Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Даже не си видял какво пише там..... Но виж опровергано било... Не ми казвай дали е или не. Докажи го.....

Доказано е. Чети по назад.:hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, miro20 написа:

Доказано е. Чети по назад.

Пак ли не прочете в статията за какво става дума? Анализа на снимката на Максар е опроверган? Ще ми се да го видя ако има такова...

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

България какво губи от това ?

Напротив, печелим !

ОК, това е твое мнение. Кажи сега ,какво печелите ?

Какво печели България от войната в Украйна ?!

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Кажи един руски политик, който да заслужава да пие вода от стъпките на Рон Десантис, и ще се запиша в армията на Путлер, честна пионерска.

Реджо, щата в който аз живея е републикански. Аз имам същите убеждения. Наясно съм кой е Рос де Сантис и какво представлява.Тръмп го подкрепяше безусловно. Но "говорим" за вътрешна политика и политик с ориентация да се справя с проблемите в страната , а не извън нея.

В този смисъл потърси някой български политик да го сравниш с де Сантис.....това по те устройва за да се подобри живота ти....понеже нямате българска армия в чиито редици да се включиш.

преди 33 минути, Реджеп Иведик написа:

България какво губи от това ?

Напротив, печелим !

По добре ли беше, когато медицинския отрасъл колеше и бесеше ?

Кажи един руски политик, който да заслужава да пие вода от стъпките на Рон Десантис, и ще се запиша в армията на Путлер, честна пионерска.

Чакаме нещо да ни подарят ли, че да спечелим? При тях и чертежите са с пари. Кой беше Десантис и на къде се е запътил, че трябва да пием вода след него?

"Ще бъда какъвто пожелаеш"

Подробности за "атомния експерт" който обясняваше защо бомбата на територията на АЕЦа която сочи че е изстреляна от руски позиции, всъщност е летяла от украински позиции но се е завъртяла на 180' :giggle1:

Буду всем, кем ты захочешьПодробности из мурманского этапа жизни «эксперта-атомщика» Рената Карчаа, который сопровождал делегацию МАГАТЭ на Запорожской АЭС

преди 1 минута, valkiria1 написа:

В този смисъл потърси някой български политик

То в Европа има само един такъв политик сред тези, които управляват страните си. Веорятно е този месец да станат двама.

преди 8 часа, bigiadri написа:

Радвайте се ,че живеете в България .

Само дето мястото им не е там и в такива бройки, има си тама некви измислени харти и капацитет, що приеха толкоз много хора? Айде да няма "нарушение" на малоумните спогодби и договорчета най-вероятно не е можело да ги върнем всички, но поне 70 процента да ги бяха върнали и директно под строй в лагерите, а не на курорти за наша сметка (да да знам гейовете от евробско плащали, ама къде е и печалбата?) Ако на глава бежанец дават 60 лева трябва да са 100 и 40 в хазната, а то кирливото пути само се натискаше да приема още още като онази картинка с прасето... Ако пък трябва по договор без печалба, строго определен брой и период и само в лагерите.

преди 1 час, miro20 написа:

Правилно си викам че не трябва да ти се обръща внимание на елементарната пропаганда в стил фундаменталистка ислямистка, и че споа с такива е пълна загуба  на време , просто за пореден път го потвърждаваш.

И после ще ми вика че била много обективна и информирана...

Класически промит мозък с  лъжи и рашистка пропаганда. :getout:

Мирчо, да си непрекъснато приповдигнат ,не значи че ти е вдигнат .....ако може изобщо да вденеш какво ти се "казва".

Той само американския атом е мирен  и не е с нагласа да сее смърт....позиционирано  русофобче ,как пък отдалече си личите ей...

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Интересите на ерджеп кой знае кой ги е определил. Има толкова вероятности. Просто проследи паричните потоци, там грешка няма 

А ,че  какво показваха  GPS координатите се знаеше още от началото. Кой мислиш вярва в приказката за внезапен политически удар и  успех ..същата смрад като предишната.

Ясно е,че в момента е  мода да се мрази Русия,ама всички клекнаха да   купуват и плащат в рубли  от нея ..само хайдут простоКиро  се прави на мъченик ,че удържа на напъна, че чак си измисли разговор с Байдън и орязва  общи снимки с него..горе лъснат танцувално , а  отзад гз -му  е като джобче в което прибира парсата от посредниците...

преди 8 минути, valkiria1 написа:

...как пък отдалече си личите ей...

