Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, FatMan9 написа:

Доминират, като грабят и унищожават други народи и държави. Днешното състояние на България е пример за това. Благодарение на американската хегемония, целия Съветски Съюз, който се движеше към утопичен социален ред, беше разложен, за да не постигне този утопичен социален ред, където капитализъм не може а съществува.

Деиндустриализацията и денационализацията банкрутираха държавата ни.

Депопулацията заличават народа ни.

Демокрацията унищожи суверена и независимостта ни.

Колониалната дехуманизация руши обществото като цяло.

Колониална дерационализация дебилизира народа, прави го неспособен да разбере случващото се.

НАТО, което е американски геополитически инструмент, което съм го показал и доказал, ликвидира армията ни.

ЕС (САЩ) премахна суверена ни. Налагат ни санкции БЕЗ ПРИЧИНА с цел да се държи икономиката ни ниско. Това правят и срещу останалата част на света.

Приемането на Еврото ще ликвидира националната ни валута и ще направи невъзможно оправянето на българската икономика, тъй като националната валута вече няма да съществува. България няма да може да има собствена валута, която да е независима от чуждо влияние.

Еврото е просто икономически инструмент, чиято стойност и сила се манипулират, за де се манипулират и икономиките, които се основават на Еврото. Еврото не е по-различно от Долара - и двете са финансови инструменти, обслужващи световната финансова вихрушка.

Виновни са ти американците че търпим корумпирани политици. Няколко пъти съм го писал дори и на теб. Най-големите золуми в българската политика след 1990г. са били направени от политици учили в СССР, и "бивши" комунисти, чиято идеология ужким винаги е била България над всичко.

Ходи питай тези от Плевен защо продължават да избират Румен Гечев за депутат.

Деиндустраилизацията е само в празните ви глави. В момента България с 2 млн. по-малко население произвежда в пъти повече продукция от когато и да било, ама тези неща не ги знаеш понеже си като кон с капаци и не смееш да ги четеш.

Всичките ти постове са клишета от "звездите ми го говорят" без грам съждения в тях.

"Ще загубим националната си валута...."

Ние я загубихме още '97 бре.

И предпочитам някой от чужбина да ми контролира валутата отколкото хора като Румен Гечев.

ПП: в Русия депопулацията е по-голяма от България. 

Тъй че това с американската връзка не минава.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 33 минути, BANKATA написа:

Виновни са ти американците че търпим корумпирани политици.

кво търпи  - то гласува за тях и после вика "хамериканците беших, ни съм аз".

преди 1 час, petie1 написа:

Ми ако ги пишеше в раздел смешки някой можеше и да се навие да ги чете

Кое точно е смешно в публикациите ми.

преди 1 час, BANKATA написа:

Виновни са ти американците че търпим корумпирани политици. Няколко пъти съм го писал дори и на теб. Най-големите золуми в българската политика след 1990г. са били направени от политици учили в СССР, и "бивши" комунисти, чиято идеология ужким винаги е била България над всичко.

Ходи питай тези от Плевен защо продължават да избират Румен Гечев за депутат.

Деиндустраилизацията е само в празните ви глави. В момента България с 2 млн. по-малко население произвежда в пъти повече продукция от когато и да било, ама тези неща не ги знаеш понеже си като кон с капаци и не смееш да ги четеш.

Всичките ти постове са клишета от "звездите ми го говорят" без грам съждения в тях.

"Ще загубим националната си валута...."

Ние я загубихме още '97 бре.

И предпочитам някой от чужбина да ми контролира валутата отколкото хора като Румен Гечев.

ПП: в Русия депопулацията е по-голяма от България. 

Тъй че това с американската връзка не минава.

Да, САЩ са виновни, че търпим корумпирани политици. Недей забравя, че от 1989г. насам политиките в България се решават от САЩ. Политиците и партиите, както и НПО-тата и фондациите около тях, се финансират и контролират от САЩ - включително и медиите, които получават грантове от САЩ. Включително и Свободна Европа, която е само един пример за медия, която се класифицира като обективна и демократична, или нещо такова...

screenshot-13.jpg

screenshot-14.jpg

И пак казвам, това е просто ЕДНА медия. Какво остава за останалите медии като НОВА, БТВ, БНТ, както и всички останали разклонения на американските корпоративни медии - CNN, BBC, NBCNEWS, The Guardian, и всички останали глобални разклонения по света и у нас. Както и глобалната мрежа от НПО-та и фондации.

