Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 32 минути, maxthon написа:

И тази информация е потвърдена в 100% от случаите за достоверна? Ако имаше такива ракети там нали щяха и руснаците да кажат, че са намерили останки от нея? Намираш останки - ето ти достоверната информация. Пишеш статии, пускаш видеа и подобни - пак е достоверна информация според теб.

Е има де прекопирали Oryx. Ухаа много достоверен източник.

Просто ти показах няколко източника и то алтернативни . И че туитър не се различава по нищо и няма никакво значение носителя.

Разбира се , МОЖЕ да бъде опровергана информацията, КАКТО при всеки друг източник . Туитър не е последна инстанция, както и никой друг ресурс.

Както например руския източник на терористите рашисти би опровергал такава информация.

А въобще спорна ли е информацията ??

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, BANKATA написа:

Не бе момко. На вски въпрос за който нямаш капацитет да отговориш го повтаряш това.

Чакаш официалната власт в САЩ да каже, че използва Украйна като прокси за да смениш от "не бе момко" на "да бе момко"? Това много добре знаеш, че няма как да се случи. И затова и няколко конгресмени и сенатори директно си го казаха и разбира се Белият дом отрече всичко. Това не означава, че прокси война няма.

преди 1 минута, miro20 написа:

Просто ти показах няколко източника и то алтернативни .

Всичко взима информация от Oryx и говориш за алтернативи....

преди 1 минута, maxthon написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Просто ти показах няколко източника и то алтернативни .

Всичко взима информация от Oryx и говориш за алтернативи....

Знаеш ли думата алтернативни източници  какво означава ?

Когато рашистите терористи се доверяват на информацията и я публикуват , кой съм аз че да споря с тях ?

:) 

Ти всъщност какво оспорваш и с какви аргументи ?

Или си сереш ей така а спорта :) 

Относно рашисткия ракетен арсенал :

FiKobBvXgAARDuV?format=jpg&name=large

преди 8 минути, miro20 написа:

Или си сереш ей така а спорта

Това е истината.

Ама не заслужава от стъпките на Глен вода да пие, аз ви казах

преди 27 минути, miro20 написа:

Знаеш ли думата алтернативни източници  какво означава ?

Е първоизточника като е един пак да питам десет прекопирания правят ли и десет алтернативи? Правят единствено десет места, където може да се добави "шум" в информацията. Oryx както знаем броят изгубената техника от двете страни през просото. Ти явно си се навързал и на тази кукичка и им вярваш на 100%.  По какъв начин разбираме, че пуснатото видео е от Украйна. Някой го пуска и казва там е и трябва да го приемем директно за чиста монета? Намери отломки от такива ракети и тогава имаме потвърждение за използването им. И всичко друго преди това си е сране за спорта.

преди 9 часа, _nib_ написа:

.подлъгани от мръсния американец че той ще ги пази...

историята неведнъж е показала и доказала-на англосакса вяра да нямаш...винаги ще те излъже

Какво изобщо означава да бъдеш член на НАТО през 2022 г.?

Феноменалната слабост на САЩ/НАТО е най-добре показана от реакцията на САЩ на турските удари:  одобриха (без майтап!!!) турските удари 

https://www.rt.com/news/567007-us-turkish-kurds-isis/
Колко жалко е това за една претендираща суперсила?
Е, нека си представим, че Русия наистина би ударила някаква цел в Полша (което твърдяха укронази, както и поляците, докато САЩ не им каза да го охладят). Какво щеше да се случи след това?

Какво се случи, когато Ердоган отлетя до Монс, за да моли за защита на НАТО срещу Русия (след свалянето на руски Су-24 над Северна Сирия от съвместна американско-турска операция, вероятно изпълнена без знанието на Ердоган, поне това беше негово иск). Какво обеща или даде НАТО на турците? Абсолютно нищо (освен „консултации“).

Сега поляците може да се заблуждават достатъчно, за да мислят, че президент на САЩ може да нареди ответна атака срещу Русия, ако Русия удари Полша, но  САЩ и техните управляващи елити, знаят, че това са глупости. Защо?

Просто защото контраудар на САЩ/НАТО срещу руските сили би довел до незабавен руски отговор.
И тогава какво?Всички военни професионалисти знаят истината –

НАТО не може да защити НИКОЙ от своите членове срещу една модерна армия !Дъглас Макгрегър е прав, войната на НАТО срещу Русия може много добре да доведе до колапс както на НАТО, така и на ЕС

НАТО вече се разпада пред очите ни!

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Като свършат аргументите, почват обидите

Използвам "срането" като ирония на друг вече използвал същото. Чети малко какво пишат и другите...

П.С. На всичкото отгоре си му отговорил именно за него. Така, че не се прави на недочел.... На кой му свършиха аргументите първи, че започна да говори за биологични нужди?

