Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Георги Димитров кой ни го натресе ве ватен ?

той има положителни  и отрицателни страни

като всеки човек 

има  заслуги за  електрификацията  и индустриализацията на  България

иначе можеше да сме първобитни  без ток и да се влачат менци с вода от  кладенците на гръб

ама  тогава нямаше да  сме интересни за психодесните от  САщ

нямаше да са разработени златните мини и инфраструктурата

американско посолство нямаше да има и гърците щяха да отговарят за българо американските отношения

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Banesc написа:

той има положителни  и отрицателни страни

като всеки човек 

има  заслуги за  електрификацията  и индустриализацията на  България

иначе можеше да сме първобитни  без ток и да се влачат менци с вода от  кладенците на гръб

ама  тогава нямаше да  сме интересни за психодесните от  САщ

нямаше да са разработени златните мини и инфраструктурата

американско посолство нямаше да има и гърците щяха да отговарят за българо американските отношения

В Гърция и Турция като са си нямали Г. Димитров са влачили менци.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Един неудобен въпрос за шизофреничните ти теории и размисли, ракетите в Украйна, сега накъде ще са насочени ? Завинаги :popcorn2:

Че имаше и едни глупости за някакви "цели" за постигане, но освен ако Путьо не влезе в Киев и да си инсталира някоя кукла тип Лукашенко, ракетите перманентно ще сочат само една посока, май, май :popcorn2:

И това не променя картинката, нали ?

Тъпио...

И откъде си толкова сигурен, че когато свърши това, на територията на Украйна изобщо ще има ракети?

Или това е твое "предсказание" от типа за мора в България тази година поради ниската ваксинация?

Папай пуканки и не претоварвай чиповете...

преди 7 минути, andiay написа:

Тъпио...

И откъде си толкова сигурен, че когато свърши това, на територията на Украйна изобщо ще има ракети?

Или това е твое "предсказание" от типа за мора в България тази година поради ниската ваксинация?

Папай пуканки и не претоварвай чиповете...

С нетърпение бих ти прочел "предсказанието" какво ще се случи в бъдеще, но това е прекалено конкретно, а ти ставаш само за празни приказки :popcorn2:

преди 15 минути, N1K17Y написа:

С нетърпение бих ти прочел "предсказанието" какво ще се случи в бъдеще, но това е прекалено конкретно, а ти ставаш само за празни приказки :popcorn2:

За сега никой не може да предскаже, какво ще се случи...

Но... най- вероятните възможни варианти са три...

1. Русия губи и това предизвиква смяна на Путин и постепенно разпадане на РФ... - тогава няма значение има или няма ракети в Украйна

2. Русия вижда, че губи и предизвиква ядрена война - пак няма значение дали в Украйна има ракети...

3. Русия и НАТО (САЩ) се договарят с необходимите компромиси за това - при този няма начин в Украйна да има ракети...

Както виждаш, при всеки един от тези варианти ракетите в Украйна са без значение...

Казах ти, папкай пуканки и не затормозявай чипчетата си с неща, които не са ти програмирани...

преди 5 минути, andiay написа:

За сега никой не може да предскаже, какво ще се случи...

Но... най- вероятните възможни варианти са три...

1. Русия губи и това предизвиква смяна на Путин и постепенно разпадане на РФ... - тогава няма значение има или няма ракети в Украйна

2. Русия вижда, че губи и предизвиква ядрена война - пак няма значение дали в Украйна има ракети...

3. Русия и НАТО (САЩ) се договарят с необходимите компромиси за това - при този няма начин в Украйна да има ракети...

Както виждаш, при всеки един от тези варианти ракетите в Украйна са без значение...

Казах ти, папкай пуканки и не затормозявай чипчетата си с неща, които не са ти програмирани...

Силно ама много силно се съмнявам . Веднъж вече се навиха да си дадат ракетите в замяна на териториална цялост и видяхме какво стана. И сега ми казваш че ще направят същата грешка?

преди 4 минути, kosyo написа:

Силно ама много силно се съмнявам . Веднъж вече се навиха да си дадат ракетите в замяна на териториална цялост и видяхме какво стана. И сега ми казваш че ще направят същата грешка?

За Украйна ли говориш?

Ами това, което стана е поради мераците на Украйна да стане член на НАТО, колкото и да не искате да го приемете като факт...

Няма възможен вероятен вариант, при който Русия да се запази в сегашния си вид, а в Украйна да има ракети и да е член на НАТО...

И това изобщо няма да зависи от Украйна...

преди 2 минути, BANKATA написа:

САЩ няма да позволят на Украйна да има ракети (ядрени), независимо от развоя на войната.

Когато си прав, прав си...

