Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Попитали известен гадател:

- Кой победи Хитлер?
- Разбира се, Генералисимус Сталин с помощта на гнилия Запад
- А сега кой ще победи във войната в Украйна?
- Зеленски. Пак така!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма значение кой ще спечели изборите. САЩ ще продължат с доставките на оръжие, а Украйна с настъплението, до пълно освобождаване на Херсон, Донбас и Крим.

Там живеят предимно етнически руснаци.   Та бандеровците от какво ще ги освобождават?   Няма ли значение дали са съгласни?   

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Е той на кого е отговорил по същество ?

Ти за едно го засичаш, той с краварите се оправдава

Я кажи за какво ме засече.

За полските МИГ-ове, които били отишли в Украйна ли

За ултиматума от март ли?

За Руско-турската граница ли?

Да продължавам ли?

След провала на всички планирани и хаотични военни стратегии и тактики и техните производни, след безспорната неспособност на руската армия да победи украинската, след провала на руската мобилизация, РФ (Руски Фашисти) постепенно остава с единственото си оръжие срещу Украйна - тероризъм. 

image.png

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягааааааааааааааааааатттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!

Този, който ти дава това инфо се подигравааааааааа с тееееееб. Вече седми месец те прави смешен, а ти, горкото шаранче, не се усещаш :lol6:

преди 38 минути, Реджеп Иведик написа:

САЩ ще продължат с доставките на оръжие, а Украйна с настъплението, до пълно освобождаване на Херсон, Донбас и Крим.

Гледам, вече не боядисваш Кремъл в жълто/синьо, а вече освобождаваш Херсон, Донбас и Крим... Ориентирай се по-навреме за предстоящото...

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз я знам

Украйна переможе

Знаеш, дудуци. Вече седми месец те лъжат че руснаците все бягааааат, и ти седми месец им вярваш. Дори и да приемем че в началото да си се заблудил, ама вече седми месец...

преди 5 часа, Филипов написа:

image.png

преди 19 часа, miro20 написа:

Ми хайде като можеш, дай цитат.

Да, давам фактологията такава каквато е.

Повече от очевидно бе че нямаше много милиардна военна помощ за Украйна ПРЕДИ 24 февруари .

Никой никъде не може да даде пример на използване на хаймерси и др тежка натовска артилерия в първите дни на вторжението .

Нито за военни доставки . Включително и от рашистката пропаганда не може да се намерят такива свидетелства .

Най много с което разполагаха украинците е леко оръжие и малко джавелини. Които бяха възпяти в песни дори заради ефективността им .

И е ФАКТ че запада не предприе никаква  помощ за да не попадне натовско оръжие и системи в руски ръце, АКО украинците се бяха дали почти без бой както очакваха всички.

Едва СЛЕД като отблъснаха рашистите от Киев, едва СЛЕД като видяха че украинците могат да се съпротивляват / а не примерно както Беларус е със смъкнати гащи  и в разпореждане на Путлю/  едва  СЛЕД това започнаха сериозните военни доставки за милиарди .

:hush:

Винаги са ми били смешни фамилиарничищите идиоти . Накрая винаги се окават... идиоти :) 

Пак ще те попитам - идиот ли си?

Цитат

Да тръгна да търся твой стар линк, при положение, че 10 мин. след като публикуваш нещо и го променяш напълно?

И пак не отговори - Свободна Европа обективна медия ли е?

В статията никъде не се говори за тежко въоръжение, а за "изсипване на оръжия"...

Оръжие не са само хаймерси и тежка артилерия...

Оръжие са много други неща...

Щом няма последствия за изданието и автора на статията, то склонен съм да приема за вярно, това което твърди...

И колко пъти да ти казвам, че "Миме" и "Мименце" не е фамилиарничене, опазил ме Господ...

Подигравка е...

Цугцванг?

А  бе седми месец ви лъжат, че за три дена ще превземат Киев и продължавате да им вярвате, та сте тръгнали за заблуди да говорите. :hit:

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Я кажи за какво ме засече.

За полските МИГ-ове, които били отишли в Украйна ли

За ултиматума от март ли?

За Руско-турската граница ли?

Да продължавам ли?

Не бре...

Асланчик се засича сам себе си, ама смята, че засича друг...

Желано версъс реално...

преди 47 минути, Реджеп Иведик написа:

Спри да лъжеш де, и ти почна кат Тошев.

Тоя същия Тошев, на когото нито една конкретна лъжа не си посочил ли?

преди 3 минути, andiay написа:

Спокойно не е... Хлора му дошъл в повече...

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Тоя същия Тошев, на когото нито една конкретна лъжа не си посочил ли?

за момент се обърках, че чета коментар на Миро. 😏 Любопитно ми е само, дали черпите Калин с нещичко за благодарност?

преди 23 минути, andiay написа:

И пак не отговори - Свободна Европа обективна медия ли е?

В статията никъде не се говори за тежко въоръжение, а за "изсипване на оръжия"...

Оръжие не са само хаймерси и тежка артилерия...

Оръжие са много други неща...

Щом няма последствия за изданието и автора на статията, то склонен съм да приема за вярно, това което твърди...

