Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, andiay написа:
Излъга ли като каза, че си завършил военно училище през 89-а?

Като се има в предвид, че все още вярва на паднали руски ракети в Полша, допускам за доста вероятно да го e направил.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 11 минути, maxthon написа:

Като се има в предвид, че все още вярва на паднали руски ракети в Полша, допускам за доста вероятно да го e направил.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

ама два ли са украински, да обстрелваш някой с пълно съзнание че ще се разбере, а този по който стреляш да дава оръжието - невярвам да са толкова кухи, по скоро поляците се опитват да скрият инцидент

Държава-членка на НАТО почти обвини САЩ в голяма терористична атака срещу нейната столица, а след това тази държава-членка на НАТО открито атакува управлявано от САЩ съоръжение

Току-що се случи нещо доста невероятно. След терористичната атака в Анкара, при която загинаха 34 души и бяха ранени други 125 , турските власти първо обявиха, че няма да приемат съболезнованията на САЩ . След това турците започнаха военна операция срещу „кюрдските терористи в Северна Сирия “. Тогава Турция заяви, че е неутрализирала 184 терористи .

Това, което не се споменава в тези статии, е, че целта на турския удар е бил управляваният от САЩ център за обучение и обучение на бойци на ПКК в Рожава. Има слухове, че турците са дали на САЩ достатъчно предупредително време, за да евакуират по-голямата част от своя персонал.

Държава-членка на НАТО (Турция) току-що е атакувала американска база :

„ Най-добрата бойна сила в историята на света” току-що беше ударена силно и унизена за втори път и не можа да направи абсолютно нищо, за да се защити или дори да спаси лицето си.

Колко голям шамар получи чичо Шмуел този път?  Според турския министър на отбраната Хулуси Акар -

Убежища , бункери, пещери, тунели и складове на терористите бяха успешно унищожени“, каза Акар, добавяйки, че „така нареченият щаб на терористичната организация също беше ударен и унищожен“. Като цяло Министерството на отбраната твърди, че ударите са ударили близо 90 цели , които според него са свързани с Кюрдската работническа партия (PKK) и Кюрдските отряди за защита на народа (YPG).

току-що, maxthon написа:

Като се има в предвид, че все още вярва на паднали руски ракети в Полша, допускам за доста вероятно да го направил.

Ха, туй си е от идиотизма му...

Той месец след като показаха Кунчев по ТВ-то и твърдеше, че Кунчев бил умрял, а показвали негов двойник...

Чак в тази тема призна, че много му се искало човека да е умрял и затова отказвал да повярва, че е жив...

Желаното го приема за реално...

Просто идиот...

Но може би много му се иска да е завършил ВВМУ-то и да е пътувал по света и да си е повярвал, че това се е случило...

Знам ли, в идиотската глава нимойш влезна...

Но, че постоянно лъже като разпран си е факт...

току-що, Без умствен капацитет написа:

ама два ли са украински, да обстрелваш някой с пълно съзнание че ще се разбере, а този по който стреляш да дава оръжието - невярвам да са толкова кухи, по скоро поляците се опитват да скрият инцидент

Това пак от кристалната топка ли?

И ракетата в Горна баня някога бе сръбска, ама ние прикрихме инцидента...

Верно е пълно с идиоти...

преди 22 минути, glen написа:

След терористичната атака в Анкара

Хм, и атентат в Анкара ли е имало?

Последния, за който чух бе в Истанбул...

преди 1 час, N1K17Y написа:

А, ясно, фантазии ще ми разказваш. Благодаря, че поне отговори конкретно. :handshake:

Ти ми задаваш въпрос " ракетите в Украйна, сега накъде ще са насочени ? Завинаги"

Ми ще са насочени според това кой командва парада. Защо моето да са фантазии, а твоето да не са? Да не би да си роднина на Нострадамус или Ванга та да можеш да определиш с точност кое е фантазия и кое не?

Ако толкова познаваш, пусни един фиш с числата от следващият тираж на тотото и си живей живота на примерно на Малдивите, вместо във форума на калдатата :wub:

преди 1 час, BANKATA написа:

Не е като да не им целуваш зад**ците от началото на темата.

