Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Kalin Karaboychev

Препоръчан отговор

преди 16 минути, miro20 написа:

тиху бе лянгур . няма ли къде да си псуваш на глас ?

Имам, като видя лъжци като теб тука да пускат своите фейкове нон-стоп ... 

Айде у лево дебелоиде сороспятски, лъжите на групичката  ви ципсошна и центово спонсорирана не минават... газа бил поевтинял повече отпреди войната, не знам си какво, русия била западнала, васал била, продавала на безценица... пффф... такива дебилизми само върло закъсал сороспият може да повтаря и да си мисли че минават .... 

преди 19 минути, parmobil написа:

Е, видяхме и колко вие знаете руски. Дамски тампон и турникет бяха "тера инкогнита" за някои тукашни експерти. Превеждаха от руски на английски с google translate и "блестяха" с "експертизи".

Айде поредния знаток на руската реч , навярно и на английската...

Я кажи къде да те изпитаме бе момич, че да ти се смея и на теб като на дебелогъзото руспийско сороспятче а.. събрали се отбор смешници че и се взели за много умни и знаещи ха.... смях не в залата а във вселената направо...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 91k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Реджеп Иведик

6707

• Coco1

4339

• miro20

4235

• maxthon

3982

преди 9 минути, NewRedDragon написа:

Ти приготви парите, за товйто евакуоране, че нали знаеш, бухалката като тръгне нема спиране, освен с подложка от банкноти

Ти за моите пари не се притеснявай. По-добре мисли от къде да вземеш кинти за да си платиш нет-а, че иначе пак нема да те има цела седмица :cool:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 41 минути, Moriati написа:

Сегашната цена се върна на ниво до септември 2021-ва,

Я провери, кога започна "специалната операция". Много сте скарани с датите. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, miro20 написа:

неонацистите рашисти и терористите са в Москва.

Официално обявена за терористична държава с лидер обявен от Хага официално за военен престъпник .

:hush:

Айде айде, сороспятите много рипате като тлета пред байънко краварчето ми се струва..

Не стига че смешниците си платиха на корумпираните съдии от така наречения уж международен съд в Хага ( международен съд без обязаност да се следват решенията му, просто политически плаишутарници в ръчичките на сороспятския запад , и нямащ нищо общо със съденето на Милошевич например от Международния наказателен съд на ООН  -- двете са различни бе миме сороспятско ) , но и вече обявиха преди още да е имало съд че Путин е военнопрестъпник хахахахах..

Алоу, сороспии, май забравяте че дори в Хамерика и в ЕС, всеки съгласно и римското право и съгласно международното , и съгласно наглосаксонското дори, е невинен до решението на съда....  

Та къде официално е обявена Русия за терористична държава а, освен в разни укропски салорейховски безправни марионетъчни уж правителства ???  Фащ дори не смеят да обяват такова нещо, но нашите сороспят, първи каблешковчета на линията ... дет се вика натягане до скъсване на сфинктерите, отличници да се изкарат по гей подготовка и лизане на задници ...:newspaper: 

А още по смешно е че самата Украйна не е признала  правомощията на международния наказателен съд към ООН... :whist:

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Я провери, кога започна "специалната операция". Много сте скарани с датите. 

Я ти погледни кой какво казва, а не ми пускай въпроси от типа, ама я погледни защо небето е синьо .... поредната блондинеста тупня ,ба си, тия блондита и зоопаркове тука не само не четат, ама и две изречения логически да свържат не успяват....

Следващия път я по добре не се обаждай ако няма какво да кажеш... за празни приказки и правене на остротъпи блондета си има други теми.... сороспийски напъни тоже не минават ... 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защото преди войанта газта беше по скъпа от колкото сега

Аз съм обяснявал от кога. Като се правиш на късопаметен така ще е.

Точно. А че щели да ги връщат е някаква малоумна опорка.

И ти ли слагаш каруцата пред коня и говориш още преди нещо да е станало?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, maxthon написа:

И ти ли слагаш каруцата пред коня и говориш още преди нещо да е станало?

като "ей ся два- три дена и Киев е наш". 😏

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Ай стига си ревал простотии бре!

Не рева простотии, а обяснявам очеизвадната истина.

Ако не ми вярваш, иди в Украйна, белким воя на сирените и зловещия тътен на канонадата ти продухат ушите.

1. Пиеш ли си вечер рахат ракията - да

2. Децата ти отвличат ли ги - не

3. Бият ли ги - не

4. Изнасилват ли ги - не

5. Аз ли съм прост или ти - ти

Вижте го бре !

