Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, andiay написа:

Значи признаваш, че анализите в нея за Бойко Борисов са обективни?

Тук го хвана. А , сега де.😁

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

а руските - обективни ли са

Зависи кои и зависи за какво...

Няма напълно обективни медии никъде по света...

преди 1 минута, nikssi написа:

бягай ти да не те хвана и набутам в тенджУрата:D

преди 1 минута, nikssi написа:
преди 3 минути, andiay написа:

Значи признаваш, че анализите в нея за Бойко Борисов са обективни?

http://smeeh.com/имаш-ли-аквариум/

преди 1 минута, andiay написа:

Зависи кои и зависи за какво...

Няма напълно обективни медии никъде по света...

но някои вярват че руските са 100% вярни

преди 2 минути, nikssi написа:

Най-обективни са украинските медии нали. 🙃

Само полтавската телевизия (на свещи). Друго форумът не признава.

преди 10 минути, nikssi написа:

Тцъ...

Не аз, той сам се хвана, още когато натърти, че цитира сайт свързан със Свободна Европа...

Цугцванг...

преди 7 минути, miro20 написа:

Щом според теб Свободна Европа е обективна медия, то признаваш ли, че анализите в нея за 12 годишно управление на Борисов са точни?

Прост въпрос...

Дали си гей или не, не ме засяга...

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

но някои вярват че руските са 100% вярни

Това мен кво ме касае...

Някои вярват на Туитър, Фейсбук и т.н.

Едни вярват във Христос, други в Мохамед, трети в Яхве и т.н.

Всеки има право да вярва на каквото си иска, стига да не насажда вярата си на друг....

преди 35 минути, nikssi написа:

Най-обективни са украинските медии нали. 🙃 

нито едните - едните ще кажат ние печелим, а другите не , ние печелим - щом още има война, явно никой не печели

преди 3 часа, БаалБек написа:

След провала на всички планирани и хаотични военни стратегии и тактики и техните производни, след безспорната неспособност на руската армия да победи украинската, след провала на руската мобилизация, РФ (Руски Фашисти) постепенно остава с единственото си оръжие срещу Украйна - тероризъм. 

image.png

Това не е тероризъм. Това е декомунизация бе, трол скапан!
Това са централи строени от комунистите в СССР.
Искате декомунизация - получавате декомунизация!
Заедно с паметници на руските войни ще си отидат и руските електроцентрали и жп подстанции!
Путин държи на своята дума.
Так держать! Молодец!

току-що, Без умствен капацитет написа:

нито едните - едните ще кажат ние печелим, а другите не , ние печелим - щом още има война, явно никой не печели

Еж па ти...

Тцъ, тцъ, тцъ...

И туй доживях - смислен коментар от теб...

Само с лека поправка, това че войната продължава също може да е вид "печелене"...

За всички замесени страни...

Победата е друго нещо вече...

И не е задължително да има победител...

преди 1 час, miro20 написа:

дечко, къде видя в цитираното от уикипедията че Свободна  Европа е дезинфАрмационен източник ???

Напротив , това което цитираш, пише :

....that broadcasts and reports news, information, and analysis to countries in Eastern Europe, Central Asia, Caucasus, and the Middle East where it says that "the free flow of information is either banned by government authorities or not fully developed....

т.е. разпространява информация и анализи в държави ... изброените... където свободния поток от информация или е баннат/забранен от държавните органи или не е разит въобще

:hush:

Пак се изложи с машинален копипейст  който дори не разбираш. И не само не разбираш ами сочи противоположното на това което казваш .

Колко пъти да те хващам в такива лъжи и тотално неразбиране ? ?

Свободна Европа е дезинформационен източник. Не е нужно Wikipedia да ми го каже, че да го знам. Има истини, които не са споменати в Wikipedia, че дори има и такива, които се отричат от Wikipedia.

Свободна Европа, както всяка друга либерална медия, се занимава с подривна пропаганда и дезинформация срещу всичко, което не е либерално. Също така, тези "медии" се занимават разпространяване на пропаганда срещу лидери, които не служат на либералните идеолози.

Свободна Европа се занимава с:

• Промотиране на либерализма, което е сред основните елементи на колониалната дехуманизация;
  • Промотиране на неолиберализма;
  • Промотиране на капитализма;
  • Промотиране на западни "ценности";
  • Промотиране на идеи законодателства в полза на глобалистите (това включва и законодателства в полза на денационализацията и депопулацията);

За да изпълни всичко това, Свободна Европа трябва да разпространява политическа агитация в полза на либерални политици и партии, докато използва пропаганда за окарикатуряване и подиграване на неудобни лидери, с цел намаляване на обществената подкрепа за тях и партиите им. Примери за такива политици в България са Костадинов и Сидеров, както и партиите им. В глобален мащаб, то е ясно.

