Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, andiay написа:

Душке тенекиена...

Бали със сено никога не съм прехвърлял, виж копане и бране на царевица, лозе, домати , бостани и т.н. ми бе дошло до гуша...

За снимките - обещавам да се снимам на терасата и с котката...

Пак ще ти кажа, не съм фотограф...

Все едно всеки, който има шофьорска книжка да е автомобилен състезател...

Фотографията ми е просто едно от хобитата и такова ще си остане...

През живота си съм построил само една къща, като инвеститор, а не че съм я зидал аз или бъркал бетон, живях година в нея, не ми понесе и я продадох...

Тези жилища, които притежавам съм ги купувал готови, те са с чисто инвестиционна цел и така да се каже моя собствен пенсионен фонд...

Вече ми е минало времето за строене...

Та, аз ще ти покажа снимка от терасата и с котката, но ти ще имаш ли "дупе" да покажеш своя, ако искаш дори докато косиш трева?

Ето тази е също от терасата от миналата Нова година...

1640992000_dsc_0021.jpg

Предполагам знаеш защо казват че хората в Плевен са винаги назад с материала , да го е...

преди 14 минути, maxthon написа:

Е сега като започна с госпожата със "сникърсите" и разговора и кого да сложат да управлява територията Украйна  веднага ще започне да ти дрънчи на пропаганда? Май е по-важно дали е истина, а не дали е пропаганда. Пропаганда никога не е означава задължително да не е истина. Но пък решението кой да управлява взето отвън говори за доста голямо ниво на суверенитет.

Правителствата на Улрайна са законно избрани според конституцията на Украйна. 

Това че искат да промеят посоката на външната си политика не значи вмешателство в суверинитета на държавата за разика от това ккоето прави Русия.

преди 1 час, BANKATA написа:
преди 1 час, БаалБек написа:

Спускат му ги.

Съмнявам се. Такива не ги държат на щат.

Естествено. Девствения тинейджър сигурно още учи и събира пасквилите си от камарата сайтове - фейкомети . :)

Ех, едно време именно набавянето наинформация бе много трудно, сега сме заринати , но от тотален информационен боклук. Съвременното поколение дори не знае как да филтрира това.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това че искат да промеят посоката на външната си политика не значи вмешателство в суверинитета на държавата за разика от това ккоето прави Русия.

Дай ми запис на руско официално лице да пита кого да сложат за управлява. Където и да било по света. Може и да ти повярвам...

преди 2 часа, andiay написа:

Няма вариант Украйна да стане част от НАТО в близко бъдеще...

Това не е скептицизъм, а реализъм...

ама и няма нужда бре. :) 

Путлю направи немислимото - Украйна стана плацдарм на НАТО бе дори да има официални ангажименти .

Освен милиардните доставки на оръжие което преди бе немислимо да захранят Украйна като своя база ,  бе немислимо и толквоа бързо да стане тотален съюзник на НАТО без дори да е членка !

Сметнете и сами с колко хиляди километра се увеличи пряката граница на Рашистан с НАТО след молбата на Финландия за присъединяване.

Ах да, то и самата мисъл неутрална Финландия да стане членка на НаТО бе немислима.

Путлю го постигна ! Браво ! .

Ако Запада имаше агенти за влияние и разрушаване в РФ или ако е искала да има такива, то се оказа че няма по добър от Путлю за това !  :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

Освен милиардните доставки на оръжие което преди бе немислимо да захранят Украйна като своя база ,  бе немислимо и толквоа бързо да стане тотален съюзник на НАТО без дори да е членка !

Преди? Че доставките започват още от Тръмп като президент.

преди 6 минути, miro20 написа:

Сметнете и сами с колко хиляди километра се увеличи пряката граница на Рашистан с НАТО след молбата на Финландия за присъединяване.

Говориш в сегашно време за нещо, което още не е станало. Отговора на сметката поне засега е кръгла 0. Проверка на домашната работа по математика извършва г-н Ердоган.

преди 1 минута, maxthon написа:

Преди? Че доставките започват още от Тръмп като президент.

Тръмп е президент 2017 г. а рашистката война започна март 2014 г. с военното превземане на Крим и последваща инвазия на същите спецназовци и войски в Донбас.

:hush:

току-що, miro20 написа:

Тръмп е президент 2017 г. а рашистката война започна март 2014 г. с военното превземане на Крим и последваща инвазия на същите спецназовци и войски в Донбас.

Това какво отношение има към доставката на оръжия? Преди, но преди какво? Февруари 2022 г.? Е милитаризирането (с цел разбира се) започва много преди февруари.

преди 7 минути, maxthon написа:

Дай ми запис на руско официално лице да пита кого да сложат за управлява. Където и да било по света. Може и да ти повярвам...

Тотално си изкуфял. Аз не знам случай в стара демократична държава хората да се надигнат, да свалят правителството и да си сложат диктатор. Така е и с Украйна. Услажда им се демокрацията и само насила може да се върне към автокрация. Путин това се опита още с Янукович, но не му стана номера, хората се усетиха и го изритаха. Тук сникърсите не помагат освен на слаби мозъци и безволеви създания като теб. :getout:

преди 17 минути, maxthon написа:

Вярно че руснаците започнаха войната с идеята да свалят правтелството в Украйна и да проведат честни и независими избори като в Крим.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Вярно че руснаците започнаха войната с идеята да свалят правтелството в Украйна и да проведат честни и независими избори като в Крим.