Той вика за Русия с пълно гърло, чак жилите на врата му се надуват, на мене ще ми вика, че съм прост.

преди 1 час, insec написа:

като "ей ся два- три дена и Киев е наш". 😏

Возьмем Киев за три дняяя

преди 1 час, maxthon написа:

Аз съм обяснявал от кога.

Зехте ли Бахмут ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, miro20 написа:

Лъжа .

Никога не е имало руски проблем.

Девет години убиват хора в Донбас и обстрелват Донецк -за теб това не е проблем?    Виждаш какво следва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, attj написа:

Девет години убиват хора в Донбас и обстрелват Донецк -за теб това не е проблем?    Виждаш какво следва.

Обърквам се малко за кой Донецк става дума - защото ако е за този в Донбас, освен постсъветската мизерия, сивота и сталински архитектурен брутализъм, аз други щети не виждам.

Възможно ли е вълшебната Болшевишка Фея всяка нощ да идва и да връща бомбардираните сгради в предишното им състояние? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, maxthon написа:

Ама тя цената специално на газа от Сащ няма да спадне дори и войната на свърши утре. Гледаш колко е цената на газа в еквивалента на ТТФ в Сащ, който е Henry hub и добавяш разходи по транспорт и регазификация. Няма как да стане да ти докарат газ за 5-10 Долара/евро за мегават.

Всъщност се случва точно обратното. Повече добив и по-големи количества. Пък и се спитай с другия "експерт" във форума. Той говореше и за продажби под себестойност. И двамата сте един дол дренки. Четете нещо из интернет и се радвате на нещо, което изобщо не е вярно, но пък е политкоректно.

Все глупости си написал. Аз чета най-вече РУСКИ икономически ЕКСПЕРТИ с техните анализи. Там пропаганда няма, може да скриват нещо ,но не пишат пропагандни  глупости . На теб ти се иска да е така ,както си мислиш , но НЕ е. Ето как са затворили борсите вчера:404254530_.png.ce613665f50c0701220df36333fa8bb9.png

Основният доставчик на газ  за ЕС е Нидерландия, а арабите доставят на цени еднакви за всички. Няма вече БОЛКА за ЕС с газа. Набий си го в главата, същото е и с другите горива. Падащите цени са БОЛКА за любимата ти русия!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, kaldata1 написа:

аз други щети не виждам.

Само предубедените и излъганите не виждат   -  ето и от скоро    https://www.big5.bg/2023/01/16/ужас-в-донецк-украински-ракети-убиха-д/      https://fakti.bg/world/739533--doneck-e-podlojen-tazi-sutrin-na-nai-masirania-obstrel-ot-2014-g-nasam

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, bigiadri написа:

Ето как са затворили борсите вчера

Е защо ми даваш борсите в САЩ? Можем ли да си купим от там природен газ за 2.301 за.... ти ще ми кажеш какво.

преди 1 час, bigiadri написа:

Основният доставчик на газ  за ЕС е Нидерландия

Норвегия и LNG. Грьонинген в Нидерландия разботи на минимални мощности с перскпектива да затвори нацяло.

преди 59 минути, bigiadri написа:

Няма вече БОЛКА за ЕС с газа.

BASF харесват това. Толкова го харесват, че чак от кеф си затварят заводите . До тук са четири. Казвал съм вече много пъти. Гледайте цени от 2019г. и преди това.  Руския газ до тогава се продаваше на навсякъде в Европа с ценообразуване на петролна формула. След това борсовата цена се знае кой ни е я пробута.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, attj написа:

Първо, води се война и Донецк е център на вражески сили. Нали това беше оправданието за атаките по украински градове на 300 км от фронта? 

Второ, ако това им е най-масирания обстрел от 9 години насам - какъв обстрел е имало през това време? 

Трето - видеоклиповете не лъжат. Донецк си е грозен, мизерен, сив и неприятен, но със здрави сгради. 

