Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 23 минути, jhoro написа:

Тази принчипеса - така и не отговори

Аа какво е принчипеса? Аз я знам кат Поля Бандеровката или Поля Ламята или берковската принцеса

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, petie1 написа:

Купих си ей това
1119578884.jpg

Дано се отървеш някак от телеметрията в ядрото. Пише ли как? Или не ти пука. На въпроса дали Линукс има телеметрия, тя толкова упорито се отрича, че няма как да няма. 

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

А тиии, купи ли си "моята борба" има я издадена в няколко издания, от няколко издателства, разбира се преведена с "учебна цел" от корейски. Жоре, не питам теб, да не вземеш да се вържеш нещо по корейска линия.

Купих си, също и 451 градуса по Фаренхайт и Коран - на български.

Цитат

Сега разбирате ли защо хората мразят книгите и се страхуват от тях? Книгите показват порите по лицето на живота. Хората, които обичат спокойствието, искат да виждат само лице, изваяни от восък, лица без пори, без коси, без израз.

Другият път ще търся „Спасителят в ръжта“!

преди 8 минути, Лудар написа:

Май путиновите олигарси, първи ще се откажат от него. Дори те не са очаквали такава лудост.

Абе и аз се чудех за олигарсите защо още не са се намесили?

преди 9 минути, Лудар написа:

Май путиновите олигарси, първи ще се откажат от него. Дори те не са очаквали такава лудост.

Разбира се, че ще се откажат. Особено децата им- като щерката на Абрамович. Живее като принцеса в Лондон и сега санкциите ще й нарушат охолството. Ако на  тате спре кранчето, фръцлата ще трябва да си търси работа. Няма лошо, нали всички сме против олигарсите!?

преди 1 минута, petie1 написа:

И да си отсекат клончето? Да не са луди...

преди 1 минута, absurt написа:

Разбира се, че ще се откажат. Особено децата им- като щерката на Абрамович. Живее като принцеса в Лондон и сега санкциите ще й нарушат охолството. Ако на  тате спре кранчето, фръцлата ще трябва да си търси работа. Няма лошо, нали всички сме против олигарсите!?

Само дето без олигарсите си, той остава сам със зелените си, безмозъчни човечета... А аз за руски камикадзета не съм чувал. Може и да има...

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Дано се отървеш някак от телеметрията в ядрото. Пише ли как? Или не ти пука. На въпроса дали Линукс има телеметрия, тя толкова упорито се отрича, че няма как да няма. 

Ми свали си ядрото и виж сам... То и без да има в ядрото нали в браузъра си  има телеметрията?

преди 5 минути, petie1 написа:

Все още са негови. Но почват да клонят към неолигарси и надали им харесва. Имат много за губене. По лесно ще е да загубят Вожда.

преди 3 минути, petie1 написа:

Ми свали си ядрото и виж сам... То и без да има в ядрото нали в браузъра си  има телеметрията?

БашкЪ - в сайтовете.

преди 4 минути, absurt написа:

И да си отсекат клончето? Да не са луди...

А кат им сложат санкциите ще ревнат на умряло тия олигарси та може и да свитнат Путин те тогава цирка става пълен

току-що, jhoro написа:

БашкЪ - в сайтовете.

Точно това е

току-що, petie1 написа:

А кат им сложат санкциите ще ревнат на умряло тия олигарси та може и да свитнат Путин те тогава цирка става пълен

Ако бяха резнали SWIFT, ама ...

Съединените щати и Европейският съюз избраха да не изхвърлят Русия от SWIFT

преди 17 минути, Лудар написа:

Няма бе, еврейката вече обясни преди няколко часа. Арабските държави чакат с отворени обятия руските пари и олигарси. Особено младите им дъщери :D 

преди 1 минута, Лудар написа:

Само дето без олигарсите си, той остава сам със зелените си, безмозъчни човечета... А аз за руски камикадзета не съм чувал. Може и да има...

Колкото те са негови, толкова и той е техен. скачени съдове са. Абрамович, например, въпреки всичките милиарди, е недолюбван на Албиона и не само там- от кумова срама, де, защото щерка му харчи купища от парите му там. Така че, нещата не са толкова прости, а който подценява Путин и си мисли, че като го олая и обяви за психически нестабилен, той ще стане такъв и ще се провали, бърка. 

преди 10 минути, petie1 написа:

Отделно и в обвив..някои дистрибуции...Абе вече се чудя дали няма и в тоалетната хартия нещо. 

Вече ми е спокойно, цивилни самолети на руски авиокомпании няма да летят над България. Чух го по новините. Значи ще летят само с военни.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Отделно и в обвив..някои дистрибуции...Абе вече се чудя дали няма и в тоалетната хартия нещо. 

Има - наноботи. Ще ти наглеждат хемороидите.

