Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, dimy написа:

А Косово чия територия е? Ще ми кажеш ли умнико?

Албания, Косово и Македония в бъдеще ще се казва Албания.

Само да искат, де. Това са албански земи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Албания, Косово и Македония в бъдеще ще се казва Албания.

Само да искат, де. Това са албански земи.

Как бе - не са ли български?

bf56f9cd52798b66b376c360f1a12669

Я, то и Молдова е вътре.

Доброволците при бунтовниците в ЛДНР не ги е изпращал руския президент.  Там има всякакви.

преди 1 минута, attj написа:

Доброволците при бунтовниците в ЛДНР не ги е изпращал руския президент.  Там има всякакви.

Признавам си - аз ги изпратих!

преди 1 минута, jhoro написа:

Признавам си - аз ги изпратих!

Затова ли там има дори българи и сърби!?

преди 1 минута, attj написа:

Затова ли там има дори българи и сърби!?

За тези два етноса - нито имам идея, нито нещо общо с тях.

преди 4 часа, miro20 написа:

Идиотизмите на панславистите стигат до там и негри да изкарат "славяни"

Ми  ей ги "славяните" даже и колиба си имат

plemyamasaimaasaitraditsiimasaevizkenii-

Това в Украйна въобще не е типична война и целият цирк много скоро ще свърши.   Путин пак е с най-вярна преценка.  Русия и Украйна не могат да бъдат разединени.   Група Бандеровци не са достатъчни за това.   Сега да бягат, които могат -че пак ще ги избият за назидание като на останалите славяни. Също като в СССР след Втората Световна Война.

преди 14 минути, jhoro написа:

За тези два етноса - нито имам идея, нито нещо общо с тях.

В Югозападна Украйна има огромно БЪЛГАРСКО малцинство на бесарабски българи.
Таврийските българи (наричани още приазовски българи) населяват предимно Запорожка област. Към тях се причисляват и българите от Кримския полуостров, или т.н. кримски българи.
Как никой от толкова загрижените за украинците, не се поинтересува какво става с българите? Как никой не потърси едно интервю с българи?
преди 1 час, jhoro написа:

Тия да не стават кат берковската принцеса?

преди 8 минути, absurt написа:
В Югозападна Украйна има огромно БЪЛГАРСКО малцинство на бесарабски българи.
Таврийските българи (наричани още приазовски българи) населяват предимно Запорожка област. Към тях се причисляват и българите от Кримския полуостров, или т.н. кримски българи.
Как никой от толкова загрижените за украинците, не се поинтересува какво става с българите? Как никой не потърси едно интервю с българи?

Ами вижте се - какви сте българите!

преди 1 час, jhoro написа:

Това е, защото осквернихме паметинка на руснаците. От Берковица ни предупредиха, ама като не слушаме... 

току-що, N1K17Y написа:

Това е, защото осквернихме паметинка на руснаците. От Берковица ни предупредиха, ама като не слушаме... 

Кой паметник - на кои руснаци?

преди 1 час, ivan_pop написа:

Още не съм, защото е част от историята.Ама май е наближило да се изпикая върху нея!

След като си от Плевен не те ли е срам да напишеш подобна глупост ? 

преди 13 минути, Филипов написа:

Кефят се - към края на клипа.

image.png.b5486185f8a31da9c2c207a56e35893c.pngimage.png.f030205b3429e9c3b14c38968d603f4b.pngimage.png.09b526ae9b340211f740484aa00595eb.png

Нали вътре е имало хора - с изключение на безпилотните самолети.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Тази принчипеса - така и не отговори

преди 2 часа, jhoro написа:

Само един въпрос:

Защо този цар (Александър II Николаевич - който е император, а не цар) се казва „Освободител“?

преди 33 минути, petie1 написа:

Тия да не стават кат берковската принцеса?

А тиии, купи ли си "моята борба" има я издадена в няколко издания, от няколко издателства, разбира се преведена с "учебна цел" от корейски. Жоре, не питам теб, да не вземеш да се вържеш нещо по корейска линия.

То операцията ще свърши докато намеря темата. Операция, защото ако беше война най-малко 100 000 украинци да са дали фира. И аз съм против войните, бях против войната срещу Югославия (най-близкия паралел), и против тази в Ирак (с убийственото доказателство на колин пауъл), и против войната в Сирия, където създадоха някакъв кошмар в лицето на ислямска държава и после уж се биеха с нея, ама повече я подкрепяха, и накрая против всички войни, с които сащ "освобождаваше" народите и им даваше демокрация.

Не мога да разбера какъв е този вой против Русия и Путин, тези, които го надават да не би да идват от друга планета или друго измерение. Не виждаха ли какво става в Донбас, че всеки ден избиват хора и то мирни жители, военните като типични терористи укрите убиваха с терактове или със снайпер, в бой не можеха. Още преди време предвидих, че укрите ще възобновят войната и те точно това направиха. Повече от ясно беше, че ще бомбардират двете републики докато не предизвикат намесата на Русия. И тя се намеси. Тази операция е плод на много дълга подготовка, още преди онези мисирки на запад да почнат да си измислят дати и карти със стрелкички.

Но съм сигурен, че Путин не искаше война, затова направи всичко възможно да постигне мирно решение на конфликта. Но срещна само неразбиране и непрекъснати заплахи за някакви апокалиптични санкции. Мисля, че черешката на тортата я сложи германския ръб, който направо се изсмя на жертвите на Донбас. Тогава Путин разбра, че да се говори с идиоти е невъзможно и реши повече да не търпи издевателството над сънародниците си. И ето ви - ОПЕРАЦИЯ!!!

А сега отивам да гледам руските телевизии, защото по натовските е ясно, а после ще се върна да прегледам видеата тук, че чак сега открих темата.

Дано се свърши скоро.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

А тиии, купи ли си "моята борба" има я издадена в няколко издания, от няколко издателства, разбира се преведена с "учебна цел" от корейски. Жоре, не питам теб, да не вземеш да се вържеш нещо по корейска линия.

Купих си ей това
1119578884.jpg

Цитат

София Абрамович, дъщеря на Роман Абрамович, обвини Владимир Путин за разразяващата се война в Украйна. В своя профил в “Инстаграм” 27-годишната жена сподели следната публикация:

7eef6e01-025a-479c-98ae-660c1e6942da.png

Тя гласи следното: “Най-голямата и най-успешна лъжа от страна на кремълската пропаганда е, че повечето руснаци подкрепят Путин. Путин иска война с Украйна”.

Май путиновите олигарси, първи ще се откажат от него. Дори те не са очаквали такава лудост.

Само да не изтърве скалпела, че е направен от радиоактивни тежки елементи и операцията да завърши с летален изход за човечеството. То имам утеха, че и просащ троловете също няма да се отърват, ама и мен няма да ме има да си доживея старините на спокойствие, а не всяка година я световна икономическа и финансова криза, сменяна с война на сащ, сменяна с пандемия, а тя с зелени политики, водени от зелени трансджери. Така ще ми липсва стреса кат опъна петалата, че плача.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.