преди 24 минути, miro20 написа:

Относно рашисткия ракетен арсенал :

Е именно де затова казах снощи някой да пусне и мнението по въпроса на лицето Данилов. Имало ракети за още 3-4 пъти обстрели като този от 15 ноември. Какво става със тази снимка когато видим и пети и шести път такава вълна?

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

На Ромчето по му се получава

Е не може всеки да има еднакво чувство на ирония. Ето примерно ти даже не се и усети...

преди 24 минути, maxthon написа:

Е първоизточника като е един пак да питам десет прекопирания правят ли и десет алтернативи? Правят единствено десет места, където може да се добави "шум" в информацията. Oryx както знаем броят изгубената техника от двете страни през просото. Ти явно си се навързал и на тази кукичка и им вярваш на 100%.  По какъв начин разбираме, че пуснатото видео е от Украйна. Някой го пуска и казва там е и трябва да го приемем директно за чиста монета? Намери отломки от такива ракети и тогава имаме потвърждение за използването им. И всичко друго преди това си е сране за спорта.

е ясно. Хал хабер си нямаш какво е алтернативни източници . Нито какво означава коато едните не оспорват другите.

Но ти като матросов задължително спориш . И ти не знаеш какво оспорваш, ама ей тей, да си сереш.

преди 13 минути, maxthon написа:

Е именно де затова казах снощи някой да пусне и мнението по въпроса на лицето Данилов. Имало ракети за още 3-4 пъти обстрели като този от 15 ноември. Какво става със тази снимка когато видим и пети и шести път такава вълна?

Ти въобще видя ли цифрите и процентите на снимката ?

Пак си сереш ... ей така... за спорта...

преди 18 минути, maxthon написа:

На кой му свършиха аргументите първи, че започна да говори за биологични нужди?

Ти никога не си имал аргументи . Затова именно само сереш.

За кой ли път питам - с нещо оспори ли поне една спомената информация ???

Логиката ти "Аз не вярвам че Слънето е горещо докато някой не ми донесе протуберанец "  ... не върви.

22 ноември – Украйна е на път да бъде унищожена (Дъглас Макгрегър)

Това е най-добрият анализ на цялостната ситуация в Украйна и опитите на западния свят да унищожи Русия, който съм чувал. Полковник Дъглас Макгрегър!Той не само говори за Украйна, той направо казва, че САЩ са еднопартийна система, много пари текат през тялото на Конгреса и САЩ се управляват от лош капитан и екипаж. Трябва да видим кой дарява на тези държавни служители!

преди 10 минути, miro20 написа:

е ясно. Хал хабер си нямаш какво е алтернативни източници . Нито какво означава коато едните не оспорват другите.

Е имаме един първоизточник. И всички цитират него. За какви алтернативи говориш като ги няма? Как един да оспори друг като източника е един?

Ти въобще видя ли цифрите и процентите на снимката ?

Украйна единствено може да ми съобщи колко ракети има изстреляни по тях. Колко % от запасите на Русия са изхабени да ми го съобщава Украйна? Айде по-сериозно. Както казах броиш следващите въпни и като прескочиш цифрата 4 пак погледни снимките, които ме караш да гледам и си спомни какво съм ти казал.

с нещо оспори ли поне една спомената информация ???

Всеки път питаш това и те изпращам да търсиш в гугъл отломки от такива ракети като единственото сигурно доказателство, че се използват в Украйна.

преди 23 минути, glen написа:

Какво изобщо означава да бъдеш член на НАТО през 2022 г.?

Сигурност.

преди 23 минути, glen написа:

НАТО вече се разпада пред очите ни!

Кажи го на Финландия и Швеция :laughing4:

Които заедно с Израел предоставят поредните пакети военна и финансова помощ

Добро утро другари червеноармейци. Докато в нашите редици има герои като изброените тук аз твърдо вярвам че 3-дневната война ще приключи скоро и ще решим дефицита с пирони(намигване - той си знае за кого). Понеже знам че не ги обичате линковете ще ви го синтезирам и тук:

МАЙОР
Владимир Алекса
уничтожил 9 самолетов за бой
----
Роман Каштаков
уничтожил пять бронетранспортеров одним выстрелом
----
МАЙОРЫ
Виктор Визулайнен и Денис Подобедов
отбили реактивный залп «Смерча»
----
ПОЛКОВНИК
Евгений Ус
уничтожил 38 вражеских беспилотников
-----
ЕФРЕЙТОР
Вадим Санду
пошел на таран
----
ЕФРЕЙТОР
Аюр Бальжинимаев
одним ударом уничтожил танковую роту
-----
КАПИТАН
Алексей Александров
завладел небом Украины
----
ПОДПОЛКОВНИК
Эдуард Усов
одним залпом уничтожил восемь опорных пунктов
---
СТАРШИЙ ЛЕЙТЕНАНТ
Андрей Никулин
одной крылатой ракетой лишил врага резервов
----
ПОДПОЛКОВНИК
Денис Литвинов
прикрыл товарища своим самолетом

Впечатляващо нали.. Ето такива хора ни трябват на нас , затова май около 28 този месец май ще наберем още..