Сега разбра ли защо Америка е виновна за състоянието на България? Защото България е колонизирана държава, за която политиките се вземат от заед океана.

Дори и самият гибелен план за депопулация, деиндустриализация, денационализация беше направен и наложен от САЩ в България, както и други такива планове бяха наложени в други държави от вече разбития Съветски Съюз:

screenshot-15.jpg

Не, не беше по "молба". Беше по заповед на САЩ, представено уж като по молба на България, която ВЕЧЕ беше колонизирана и под външен контрол.

Колкото се отнася до политиката след 1990г, за която говориш: не, тогава вече нямаше комунисти и социалисти на власт. Социализма беше до 1989г. Всичко лошо след 1999г беше направено от глобалисти и глобалисти, представени за социалисти или комунисти, но не и от истински кумунисти или социалисти.

Не, деиндустриализацията е истинско нещо, не просто фантазия в празна глава. Приватизация и ликвидация се извърши на почти всяко предприятие в България след 1989г. Ликвидацията се извърши с цел рушене на икономиката на България. Все още се извършва ликвидация, което може да го видиш с няколко прости търсения в Гугъл.

Днес, България е денационализирана и деиндустриализирана страна, без суверен, зависима от колониални фактори, с бързо ускоряваща са депопулация, и идваща демографска криза и културна асимилация. Докажи, че не е така!

Да, прав си - в Русия депопулацията вероятно е по-голяма от тази в България. Съкращаването на населението е глобален процедура, не само локална.

преди 33 минути, insec написа:

кво търпи  - то гласува за тях и после вика "хамериканците беших, ни съм аз".

Аз лично не съм гласувал за тях. И за други да гласувам, няма смисъл, тъй като резултатите са вече решени преди цирка с гласуването.

преди 2 часа, miro20 написа:

Няма нищо лошо да си девствен и д анямаш приятелка.

Така е. Вече няма да ти се подигравам за това.

преди 3 часа, miro20 написа:

Виждаш ли как се излагаш  и си личи че бъкел руски не рабзираш.

Не става въпрос въобще до машинално копиране на изречения . А как смислово копира наративите на Хитлер.  Същите опорки, същите обвинения в геноцид над немското , реципрочно, руско население,  как той /Хитлер/ е предприемал всякакви мирни опити за мирно регулиране на конфликтите, как не им е останал никакъв друг избор, освен да предприемат такива стъпки ...

И т.н. и т.н.

Същото което и Путлю говори .

И въобще не става въпрос за "извадено от контекста" . Именно контекста на изказванията са едно  към едно с казаното от Хитлер.

Видя ли как се изложи за пореден път.

Слаба ракия си ...  но подозирам че освен бира не си пил друго за твоите 20-на годинки :)

Ти си този, който не разбира. Ти си този, който слуша само това, което иска да чуе, и игнорира останалите факти, които портиворечат, на това, което искаш да чуеш.

Да, има извършване на геноцид срещу руското население, както и срещу всяко туземно население по света (денационализация на капитала и съзнанието на хората, и депопулация - и двете са easily observable).

Да, войната е правилната постъпка, тъй като друг изход вече нямаше.

Да, Путин искаше с мир да оправи нещата, но не се получи.

В продължение на 8 години опитваха да оправят проблемите с милитаризацията, кланетата, и колонизацията в Украйна, но не се получи. Чашата преля с изискванията украинското прокси да влезе в НАТО, американския военен съюз, което ще позволи на НАТО да разшири геополитическото влияние на САЩ към Русия, което знаеш какво означава.

Провала на Киев за налагане на споразуменията Минск също даде отражение. Както вече съм показал:

Цитат

Russia sent troops into Ukraine on February 24, citing Kiev’s failure to implement the Minsk agreements, designed to give the regions of Donetsk and Lugansk special status within the Ukrainian state. The protocols, brokered by Germany and France, were first signed in 2014. Former Ukrainian president Pyotr Poroshenko has since admitted that Kiev’s main goal was to use the ceasefire to buy time and “create powerful armed forces.”

