Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И отново никой не противоречи за добива на трупове от находището в Украйна :) Няма как да има дефицит на нещо в майка Русия - това са инсинуации..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 17.11.2022 г. в 20:47, Реджеп Иведик написа:

Ще допуснат украински представители в Полша

Освен ако полската прокуратура не разреши това да се случи, което и е направила. Поради липса на правни основания и противоречие на интересите на следствието. Да пуснеш извършителя сам да си разследва инцидента, който е причинил? Е няма никой на света, който да се съгласи да го направи.

преди 4 минути, kosyo написа:

И отново никой не противоречи за добива на трупове от находището в Украйна :) Няма как да има дефицит на нещо в майка Русия - това са инсинуации..

Да ти имам "оригиналността"....

И ти ли си решил да се хвалиш с глупостта си?

Хм, конкуренцията в тази "надпревара" е доста ожесточена...

Но виждам, че полагаш старание да наваксаш късното си включване...

Дерзай...

В украинското "находище" се "добиват" не само руски трупове...

Но по време на война е нормално подобен "добив" да се разраства...

Що се отнася до патетичния възторг, който предизвиква в теб подобен "добив".... там евентуално психиатрията има какво да каже...

Ти просто се хвалиш с глупостта и лудостта си....

Истинския дефицит е в главата ти и той няма как вече да бъде запълнен...

преди 11 часа, BANKATA написа:

Нали знаеш че Крим не е подарен, а е разменен.

Я ми кажи твоите приятели от Крим, Донбас и Запорожието  имат ли представител в Руският парламент?

3.10.2022 г. — Държавната дума ратифицира  приемане на Донецката и Луганската народни републики, Херсонската и Запорожката област в състава на Федерацията.  А бандеровците искали по военен път да изгонят руснаците от там.   Даже не се извиняват за грешката си с военната си операция АТО.    И така вече 9-та поредна година.   Преобладаващото местно население там е рускоезично и това доколко се отчита и съобразява!?   

преди 8 минути, andiay написа:

Да ти имам "оригиналността"....

И ти ли си решил да се хвалиш с глупостта си?

Хм, конкуренцията в тази "надпревара" е доста ожесточена...

Но виждам, че полагаш старание да наваксаш късното си включване...

Дерзай...

В украинското "находище" се "добиват" не само руски трупове...

Но по време на война е нормално подобен "добив" да се разраства...

Що се отнася до патетичния възторг, който предизвиква в теб подобен "добив".... там евентуално психиатрията има какво да каже...

Ти просто се хвалиш с глупостта и лудостта си....

Истинския дефицит е в главата ти и той няма как вече да бъде запълнен...

FiAQXkWX0AE3UGN?format=jpg&name=900x900

преди 3 минути, kosyo написа:

FiAQXkWX0AE3UGN?format=jpg&name=900x900

Това ли те възбужда?

И тук конкуренция не липсва...

И при дебилните картинки също...

Както ти казах, надпреварата за приза "Дарвин" - кой е по-по-най идиот е силно ожесточена...

Късно се включи, но виждам, че полагаш неимоверни усулия да наваксаш...

току-що, Coco1 написа:

Ромче първенец си 

1395858_1428302377391072_1001532189_n.jpg

Цоцко, или квот си решил да бъдеш днес....

И с тази своя снимка се похвали бре...

Ма  щом та кефи, продължавай...

преди 2 минути, andiay написа:

И с тази своя снимка се похвали бре.

Ромче до там ли те докараха в интерната да не можеш да се разпознаваш. 

Ром-комАнист-чугун :yanim:

преди 4 минути, andiay написа:

Това ли те възбужда?

И вожата не ти работи М 

:yanim:

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'Ð катар намират петрол и само за 35 години, един бедуин я прави най богатата страна в света. в русия намират: петрол, газ, злато, диаманти, платина, цялата менделеева таблица, но бедуин не могат да намерят.'

току-що, Coco1 написа:

Ромче до там ли те докараха в интерната да не можеш да се разпознаваш. 

Ром-комАнист-чугун :yanim:

И вожата не ти работи М 

Цоци...

Хапчетата... забравил си  ги...

Аз не съм ти бре...

На предната страница съм показал кой съм аз...

Това тук си ти бре...

Аз пускам мои снимки, ти пускаш твои...

Що се отнася до "вожата" ми, засега не съм получавал оплаквания...