ПП: Я ми кажи от кога има руски военни в Украйна ?

преди 28 минути, kosyo написа:

Предполагам знаеш защо казват че хората в Плевен са винаги назад с материала , да го е...

Щом казваш, сигурно ще да е тъй...

П.С. Между другото не харесвам особено много Плевен и плевенчаните...

Нищо, че съм кореняк плевенчанин...

"Дъге" не е характерен изказ за плевенчани, а за жителите на околните села... другото са градски легенди...

А и истинските плевенчани вече са кът в града и са на възраст...

Жените също вече не са това, което бяха някога...

Но... лично мен не ме бърка да живея където и да е...

Тук ме устройват сравнително по-спокойният ритъм, съчетан със сравнително бързият достъп до всички необходими удобства...

Е, и двата разкошни парка, единия от които започва точно над жилището в което живея...

И пак стигаме до официално лице казало, че искат да свалят правителство. Такова липсва и съответно идеята ти за идеята на Русия изфирясва.

преди 3 минути, maxthon написа:

И пак стигаме до официално лице казало, че искат да свалят правителство. Такова липсва и съответно идеята ти за идеята на Русия изфирясва.

Руснаците какво казват или не казват няма никакво значение. Важни са действията им.

Цитат

Русия: Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова пред телевизионния канал Rete4, съобщава TeleTrader.

https://news.bg/int-politics/rusiya-samo-ludi-hora-bez-moral-dopuskat-che-shte-napadnem-ukrayna.html

преди 5 минути, БаалБек написа:

Тотално си изкуфял.

Вместо да се пробваш да се овъртиш яко в темата с някаква непонятна за мен цел предлагам да обясниш кой е изкуфял повече като споделиш знаеш ли случай (може и с Янукович, който спомена) за директна намеса на Русия. Иначе твърденито ти остава да виси във въздуха.

Важни с действията им.

И по какви действия стигна до извода, че искат да свалят правителство?

преди 27 минути, maxthon написа:

а ти дай запис на американско официално лице да пита кого да сложат за управлява. Където и да било по света. Може и да ти повярвам...

преди 17 минути, miro20 написа:

ама и няма нужда бре. :) 

Путлю направи немислимото - Украйна стана плацдарм на НАТО бе дори да има официални ангажименти .

Ах да, то и самата мисъл неутрална Финландия да стане членка на НаТО бе немислима.

Путлю го постигна ! Браво ! .

Ако Запада имаше агенти за влияние и разрушаване в РФ или ако е искала да има такива, то се оказа че няма по добър от Путлю за това !  :) 

Миме, въпросът бе за пълноправно членство на Украйна в НАТО...

Такова няма да има...

Тъй както е станала плацдарм, така и ще се изпразни плацдарма...

Финландия не е проблем за Русия към момента...

Но... Украйна е...

Всичко останало е затваряне на очите за реалностите...

Но... всеки има право да вярва на каквото си иска и фанатично да търси детайлчета, които да засилват вярата му...

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а ти дай запис на американско официално лице да пита кого да сложат за управлява. Където и да било по света. Може и да ти повярвам...

Ми те някога и по националните ТВ-та го пуснаха този запис бре...

Придружено с прослувутата реплика "ЕС да го ду..."

преди 11 минути, maxthon написа:

И по какви действия стигна до извода, че искат да свалят правителство?

По характер на това как започн войната драги мой.

току-що, BANKATA написа:

По характер на това как започн войната драги мой.

И как започна войната?

Може ли такива работи да свалят на ватниците ракетите :giggle1:

Кадри от прехващането на руска крилата ракета от украинската ПВО

преди 9 минути, andiay написа:

И как започна войната?

Както пълниш памперса 

току-що, BANKATA написа:

С бомби.

Вярно?

От самолети?

Явно имаш някаква секретна информация, която е убягнала на всички по света...

Или омешваш нещо спомените...

Ако бе започнала с бомби, наистина щеше да приключи за три дена...

Въпросът, чийто отговор не мога да си избистря е - "Защо не започнаха с бомби?"...

Единственото разумно обяснение е, че не са търсели бърза развръзка...

Но тогава възниква следващия въпрос - "Защо?"...

Хм, за да узнаем отговора му ще трябва да изчакаме...

току-що, andiay написа:

Вярно?

От самолети?

Явно имаш някаква секретна информация, която е убягнала на всички по света...

Или омешваш нещо спомените...

Ако бе започнала с бомби, наистина щеше да приключи за три дена...

Въпросът, чийто отговор не мога да си избистря е - "Защо не започнаха с бомби?"...

Единственото разумно обяснение е, че не са търсели бърза развръзка...

Но тогава възниква следващия въпрос - "Защо?"...

Хм, за да узнаем отговора му ще трябва да изчакаме...

Поредният които вярва че войната не е започнала сериозно.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Може ли такива работи да свалят на ватниците ракетите 

С Arma 3 всичко може да свалиш. Даже и да си измислиш върховната небивалица за Ghost of Kiev. Изгледай клипа поне 1001 пъти поред пък дано се усетиш защо е фалшив.

току-що, maxthon написа:

С Arma 3 всичко може да свалиш. Даже и да си измислиш върховната небивалица за Ghost of Kiev. Изгледай клипа поне 1001 пъти поред пък дано се усетиш защо е фалшив.

Русоробе целия си фалшив. Взе ли копейките 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.