In February 2022, the Kremlin recognized the Donbass republics as independent states and demanded that Ukraine officially declare itself a neutral country that will never join any Western military bloc. Kiev insists the Russian offensive was completely unprovoked.

Неофициален източник: ТУК. Официалния източник е цензуриран и е достъпен чрез VPN/Proxy.

Влизането на украинското прокси в американския военен съюз, НАТО, ще има лош ефект върху специалния статус - неутралитета - на тези райони. Като цяло, гарантирането на неутралния статус на Украйна също беше сред основните цели на войната.

Защо мислиш, че войната е без причина и че не е трябвало да се случва? Как трябва Путин да реагира при наличието на инфилтрация и идеологическа подривна дейност от страна на Колективния Запад (САЩ)? Какви аргументи имаш против войната?

Цитат

Слаба ракия си ...  но подозирам че освен бира не си пил друго за твоите 20-на годинки

Аз алкохол по принцип не пия. И да искам да пия, няма как, понеже няма пари. Все пак, Ран-Ът беше тук; приватизира, ликвидира, разграби, и се прибра там откъдето го пратиха, нали така беше, ако си спомняш, хаха.

Да, давам фактологията такава каквато е.

Повече от очевидно бе че нямаше много милиардна военна помощ за Украйна ПРЕДИ 24 февруари .

Ахааааа, от "нямаше западно оръжие", минахме на "нямаше многомилиардна доставка". Демек ти си говорел че не е имало огромни доставки, а не че не е имало никакви доставки :lol6:

Аз казах ли ти, че и тази опорка е пробита?

на 20.10.2022 г. в 23:46, ivottoshev написа:

Айдеееее, още една опорка, която от много повтаряне се надяваш да стане истина :lol6:

Я виж какво пише на 27.02.2022

НАТО въоръжава Украйна с противотанкови оръжия и ракети за противовъздушна отбрана

И забележи как почва текста:

"Украинската армия вече е въоръжение с допълнителни хиляди модерни и ефективни оръжия"

Та за кои "първи дни" говориш, след като на третия ден там вече е имало НАТО-вски оръжия?

преди 4 часа, miro20 написа:

Повече от очевидно бе че нямаше много милиардна военна помощ за Украйна ПРЕДИ 24 февруари .

Никой никъде не може да даде пример на използване на хаймерси и др тежка натовска артилерия в първите дни на вторжението .

Нито за военни доставки . Включително и от рашистката пропаганда не може да се намерят такива свидетелства .

Най много с което разполагаха украинците е леко оръжие и малко джавелини. Които бяха възпяти в песни дори заради ефективността им .

И е ФАКТ че запада не предприе никаква  помощ за да не попадне натовско оръжие и системи в руски ръце, АКО украинците се бяха дали почти без бой както очакваха всички.

Едва СЛЕД като отблъснаха рашистите от Киев, едва СЛЕД като видяха че украинците могат да се съпротивляват / а не примерно както Беларус е със смъкнати гащи  и в разпореждане на Путлю/  едва  СЛЕД това започнаха сериозните военни доставки за милиарди .

Това не са факти, а накриво разбрана информация, която е вярно, но представена по объркан начин.

Нямаше военна помощ, тъй като нямаше прокси война. Тъй наречената помощ, която не е помощ, а кредити, е с цел финансиране на изкуствено предизвиканата прокси война. И пак казвам: не са помощи, а кредити.

Да, така е. Тогава нямаше прокси война, и не е било необходимо да се използват такива оръжия.

И това е вярно. Тогава не е имало прокси война, не са били необходими оръжия.

Това не е никакъв факт. Украинската армия е изцяло на издръжката на САЩ, както самия подривник Зеленски казва:

uk-is-dependent-on-us.jpg

1665696985261.jpg

Украинската ария е прокси на американската армия, което всъщност е и НАТО.

Военните доставки започнаха като част от финансирането на прокси войната, която се подготвя и подклажда още от 2014г., както е болезнено очевидно за тези, които не слушат фалшиви новини, могат да мислят, и имат желание на научат истината.