рече сектантката- путинофил :laughing5:

преди 1 час, valkiria1 написа:

Наясно съм кой е Рос де Сантис

Рон Десантис

Не те изпитвам, прост въпрос ти зададох, а ти не го разбра дори.

Не те питам дали знаеш кой е Рон Десантис, а се опитвам да те накарам да се замислиш, какво злато стои от едната страна на кантара и какви л...на от другата.

Та, вербувай ме на страната на Касапите, когато отидеш да ми се хвалиш, че живееш в Касапстан. Може и да фане дикиш.

От Флорида е много лесно да словоблудстваш, колко бели и добри са касапите.

преди 2 часа, miro20 написа:

Правилно си викам че не трябва да ти се обръща внимание на елементарната пропаганда в стил фундаменталистка ислямистка, и че споа с такива е пълна загуба  на време , просто за пореден път го потвърждаваш.

И после ще ми вика че била много обективна и информирана...

Класически промит мозък с  лъжи и рашистка пропаганда. :getout:

Мирчо, да си непрекъснато приповдигнат ,не значи че ти е вдигнат .....ако може изобщо да вденеш какво ти се "казва".

Той само американския атом е мирен  и не е с нагласа да сее смърт....позиционирано  русофобче ,как пък отдалече си личите ей...

Просто показах и доказах че говориш лъжи и фейкове.

Нещо проблем ?  Е да, за мен е удоволствие да изобличавам поредната фейкометка  наблъскана яко с  рашистка пропаганда и лъжи, но за вас определено е проблем . :) 

Не крия че ми е кеф как всеки който ви опровергае някоя лъжа и ви изтипоса излагациите , нивно наричате русофоби .

преди 2 минути, miro20 написа:

Просто показах и доказах

Давай де показвай, че снимката на максар не е с манипулирана дата. В стопфейк такива неща не пише.

преди 39 минути, Реджеп Иведик написа:

Не те питам дали знаеш кой е Рон Десантис, а се опитвам да те накарам да се замислиш, какво злато стои от едната страна на кантара и какви л...на от другата.

Няма смисъл да сравняваш неща в различни сфери на политиката ...

Какво печели България от събитията в Украйна  и какво губи ? -питам трети път и трети път ти отново избутваш въпроса....или сееш оргазми  просто ей така ....

преди 43 минути, Реджеп Иведик написа:

От Флорида е много лесно да словоблудстваш, колко бели и добри са касапите.

Не съм прочела мой пост в който да съм хвалила колко  са бели и добри кои да е касапи...просто питам може ли да степенувате злото,което така или иначе е настъпило по една или друга причина.

Мислиш ли ,че Орбан и Европа които си плащат в рубли не са го направили..или на вас тука украинския оргазъм не ви идва в повече, дори и да седите на студено и да се шашкате пред ценовия шок в магазините ви.

Много хубаво видео Филипов, но да вметна. Атакувайки в много посоки едновременно въоръжените сили на Украйна карат руснаците да гадаят къде украинците ще ударят следващия път. ВСУ постигат постоянна непредвидима бойна ситуация, за да държат руснаците в постоянно напрежение.

А за тези като @vpvelev и други със слаби умове, където пропагандата ги е завладяла: Ако не сте в течение - да ви кажа: - "Русия разгроми Украйна още през месец май, 2022. Това в момента е войната срещу НАТО, която се води с украинско пушечно месо." Опорката мълниеносно е сведена и на вниманието на българската путлер-зомбиада и се преповтаря хиляди пъти в коментари и публикации. Имам, все пак един прост въпрос към "просветените" умнофили - След като САЩ предоставя на СССР ленд лийз за $160 МЛРД. в периода 1942-1945г. - дали и войната в Европа срещу Хитлер е спечелена от САЩ, а не от СССР? със съветско пушечно месо? а?

преди 2 минути, БаалБек написа:

След като САЩ предоставя на СССР ленд лийз за $160 МЛРД. в периода 1942-1945г.

И накрая като се оказва, че за всеки  вид техника предоставеното е около и под 10% от всички бройки използвани от СССР през войната. Тоест останалото е тяхно производство.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Атакувайки в много посоки едновременно

Това руснаците го правят от месец. На името на някой от преди 100 години, да не го търся. Че да се чудят хохлите накъде да закарат резервите. При няколко места просто няма за всички.