Твоето твърдение лесно може да се докаже с цитат от мой пост... ама нещо такъв цитат липсва. За пореден път доказваш че си обратното на "остър" обаче на теб ти е простено. Все пак не ти е лесно, след като интелектуалното развитие е застинало на ниво "седми клас" 

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

Е па за украинска ПВО ракета го казаха американците на следващия ден. И не говорим да е станало нарочно, а по някаква причина се е отклонила. 

Какво да прикриват поляците? 

преди 44 минути, ivottoshev написа:

Ти ми задаваш въпрос " ракетите в Украйна, сега накъде ще са насочени ? Завинаги"

Ми ще са насочени според това кой командва парада. Защо моето да са фантазии, а твоето да не са? Да не би да си роднина на Нострадамус или Ванга та да можеш да определиш с точност кое е фантазия и кое не?

Ако толкова познаваш, пусни един фиш с числата от следващият тираж на тотото и си живей живота на примерно на Малдивите, вместо във форума на калдатата :wub:

Твоето твърдение лесно може да се докаже с цитат от мой пост... ама нещо такъв цитат липсва. За пореден път доказваш че си обратното на "остър" обаче на теб ти е простено. Все пак не ти е лесно, след като интелектуалното развитие е застинало на ниво "седми клас" 

Защото всички можем да видим как върви специалната операция :giggle1:

Здрав разум му се вика, невъзможно за осмисляне от теб, понеже такъв липса. 

преди 1 час, glen написа:

Държава-членка на НАТО почти обвини САЩ в голяма терористична атака срещу нейната столица, а след това тази държава-членка на НАТО открито атакува управлявано от САЩ съоръжение

Току-що се случи нещо доста невероятно. След терористичната атака в Анкара, при която загинаха 34 души и бяха ранени други 125 , турските власти първо обявиха, че няма да приемат съболезнованията на САЩ . След това турците започнаха военна операция срещу „кюрдските терористи в Северна Сирия “. Тогава Турция заяви, че е неутрализирала 184 терористи .

Това, което не се споменава в тези статии, е, че целта на турския удар е бил управляваният от САЩ център за обучение и обучение на бойци на ПКК в Рожава. Има слухове, че турците са дали на САЩ достатъчно предупредително време, за да евакуират по-голямата част от своя персонал.

Държава-членка на НАТО (Турция) току-що е атакувала американска база :

„ Най-добрата бойна сила в историята на света” току-що беше ударена силно и унизена за втори път и не можа да направи абсолютно нищо, за да се защити или дори да спаси лицето си.

Колко голям шамар получи чичо Шмуел този път?  Според турския министър на отбраната Хулуси Акар -

Убежища , бункери, пещери, тунели и складове на терористите бяха успешно унищожени“, каза Акар, добавяйки, че „така нареченият щаб на терористичната организация също беше ударен и унищожен“. Като цяло Министерството на отбраната твърди, че ударите са ударили близо 90 цели , които според него са свързани с Кюрдската работническа партия (PKK) и Кюрдските отряди за защита на народа (YPG).

кюрдите сами са си виновни...

когато руснаците им предложиха опека-те отказаха...

....подлъгани от мръсния американец че той ще ги пази...

историята неведнъж е показала и доказала-на англосакса вяра да нямаш...винаги ще те излъже

преди 23 минути, васил козарев написа:

И не говорим да е станало нарочно, а по някаква причина се е отклонила. 

Само че докато се смяташе че случайно отклонената ракета е руска, всички русофоби тук искаха да се задейства незнамсикойси член от устава на НАТО и да се нападне държавата изстреляла ракета. Сега нещо не виждам желание за нападение над държавата която е изстреляла ракета и която е убила двама жители на държава-членка на НАТО.

Двуличници, сър. Промениха си мнението веднага щом се разбра че ракетата е на укрите а не на Русия.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Защото всички можем да видим как върви специалната операция :giggle1:

Здрав разум му се вика, невъзможно за осмисляне от теб, понеже такъв липса. 

Можем да видим само как ти се иска да се развие ситуацията. Какво ще стане все още никой не знае. 

Ти би ли си заложил апартамента и колата че ще стане така както си мислиш? Аз не бих рискувал чак толкова много, но ти все пак си сигурен какво ще стане, щото нали си роднина на Ванга и Нострадамус и не би имало проблем такъв залог, нали? 