Само защото знам че ще ви потрябва и сте любители на свободния software и код ви sharе-вам и кода как да постигнете и вие такива победи в нашата война:

преди 8 минути, maxthon написа:

Е имаме един първоизточник. И всички цитират него. За какви алтернативи говориш като ги няма? Как един да оспори друг като източника е един?

Украйна единствено може да ми съобщи колко ракети има изстреляни по тях. Колко % от запасите на Русия са изхабени да ми го съобщава Украйна? Айде по-сериозно. Както казах броиш следващите въпни и като прескочиш цифрата 4 пак погледни снимките, които ме караш да гледам и си спомни какво съм ти казал.

Всеки път питаш това и те изпращам да търсиш в гугъл отломки от такива ракети като единственото сигурно доказателство, че се използват в Украйна.

toilet GIF

Виждам че дори ти е приятно да си в тази позиция тук. :) 

преди 1 час, BANKATA написа:

Не бе момко. На вски въпрос за който нямаш капацитет да отговориш го повтаряш това.

За кои въпроси говориш?

Нали ти казах, че не мога да следя всичко и понякога може да не видя даден въпрос. Като толкова искаш да ме видиш дали мога или не мога да отговоря, задай въпроса като ти казвам да зададеш въпроса; какво увърташ и философстваш?

Интел Слава З- https://t.me/s/intelslava

🇭🇷🇺🇦 Хърватия отказа да обучава въоръжените сили на Украйна

Хърватският президент Зоран Миланович официално отказа участието на хърватски военни в мисията на ЕС в помощ на Киев.

Той аргументира решението си с факта, че няма международни споразумения по този въпрос и Хърватия няма задължения тук, а Украйна не е част от общ съюз с Хърватия.

преди 12 минути, miro20 написа:

Виждам че дори ти е приятно да си в тази позиция тук.

Лекцията тук какво означава използването на глупави снимки и гифчета май не я прочете? Последна фаза при липса на аргументи преди да започат и обидите. Какво доказва едно видео и твърдение, че се намира някъде си не успя да кажеш, но пък се оказа "сране" било. Не успя да покажеш и  останки от такива ракети в Украйна, но пак било "сране". Не търси проблема в другите, че ти "серат" на аргументите. Не струват.  Че то "срането" е доста добра и полезна биологична функция. Предпазва от натрупване на излишни неща в организма, някои от тях водещи и до непреодолими промени в човешкия мозък.

преди 22 минути, glen написа:

22 ноември – Украйна е на път да бъде унищожена (Дъглас Макгрегър)

Това е най-добрият анализ на цялостната ситуация в Украйна и опитите на западния свят да унищожи Русия, който съм чувал. Полковник Дъглас Макгрегър!Той не само говори за Украйна, той направо казва, че САЩ са еднопартийна система, много пари текат през тялото на Конгреса и САЩ се управляват от лош капитан и екипаж. Трябва да видим кой дарява на тези държавни служители!

Колко американците унищожиха Виетнам толкова и Русия ше унищожи Украйна

преди 7 минути, miro20 написа:

toilet GIF

Виждам че дори ти е приятно да си в тази позиция тук. :) 

Виждам, че имаш много смислен аргумент. Браво.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Той на кой въпрос има капацитет да отговори ?

Той не знае руски бре

Назобал се младежа с пропаганда и вика хайл Путлер

"Хайл" е свързано с Нацизма; Путин не е нацист.

Правенето на фалшиви асоциации с Нацизма и Хитлер и характерна черта на американските (нео)либерални пропагандисти. Е, вярно е, че и в България има такива индивиди, който незнайно защо наричат всеки, който не харесват, "фашист" или "нацист", или нещо такова...

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Само че докато се смяташе че случайно отклонената ракета е руска, всички русофоби тук искаха да се задейства незнамсикойси член от устава на НАТО и да се нападне държавата изстреляла ракета. Сега нещо не виждам желание за нападение над държавата която е изстреляла ракета и която е убила двама жители на държава-членка на НАТО.

Двуличници, сър. Промениха си мнението веднага щом се разбра че ракетата е на укрите а не на Русия.

Можем да видим само как ти се иска да се развие ситуацията. Какво ще стане все още никой не знае. 

Ти би ли си заложил апартамента и колата че ще стане така както си мислиш? Аз не бих рискувал чак толкова много, но ти все пак си сигурен какво ще стане, щото нали си роднина на Ванга и Нострадамус и не би имало проблем такъв залог, нали? 

Ти кажи, по какъв начин ракетите няма да са насочении към Москва, освен Путьо да вземе Киев и да инсталира марионетка? :popcorn2:

Не ми трябва да съм Ванга, за да знам, че всеки украинец ще мрази Русия и ще иска всевъзможна защита. Но тогава глупостите ти как целта на Путьо била само да освобождава Донбас ще издишат още повече. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.