Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Рашистите се обосраха.

Аз казах ли ви а ?

Тръгнаха кат аслани бягат кат обосрани

Ха ха ха ха хааа

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяяя

преди 9 минути, andiay написа:

Не че се хваля, но ядрения арсенал на Русия е доооста значителен...

Ватата избива отсекъде

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, andiay написа:

Хм, общо взето всяка от ядрените сили има доста ясна представа за количеството на другите...

Не е до хвалене...

Чак колкото всички останали едва ли, но ядрения арсенал на Русия е доооста значителен...

Че си имат, имат си. Знае се и кои са неофициалните притежатели, като Израел и т.н. Какво пречи на технологични гиганти като Германия и Япония да са си направили? Бегла справка в търсачките показва, че поне 20-ина държави могат да спретнат ядрено оръжие.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:
Цитат
  преди 13 минути, andiay написа:

Не че се хваля, но ядрения арсенал на Русия е доооста значителен...

Ватата избива отсекъде

Асланчик дорогой, идиота сам собой...

Казах ли, че си патологичен лъжец, който постоянно обижда другите, че са лъжци?

Хайде обясни сега защо ми променяш думите уж като мой цитат...

Ето го оригиналния ми коментар...

преди 13 минути, andiay написа:

Хм, общо взето всяка от ядрените сили има доста ясна представа за количеството на другите...

Не е до хвалене...

Чак колкото всички останали едва ли, но ядрения арсенал на Русия е доооста значителен...

Аз знам защо...

Защото си завършен идиот, който не умее нищо друго..

Но пък умира да се хвали къв гооооолям идиот е...

преди 7 часа, N1K17Y написа:

Един неудобен въпрос за шизофреничните ти теории и размисли, ракетите в Украйна, сега накъде ще са насочени ? Завинаги :popcorn2:

Че имаше и едни глупости за някакви "цели" за постигане, но освен ако Путьо не влезе в Киев и да си инсталира някоя кукла тип Лукашенко, ракетите перманентно ще сочат само една посока, май, май :popcorn2:

И това не променя картинката, нали ? 

Никога не казвай "завинаги" за нещо касаещо политиката. Ако Русия победи в този конфликт и после заедно с Китай, Индия, Бразилия и тн. елиминират Кравария от позицията на световно ченге, което коли и беси както то си реши, никой не знае на къде и за колко време ще сочат които и да е ракети.

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Не ми стана ясно, Тошев уж мрази лъжите и двойните стандарти, пък обича Путлер.

Говоря за колективния Тошев, ако си бягал от час по литература като него.

Това как го реши? Мразенето на световните ченгета от Кравария не означава обясняване в любов на Путин. Все повече ми заприличваш на Лоботомирания, за когото всички които не пеят в неговият хор са "комунета". 

току-що, parmobil написа:

Че си имат, имат си. Знае се и кои са неофициалните притежатели, като Израел и т.н. Какво пречи на технологични гиганти като Германия и Япония? Бегла справка в търсачките показва, че поне 20-ина държави могат да спретнат ядрено оръжие.

Не е толкова просто...

А и не става толкова лесно...

За Германия почти съм убеден, че никога няма да им бъде разрешено...

Що се отнася до Япония, за там съм убеден, че те пък никога няма да пожелаят да притежават подобно оръжие...

Но ставаше въпрос не за евентуални нови, а за руските, дали е само хвалба...

Бъди сиигурен, че не е просто хвалба...

Честно казано, подозирам, че дори са го увеличили и затова чак сега предприеха тези действия...

Иначе просто няма логика всичко да се случва чак сега...

Но това е просто мое предположение, няма откъде да имам необходимата информация, за да правя обосновани изводи...

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Возьмем Киев за три дняяяяяяяяяяяяяяяя

на 20.11.2022 г. в 16:35, ivottoshev написа:

Наркоманът Еленски влезе в учебниците по риболов на гола кука, след като налапа тази.

Като те гледам и ти как кълвеш на нея, почвам да се чудя кълвач ли си или шаран :jeer:

преди 36 минути, ivottoshev написа:

Никога не казвай "завинаги" за нещо касаещо политиката. Ако Русия победи в този конфликт и после заедно с Китай, Индия, Бразилия и тн. елиминират Кравария от позицията на световно ченге, което коли и беси както то си реши, никой не знае на къде и за колко време ще сочат които и да е ракети.

Китай и Русия в съюз? Да направят за кратко "сечено" на САЩ - може би. Но Китай и Русия винаги ще искат да се самоизпапкат. Китай повече иска.

edit

Гледам ехидната емотиконка на Тони. При санкции, забрани, спогодби - колко държави си спретнаха ядрено оръжие?

преди 4 минути, Филипов написа:

Един път крадец (2009г когато ни спряха газа и на нас заради въпросната кражба от украинска страна) и винаги си оставаш крадец. Засега ще намалят транзита с тенденцията към пълно спиране. Да го духат молдовците....

В Канаде заявили о российских самолетах и подлодках у берегов Америки

Байдън и Трюдо сигурно напълниха памперсите ..

преди 5 минути, maxthon написа:

Един път крадец (2009г когато ни спряха газа и на нас заради въпросната кражба от украинска страна) и винаги си оставаш крадец. Засега ще намалят транзита с тенденцията към пълно спиране. Да го духат молдовците....