Сигурно за това и не ме възбуждат подобни снимки...

А защо вас ви възбуждат, нито ми влиза в работата, нито пък ме интересува...

преди 27 минути, andiay написа:

Хапчетата..

Що не ти дават  М

преди 28 минути, andiay написа:

не ме възбуждат

И на мортовеца ти му е минмало времето ромче 

Може да бъде изображение с 1 човек, на открито и текст, който гласи 'kaifolog.ru российская армия особенно страшна когда кончаются патроны'

току-що, Coco1 написа:

Що не ти дават  М

И на мортовеца ти му е минмало времето ромче 

Мда, явно има дефицит на хапчета за теб...

Ма говори си сам, описвай се, показвай снимките си, мисли си, че на тях не си ти, а аз, не ме бърка...

Все пак към такива като теб, нормалните хора трябва да бъдат жалостиви...

Природата достатъчно се е подиграла с вас...

преди 9 минути, andiay написа:

явно има дефицит на хапчета 

За тебе е вечен дефицита. 

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

преди 12 минути, andiay написа:

Природата достатъчно се е подиграла

Защо се е подиграла с теб

току-що, Coco1 написа:

За тебе е вечен дефицита.

Защо се е подиграла с теб

Интересен ли е разговора, който водиш с огледалото?

Просто от любопитство питам...

И с паспорта си се хвалил вече...

Пробвай с гинко, но специално в твоя случай се съмнявам, че ще има ефект, мхм....

Забелязали са подобрена версия на пиронозабивачки доставени от Англия.

И да не кажете че показвам само лоши руски неща. Тук една Лада влачи танк

преди 4 часа, miro20 написа:

Няма стига.

Путлю нахлу най вероломно в Крим

Цитат

Подробности за обира в частен дом в Бургас, извършен от украинци

единственото нахлуване е  на украинци в частен  дом

аз казах ли ви

miro20  БаалБек  Реджеп Иведик

https://petel.bg/Krupen-obir-ot-chasten-dom-v-Burgas--Zadignaha-zlato-i-pari-za-nad-120-hilyadi-leva-__465919

https://nova.bg/news/view/2022/11/21/391075/кражба-на-голяма-сума-пари-от-частен-имот-в-бургас-задържани-са-двама-украинци/

преди 1 час, andiay написа:

На предната страница съм показал кой съм аз...

Аз пускам мои снимки, ти пускаш твои...

То е ясно, че само с това можеш да се похвалиш - снимки. Имаш нужда да си избиваш комплексите тук във форума, защото съм 200 процента сигурна, че една къщичка за птиче не си направил, едно коте не си отгледал, да не говорим за деца. В блок живееш и никога не си се докосвал до майката земя с твоите ръце, защото са заети от фотоапарата. Трева не можеш окоси, дръвче не можеш да посадиш. Пчели правил ли си опит да гледаш? Тотален КОМПЛЕКСАР. Ма карай си, щом си мислиш, че ти е гот. 

преди 13 минути, БаалБек написа:

Трева не можеш окоси, дръвче не можеш да посадиш.

Кося ливади, може и да не са девствени. Това прави ли ме нещо повече?

Ключови оръжия за устойчивостта на Украйна: изобретателност и импровизация. Миналата седмица руската армия атакува енергийната мрежа на Украйна, изстрелвайки ракети на стойност около милиард евро по енергийната инфраструктура на страната – но за всички тези пари крайният резултат беше прекъсване на тока само за един ден. „Ние сме много добре подготвени и мислим незабавно за координиране след ракетни атаки“, заявява Володимир Кудрицки, председател на украинската държавна електрическа компания. „Можем да включим светлините за 80 до 90 процента от украинците в рамките на един ден след нападение – въпреки че трябва да разберете, че това не е точно, защото до голяма степен зависи от естеството на щетите. Отнема още няколко дни след възстановяване на основната доставка, за да се стабилизира напълно системата.“ Този вид нападение, неговият мащаб, върху електрическата мрежа никога не е бил виждан досега в съвременния свят и затова трябва да измислим решения. Нямаме с кого друг да се консултираме, защото просто никой досега не е преживявал нещо дори близко до това“, казва Кудрицки. Украинците сега се шегуват, че прословуто лошите обществени услуги в страната са се подобрили след инвазията на Русия - вместо да чакат седмици за електрически или водопроводни ремонти, нещата се оправят за броени часове, иронизират те. Кудрицки казва, че украинците са се отърсили от изтощителния съветски манталитет, който гласи, че нищо не е възможно, когато се появи проблем. „Открихме, че сме кодирани да бъдем гениални, да импровизираме, да измисляме решения, да използваме това, което е налично и това, което е под ръка“. Чуждестранни експерти, работещи в страната, също подчертават украинската импровизация - и то не само в енергийния сектор. "Където има воля, има и начин. Те правят някои невероятни неща“, казва Тери Тейлър, 75-годишен британски ВИК инженер, който напусна удобното кресло след пенсиониране в Оксфорд, за да пренесе своя десетилетен опит от Азия и Африка в Украйна.  