Както ти казах, информацията, която Свободна Европа разпространява, е подривна и деморализираща.

screenshot-22.jpg

Колко пъти трябва да ти показвам какво е подривна дейност, а? Виж червен ред номер 5:

subversion.jpg

subversion-against-russia.jpg

И какъв е проблема да имам "машинален копипейст"? Аз съм си изготвил дигитални документи, където вече имам оформени аргументи и информация по различни политики. Защо всеки път да пиша едно и също нещо, като просто мога да го копирам и поставям? Защо да губя врем и да си износвам клавиатурата" Ти ли ще ми купиш нова клавиатура? Или може би неолибаралната ни държава ще ми даде пари за нова клавиатура? Или може би някоя капиталистическа компания ще ми направи подарък, а?

"Колко пъти да те хващам в такива лъжи и тотално неразбиране ? ?"

Това не е вярно. Точно обратното се случва; аз теб хващам, не ти мен. Досега съм опровергал доста от русофобската ти дезинформация, която е основана на про-Западна пропаганда и лъжи срещу социализма и Съветския Съюз.

Не знам дали си искрен човек, който наистина вярва на тези лъжи. Според мен, ти си платен пропагандист, който знае, че лъже, но въпреки това продължава да лъже, тъй като за това му е платено. Ако не е така, защо имаш ВИП профил, благодарение на което триеш и редактираш мнения които са ти оборени и развенчани?

преди 36 минути, gagodrago написа:

Заедно с паметници на руските войни ще си отидат и руските електроцентрали и жп подстанции!
Так держать! Молодец!

Ама нали бяха братя и щяха да ги спасяват от американските нацисти ? :giggle1:

преди 35 минути, gagodrago написа:

Так держать! Молодец!

както казваш ТРОЛ СКАПАН, що неидеш да се биеш за Русия , а се криеш тук , като страхливо мишле

нали путин си държи на думата, явно не му вярваш щом се криеш

преди 2 часа, dimy написа:

x221022110132-800x420.jpg.pagespeed_ic.m3XWjq4mcJ.webp.e6574a0698df83f811cbc6661988c1aa.webp

Хиената на Европа е готова за делбата на украинската баница

/Поглед.инфо/ Разделянето на Украйна – решен въпрос!?

Ето така, пристигнахме: „Планът за съживяване на Реч Посполита в границите на историческите земи, очевидно, е придобил реална форма още преди началото на руската специална операция на територията на Украйна “, пише полското списание Nizależny Dziennik polityczny , уверено прогнозирайки полското поглъщане на западните райони на бившата Украинска ССР.

Март месец всички ни обяснявахте как Полша щяла да си върне половин Украйна. Ама 6 месеца по-късно хем че не го направи, но е и основният спонсор на оръжие за Украйна. 

Тази статия може да си я разпечатиш на гланцирана хартия и да си избършеш за***ка.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Март месец всички ни обяснявахте как Полша щяла да си върне половин Украйна. Ама 6 месеца по-късно хем че не го направи, но е и основният спонсор на оръжие за Украйна. 

Тази статия може да си я разпечатиш на гланцирана хартия и да си избършеш за***ка.

Ако се замислиш, може и да разбереш, че това все още е един от възможните варианти...

Изключително малко вероятен обаче...

А защо факта, че е основния спонсор на оръжие противоречи на евентуалните й апетити към украински теритотории, само ти си знаеш...

Парадоксално, но точно Русия е "гарант", че това е малко вероятно да се случи...

преди 1 час, gagodrago написа:

ако си отидете и ватенките, на изпроводяк ще ви пуснем день победы 😄

току-що, insec написа:

ако си отидете и ватенките, на изпроводяк ще ви пуснем день победы 😄

А ако си отидат и "'инсектите"....

Направо ми идва да запея "Дано, дано, дано..."

преди 3 минути, andiay написа:

А ако си отидат и "'инсектите"....

Направо ми идва да запея "Дано, дано, дано..."

кат та гледам направо си засвирил 😉

току-що, insec написа:

кат та гледам направо си засвирил 😉

Тцъ...

За разлика от други, знам какво умея и какво не...

Пеенето и свиренето не са сред уменията ми...

Затова в тези области се изявявам само като слушател и зрител...

Но... един инсект вижда света по различен начин от хората...

Тъй че, какво точно гледаш, а още по-малко, какво точно виждаш, аз само мога да гадая...

Ако ме интересуваше де...

Ама не ме интересува...

току-що, andiay написа:

Ама не ме интересува...

личи ти :laughing5:

току-що, insec написа:

личи ти :laughing5:

Че не ме интересува, какво точно виждат инсектите?

Предполагам, не го крия...

Но когато пожелая, мога да се забавлявам дори и с инсекти...

Но за тази цел не ми е нужно да знам, какво виждат...

преди 1 минута, andiay написа:

Предполагам, не го крия...

но пък не те интересува :laughing5:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.