преди 18 часа, BANKATA написа:

Първо отговори ма въпроса после задавай своя.

На кой въпрос трябва да отговарям? Доколкото знам, винаги отговарям на въпросите, които ми задават анти-руските пропагандисти. Ако има въпрос, който съм не съм видял и съм го пропуснал, това е друг въпрос. Ако искаш, пак задай въпроса, за да мога да отговоря на въпроса.

преди 5 часа, _nib_ написа:

когато руснаците им предложиха опека-те отказаха...

Няма нормален народ който да иска помощ от рашистите. Само диктатори и зависими режими .

:hush:

Турски аналог на хаймерсите в Украйна  :)

Къде е Корнала и мухльото от Президентството да ни обясняват как военна помощ ще ни въвлече във война ?

:)

преди 6 часа, PigMan9 написа:

На кой въпрос трябва да отговарям? Доколкото знам, винаги отговарям на въпросите, които ми задават анти-руските пропагандисти. Ако има въпрос, който съм не съм видял и съм го пропуснал, това е друг въпрос. Ако искаш, пак задай въпроса, за да мога да отговоря на въпроса.

Това ти е коронния номер. Да напишеш някоя глупост и да си "биеш камшика" и след два дни " на кой въпрос...."

Търси в историята и отговаряй.

ПП: знам и какво ще ми отговориш с твоя богат речник, "проксита, проксита,....проксита"

преди 36 минути, BANKATA написа:

Това ти е коронния номер. Да напишеш някоя глупост и да си "биеш камшика" и след два дни " на кой въпрос...."

Търси в историята и отговаряй.

ПП: знам и какво ще ми отговориш с твоя богат речник, "проксита, проксита,....проксита"

Това ли било. Направило ти е впечатление, че повтарям, че войната на САЩ в Украйна е прокси война на САЩ срещу Русия. Ами, не е ли така? Задават ми се едни и същи въпроси, давам едни и същи отговори; затова виждаш, че пиша едни и същи неща.

Не, не си бия никакъв камшик. Като искаш конкретен отговор, задаваш конкретен въпрос. Е, какъв е въпроса?

преди 1 час, miro20 написа:

в Украйна

Туитър бота каза в Украйна е, и форум бота повтаря.....

преди 29 минути, maxthon написа:

Туитър бота каза в Украйна е, и форум бота повтаря.....

За порденпът ти се чудя, каква фобия имаш от туитър ?

То си е социална мрежа, носител на информация, както фейсбук , сайтове, и т.н.

Коментирай информацията, не носителя.

това също ли е бот ?

Или това :

https://glavnoe.in.ua/ru/novosti/tech/ukraina-poluchila-vysokotochnye-tureczkie-rakety-trlg-230-oryx

Дори и от рашистите във руското ВК  "опълченците на новорусия"  има такава информация :

https://vk.com/wall-57424472_370874?w=wall-57424472_370874

ама не, вместо да се поинтересуваш ,предпочиташ да си изсереш първо простотията тук.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 минути, miro20 написа:

носител на информация

И тази информация е потвърдена в 100% от случаите за достоверна? Ако имаше такива ракети там нали щяха и руснаците да кажат, че са намерили останки от нея? Намираш останки - ето ти достоверната информация. Пишеш статии, пускаш видеа и подобни - пак е достоверна информация според теб.

преди 15 минути, miro20 написа:

"опълченците на новорусия"  има такава информация

Е има де прекопирали Oryx. Ухаа много достоверен източник.

преди 1 час, PigMan9 написа:

Това ли било. Направило ти е впечатление, че повтарям, че войната на САЩ в Украйна е прокси война на САЩ срещу Русия. Ами, не е ли така? Задават ми се едни и същи въпроси, давам едни и същи отговори; затова виждаш, че пиша едни и същи неща.

Не, не си бия никакъв камшик. Като искаш конкретен отговор, задаваш конкретен въпрос. Е, какъв е въпроса?

Не бе момко. На вски въпрос за който нямаш капацитет да отговориш го повтаряш това.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Не бе момко. На вски въпрос за който нямаш капацитет да отговориш го повтаряш това.

Той на кой въпрос има капацитет да отговори ?

Той не знае руски бре

Назобал се младежа с пропаганда и вика хайл Путлер

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.