Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

на 24.02.2022 г. в 15:37, васил козарев написа:

Анкетата не обхваща различните нюанси. 

"Подкрепяте ли дейстията на Русия в Украйна" и са дадени само "да" и "не". Не подкрепям като цяло война. Но Русия е само едната част от уравнението. 
"Кой е агресор" - "САЩ" или "Русия" => отново не се обхващат различни нюанси, това което се случва, е вследствие на процес, динамики, между Вашингтон (Демократите) и Кремъл. Така, както са дадени отговорите и възможностите за отговяряне, ми е невъзможно да гласувам. 
"Има ли опасност за България", е тук може да се даде някакъв отговор измежду "да" или "не". Макар че, не е ясно какво ще се случва и не можем да предвидим Черните лебеди. 

Това е едно мое мнение от 23.01.22 във Фейсбук : 

Не съм съгласен, че армията на сащ е структурирана за борба с тероризма, има и други изброени описания с които не съм съгласен, но като цяло има и правилни сравнения.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 113,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

7700

• kosyo

6427

• maxthon

5518

• Coco1

5244

току-що, NewRedDragon написа:

Защо? Да не е безсмъртен? Ликвидира се джуджето и всичко си идва на мястото

Тогава всичко е точно, но американците не са те забелязали все още че ги умееш тези работи, за да те командироват към Москва с една чанта долари!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, absurt написа:

Ще ти се, присадено американче. Бе, акълите ли ви изпиват, като спечелите тая зелена карта? Колко по- голям и значим ще се почувстваш ти, лично, ако дъртака, начело на щатите, постави целия свят под контрола на скапаната ви държава? Някога учил ли си история? Да ти е направило впечатление, че вечни империи няма и накрая всяка империя се сгромолясва? Вече иде и вашия ред, хипопотами, отворили уста да глътнете цялата земя. Изродена работа, ей! Успя да ме вбесиш.

Не съм печелил и не съм имал "зелена карта" Заминах с моите си документи и работна виза + договор + доказана банкова сметка там, достатъчна за 6 месеца. 2004-а взех нормален кафяв паспорт, а от 2011 съм с папортна карта. И не ме интересува USA да става "вселенска империя". За мен е достатъчно да не съществуева понятието "русия"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поствам го без коментар, защото чакам да видя как ще реагират бандерофилите.

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ, НЯМА ДА ПРОСТИМ!
1.Българинът инж. Иван Милев- жив изгорен в Одеса на 2 май 2014год Деец на българската общност.
2.Българинът Александър Николов - мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014год.
3.Опожареният Български Културен дом в Одеса на 2 май 2014 год.
4.Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 год., преди посещението на Българският Президент.
5.Оскверненият преди 3 март Паметник на българските опълченци 1877- 78 год
в Болград, поруганите им имена, омазани с жълта и синя боя на 29 февр 2017год и написаната на него закана към местните българи : " Чемодан - вокзал - София".
6.Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит пред залата на Общината и залят в очите с антисептична течност в
Белгород на 30 май 2017 год
7.Първият акт на преврата през 2014 - отмяната на законните гарантиращи права на българският език
8.Прекрояването на Болградските общини през 2020, за да изгубят българите мнозинството си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 год
9. " Закона за коренните народи" от 1юли
2021 грубо дискриминиращживеещите от векове там българи.
ПИТАМ, ПОМНИТЕ ЛИ ???
И, вчера за един ден Путин е на път, да унищожи Военно Промишленият Комплекс на Украйна, в който американците за последните 8 години са вложили над
20 милиарда долара. На практика, той унищожи американски военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани последните години, за издевателства върху руското население в източната част.
За това, целият този Европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен.
Украйна не е суверенна държава, а поле за действие срещу Русия и погледнато от този ъгъл, действията на Путин са закъснели.
Базите на Злото, отдавна трябваше да бъдат изгорени и ето, че това най - после се случи.
Всеки, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 год, хилядите убити в Донбас за 8 години, нацистките бандеровски формирования като " АЗОВ" и пр. които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим и това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас - " организми", всеки такъв индивид който си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да не забравя, че подкрепя бандеровци и фашисти, подкрепя геноцид - правейки се на хуманист!!!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Тогава всичко е точно, но американците не са те забелязали все още че ги умееш тези работи, за да те командироват към Москва с една чанта долари!

Не е необходимо мен да ме забелязват - има си хора, дето това им е работата - включително в русия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Казваш най-после 16 республика на Россия. След 3 опита да се подари Болгария, дано този е успешен.

Това бяха напъни на цървула от Правец.
Първата заявка отхвърля Хрусчов, заради репарациите, които България изплащаше на Гърция. Един вид кредитното бреме се прехвърляше на СССР, а втория път отказа Брежнев, за да не губи братски глас в ООН. Всичко завърши с прожекции по петъците на руски екшъни за танкисти и Щирлеци, къде и кога е пръднал Брежнев, и два часа руски език седмично в училище. Тъпото бе, че като се изсипваха съветски екскурзианти в България възкликваха как и ние пишем с руските букви измислени от Ленин. Имаха ни за Швейцария, по-висок стандарт и по-свободен живот.