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Кося ливади, може и да не са девствени. Това прави ли ме нещо повече?

Даунгрейдва те до нивото на амеба...:lol6:

преди 16 минути, БаалБек написа:

но за всички тези пари крайният резултат беше прекъсване на тока само за един ден

Ко речи? (руска пропаганда от официалния канал на Укренерго) То там е като дискотека, ти говориш за един ден.

преди 4 минути, БаалБек написа:

То е ясно, че само с това можеш да се похвалиш - снимки. Имаш нужда да си избиваш комплексите тук във форума, защото съм 200 процента сигурна, че една къщичка за птиче не си направил, едно коте не си отгледал, да не говорим за деца. В блок живееш и никога не си се докосвал до майката земя с твоите ръце, защото са заети от фотоапарата. Трева не можеш окоси, дръвче не можеш да посадиш. Пчели правил ли си опит да гледаш? Тотален КОМПЛЕКСАР. Ма карай си, щом си мислиш, че ти е гот. 

Здравей душице тенекиена...

Ако искаш можем да сравняваме кой от нас двамата, какво е сътворил със собствените си ръце, какво е отгледал и какво е постигнал сам в живота си...

Но...  това наистина би било "избиване на комплекси"...

По снимането се увлякох едва преди 4-5 години и неведнъж ти казах, специално на теб, че нямам претенции във фотографията...

Тотален любител съм, правя просто снимки за спомен....

Тази патетичност за "докосването до майката земя", може да ти върши работа в твоята среда, но не се опитвай да я прокарваш пред мен...

Обстоятелствата в детството ми, принудиха майка ми да стане селскостопански работник, за да може да се грижи за мен и инвалидизирания ми баща...

Колкото селскостопанска работа съм отхвърлил в детството си, толкова няма да можеш да отхвърлиш през целия си останал животец...

Дали ми е харесвало?

Не, но се налагаше и трябваше да го правя...

Още тогава си казах, че трябва така да подредя живота си, че повече да не ми се налага....

Е, успях да го подредя така...

А на който му допада този вид труд, лошо няма, нормално е хората да сме различни и аз уважавам избора на всеки...

Един български интелектуалец бе казал, че човек лесно напуска селото, но селето много трудно напуска човека...

Болшинството от хората, с които съм се срещал из забравени от бога села в България са много повече "граждани" от болшинството "селяни" обитаващи градовете, някои от които дори нямат селски корени...

Дали и как ще ме наречете ти и твоите себеподобни, по никакъв начин не ме вълнува, нито пък ме засяга...

Вие сте просто тенекиени рупори...

Дори и в опитите си да се подигравате...

Както казах, природа, невъзможно ви е да се преборите с нея, колкото и да искате...

А вие дори и не искате...

П.С. Иначе си права поне за едно...

Към момента обитавам мезонет в малка жилищна кооперация...

Най-странното е, че имам три други жилища в града, а тук живея под наем...

Заради гледката и местоположението на кооперацията...

За мое съжаление, към днешна дата жилището все още не се продава...

Къща в градска част не ми е по вкуса, роден съм в такава, строил съм такава, живял съм в такава...

А за да избия още малко комплекси, ето какво виждам всяко утро от терасата си...

image.jpeg

а това е настоящия ни пореден питомник, за който признавам, повече се грижи жена ми...

Намерихме го премръзнало на един паркинг през адски студена февруарска вечер и вече 10 години ни прави компания...

Аз съм го кръстил Грозотия, а жената Микроба...

Реагира и на двете...

image.jpeg

Знам че не са за вас тези гледки, но аз просто ахуел дето се вика (Строго +21). Този направи страшна главичка

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.