не е така, но щом вярваш на кристални топки

току-що, Без умствен капацитет написа:

не е така, но щом вярваш на кристални топки

Снощи пак се пънеше за линк...

Дадох ти два...

Кристалната ти топка ко каза за тях?

Че си замълча нещо май...

Имало ли е "ЕС да го..."?

преди 10 минути, Богатир написа:

В Канаде заявили о российских самолетах и подлодках у берегов Америки

Байдън и Трюдо сигурно напълниха памперсите ..

Прочетох го. Както си е на руски. Къде се внушава за страх и пълнене на гащи?

Възобновили са пролетното патрулиране. Каква е изненадата?

току-що, andiay написа:

Кристалната ти топка ко каза за тях?

Кристалната топка отдавна да и е казала, че е блокирана. Явно толкова и е капацитета като на притежателката и. За сметка на това продължава да отговаря без да имам възможност да го правя поради това, че не виждам отговора. Вероятно и от 10 мнения има 10 отговора: линк или кристалната топка. Тоест задминава и интернат трола.

преди 3 часа, andiay написа:

За сега никой не може да предскаже, какво ще се случи...

Но... най- вероятните възможни варианти са три...

1. Русия губи и това предизвиква смяна на Путин и постепенно разпадане на РФ... - тогава няма значение има или няма ракети в Украйна

2. Русия вижда, че губи и предизвиква ядрена война - пак няма значение дали в Украйна има ракети...

3. Русия и НАТО (САЩ) се договарят с необходимите компромиси за това - при този няма начин в Украйна да има ракети...

Както виждаш, при всеки един от тези варианти ракетите в Украйна са без значение...

Казах ти, папкай пуканки и не затормозявай чипчетата си с неща, които не са ти програмирани...

В 2 от 3-те ти варианта (първите два), си променяш твърдението от "как знаеш накъде ще са насочени" към "няма значение къде" :giggle1:

Ох, какво тъпо тролче си, що ме занимаваш със спама си, достатъчно хора са готови да ти се връзват на глупостите и да си спамите взаимно. :popcorn2:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Това как го реши? Мразенето на световните ченгета от Кравария не означава обясняване в любов на Путин. Все повече ми заприличваш на Лоботомирания, за когото всички които не пеят в неговият хор са "комунета". 

А, ясно, фантазии ще ми разказваш. Благодаря, че поне отговори конкретно. :handshake:

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е истина, ама нашите ватенки, дето не са ходили в Русия няма как да разберат, че това е типично за рашисти

Доказан лъжец и спекулиращ да твърди, че нещо е истина?

В главата ти няма вата или чугун, а само черна дупка...

Типично за идиота...

преди 7 минути, N1K17Y написа:

достатъчно хора са готови да ти се връзват на глупостите и да си спамите взаимно.

Бадр.

Не съм очаквал, но ватата не прощава.

преди 1 час, parmobil написа:

Както си е на руски.

На руски, като кажат, че врагът се е обосрал, значи те самите са се обосрали.

Като кажат, че врагът е в паника, значи самите те са в паника и утре вдругиден ще проявят жест на добра воля.

Руския  език е високолитературен, не е за хора де са бягали от час по този предмет

Мдааа пак се обстреляме сами....

П.С. Да беше пуснал и някой си Данилов какви щуротии е наговорил за оставащите ракети на руснаците?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

току-що, N1K17Y написа:

В 2 от 3-те ти варианта (първите два), си променяш твърдението от "как знаеш накъде ще са насочени" към "няма значение къде" :giggle1:

Ох, какво тъпо тролче си, що ме занимаваш със спама си, достатъчно хора са готови да ти се връзват на глупостите и да си спамите взаимно. :popcorn2:

Тъпио, и как тенекиената ти глава реши, че съм променил твърдението си?

А после ме обвинявате, че аз само ви обиждам когатто ви наричам функционално неграмотни...

Ма вие сами си го показвате бре, аз само констатирам факта...

Ако бе програмиран малко по-добре, то сам щеше да се досетиш, че при първите два варианта няма да има смисъл да бъдат насочени към Русия...

При първия защото тя вече няма да е заплаха...

При втория, защото вече нищо наникъде няма да бъде насочвано...

Ако програмата ти бе още една идея по-добре написана, щеше сам да се досетиш, че тези два варианта са с доста по-ниска степен на вероятност да се сбъднат спрямо третия...

Но... програмата ти не позволява подобни "размисли"...

Ти не си трол, ти си просто Тъпио...

Доказа го някога в темата за короната, а в тази още повече личи...

Хайде сега кажи, защо смяташ, че от Украйна ще има насочени ракети към Русия завинаги?

При кой от възможните варианти това би се случило?

Ще кажеш, ама друг път, нали....

Папай си пуканките и не се опитвай да се правиш на нещо, за което не си програмиран...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Не е като да не им целуваш зад**ците от началото на темата.

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Бадр.

Не съм очаквал, но ватата не прощава.

Ти кажи защо лъжеш и променяш цитираните чужди постове....

А пък после се опитай да изкараш от черната дупка в междуушието си поне вата...

Излъга ли като каза, че си завършил военно училище през 89-а?

Че си бил в Русия, Куба и незнам си още де?

Въобще има ли поне една истина, която си казал?

Идиот лъжец - очаквано неприятна комбинация, това си ти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.