Проблемът е, че в последно време се изказват съмнения доколко българите имат право да се наричат славяни. В руския език падежите са шест. В сръбски, чешки и полски седем. Украинския и той там някъде, докато в българския е останал само един. Тъпири! Намираме се на стратегическо място и от тук са минавали тенекиените,  да освобождават гроба на Исус. Тези срещи през XI век променят българския език. В семитските езици бъркоча е още по-голям. И падежи и членуване живеят заедно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не съм печелил и не съм имал "зелена карта" Заминах с моите си документи и работна виза + договор + доказана банкова сметка там, достатъчна за 6 месеца. 2004-а взех нормален кафяв паспорт, а от 2011 съм с папортна карта. И не ме интересува USA да става "вселенска империя". За мен е достатъчно да не съществуева понятието "русия"

А, да схващаш, че ако има достатъчно изветрял народ, който да мисли като теб, ще има достатъчно изветрели, които пък да не искат да има понятие "САЩ"? И това е най- прекия път към новата цивилизация и първата война- с тояги? Не може да сте толкова първосигнални, бе, с какво ви промиват мозъците там?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Coco1 написа:

Любимия диктатор на русоробите 

Може да бъде изображение с 1 човек

Ма тоя Путилн рус и синеок и бял цял ариец бре :) Това някой забеляза ли го?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, absurt написа:

1.Българинът инж. Иван Милев- жив изгорен в Одеса на 2 май 2014год Деец на българската общност.
2.Българинът Александър Николов - мирен протестиращ, разстрелян в Одеса на 2 май 2014год.
4.Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 год., преди посещението на Българският Президент.
в Болград, поруганите им имена, омазани с жълта и синя боя на 29 февр 2017год и написаната на него закана към местните българи : " Чемодан - вокзал - София".
6.Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит пред залата на Общината и залят в очите с антисептична течност в
7.Първият акт на преврата през 2014 - отмяната на законните гарантиращи права на българският език
8.Прекрояването на Болградските общини през 2020, за да изгубят българите мнозинството си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 год
ПИТАМ, ПОМНИТЕ ЛИ ???
И, вчера за един ден Путин е на път, да унищожи Военно Промишленият Комплекс на Украйна, в който американците за последните 8 години са вложили над
20 милиарда долара. На практика, той унищожи американски военни бази, наричани за благозвучие украински и използвани последните години, за издевателства върху руското население в източната част.
За това, целият този Европейски вой за нападение върху суверенна държава е отвратително лицемерен.
Украйна не е суверенна държава, а поле за действие срещу Русия и погледнато от този ъгъл, действията на Путин са закъснели.
Базите на Злото, отдавна трябваше да бъдат изгорени и ето, че това най - после се случи.
Всеки, който е забравил масовите убийства на Майдана и в Одеса през 2014 год, хилядите убити в Донбас за 8 години, нацистките бандеровски формирования като " АЗОВ" и пр. които станаха част от украинската армия, спирането на водата за Крим и това, че Зеленски наричаше жителите на Донбас - " организми", всеки такъв индивид който си е поставил украинското знаме на профилната снимка, да не забравя, че подкрепя бандеровци и фашисти, подкрепя геноцид - правейки се на хуманист!!!

Това не значи, че русия трябва да съществува, нали ? Ако същесрвува (дори и с това има) трябва да бъде под пълен контрол на САЩ и Алианса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, petie1 написа:

И висок също.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, absurt написа:

А, да схващаш, че ако има достатъчно изветрял народ, който да мисли като теб, ще има достатъчно изветрели, които пък да не искат да има понятие "САЩ"? И това е най- прекия път към новата цивилизация и първата война- с тояги? Не може да сте толкова първосигнални, бе, с какво ви промиват мозъците там?

Забравих да ти кажа: Не съм фен и не съм гласувал за 46-ия. Ако на власт беше 45-ия или 40-я президент, вече бомбите и ракетите щяха да са над москва

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, petie1 написа:

Хи,хи! Ти за славяни нещо да си чувал? Да не са махнали историята от училищните програми без да разбера?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, absurt написа:

с какво ви промиват мозъците там?

С ваксини в комбинация с 5G, как с какво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, absurt написа:
преди 8 минути, NewRedDragon написа:

За мен е достатъчно да не съществуева понятието "русия"

Промива се нещо, дето го има! Тази опростена имитация на мислене - „щом не си за, значи си против“ - показва, „е мозък няма!

преди 4 минути, Profruit написа:

Проблемът е, че в последно време се изказват съмнения доколко българите имат право да се наричат славяни. В руския език падежите са шест. В сръбски, чешки и полски седем. Украинския и той там някъде, докато в българския е останал само един. Тъпири! Намираме се на стратегическо място и от тук са минавали тенекиените,  да освобождават гроба на Исус. Тези срещи през XI век променят българския език. В семитските езици бъркоча е още по-голям. И падежи и членуване живеят заедно.