И колко пъти да ти казвам, че "Миме" и "Мименце" не е фамилиарничене, опазил ме Господ...

Подигравка е...

Цугцванг?

Свободна Европа не е обективна медия. Свободна Европа е американски дезинфармационен канал, както съм обяснил в последния си BOMBSHELL отговор на глупостите на @miro20 - ето тук:

Иначе, за да може и потребителите в тази тема да видят, пак ще споделя фактите, доказващи, че Свободна Европа е американски дезинфармационен източник:

screenshot-13.jpg

screenshot-14.jpg

Както се вижда, Свободна Европа не е нито свободна, нито Европейска медия, а американски идеологически пропаганден източник. Разбира се, @miro20 ще отрече това, както прави с всичко, което не съвпада с вижданията му. И като го хвана да лъже, той или ще ме цитира извън контекст, или ще си изтрие или промени мнението, което съм оборил. Той нали затова има ВИП профил - да променя и напасва лъжите си според ситуацията. Миро20 може би е платен пропагандист. Аз лично не виждам друга логика в поведението му, състоящо се от отричане на лесно доказуеми факти, и разпространяване на лесно опровержима информация.

преди 32 минути, insec написа:

за момент се обърках, че чета коментар на Миро. 😏 Любопитно ми е само, дали черпите Калин с нещичко за благодарност?

на 8.10.2022 г. в 13:51, ivottoshev написа:

Ясно. Пак нищо конкретно. За да ме наричаш "лъжец", значи виждаш лъжа от моя страна. Ти обаче такава не посочваш никога.

Приятелю, от мен да знаеш, че не всичко което не ти изнася, или пък на което не можеш да отговориш без това да е в противоречие с разбиранията ти се нарича "лъжа". Понякога (а при теб доста често), проблемът се оказва в "собственият телевизор" 

преди 5 минути, ivottoshev написа:

....

за това миро те води в надпреварата - щото поне се досеща да рече "нямам нито една лъжа казана", а не "не си посочил нито една моя лъжа" 😉 Та подозирам, че сте пълни неблагодарници и даже едно голо мерси не сте казали на Калин.

Тук някои съфорумци им е трудно да схванат - казаците повече не желаят и няма да бъдат в Бандеристан.    Това е ясно още от 2013-2014 година.      НАТО напразно се намесва с пари и оръжие.

преди 15 минути, insec написа:

за това миро те води в надпреварата - щото поне се досеща да рече "нямам нито една лъжа казана", а не "не си посочил нито една моя лъжа" 😉 Та подозирам, че сте пълни неблагодарници и даже едно голо мерси не сте казали на Калин.

Това което съм болднал долу прочете ли?

на 8.10.2022 г. в 13:51, ivottoshev написа:

Ясно. Пак нищо конкретно. За да ме наричаш "лъжец", значи виждаш лъжа от моя страна. Ти обаче такава не посочваш никога.

Приятелю, от мен да знаеш, че не всичко което не ти изнася, или пък на което не можеш да отговориш без това да е в противоречие с разбиранията ти се нарича "лъжа". Понякога (а при теб доста често), проблемът се оказва в "собственият телевизор" 

Някои може ли да обясни какви са тези "заградителни отряди", които ползва РФ (Руските Фашисти)? Четох, че били  хора от тяхната собствена армия, които ще те застрелят, ако тръгнеш да отстъпваш на фронта. Схемата била използвана още по времето на Сталин. Имало ги и днес. Руските затворници, които бяха мобилизирани за фронта в Украйна, в момента са между чука и наковалнята - пред тях е украинската армия, а зад тях - заградителните отряди. Ако настъпват към украинските позиции, ще ги убие врагът, а ако спрат или решат да избягат, ще ги застрелят хора от собствената им армия. За да е сигурно, че стрелбата ще стане факт, има и втора линия на заградителните отряди - тези, които ще убият своите колеги от първата линия, ако онези откажат да стрелят. Така поне пише в /Поглед инфо и РИА Новости/.

преди 2 минути, БаалБек написа:

Някои може ли да обясни какви са тези "заградителни отряди", които ползва РФ (Руските Фашисти)? Четох, че били  хора от тяхната собствена армия, които ще те застрелят, ако тръгнеш да отстъпваш на фронта. Схемата била използвана още по времето на Сталин. Имало ги и днес. Руските затворници, които бяха мобилизирани за фронта в Украйна, в момента са между чука и наковалнята - пред тях е украинската армия, а зад тях - заградителните отряди. Ако настъпват към украинските позиции, ще ги убие врагът, а ако спрат или решат да избягат, ще ги застрелят хора от собствената им армия. За да е сигурно, че стрелбата ще стане факт, има и втора линия на заградителните отряди - тези, които ще убият своите колеги от първата линия, ако онези откажат да стрелят. Така поне пише в /Поглед инфо и РИА Новости/.

Аз от кога разправям че на руснаците им е през х*я за Украйна и не им се мре за такива глупости, ама няколко ватенки тука с пяна на уста ми обясняват друго.

:Dда прати от мобилизираните на фронта е най тъпото на Русия

7 822 смерти российских военных подтверждено по открытым источникам на 21 октября

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.