Което не можем да кажем за Мариупол например. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Донецк и Мариупол са населени с руснаци.   Тези досадни натрапници от  Киев какво правят там и какво искат от тези хора?  Ами не им се ходи на тях  в НАТО. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, _sirena_ написа:

100+ нации имат глобално споразумение, наречено „Проект Sandman“ за премахване и прекратяване на господството на щатския долар и петродолара

„Проектът Sandman“ описва споразумение между 100+ нации, което, когато бъде задействано, тези нации едновременно ще изхвърлят долара и ще изоставят статута му на „петродолар“, който позволи на САЩ да се радват на 50 години фалшифициране на фиатна валута и материално изобилие за сметка на всички останали. Когато това решение бъде задействано, доларът и всички активи, деноминирани в долари, ще паднат почти до НУЛА буквално за една нощ.
Това означава, че всички деноминирани в долари банкови сметки, облигации, пенсионни фондове, държавни облигации и други инвестиционни инструменти по същество ще струват нула по простата причина, че всички банки и пазари ще замразят операциите. (Това е сценарият „Ice-9“ за който говори Джеймс Рикардс.)
Всички средства, които имате на фондовия пазар, ще останат на тези пазари и цялата инфраструктура на банкирането и финансите ще претърпи катастрофална ликвидна криза, която ще „замрази“ почти всички финансови транзакции.
Кредитните карти ще спрат да функционират. Банкоматите няма да работят. Банковите преводи ще бъдат спрени, чековете няма да се зачитат и банките ще изглеждат офлайн при опит за достъп през интернет, показвайки съобщения за „поддръжка“ на паникьосаните потребители.
Сривът на долара е умишлен план за принуждаване на гладуващите маси към дигитална решетка за контрол на долара.
Този сценарий е проектиран за умишлен срив на доларовата фиатна валута и опит за принуждаване на всички към цифрова доларова система, управлявана от банкстерите. В разгара на паниката на хората ще бъде обещан универсален базов доход (UBI) и кредити за храна (разпределението на храната ще се прилага стриктно), но само ако използват одобрената система за дигитален портфейл, управлявана от същите престъпници, които са прекарали последните 50 години в ограбване на стойността на долара.
Отчаяните хора ще се подчинят и ще продадат душите си (и свободата си) в замяна на още няколко хранения... дори докато бъдещето им е заличено от финансовата система на Белега на звяра, която завинаги ще ги държи поробени и бедни.
Нелегитимното окупационно „правителство“ на Америка в момента изпомпва трилиони долари във фиатна валута като последен, отчаян акт за плячкосване на системата преди нейния окончателен колапс. (Не си помислихте, че милиарди „помощ“ за Украйна всъщност отиват в Украйна, нали?)
Войната с Русия е само прикритието на този инженерен колапс и отдавна планираното падане на Америка, докато предателите на върха (Байдън и т.н.) пълнят банковите си сметки с открадната плячка.
Когато петродоларът се срине и банките се замразят, бунтовете ще започнат почти веднага във всеки голям град в САЩ. Ще цари пълен хаос, докато отчаяните, забравящи, неподготвени маси се избиват взаимно, докато се опитват да намерят храна, вода и амуниции. Колапсът на върховенството на закона ще бъде шокиращо бърз и никоя полиция или Национална гвардия няма да направят пробив в националния хаос.
Само селскостопанските райони ще бъдат в безопасност, тъй като местните граждани и правоохранителните органи ще работят заедно, за да защитят местните общности от вълна след вълна от бежанци и насилствени банди, които ще се разпространяват от градовете. Правосъдието ще бъде бързо за мародери, изнасилвачи и трафиканти на деца, докато местните църкви ще бъдат препълнени с бежанци, които преди са живели в (разпадащите се) градове.
Само няколко дни след колапса, милиони ще бъдат изложени на риск от смърт поради липса на основни санитарни условия, докато улиците на градовете, управлявани от демократите, се пълнят с изпражненията на скапаните маси. Без работеща електропреносна мрежа ще се срине и общинското водоснабдяване. Цели градове като Лос Анджелис ще бъдат потопени в смъртоносен сценарий за недостиг на вода, който е съчетан с такова насилие и беззаконие по улиците, че дори организациите за хуманитарна помощ няма да посмеят да се включат в битката.
Масов глад, хаос, беззаконие, насилие, болести и обезлюдяване.
С други думи, всичко, което глобалистите са искали за Америка през цялото време.
Нищо от това не е инцидент. Всичко е планирано. Байдън, Клинтън и дори неоконсерватори като Буш са част от този план от първия ден. Това е контролираното разрушаване на Съединените американски щати точно като сграда 7.
В линка има едно много информативно видео от Бен Армстронг от The New American, което излага предстоящия колапс на петродолара: Когато петродоларът свърши, бунтовете няма да са далеч."

Сори, ама ми прилича на сюжет за Б-клас постапокалиптичен филм. 
Това даже не заслужава да бъде и конспиративна теория.
А че все някога доларът ще престане да бъде световнаТА валута е логично, но няма да е по този начин.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...