преди 12 минути, БаалБек написа:

постоянна непредвидима бойна ситуация

Та чак коментаторите се чудят идиоти ли воюват срещу тях. Май Онуфриенко от завчера.

70 000 на протест в Прага: Най-доброто е за украинците, а за нас по два пуловера

70 000 на протест в Прага: Най-доброто е за украинците, а за нас по два пуловера

https://www.dnes.bg/rusia/2022/09/03/70-000-na-protest-v-praga-nai-dobroto-e-za-ukraincite-a-za-nas-po-dva-pulovera.542465

Нека да си представим следното : русия завладее Украйна  ,установи путински режим и тук някои другари изпадат в дилериум. Минават няколко години и "славните путински орли" решават да правят съвместни маневри със сърбите и в един момент ,когато ние отказали се от НАТО и ЕС по призива на копейкин  си кротуваме ,но путин решава да ни освободи и заедно със сърбите навлизат и атакуват София , бомбандират градовете ни ,сигурно тогава тукашните другарите  въпреки ,че им рушат къщите ,убиват близките им  СЛУЧАЙНО  ги посрещат  с цветя  и целуват . Какво не е възможно ? Как да не е възможно ,това е МЕЧТАТА на русофилите!

преди 21 минути, bigiadri написа:

Нека да си представим следното : русия завладее Украйна  ,установи путински режим и тук някои другари изпадат в дилериум. Минават няколко години и "славните путински орли" решават да правят съвместни маневри със сърбите и в един момент ,когато ние отказали се от НАТО и ЕС по призива на копейкин  си кротуваме ,но путин решава да ни освободи и заедно със сърбите навлизат и атакуват София , бомбандират градовете ни ,сигурно тогава тукашните другарите  въпреки ,че им рушат къщите ,убиват близките им  СЛУЧАЙНО  ги посрещат ги с цветя  и целуват . Какво не е възможно ? Как да не е възможно ,това е МЕЧТАТА на русофилите!

Посочи поне една причина поради която Путин да пожелае да нападне България?

Какво печели България от събитията в Украйна  и какво губи ?

Печели свобода. Русия като се разпадне, кой ще държи ... на нашите ватенки ?

Нищо не губи.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Русия като се разпадне

Да не забрави да навиеш будилника или вече буден сън сънуваш?

преди 12 минути, _Aumi_ написа:

https://www.dnes.bg/rusia/2022/09/03/70-000-na-protest-v-praga-nai-dobroto-e-za-ukraincite-a-za-nas-po-dva-pulovera.542465

от това което видях на няколко места в  Европа само за няколко месеца е огромно количество хора,които разбират какво им се случва с това натрапено им съчувствие към украинците. "На практика ние плащаме и гладуваме заради тях " В Италия ги пускат в заведенията и хотелите само ако докажат наличие на средства да заплатят . Горчив опит след като "страдащите"  намятаха украински знамена на раменете си ,когато се нахранеха в скъпи ресторанти и дойдеше време да плащат сметката. Честно,досега не видях нито един украинец който да заслужава помощ,съчувствие  или уважение-нагли,безпардонни, неуважителни.

Затова зададох въпроса тук-какво печелите и какво губите от войната?

Ясно е,че българите както винаги последни ще се усетят ,че за тях е по-важно да оцелеят те самите ,отколкото да аплодират призивите на Зеленски Европа да плаща заплатите на украинците.....каква наглост ,да заявиш "Изисквам от ЕС  по 5 милиарда месечно ,за да платя на украинците заплатите"......

Някой да отговори, някъде другаде случвало ли се е такова подобно нещо .............мислете ,без да палпирате с възторг гз на зеления наркоман...

преди 22 минути, bigiadri написа:

Нека да си представим следното : .......

....но путин решава да ни освободи и заедно със сърбите навлизат и атакуват София , бомбандират градовете ни ,сигурно тогава тукашните другарите  въпреки ,че им рушат къщите ,убиват близките им  СЛУЧАЙНО  ги посрещат  с цветя  и целуват . Какво не е възможно ? Как да не е възможно ,това е МЕЧТАТА на русофилите!

А сега да си представим следното:

Решават англичани и кравари да бомбардират нашите градове. Не военни цели, а градове! Резултатът - само в София убити над 3000 невинни цивилни. После ние СЛУЧАЙНО им издигаме паметник (не на жертвите а на агресорите)

Ох, чакай. Ти говориш за някаква твоя фантазия, пък аз ти говоря за реални факти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.