Хайде - още един не разбрал! Не са я - българите изобщо не са славяни. Като и населението, което е живеело тук - когато идва Аспарух!

Всичко е измислено заради Панславизма и Славянофилството.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Забравих да ти кажа: Не съм фен и не съм гласувал за 46-ия. Ако на власт беше 45-ия или 40-я президент, вече бомбите и ракетите щяха да са над москва

Не ми пука, оправяй се. Нали всеки зад океана бил имал поне по един психолог. Ами, ходи на сеанси, че да не вземеш да отстреляш някакво количество хамериканци, докато чакаш сгоден момент да видиш зарята над Москво.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

И какво би се случило после?   Около  САЩ дежурят руски ядрени подводници.  Военнoкосмическите сили на РФ всичко виждат от космоса.  Не им беше проблем да набележат украинските обекти.  Няма наивни самоубийци.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, absurt написа:

Не ми пука, оправяй се. Нали всеки зад океана бил имал поне по един психолог. Ами, ходи на сеанси, че да не вземеш да отстреляш някакво количество хамериканци, докато чакаш сгоден момент да видиш зарята над Москво.

И на мен не ми пука за няколко (хиляди) болшевишки плебеи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, attj написа:

Следваше да са предвидили подобно развитие и да не провеждат безумни "антитерористични операции"  в източна Украйна. 

И ако не бяха провеждали тия безумни операции, Путин щеше да рече "ок, нема дерт, живейте си живота". Възможно е разбира се, ала в някоя друга реалност. А във нашата си реалност, добре че сме в ЕС и НАТО, щото познай кои щяха да са следващите мишени на миротвореца Путин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, NewRedDragon написа:

Не съм вярващ в нищо. От 2004- годи АЗ съм Гражданина на USA - със всички права и превилегии! А дали ще се бия за USA - срещу всичко руско - ДА, ако трябва. Зависи и от парите все пак

Иха! Честито :) Страхотни постижения имаш!

Ама точно в този форум ли намери да се хвалиш ? 

Пожелавам ти да намериш по-впечатлителна публика. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Profruit написа:

Тъпото бе, че като се изсипваха съветски екскурзианти в България възкликваха как и ние пишем с руските букви измислени от Ленин.

Не си мисли, че сега е по- различно. Тъкмо тия месеци ми омръзна да обяснявам, че не пиша на руска азбука, а на българска. Пияните руснаци, дори в 21век продължават да живеят с мисълта, че пишат на ленинска азбука.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И на мен не ми пука за няколко (хиляди) болшевишки плебеи

И кой ще предпази теб и САЩ от унищожителните последствия при ядрена война !? Можеш най-много да се скриеш в някое подземие и да умреш там без храна и вода.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, absurt написа:

Хи,хи! Ти за славяни нещо да си чувал? Да не са махнали историята от училищните програми без да разбера?

Леле сега пък нпво 20 славяните били арийци... Тоя форум е уникален и много 'по интересен от приказката за света

преди 16 минути, Лудар написа:

И висок също.

Уж бил с токчета ма не знам не знам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, blink11 написа:

Ама точно в този форум ли намери да се хвалиш ? 

Пожелавам ти да намериш по-впечатлителна публика. 

Така ли им се струва на трабантаджиите че някой като им каже че има Мерцедес значи се хвали :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, absurt написа:

За трагедията в Одеса е писано много, мога с удоволствие да ти припомня в старите теми за Украйна е давано много за хронологията и кой е виновен за рашистката провокация, довела накрая до този трагичен изход.

Помедитирай и над това че на покрива на барикадиралите се рашистченца има и снимки и видеота как са наредили коктейли молотов и хвърлят срещу украинците долу .

И че помагачите на рашистките провокатори са изтеглени в РФ.

Както и разстрелващите беркутовци наМайдана.

Защо толкова време буксуваше разследването срещу тях ? Ми защото избягаха в Москва бре :hush:

преди 23 минути, absurt написа:

Я да видим : https://trud.bg/article-4859145/

преди 24 минути, absurt написа:
ПИТАМ, ПОМНИТЕ ЛИ ???

Лъжи лъжи лъжи и спекуалции.

А въпросния Кащи е залят ащото е гласувал против строеж на църква.

Според теб правилно ли е да си против строеж на църква ?

преди 29 минути, absurt написа:

Лъжи и простотии .

Неслагаш източник нали ? Защото ще лъсне от какви долнопробни фейк сайтове цитираш този пасквил :hush:

преди 11 минути, petie1 написа:

Леле сега пък нпво 20 славяните били арийци... Тоя форум е уникален и много 'по интересен от приказката за света

Идиотизмите на панславистите стигат до там и негри да изкарат "славяни" :giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...