преди 2 минути, absurt написа:

Колкото те са негови, толкова и той е техен. скачени съдове са. Абрамович, например, въпреки всичките милиарди, е недолюбван на Албиона и не само там- от кумова срама, де, защото щерка му харчи купища от парите му там. Така че, нещата не са толкова прости, а който подценява Путин и си мисли, че като го олая и обяви за психически нестабилен, той ще стане такъв и ще се провали, бърка. 

Поживем увидим. Путин сам си сложи примката. Той отдавна не е полезен за Русия. Беше полезен. Сега Русия ще страда доста заради него. Ще си припомни глада след падането на СССР. И ще бъде задълго. Русия съвсем ще се изпразни откъм мозъци. Щото им се живее. Олигарсите ще бъдат частните владетели на богатсвата и ще живеят извън раздиращата се от войни държавица. А ако Путя реши да натисне копчето, с което плаши света, всеки от генералите му ще го гръмне. Защото няма смисъл да си богат, генерал или олигарх ако не си жив.

По улиците на Москва вече марширували неизвестен брой Топол-М. Приготвил съм си пуканките и чакам да почнат да се пукат без да ги слагам в микровълновата...

преди 36 минути, jhoro написа:

Европейски съюз, нато, мато, тоя, оня, санкции-манкции...

Обаче дали някой си е задал един въпрос?

Да си представим за момент, че не Русия а САЩ бяха треснали Украйна. Щеше ли да има осъждане от целия запад и България? Нещо санкции? М?
Щеше да има дръжки, всички бурно щяха да ръкопляскат като севернокорейци на Ким Ир Сен.

По никой начин не оправдавам действията на Русия що се отнася до военния удър който нанесоха, обаче лицемерието с което се действа в момента е по гнусно и от случвашото се в самата Украйна.

Накратко казано ситуацията в световен мащаб в момента е "Каквото стори дядо, все е хубаво".

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

По улиците на Москва вече марширували неизвестен брой Топол-М. Приготвил съм си пуканките и чакам да почнат да се пукат без да ги слагам в микровълновата...

закъсня - булсат свали руските телевизии

преди 7 минути, Bubbles написа:

Европейски съюз, нато, мато, тоя, оня, санкции-манкции...

Да си представим за момент, че не Русия а САЩ бяха треснали Украйна. Щеше ли да има осъждане от целия запад и България? Нещо санкции? М?
Щеше да има дръжки, всички бурно щяха да ръкопляскат като севернокорейци на Ким Ир Сен.

По никой начин не оправдавам действията на Русия що се отнася до военния удър който нанесоха, обаче лицемерието с което се действа в момента е по гнусно и от случвашото се в самата Украйна.

Накратко казано ситуацията в световен мащаб в момента е "Каквото стори дядо, все е хубаво".

Screenshot-2022-02-25-at-23-44-27-IZOBRA

преди 6 минути, Bubbles написа:

Когато янките се издъниха в Сърбия (свалиха им Стелта и стреляха по бутафорни танкове) - половината свят има се смя!

току-що, jhoro написа:

Когато янките се издъниха в Сърбия (свалиха им Стелта и стреляха по бутафорни танкове) - половината свят има се смя!

Това е друго, те сърбите даже хоро играха върху стелта.

преди 16 минути, Bubbles написа:

Това е друго, те сърбите даже хоро играха върху стелта.

Какво му е другото? Все издънки - дали руски или американски.

преди 1 час, jhoro написа:

Ама палачинката май тръгна да се завърта а май и Китай взе да се завърта

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Вече ми е спокойно, цивилни самолети на руски авиокомпании няма да летят над България. Чух го по новините. Значи ще летят само с военни.

Жоро ти е казал какво има в гъс папира

преди 9 часа, Joss Bomon написа:

Лавров направо ги разнесе, всичко, точно както си е. Жалко, че на ония мисирки ушите им са залепени за бетонни глави, нито влиза нещо, нито излиза.

преди 2 часа, Филипов написа:

Демократите учат фашистите как да използват мирни жители като жив щит ... това са го научили от терористите, с които си сътрудничеха в Сирия. И после ще ми говорят за международно право и престъпления срещу човечеството.

А тук някъде в темата някакъв пишеше, че Путин използвал чеченски главорези срещу украинците. Не, тези главорези спасиха Чечня от онези, които сащ и запада подкрепяше, само и само Русия да е слаба. Всъщност, харесваха ми постовете му в други теми, но като видях няколко простотии му бих шута.

Честно казано, не знам какво ще стане оттук нататък, как ще стане тази денацификация, та нали цялото укратунско ръководство е такова.

А иначе въпросът "Колко ще издържи окрайна" получи отговор - руснаците можеха да влязат още вчера в Киев и май трябваше да го направят докато не са им дали ценния съвет терористите, пардон, демократите, ама то май е едно и също.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Да си представим за момент, че не Русия а САЩ бяха треснали Украйна.

Вече е късно - пратих платени протестиращи в Русия с лозунги "това не е война между Русия и Украйна - това е войната на Путин срещу Украйна".  Дето се вика, има човек- има проблем, няма Путин- няма проблем.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.