Всеки, който следи събитията и има changelog, знае, че Колективния Запад подготвя тази война още от 2014г, когато САЩ извършиха преврата и сложиха прокси правителство в Украйна. На по-късен етап, целта на това прокси правителство беше да вкара украинското прокси в НАТО, за да може САЩ да разшири геополитическото си влияние към Русия. Вече на няколко пъти ти показах фактическите, истинските причини за войната, но ти така и не пожела да ги коментираш.

us-is-dragging-ukraine-toward-war-with-r

image.jpeg.34197aa48a0cd0d4e1bfa0407072b1aa.jpeg

Това са само някои от фактологиите, които съм изписал. Ти така и не пожела да ги коментираш, защото знаеш, че грешиш и нямаш какво да кажеш по темата.

И отново ще ти кажа за пореден път: "humanitarian aid" и "donations" означава "loans", което означава задлъжняване в полза на кредиторите - САЩ. Това е точно толкова зле колкото може да бъде. Ако беше способен да правиш политически анализи, щеше да разбереш ситуацията.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Това за бившите комунисти е вярно. Тиквоний  е бивш комунист!

преди 2 часа, BANKATA написа:

Точно това е идеята на Валутният борд. Само че Бочко направи всичко възможно да го премахне и да ни вкара в Еврозоната, което на практика ще развърже ръцете на нашите корумпета да правят още по-големи золуми.

преди 7 часа, FatMan9 написа:

Путин като "фашист" и символ на злото

Защо като ?

Касапина Путлер Е фашист и символ на злото.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Касапина Путлер е бивш комунист.

Достойния Президент Зеленски не е бивш комунист.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер Е фашист и символ на злото.

В официално изявление на Израел се казва че Бандера е нацист, избивал евреи.

https://www.bta.bg/bg/news/294060-pozitsiyata-na-ukrainskiya-poslanik-v-berlin-za-natsista-stepan-bandera-predizvi

Цитат

„Твърденията на украинския посланик представляват изопачаване на историческите факти, омаловажаване на Холокоста и обида на тези, които са били избити от Бандера и хората му“, се казва още в съобщението на израелската дипломатическа мисия в Германия.

В Укропия обаче той е национален герой с паметници във всеки по-голям град

Тааааа къде казваше че са фашистите и символите на злото?!?

преди 5 часа, FatMan9 написа:

Те ти го казаха по горе... "съждения в стил звездите ми говорят без грамсъждение в тях" .

:)

Което е характерно и за всички комунета тук с пилешки мозък и "анализи"  като тошефффци, николоффффци

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

Ахааааа, от "нямаше западно оръжие", минахме на "нямаше многомилиардна доставка". Демек ти си говорел че не е имало огромни доставки, а не че не е имало никакви доставки :lol6:

Аз казах ли ти, че и тази опорка е пробита?

на 20.10.2022 г. в 23:46, ivottoshev написа:

Айдеееее, още една опорка, която от много повтаряне се надяваш да стане истина :lol6:

Я виж какво пише на 27.02.2022

НАТО въоръжава Украйна с противотанкови оръжия и ракети за противовъздушна отбрана

И забележи как почва текста:

"Украинската армия вече е въоръжение с допълнителни хиляди модерни и ефективни оръжия"

Та за кои "първи дни" говориш, след като на третия ден там вече е имало НАТО-вски оръжия?

Вече ти цитирах поне два пъти отговора ми - плюеш "свободна европа" че е "осрана медия' , а ми цитираш "е-Бургас " които дори спелчек на текста не си правят ? :) :)

бегай у лево ...

А.. то ти си си там де... :getout:

Относно Израел , я виж как помагат на "злите бандеровци"  :

https://ru.euronews.com/2022/10/13/israel-supplying-intel-to-ukraine-to-combat-the-iran-made-drones-used-by-russia

Цитат

Израиль передает Украине разведданные о российских иранских беспилотниках. Как сообщает New York Times со слов высокопоставленного израильского чиновника, Украине предоставляется "базовая разведывательная информация" об иранских беспилотниках, которые Россия использует для бомбардировок украинских городов. Кроме того, частная израильская компания передает Украине спутниковые снимки позиций российских войск.