П.С. Но ако се договорят с Русия, то и други ракети няма да има...

Поживем - увидим. Много неща се промениха в последно време , но ми харесва как все по близо сте до идеята за загуба. Я по-ведро - няма да е за първи път да им се случи на руснаците . Честно казано не мислех че ще го видя 2 пъти в живота си.

току-що, kosyo написа:

Поживем - увидим. Много неща се промениха в последно време , но ми харесва как все по близо сте до идеята за загуба. Я по-ведро - няма да е за първи път да им се случи на руснаците . Честно казано не мислех че ще го видя 2 пъти в живота си.

Поредния решил, че ми пука за руснаците...

Честно казано, силно се съмнявам, че ще се стигне до така желаната от вас тяхна загуба...

Онези три варианта съм ги подредил в обратен ред като степен на вероятност да се сбъднат...

Първият е най-малко вероятно да се осъществи...

А третия е най-вероятния...

Но, как беше, надеждите умират последни...

преди 5 минути, andiay написа:

Поредния решил, че ми пука за руснаците...

Честно казано, силно се съмнявам, че ще се стигне до така желаната от вас тяхна загуба...

Онези три варианта съм ги подредил в обратен ред като степен на вероятност да се сбъднат...

Първият е най-малко вероятно да се осъществи...

А третия е най-вероятния...

Но, как беше, надеждите умират последни...

Изглеждаш като човек преживял първото сгромолясване - мислел ли си че ще се случи тогава?  Не се заяждам - любопитно ми е просто.

преди 35 минути, andiay написа:

...

Няма възможен вероятен вариант, при който Русия да се запази в сегашния си вид, а в Украйна да има ракети и да е член на НАТО...

...

За Русия ли говориш?

Русия ще си се запази в сегашния вид, най малкото понеже има толкова ядрени ракети колкото целия останал свят без изключение.

А вече обоснованото ми подозрение е , че ще се увелични - най-малко - с половин Украйна. Всичко взето дотук , барабар с Херсон и Одеса. А укрите ще останат без излаз на Черно море..
Може и цяла Украйна!!!! Без малко - за поляци, унгарци и румънци!

Ами - заслужиха си го. Що им трябваше да трепят руснаци - от 2014г. до днес, а? Искаха "от мечка ремичка". Ок, получават си го!

току-що, dimy написа:

За Русия ли говориш?

Русия ще си се запази в сегашния вид, най малкото понеже има толкова ядрени ракети колкото целия останал свят без изключение.

А вече обоснованото ми подозрение е , че ще се увелични - най-малко - с половин Украйна. Всичко взето дотук , барабар с Херсон и Одеса. А укрите ще останат без излаз на Черно море..

Ами - заслужиха си го. Що им трябваше да трепят руснаци - от 2014г. до днес, а? Искаха "от мечка ремичка". Ок, получават си го!

Не е заяждане, но как и от къде се знае кой колко ядрени ракети има? Кой колко се фука, че има не е меродавно. 

преди 7 минути, _nib_ написа:

Онзи ден това го нямаше:

image.png.7bc4a693c310fcb57b18834fa798912b.png

Ще проверя как работи.

преди 9 минути, kosyo написа:

Изглеждаш като човек преживял първото сгромолясване - мислел ли си че ще се случи тогава?  Не се заяждам - любопитно ми е просто.

Ако питаш за СССР, началото на сгромолясването се случи, когато бях в казармата...

Честно казано, тогава дори не съм се замислял за това...

Нито пък съм имал необходимите познания, за да правя анализ на процесите, нито пък достъп до информация...

Но... това бе най-щастливия ми момент до тогава...

Сега вече нещата са коренно различни...

Не бъркай днешното време с тогавашното, няма нищо общо...

Някога "борбата" бе идеологическа, но се водеше с икономически средства...

Днес "борбата" е икономическа, а се води уж с "идеологически" средства...

СССР и днешна Русия нямат абсолютно нищо общо...

И евентуален крах на Русия няма да е като краха на СССР...

преди 9 минути, dimy написа:

За Русия ли говориш?

Тцъ, едва ли Русия ще получи нещо повече от Крим и някакъв вид на доста голяма автономност на ЛДНР...

И да, най-вероятно е да се запази в досегашния си вид, но винаги има и едно но...

преди 14 минути, parmobil написа:

Не е заяждане, но как и от къде се знае кой колко ядрени ракети има? Кой колко се фука, че има не е меродавно. 

Хм, общо взето всяка от ядрените сили има доста ясна представа за количеството на другите...

Не е до хвалене...

Чак колкото всички останали едва ли, но ядрения арсенал на Русия е доооста значителен...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.