Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, andiay написа:

Е, че ти кво очакваш....

Човечеца досега да не би да е показвал нещо друго освен материали от нета?

Но когато си избрал да се обучаваш от Уики и подобни, няма как да правиш друго...

Да можеше и ти да дадеш нещо "от нета", вместо само празните ти приказки:wors:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

3-ти линк прочети  де, знам че ви убягват детайлите ама чак пък толкова

Що бре? Този, който съм цитирал не е ли твой? Или може би даваш фалшиви линкове, които не трябва да четем?

Гъъъъъърч, плувецо :D

току-що, ivottoshev написа:

Що бре? Този, който съм цитирал не е ли твой? Или може би даваш фалшиви линкове, които не трябва да четем?

Гъъъъъърч, плувецо :D

Не така бе човек ти обричаш на глад децата ми

преди 5 минути, БаалБек написа:
преди 36 минути, andiay написа:

Както казах вече, имам повече от една основателна причина да симпатизирам на САЩ и повече от една основателна или недотам основателна причина да не симпатизирам на Русия....

Ей сега вече те "налазиха" русофилите-комунета. @Moriati, @ivottoshev, @vpvelev, @dimy, @glen

И аз също.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха каза. Пак твоите фантазии

Мои фантазии, или незнание от твоя страна? Я питай стажант-тролът дали го е казвал.

току-що, ivottoshev написа:

Мои фантазии, или незнание от твоя страна? Я питай стажант-тролът дали го е казвал.

Да който не е живял по комунизма не знае какво е дефицит :)

преди 2 минути, kosyo написа:

Не така бе човек ти обричаш на глад децата ми

Ми намери си друга професия. Явно за служител в Тролската централа не ставаш.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми намери си друга професия. Явно за служител в Тролската централа не ставаш.

Че аз ви мразя безплатно - представяш  ли си . Давай де прочети анализа там и ф-та дават дето са в дефицит

преди 2 минути, vpvelev написа:

И аз също.

А Украйна е налазена от САЩ и изглежда сякаш е на Брега на слоновата кост -   Кот д'Ивоар   

преди 4 минути, attj написа:
преди 9 минути, vpvelev написа:

И аз също.

А Украйна е налазена от САЩ и изглежда сякаш е на Брега на слоновата кост -   Кот д'Ивоар 

Относно войната съм за Русия и против САЩ.

П.П. Тоя от Кот д'Ивоар сигурно има една седмица мускулна треска на краката след тоя танц :)

преди 1 минута, kosyo написа:

Да който не е живял по комунизма не знае какво е дефицит :)

Кой дефицит бре? Този ли: гвоздеите за Русия едва ли някой ден ще станат дефицитни

И тази тролска тактика на размиване на главният въпрос е ясна. Много си назад с матерЯла :cool:  Но пък си забавен, Пирончо:goahead: 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Кой дефицит бре? Този ли: гвоздеите за Русия едва ли някой ден ще станат дефицитни

И тази тролска тактика на размиване на главният въпрос е ясна. Много си назад с матерЯла :cool:  Но пък си забавен, Пирончо:goahead: 

https://rcmm.ru/stroitelnye-materialy/57491-ozhidaja-podkreplenija-kak-rynok-krepezha-perezhivaet-trudnosti-momenta.html

преди 2 минути, vpvelev написа:

Всички нормални хора отчитат естествения стремеж към обединение на руските и украинските казаци.  Дошло е време да се поправяг грешките  на лидери на СССР  - Ленин, Сталин, Хрусчов и т.н.

Image

Това аз ли трябва да го влача тук - я да си вършите работата съвестно!

преди 2 минути, kosyo написа:

Това го минахме. Искаш пак да почнеш от начало с излагациите ли? Ми добре, мен няма да ми омръзне да те правя за смях. Тааааа, покажи къде точно пише че в Русия няма пирони :giggle1:

преди 2 минути, attj написа:

Дошло е време да се поправяг грешките  на лидери на СССР  - Ленин, Сталин, Хрусчов и т.н.

Леле, колко неграмотност има, ама се пише, че разбира от политика и история. И това не е случайна грешка от объркване на клавиатурата.

- На российском рынке крепежа постепенно образовался дефицит,

Мелкий крепёж (самые популярные — М5, М6, М8, М10 и так далее) либо вовсе не производится, либо существует в прайс-листах «для галочки»

Да ти кажа това е като едно време - имаше дефицит на банани (тук едно намигане правя че да включите от раз) - особено по време различно от Нова Година

преди 16 минути, vpvelev написа:

За теб поне е ясно. Не шикалкавиш като @andiay.  Ама малко участници във форума ще си кажат. Предполагам, че си против доставките на оръжие за Украйна от западните държави? Ама други дали ще си кажат?

преди 5 минути, БаалБек написа:

Леле, колко неграмотност има, ама се пише, че разбира от политика и история. И това не е случайна грешка от объркване на клавиатурата.

Никита Хрушчов е със заслуги за сегашната драма в Украйна.   Степан Бандера всъщност е ликвидиран по негово нареждане.  Никита е наричан и различно.    

Трофейната руска радиостанция "Азарт", обявена за устройство от шесто поколение за криптирани разговори, работи с американски радиокомпоненти.

radio.png

radio-1.png

Брей тези руснаци какви запад(нали) технологии ползват!

Министърът на отбраната на Франция Себастиан Лекорню обяви, че на Украйна са предадени две батареи ракетна система за противовъздушна отбрана с малък обсег Crotale и две ракетни системи за многократно изстрелване (РСМИ) M270 (очевидно става дума за френската версия на РСМИ M270, за доставката на която се носят слухове). Освен това Франция преведе 200 млн. евро на фонда за подкрепа на Украйна, с които украинското правителство ще може да закупува самостоятелно оръжия от други държави, а освен това обмисля и доставката на други видове оборудване.

@andiay ти одобряваш ли това?

:popcorn2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.