виждаш, че "ватенките" БЯГАТ, бяяяяяяяяяяягаааааат, бяяяяяягааааааат!!!

Той не ти ли каза?! 

Дядка дай някой линк от тия като за тебе да подкрепиш ватенките :giggle1:

преди 16 минути, valkiria1 написа:

Я вземи да ми изброиш ползите,които ви донесе САЩ, на вас и на страната ви......

Ти нещо май а ?

Нали ми са фукаше, че живееш нашироко в САЩ, докато аз се мъча в България.

Като е толкоз лошо в САЩ, що ми се фукаше, че беше в САЩ а ?

Ко стана ся, да не се премести в Рассия при Путлер.

Ей, такава телефонна измамница си, че няма накъде повече.

преди 16 минути, NEVADA написа:

Интересът на страната ни , в малко по-дългосрочен план изисква категорична подкрепа на Украйна, алтернативата е Задунайска ССрепублика

Това е истината.

Слава Украини !!!

Смерть ворогам !!!

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти нещо май а ?

Ко стана ся, да не се премести в Рассия при Путлер.

Ей, такава телефонна измамница си, че няма накъде повече.

аз казах ли ти

преди 55 минути, NEVADA написа:

Изцяло объркана постановка! Газ от посредници не купува "собствения" (не еврейския) народ, а една клика от агенти на Кремъл ,дошла на власт да съсипе страната ни, пак по заповед от там.

Доколкото знам , Кирчо и сие най-малко могат да бъдат наречени "московски агенти" Те са тези,които купуват газ и петрол от Русия ,чрез посреднически фирми и това ясно е казано от ваши политици.В случая, кой ви мами ,че бойкотира Русия ?Тях с чия помощ ги избрахте-с тази на Русия или САЩ?

алтернативата е Задунайска ССрепублика, перманентна беднотия и безправие

Тази песен ,колко години я пеете?Така или иначе няма да вържете и цъфнете нито като губерния,нито като щат...

Колкото до ползите-само за миг си представи живота без твоя айфон, без дънките, без автоматичната пералня, без супермаркетите и още безброй неща, дошли от Америка. Чуй радия и телевизии , ден и нощ пущат американска музика.

Питах в политически план и то конкретно за България..ако искаш можеш да започнеш от Сърбия...и без това Изтока ви е непонятен...

Ако те чуе Ариел Шарон, ще се обърне в гроба, за подобна посредствена манипулация... Да не говорим за всички помощи за Израел, дадени от Америка, без които нямаше да има израелска държава!

В този дух, е напълно ясно ,че Зеленски не е евреин ..никой евреин няма да се остави да го мотаят,залъгват и ползват като кукла на конци...колкото до помощта е ясно, и не знам защо я споменаваш...въпроса беше за България,какви ги къдриш и къде ги закарваш ?

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти нещо май а ?

Не знам ,какво общо има с това, но щом си рекъл да се измяташ като фурнаджийска лопата...да живея добре и нашироко ..и САЩ не чака газ от Русия...

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Къде съм казала ,че е лошо в САЩ ...питах защо на вас не ви е добре като се пънете да сте със САЩ ? Отговори ми на въпроса, недей като Невада да ми разправяш ,че айфона е най-хубавото което сте видели от САЩ?!..че ще излезе ,че и швейцарците са ви усладили  живота,защото са отгледали кравата Милка.

преди 4 минути, valkiria1 написа:

питах защо на вас не ви е добре като се пънете да сте с него ?

Ние не се пънем да сме със САЩ, ние не щем повече руско робство.

Ти какво предлагаш ?

Няма значение, Слава Украини !!!

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Ние не се пънем да сме със САЩ, ние не щем повече руско робство.

Твоят проблем / и не само/ е че разглеждате историята на парче..като това за губерния на СССР.....не знам дали си наясно,но това е произлязло като предложение от вашия Живков , а не от руснаците? И не знам ,ама защо не си спомняте кой ви бомбардира столицата София, когато загинаха българи , а преразказвате слабоумията на собствените ви политици.....

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти какво предлагаш ?

Да гледате собствения си интерес... или поне  да ви вкара Путин два танка за да станете шенгенци..

преди 12 минути, valkiria1 написа:

Доколкото знам ....

очевидно нищо не знаеш - та я обади това, което знаеш: с какво толкова ти е мил путин и неговата държава? Какъв е този твой зор, непременно да си спазваме старата болшевишко- шумкарска преданост към руZлямистан, дори когато върши такива брутални престъпления?

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Виждаш ли какво пише на това което си постнал..."сценарий" ..не знам дали си наясно,но сценариите винаги са това,което пишат големите, а не малките ......и с Украйна ще стане така....ще се договорят други, а украинеца ще опъва поне още две поколения ,за да живее американеца/ и Валкирия/ още по-добре...

току-що, valkiria1 написа:

......и с Украйна ще МИ СЕ ИСКА ДА стане така....ще се договорят други, а украинеца ще опъва поне още две поколения ,за да живее американеца/ и Валкирия/ още по-добре...

какви богоугодни и правоверни желания имаш само цъ цъ

преди 2 минути, valkiria1 написа:

за да живее американеца/ и Валкирия/ още по-добре...

Вербоваш ме на страната на Путлер ли ?

Виж, момиче младо, не се бъзикай с Реджеп ага.

Търси си други малоумници да омайваш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.