И което е по важно , нкъде не се свързва отказа на Израел от доставки на оръжие с Бандера или каквата и да е идеология

https://www.gazeta.ru/army/2022/10/19/15648265.shtml

А най вече с това да не си развалят отношенията с Рашистан и путлю

Освен разузнавателна помощ , предоставят и хуманитарна на "бандеровците дето избивали евреи"

:hush:

Ое едно интервю на израелския посланник в Украйна , обясняващ "червените линии" на Израел и интересите им в Близкия Изток

https://www.rbc.ua/ukr/news/ukrayinska-viyska-mogli-prorvati-kordon-luganskoyi-1664855410.html

Нито дума за бандеровци и категорична подкрепа за Украйна

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 5 часа, FatMan9 написа:

Да, САЩ са виновни, че търпим корумпирани политици. Недей забравя, че от 1989г. насам политиките в България се решават от САЩ. Политиците и партиите, както и НПО-тата и фондациите около тях, се финансират и контролират от САЩ - включително и медиите, които получават грантове от САЩ. Включително и Свободна Европа, която е само един пример за медия, която се класифицира като обективна и демократична, или нещо такова...

screenshot-13.jpg

screenshot-14.jpg

И пак казвам, това е просто ЕДНА медия. Какво остава за останалите медии като НОВА, БТВ, БНТ, както и всички останали разклонения на американските корпоративни медии - CNN, BBC, NBCNEWS, The Guardian, и всички останали глобални разклонения по света и у нас. Както и глобалната мрежа от НПО-та и фондации.

Сега разбра ли защо Америка е виновна за състоянието на България? Защото България е колонизирана държава, за която политиките се вземат от заед океана.

Дори и самият гибелен план за депопулация, деиндустриализация, денационализация беше направен и наложен от САЩ в България, както и други такива планове бяха наложени в други държави от вече разбития Съветски Съюз:

screenshot-15.jpg

Не, не беше по "молба". Беше по заповед на САЩ, представено уж като по молба на България, която ВЕЧЕ беше колонизирана и под външен контрол.

Колкото се отнася до политиката след 1990г, за която говориш: не, тогава вече нямаше комунисти и социалисти на власт. Социализма беше до 1989г. Всичко лошо след 1999г беше направено от глобалисти и глобалисти, представени за социалисти или комунисти, но не и от истински кумунисти или социалисти.

Не, деиндустриализацията е истинско нещо, не просто фантазия в празна глава. Приватизация и ликвидация се извърши на почти всяко предприятие в България след 1989г. Ликвидацията се извърши с цел рушене на икономиката на България. Все още се извършва ликвидация, което може да го видиш с няколко прости търсения в Гугъл.

Днес, България е денационализирана и деиндустриализирана страна, без суверен, зависима от колониални фактори, с бързо ускоряваща са депопулация, и идваща демографска криза и културна асимилация. Докажи, че не е така!

Да, прав си - в Русия депопулацията вероятно е по-голяма от тази в България. Съкращаването на населението е глобален процедура, не само локална.

Аз лично не съм гласувал за тях. И за други да гласувам, няма смисъл, тъй като резултатите са вече решени преди цирка с гласуването.

Така е. Вече няма да ти се подигравам за това.

Запомни ми долните думи че на глупостите ти едва ли ще отговоря повече, че за разлика от всички които защитават и оправдават руските действия в Украйна в темата, ти твориш най-големите фантасмагории.

Характерно за мързеливите и идио**тите е да обвиняват някого друг за своите неуспехи, така им е по-лесно, американци, масони, бог, и т.н.

ПП: ще ти дам и един приятелски съвет, чаршафи от няколко десетки реда никой никога не ги чете.

Да постваш постояно разсъждения и анализи на други хора не говори също добре.

преди 18 минути, BANKATA написа:

Характерно за мързеливите и идио**тите е да обвиняват някого друг за своите неуспехи, така им е по-лесно, американци, масони, бог, и т.н.

Ромчето.

Ама пропускаш, че като му обясниш нещо, после ти казва, че си прост и ти го обяснява с твоите думи.

преди 20 минути, BANKATA написа:

Да постваш постояно разсъждения и анализи на други хора не говори също добре.

Ромчето е същия.

Дебелия поне не претендира, че е чел Параграф22

преди 6 часа, FatMan9 написа:

Че то всичко е смешно в тея чаршафи дет ги пляскаш  но най вече как САЩ ти били криви за всичко а Русия били момина сълза  ама ти поне не мяташ ядрени пиратки кат женския ти вариант:lol6:

Всъщност и на двете не им пука за обикновените хора ей това трябва да го разбереш :) В момента просто наблюдаваме повторение на историята това е всичко :)

преди 11 часа, Moriati написа:

50/50 в рубли и юани

Едните лъжат ,че валутата им е конвертируема ,а другите още повече и взаимно си казват ,че си вярват! Голям цирк. Ама за Китай е важно да се снабдява евтино  със суровини  от смотаните руснаци и за това го правят . Идва времето когато ватенките ще опрат  да искат повече кинти и тогава ще напърдат гърнето. Това винаги се случва с русия. Мизерникът путин закопа русия като я отдели от най-добрия СВЕТОВЕН пазар на Запада.,сега се гърчи като иска да прави например някакъв хъб за газ в Турция ,/ за турците това е добре ,защото този хъб ще обслужва и други/, но след година русия ще бъде напълно отсвирена от ЕС и САЩ.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Точно това е идеята на Валутният борд. Само че Бочко направи всичко възможно да го премахне и да ни вкара в Еврозоната, което на практика ще развърже ръцете на нашите корумпета да правят още по-големи золуми.

Не знам дали си видял, но не отговаряш на Миро, ще трябва да измислиш нещо друго, да защитиш Русия. 

преди 10 часа, miro20 написа:

очевидно бе че нямаше много милиардна военна помощ за Украйна ПРЕДИ 24 февруари .

Разбира се. Ако тогава украинците имаха това въоръжаване каквото имат сега ,тази 60 километрова колона щеше да бъде НАПЪЛНО унищожена .

преди 10 часа, miro20 написа:

Винаги са ми били смешни фамилиарничищите идиоти . Накрая винаги се окават... идиоти

Ромчето

преди 50 минути, BANKATA написа:

На кого казваш така ?

Радул викаше тъй на Анди, щото е голям циганин.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

Не знам дали си видял, но не отговаряш на Миро

Е той на кого е отговорил по същество ?

Ти за едно го засичаш, той с краварите се оправдава

...

Относно Израел , я виж как помагат на "злите бандеровци"  :
...

Израел има тайни уговорки с блатото. Гърбим насралата и разните стражи на брадатия педя-човек, вие се правите на пияни мотики. Вчера събраха няколко компота и сухари пред посолството и обещаха да ги изпратят на гладните в Украйна. Никакви черешови топчета made in Israel.

45 дни от моя живот минаха в Кривой Рог. Ужасен град. 1км широк, 120км дълъг. Планини от 56% отходи на желязни кварцити по границите на града. Газиш червена кал и ръжда. Кремиковци обработваше алжирска и индийска руда 28%. Болшевишка икономика. Японците тогава им предложиха, да изкупят тези планини. Но логичния съветски правешки тюлен категорично отказа.

Остана връзка с една "другарка" от това пребиваване. Днес омъжена за хирург. Постоянно плаче и най-е страх за мъжа си. Той се е превърнал в зомби, защото решава на мига кой ще живее, а кой ще умре. Операции нон-стоп, никакъв отдих, рязко отслабнал.

Но има и по-тъпо. Мой колега от Урал е женен за украинка. Майка му и малкия брат остават в Николаево, а баща му се връща при големия брат на Урал. И двата братя са по линията на фронта един срещу друг. Родителите са разведени и уралците са путиноиди. Да гърмиш срещу майка и брат е сатанинско. На въпрос - коя страна държиш? Мълчание. Втори въпрос - ще заминеш ли на фронта с сина си ( 19г )? Твърдо не, но но-стоп гледа соловьов, а това вече е ясна позиция. Мразел "нормандите". Англосаксите, но все тая: норманди, мапуче, ацтеки. "Така че, завийте на фунийка вашите санкции и  я забийте в аналното си отверстие! Я русский, а не хохол! Жди, очень скоро путин вернет вам Македонию!".

преди 50 минути, bigiadri написа:

... Мизерникът путин закопа русия като я отдели от най-добрия СВЕТОВЕН пазар на Запада.,сега се гърчи като иска да прави например някакъв хъб за газ в Турция ...

Антагонимът между Доброто и Злото не спира. Между Бог и сатаната. Сатаната дава пари, жени, власт, за да може максимално количество хора да загинат, преди Бог да затрие сатаната.  Наполеон, форера, сталин, а днес питон. Нагиздел се с кръст. Поне да се кръсти като православен, но чакай ти от некроман и чекист натъпкан с ботокс. Наскоро празнува рожден ден. Реално на 72 години.

И всяко зло се корени в детството. Справка - психологията.
Майка му забренява, а оплодителя като разбира ги изостава. После се среща с грузин, който я омайва и зминава да живее в Грузия. Тихомълком докарва вова, в бедното грузинско село. На първо време грузинът го приема за син, но с поява на свое дете обръща листото на 180'. И вова бива унижаван и бит.  Майка му го отвежда в Ленинград и го дава за осиновяване на нейни познати загубели две деца от недохранване. вова бива предаден за втори път от родната му майка и това е адски удар за детската психика. Поредният му баща се оказва дебилен сталинист и вова става обект на нов домашен терор. На всичко отгоре не говорил руски, а грузински и се наложило цели две години докато навакса. Затова постъпва в първи клас на 9 години и датата на раждане бива подправена. На 14г разбира, че светът е жесток и за да оцелееш трябва да лъжеш, лъжеш, лъжеш и биеш първи. Записва самбо, но треньора му се оказва евреин и затова вова е снисходителен към евреите. На спортините състезания демонстрира жестокост и непокорност, за което бива изключен от отбора. Негов личен ментор става кварталната улица, а тя е гладна и жестока.

Така се е зародил новия антихрист. Фюрерът две. Хитлер е бил бит до смърт от баща си. Майка му умира от рак, единствения човек, от когото получавал любов, затова след аншлюза превръща гроба й в аристократичен пантеон.

В кариерата си питон е бил безличник, но идва разпада на сесерето и собчак го прикотква в своята мафия. Въртят наркотици и нефт срещу храна, а парите делят между себе си. Следва изгрева при алкажа елцин, но двама чеченци надушват извора и решават, да го дискредитират. Кагебистаът питон усеща заплахата и десйтва. Чеченците излитат, а минути по-късно самолетът гръмва в въздуха. Дошло е време и на приемните родители. Прекалено много знаят и в рамките на седмица и двамата внезапно умират. Грузинът, първия доведен баща тоже. Майка си не пипа, но изгаря всички мостове към нея, защото го е изоставила. Пътят е разчистен и питон съчинява нова балалайка за своя живот.

питон не пие, но пиенето му е проблем. Врътне ли чашка превръща Людмила в спаринг партньор и логичните ритници. На развода след театъра на лицето й с четеше облегчение, че се раздлея завинаги с един деспот. Следва меркантилната кабаева, разни прислужници и секретарки - все дарове от сатаната.

22 години сере в чемоданчики. Параноик, но за 22 години превърна рашка в най-големия чемоданчик. На матрьошките честито, голям праз, че серат на двора ...

https://www.facebook.com/siempredeseada/videos/2046590272207793 

:newspaper:

Добро утро сороспят, гледам делириума пак ви е обхванал ... лаете не лаете, кервана си върви...

преди 2 часа, bigiadri написа:

Едните лъжат ,че валутата им е конвертируема ,а другите още повече и взаимно си казват ,че си вярват! Голям цирк. Ама за Китай е важно да се снабдява евтино  със суровини  от смотаните руснаци и за това го правят . Идва времето когато ватенките ще опрат  да искат повече кинти и тогава ще напърдат гърнето. Това винаги се случва с русия. Мизерникът путин закопа русия като я отдели от най-добрия СВЕТОВЕН пазар на Запада.,сега се гърчи като иска да прави например някакъв хъб за газ в Турция ,/ за турците това е добре ,защото този хъб ще обслужва и други/, но след година русия ще бъде напълно отсвирена от ЕС и САЩ.

Ахам, и като се събуди беше изпотен и с отвити крака нали.... Руския пазар се бил отделил от Световния, тц тц тц.. ей, пак световния, пак всички, пак и пак и пак :D  .. Ба си манталитета за превъзходство и асоцииране на малцината с всички... шизофрения му викат на това ... :newspaper:   То бива паралелна реалност ама вашето минава всякакви медицински граници :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.